forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 4:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:11 pm 
:bigok
Цитат:
Goalkeepers around the world will be hoping that Kunchev's dismissal won't set a dangerous precedent - the likes of Joe Hart, Iker Casillas and David de Gea might all have been laid off in recent years if their clubs had borrowed Levski's trigger-happy approach

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z3AH0dqnJ7

Върнете се в началото

Този безкадърник на мача с марулите предизвикваше само смях и съжаление. Чао. :ohmygod

Последна промяна niquetamere на Сря Авг 13, 2014 3:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Kryten написа:
Абе какви са тия нагли боклуци бе. Изгонили го от Славия, идва и настоява да бъде титуляр. Ебаси смешника.

Ами наглия боклук беше държан резерва за да играе контузения Пламен Крумов срещу прасетата и Бирой, който се справи блестящо и в двата мача. Също така, когато беше в игра, наглия боклук не игра никак по-лошо от Пламен Крумов. Няма да коментирам, че в момента алтернативата на наглия боклук ще са Прохазка и Пачека. Всеизвестен факт е, че наглия боклук беше национал през последния квалификационен цикъл.

Ако Гонзо реши "да не пази психиката на младите момчета" бих приел това решение, като инвестиция в бъдещето чрез постепенно обиграване и налагане на Галин Ташев като резерва на 29-годишния Пламен Крумов.

Съвсем друг е въпроса какво си мисля аз и какво ще стане в реалност.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Авг 13, 2014 3:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:15 pm 
Аватар

Вчера не исках да пиша дали е уникална глупост или не махането на Ради Димитров, защото причини можеха да бъдат и не спазване на режим или да се е озъбил нещо на Гонзо, или нещо друго от тоя сорт и тогава би било доста логично да го махаме. При тези обстоятелства обаче да се отказваме толкова лесно от него и вместо това да предпочетат Крумов без никаква алтернатива е просто :ohmygod2 . Да не говорим, че за испанските ментета винаги има място независимо, че не могат да уцелят вратата от 2 метра срещу софийските буфери, а даже срещу марулите в 81мин така хубаво замахваха, че и топката не можаха да нацелят...дееба това е футболна топка, а не топче за пинг-понг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:18 pm 

АвстралиецО написа:
За съжаление не е само един мач. Гледах ги всичките мачове дотук (както предполагам и ти) и не знам дали е слаба форма, липса на качества или водка в големи количества, но този е като "човек със закъснител" :loser2
Много правилно го пратиха да почива. Надявам се само да не сме му платили неустойка.

П.П. На тоя от ден първи нито коментарите му бяха както трябва, нито мотивацията.

А заместника му който от един удар във вратата (от доста извън нак. поле) пусна 1 гол какво да го правим?

Спор няма, че Стефано подари победата на Берое и че и в 3-те мача в който игра стана ясно, че играта с крака е мистерия за него. Спор няма, че не е и толкова талантлив.
Не мога само да разбера какво очаквахте от него за 2 и половина седмици с отбора. При това положение няма да може да покаже и лимитираните си възможности.

Самото му привличане беше грешка. Ако вземаш него Наумовски не ти трябва. Ако ще вземаш Наумовски тогава за какъв чеп ти е Стефано? Та ние от школата можем да извадим 3 алтернативи на Пламен Илиев - Любенов, Узунов и Кръстев.

Това изгонване ще плаши много млади играчи и няма да помислят дори да дойдат при нас. Ясно е, че Кунчев е с изключително лимитирани способности. Толкова ли беше трудно да го преотстъпим или да го разкараме през зимата, когато ще дойде нов треньор, който е добре запознат с качествата му (така поне ще има извинение за разкарването му).

Това което се случва в клуба ни в момента ме отвращава. От 70-те години на миналия век съм левскар, виждал съм клуба ни да минава през какво ли не. Подобни циркове не бях виждал до този момент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:22 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Kryten написа:
Абе какви са тия нагли боклуци бе. Изгонили го от Славия, идва и настоява да бъде титуляр. Ебаси смешника.

Ами наглия боклук беше държан резерва за да играе контузения Пламен Крумов срещу прасетата и Бирой, който се справи блестящо и в двата мача. Също така, когато беше в игра, наглия боклук не игра никак по-лошо от Пламен Крумов. Няма да коментирам, че в момента алтернативата на наглия боклук ще са Прохазка и Пачека. Всеизвестен факт е, че наглия боклук беше национал през последния квалификационен цикъл.

