forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 1:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 11:21 am 

Като става въпрос за курви и т.н. епитети, говори в единствено число. Ако смяташ че си нечия курва, си е за твоя сметка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 11:50 am 
Аватар

Няма единствено число, пич. Сектор Б е едно цяло искаш или не искаш и каквото стане в него се преписва на всички, които сме там. Истината е гадна, да, но в това положение сами сме се поставили.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 12:05 pm 
Айде спри се малко. Нито му сме честитили някога рожден ден, нито сме му скандирали името, за да се връзваш на шизофреничните драсканици на някакви дебили.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 3:31 pm 
Аватар

Е, това, че не сме обелвали думичка срещу мустака е факт. Що да се спира, прав е в това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 4:00 pm 
Аватар

Явно всички чакат Дългия да даде тон "Тодоре, умри беее....", ееееех :smt090

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 4:08 pm 
Аватар

Който е член на Тръста и чете скритата група, знае, че неща за ограничаването на влиянието на Батков се правят. В този форум мисля поне, че повечето хора сме осъзнали, че дълга и изтощителна война с Батков чрез агрсия би довела със сигурност до досъсипване на клуба първоначално, а в последствие никой не знае- нов бащица засега няма (ама за мен не е и добре да има), а засега в Тръста са станали членове 400 човека, ако не се лъжа. Е тези ли 400 ще издържаме клуба..?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 4:14 pm 
tprodanov написа:
Е, това, че не сме обелвали думичка срещу мустака е факт. Що да се спира, прав е в това.

Защото го написа 15000 пъти и дори още толкова пъти да напише, няма да промени нищо. Отделно, напълно отказвам да викам срещу мустака само защото ония дебили отсреща били написали нещо. Също така, викане срещу мустакатата свиня само след загуби е достатъчно тъпо и безстойностно. Такова нещо като се почна миналия сезон само и единствено от Сектор Б се чуваше нещо, при това крайно слабо, дори след десетки давания на тон. Пеехме си го едни и същи глупаци.

Това за курвите е смешно, понеже цитира някакви папагали и свине, които извъртяха сума ти минети на собствениците си след добри резултати. Ние поне бащицата никога не сме го превъзнасяли, дори и като бяхме на върха и в ШЛ и въртеше обиколки на пистата. Това, което беше написал, щеше да е валидно за едни 'специални' хора преди 4-5 години, но оттогава много вода изтече и ситуацията макар и недобра, е коренно различна.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 4:54 pm 

Всеки народ си заслужава управниците, а и ние левскарите явно си заслужаваме Т.Б. Най - много ме боли факта, че ние като публика не правим нищо нещата да се променят, не с декларации а с действия. И нещата така ще си продължават много дълго време, за съжаление. Накрая прасетата може и паметник да му издигнат на този съвременен бай Ганьо, защото от когато той е собственик, ние повече от 2 гола не сме им вкарвали или аз не мога да си спомня. А сегашната им поредица е безпрецедентна. Жалко за всички нас, че оставяме тази гавра да продължава и си мълчим като... кой както иска да го разбира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 5:16 pm 
Аватар

http://www.bbc.com/sport/0/football/29787498
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/c ... ut-4517681

:bigok

Последна промяна Коце Маца на Пон Окт 27, 2014 5:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 5:16 pm 
Аватар

Когато се водеше открита война срещу мустака къде бяхте всички дето сега го виждата като основен проблем? Колкото и да не се харесва на масата единствения път е тръста. Ако искаме да дойде нов собственик на клуба то първо трябва да подготвим клуба. Ако за момент всеки погледне отбора от гледна точка на бизнес проект ще разбере, че няма толкова луд и тъп човек дето ще налива пари в разградения двор. Ако задействаме маркетинг, реклама, школа, артикули, документално базите и терените имат бъдеще и т.н. то ще можем да търсим сериозен човек за поста. Като дойде да види, че има наченки за работа и развитие. Той да дава финансов гръб за реализирането на всеки един проект и като даде 2лв да знае, че ще се превърнат в 5лв вместо в 0,30лв. Ако нямаме глас и се провалим като тръст ще видим същия резултат като с мустка. Ако не веднага то след 5-10 години макс ще е пак същото. Всичко това го казвам от позицията на човек дето беше от малцинството с плакати и трансперанти против мустака преди години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 5:29 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
http://www.bbc.com/sport/0/football/29787498
http://www.mirror.co.uk/sport/row-zed/c ... ut-4517681

