Wildkid написа:
Що ги махаме сега, а не зимата

Ми щото до зимата тия двамата ще приберат над 50 000 лева от заплати бе, пичове, 50 000 лева, които нямаме (или най-малкото е силно препоръчително да спестим). Що да ги държим, като е ясно, че повече няма да помиришат терен? Истинският въпрос тука е не що ги махаме, а що изобщо ги взехме.... За тоя Димитров тук някои хора се празнеха като го взехме, назионал бил, а-у - ми момчето не става, същия дървар е като Пламен Крумов (ужасно посредствен футболист, но на хората им се нрави, щото е нахъсан....слаб, но нахъсан). За Кунчев пък да не говорим. И да, при това положение няма никакъв смисъл да се държи второ дърво. Друг е въпроса, че реално нямаме алтернатива, но то ние на повечето постове нямаме и титуляр, та да говорим за алтернатива. Ташев надали ще го пускат много, за него е по-добре да не го пускат, а да почака нещо да се нормализира в тоя отбор, а не първия му досег с мъжки футбол да са загуби от села и паланки или мъки с тоя и оня. Младите момчета имат нужда от стабилен отбор, в който да влязат и да могат да играят без напрежение от първата секунда. В момента при нас е напрежение дори на тренировка, никой не знае утре какъв катаклизъм ще последва и т.н. За кой ли път казвам, че няма как да пускаме в боя хлапета на 17 години, които категорично, ама категорично не са готови за мъжки футбол (не говорим да влязат в един мач за 20 мин., а да играят всеки уикенд и то по цял мач или поне по полувреме), и при това не просто да ги пускаме, ми да искаме от тях да извадят отбора от адската дупка, в която е заврян! Ок, в даден мач можем да пуснем един или двама, ама да се иска титуляри да са 5-ма е несериозно....
А бачи Wildkid още по-пестеливо би било да не вземаме играчи, на които да предлагаме 2 годишни договopи, а след това да ги разкарваме след 3 седмици.
Защо мисля така ли? Ами добре е от финансова гледна точка както ти сам отбеляза, а и това няма да са последните играчи, които ще ни се наложи да вземем и всеки млад състезател ще си има едно на ум когато обмисля оферта от нас.
Може би забравяш, че това не е Левски на Мъри Стоилов в който всички млади момчета щяха да се навият да играят и за малко пари само и само да се докоснат до ШЛ, ЛЕ, титла, купа и т.н.
Да. Прав си. Радо Димитров е дървар, но за това пък конкурента му Пламен Крумов, дори не е десен бек.
Ако Меси е такова мрънкало, толкова ли беше трудно той да играе на бека, а Пламен Крумов на дясното крило? И без това се чудехме кой да слагаме от дясно (ама как кой бе, Бедоя за какво е, я виж какъв мач направи от дясно с/у прасетата) след напускането на Стивън Петков и контузията на Боби Цонев.
А да видим сега дали Пламен Крумов може да играе десен и ляв бек едновременно.
Цитат:
Веселин Минев пък има проблем в областта на прасеца и не е тренирал от началото на седмицата. Той най-вероятно няма да вземе участие в мача с „Ботев“ (Пловдив) от 5-ия кръг на „А“ група.
Следете с БЛИЦ
Искаш да кажеш, че Димитров трябва да определя дали да играе, кога и на какъв пост? И щом е мрънкало, да му се даде пълната власт да решава? Страхотна логика.