Ако Гонзо реши "да не пази психиката на младите момчета" бих приел това решение, като инвестиция в бъдещето чрез постепенно обиграване и налагане на Галин Ташев като резерва на 29-годишния Пламен Крумов.

Събсем друг е въпроса какво си мисля аз и какво ще стане в реалност.

Ти не ни ли хвалеше Пламен Крумов преди?

А Димитров има чутовния 1 мач в квалификациите - срещу Малта.

Не е сериозно след 4 мача, в 2 да си играл и да ревеш, че не си титуляр и да си тръгваш. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:24 pm 
Аватар

Стефано не е от 2 и половина седмици, а от 2 месеца вече. Държа се и супер нагло и малоумно.
Но да, трябваше да бъде закотвен в трета глуха и зимата да го разкараме.
Абе като цяло трансферната ни политика пак е под всякаква критика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:28 pm 

Lucifer написа:
SZ_FEN написа:
Kryten написа:

Събсем друг е въпроса какво си мисля аз и какво ще стане в реалност.

Ти не ни ли хвалеше Пламен Крумов преди?

А Димитров има чутовния 1 мач в квалификациите - срещу Малта.

Не е сериозно след 4 мача, в 2 да си играл и да ревеш, че не си титуляр и да си тръгваш. :ohmygod2

Хвалех го и казвах, че е много добро ..... дясно крило. Този стана десен бек преди година и половина когато отиде в Берое.

Аз само си спомням за 2 мача на Меси в квалификациите срещу Дания (там) и срещу Малта в който вкара и гол. Според статистиката има 4 мача за национала, част от които е възможно да са в приятелски срещи.

Пламен Крумов колко мача изигра за национала в предишния квалификационане цикъл?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:35 pm 
Аватар

Да, срещу Дания влезна като резерва.

Аз си мисля, че щеше да е по-добре да играят двамата заедно - Крумов като крило, Димитров като бек. Но, както и да е. Това не променя факта, че да си тръгнеш след 4 мача, защото си играл само в 2 е меко казано непрофесионално и идиотско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
АвстралиецО написа:
За съжаление не е само един мач. Гледах ги всичките мачове дотук (както предполагам и ти) и не знам дали е слаба форма, липса на качества или водка в големи количества, но този е като "човек със закъснител" :loser2
Много правилно го пратиха да почива. Надявам се само да не сме му платили неустойка.

П.П. На тоя от ден първи нито коментарите му бяха както трябва, нито мотивацията.

А заместника му който от един удар във вратата (от доста извън нак. поле) пусна 1 гол какво да го правим?

Спор няма, че Стефано подари победата на Берое и че и в 3-те мача в който игра стана ясно, че играта с крака е мистерия за него. Спор няма, че не е и толкова талантлив.
Не мога само да разбера какво очаквахте от него за 2 и половина седмици с отбора. При това положение няма да може да покаже и лимитираните си възможности.

Самото му привличане беше грешка. Ако вземаш него Наумовски не ти трябва. Ако ще вземаш Наумовски тогава за какъв чеп ти е Стефано? Та ние от школата можем да извадим 3 алтернативи на Пламен Илиев - Любенов, Узунов и Кръстев.

Това изгонване ще плаши много млади играчи и няма да помислят дори да дойдат при нас. Ясно е, че Кунчев е с изключително лимитирани способности. Толкова ли беше трудно да го преотстъпим или да го разкараме през зимата, когато ще дойде нов треньор, който е добре запознат с качествата му (така поне ще има извинение за разкарването му).

Това което се случва в клуба ни в момента ме отвращава. От 70-те години на миналия век съм левскар, виждал съм клуба ни да минава през какво ли не. Подобни циркове не бях виждал до този момент.

Имаш право, SZ_FEN. В същото време,това уволнение не би ли довело до мисълта сред отбора, че трябва да показват малко повече усърдие ?
Защото Кунчев не показа нищо досега, а ние не сме ФК Любимец или Брестник, че да държим толкова неможещ играч.
Вярно, че вината е й на хората, които го привлякоха, и на Руслан Грешната Преценка, обаче все пак с оглед на головете, половината вратарчето можеше да ги извади. Толкова трагични отигравания не съм гледал от много време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:36 pm 

Цитат:
Лудогорец изгони Луму

Шампионите прекратиха договора на едно от най-скъпите си попълнения

Нека някой който го е гледал в игра този да каже дали става за нещо. Аз съм го гледал само в 1-2 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:37 pm 

Lucifer написа:
Да, срещу Дания влезна като резерва.