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 5:49 pm 
Аватар

Интересно е, дали сега тръстът ше излезне с благодарност към малките качулки, че са спестили 50к на Бай Ганьо от парно, като почистиха снега ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 7:38 pm 
Аватар

Какъв е филма с Ицо ? Ако трябва на ЛС, но и за мен това е огромна загуба за сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 7:45 pm 
Аватар

Спирайте да се заяждате за тръста, а вместо това влизайте масово в него. Не всеки е съгласен с всичките декларации, дори и аз намирам някои действия на Васко необмислени. Ама, мамка му, не реагирайте като ощипани госпожици толкова крайно.
По-смислена алтернатива в момента аз поне не виждам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 8:36 pm 
Аватар

Напълно подкрепям последното мнение. Подхвърляния, като това хеттрик1914, са излишни. Тръста не е идеален и безгрешен, както и всички ние не сме. Тръста не е враг на Левски, напротив, би могъл да бъде доста полезен... а дали ще е такъв, си зависи от нас самите. Докато седим отстрани и само му търсим кусури, няма да потръгнат нещата. Като за начало не е лошо да се научим да си говорим ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 9:20 pm 
Аватар

Бе те и доста от "подхвърлянията" на тръста бяха излишни, но си ги имаше.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 9:56 pm 
Аватар

hattrick1914 написа:
Бе те и доста от "подхвърлянията" на тръста бяха излишни, но си ги имаше.

Така е. Което написах, важи и за двете страни, най-вече защото всъщност сме... една страна :idea И не съм го писал това, за да се заяждам с теб, въпросът е принципен. Време е наистина да забравим егото си и да поставяме доброто бъдеще на ЛЕВСКИ над нещата, които ни разделят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 10:18 pm 

Пак ли се изяждаме между нас си?Не ви ли писна?Губим и се почват всякакви дискусии тип "В спора се ражда истината".
Вече не ми е и кеф да чета форуми,навсякъде едно и също"курви на батков","качулки","лумпени",бахти умрялата история и то от "свои".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 27, 2014 10:31 pm 
Аватар

Сега, ако ни накажат заради випаджиите от сектор А, те ли ще плащат глобите? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 28, 2014 1:01 am 
Аватар

абе само едно нещо е важно...на шестата им поредна победа (ЕГА ИМ Е ПОСЛЕДНА В ЖИВОТЕЦА ПЕТОЛЪЧКОВ) ние бяхме повече от тях :)
Дори цял мач да сме мълчали, вечният свински срам остава. :bii_chorbata
АЗ СЪМ ВИЖДАЛ съотношението след наши 6 победи и след наши 9 победи...3 към 1.
А те нека си се кефят на "серията" само забравят че тези 6 мача се играха за 1 година и нещо, за мен е меко казано тъпо да има 4 или 6 дербита за сезон. :roll:
струва ми се че колкото по-често са мачовете, толкова повече се обезмислят и за двете страни, губи се тръпката, дори ние да бяхме били в случая, но както и да е...

Относно "нахлуването" - реално подобно нахлуване се е случвало се е на много дербита (но след наш гол)
и наистина тук ушев прояви много здрав разум, като видя че всичко е плод на нерви.
Ако ушев беше тръгнал, вероятно последствията щяха да са страшни изобщо във футболната история на България с оглед мача и резултата.

а тройчевата курва доказа каква мега жалка курва и плазмодий е...ако Гонзо го беха уцелили никой немаше да разбере, обаче жалката червена курвичка
се просна като застрелян, че и комоцио получил.....ебати симуланта жалък с една цел - да ни накажат колкото може повече...
Вечно ще гори в синия ад!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 28, 2014 10:23 am 
Аватар

UL написа:
...

+1914 :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 28, 2014 2:15 pm 
http://www.abaliga.com/a8122/League_Vid ... match.html
Добавям го тук заради подкрепата. Без коментар е и лично мен ме зарежда много само да го слушам. :levski
Така че събота трябва да се мощее още повече.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 28, 2014 9:31 pm 
Аватар

СЪБОТА - 01.11, 18:00 - зала Универсиада - ЛЕВСКИ СОФИЯ - Кърка Ново место (баскетбол)
НЕДЕЛЯ - 02.11, 13:00, Локомотив София - ЛЕВСКИ СОФИЯ
ПОДКРЕПЯЙ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ !

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 29, 2014 2:30 am 
Аватар

UL написа:
абе само едно нещо е важно...на шестата им поредна победа (ЕГА ИМ Е ПОСЛЕДНА В ЖИВОТЕЦА ПЕТОЛЪЧКОВ) ние бяхме повече от тях :)
Дори цял мач да сме мълчали, вечният свински срам остава. :bii_chorbata
АЗ СЪМ ВИЖДАЛ съотношението след наши 6 победи и след наши 9 победи...3 към 1.
А те нека си се кефят на "серията" само забравят че тези 6 мача се играха за 1 година и нещо, за мен е меко казано тъпо да има 4 или 6 дербита за сезон. :roll:
струва ми се че колкото по-често са мачовете, толкова повече се обезмислят и за двете страни, губи се тръпката, дори ние да бяхме били в случая, но както и да е...

Относно "нахлуването" - реално подобно нахлуване се е случвало се е на много дербита (но след наш гол)
и наистина тук ушев прояви много здрав разум, като видя че всичко е плод на нерви.
Ако ушев беше тръгнал, вероятно последствията щяха да са страшни изобщо във футболната история на България с оглед мача и резултата.

а тройчевата курва доказа каква мега жалка курва и плазмодий е...ако Гонзо го беха уцелили никой немаше да разбере, обаче жалката червена курвичка
се просна като застрелян, че и комоцио получил.....ебати симуланта жалък с една цел - да ни накажат колкото може повече...
Вечно ще гори в синия ад!

Според мен и двата сектора бяха еднакво пълни/празни (Както ви е удобно). Поне така прецених от А. Иначе те пееха повече от Б единствено след головете. Дори при 2:0 си бяха глътнали езиците по едно време. Иначе ние сме имали съотношения 3:1 и без да сме правили серии, ама сега времената са други.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 3:57 pm 
Аватар

Вчера,преди мача,от тв7 взеха интервю от Владо.Някой знае ли дали го има некъде,или кога им е спортното предаване на тея?

Последна промяна madball на Пон Ное 03, 2014 6:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 6:18 pm 

В неделя вечерта, около 10, без да съм сигурен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 03, 2014 6:41 pm 

В понеделник вечерта около 8 :wink:

Гост ще им е Йовов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 21, 2014 10:23 am 
Аватар

Уважаеми приятели, драги фенове на Левски, почитатели на бокса,

С огромна радост, ние от Vandals Pleven, Ви каним на Коледният боксов турнир на Сектор Б, който ще се проведе в град Плевен, организиран с помощта на Боксов Клуб София-Запад и Национален Клуб на Привържениците.

Нека за пореден път докажем, че ние феновете на Левски, освен да подкрепяме безрезервно любимия отбор, да изразяваме ясно гражданската си позиция, да реализираме успешно безброй благотворителни акции и куп други действия в полза на обществото, ние приятели, полагаме усилия младите поколения да израстват здрави, умни и перспективни спортни личности. Поредното доказателство е бъдещото мероприятие, което се превръща в традиция.

Турнирът ще се проведе на 20.12.2014г.

Поканени са всички фен-фракции на Левски, както за участници, така и за зрители на събитието, което ще се превърне в истински син празник!

Призоваваме Ви заедно да си подарим един невероятен ден, изпълнен с радост, спорт и много забавление!

За записване и информация, моля обърнете се към официалната страница на Vandals Pleven във Фейсбук.
:levski :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2014 11:51 am 

Не намерих коментира ли се някъде вчера откритата плоча на метростация В.Левски.

Не знам чия е инициативата, но може да съберем с наши средства да сложим един плексиглас отгоре, защото като виждам къде е поставена много бързо свинете ще я залеят с боя.

Ако има съмишленици дайте да се организираме и да го правим бързо.

Също така към модераторите едно предложение - дали да не се направи отделен раздел Инициативи във форума, защото доста инициативи се подеха и изпълниха, няколко са в ход, а тепърва ще се организираме за още полезни неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 28, 2014 12:23 pm 
Аватар

viewforum.php?f=28
Има такъв раздел :) :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]