Аз си мисля, че щеше да е по-добре да играят двамата заедно - Крумов като крило, Димитров като бек. Но, както и да е. Това не променя факта, че да си тръгнеш след 4 мача, защото си играл само в 2 е меко казано непрофесионално и идиотско.

:smt023

Aми ти мислиш нестандартно, а такива неща очевидно не са приети в нашия клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:39 pm 
Аватар

Lucifer написа:
Това не променя факта, че да си тръгнеш след 4 мача, защото си играл само в 2 е меко казано непрофесионално и идиотско.

Има ли нещо професионално в клуба? Всеки прави каквото си иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:41 pm 
SZ_FEN написа:
Аз само си спомням за 2 мача на Меси в квалификациите срещу Дания (там) и срещу Малта в който вкара и гол. Според статистиката има 4 мача за национала, част от които е възможно да са в приятелски срещи.
?

За статистиката - в Дания влезе на смяна, два пъти игра срещу Малта, в София влезе също на смяна и контролата с Япония там игра цял мач.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:41 pm 
Аватар

Явно и този си живее във филма, че е велик. Чиба и да те няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:45 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Цитат:
Лудогорец изгони Луму

Шампионите прекратиха договора на едно от най-скъпите си попълнения

Нека някой който го е гледал в игра този да каже дали става за нещо. Аз съм го гледал само в 1-2 мача.

Забрави го тоя. Заплата му е била 15 000 евро. Все тая какво е показал. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:47 pm 

Kriviq написа:

Имаш право, SZ_FEN. В същото време,това уволнение не би ли довело до мисълта сред отбора, че трябва да показват малко повече усърдие ?
Защото Кунчев не показа нищо досега, а ние не сме ФК Любимец или Брестник, че да държим толкова неможещ играч.
Вярно, че вината е й на хората, които го привлякоха, и на Руслан Грешната Преценка, обаче все пак с оглед на головете, половината вратарчето можеше да ги извади. Толкова трагични отигравания не съм гледал от много време.

Човек би си помислил, че самото присъствие на тези играчи в Левски би трябвало да ги мотивира достатъчно. Левски не е отбор в който всеки може да дойде когато си поиска.

Проблема (според мен) е, че за много от тези играчи Левски е тавана, т.е. крайната цел. Веднъж дойдат ли при нас, дори и да ги разкараме вече ще са си постигнали най-високата цел, а факта че са били при нас спокойно може да ги уреди с трансфер в някой приличен БГ отбор или в страни като Турция (2-ра дивизия), Македония и други такива.

Всеки играч с амбиции би трябвало да си вземе бележка когато седне на пейката или го пратят да играе в дубъла. Освобождаването би трябвало да е драстична мярка за такъв човек.

Ето виж сега и Кунчев и Радо Димитров ще се водят бивши играчи на Левски, а по днешните стандарти Пачека ще се води дългогодишен състезател на Левски, все пак започва 3-ти сезон с клуба :) .

Последна промяна SZ_FEN на Сря Авг 13, 2014 3:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:50 pm 
Аватар

Що ги махаме сега, а не зимата :lol: Ми щото до зимата тия двамата ще приберат над 50 000 лева от заплати бе, пичове, 50 000 лева, които нямаме (или най-малкото е силно препоръчително да спестим). Що да ги държим, като е ясно, че повече няма да помиришат терен? Истинският въпрос тука е не що ги махаме, а що изобщо ги взехме.... За тоя Димитров тук някои хора се празнеха като го взехме, назионал бил, а-у - ми момчето не става, същия дървар е като Пламен Крумов (ужасно посредствен футболист, но на хората им се нрави, щото е нахъсан....слаб, но нахъсан). За Кунчев пък да не говорим. И да, при това положение няма никакъв смисъл да се държи второ дърво. Друг е въпроса, че реално нямаме алтернатива, но то ние на повечето постове нямаме и титуляр, та да говорим за алтернатива. Ташев надали ще го пускат много, за него е по-добре да не го пускат, а да почака нещо да се нормализира в тоя отбор, а не първия му досег с мъжки футбол да са загуби от села и паланки или мъки с тоя и оня. Младите момчета имат нужда от стабилен отбор, в който да влязат и да могат да играят без напрежение от първата секунда. В момента при нас е напрежение дори на тренировка, никой не знае утре какъв катаклизъм ще последва и т.н. За кой ли път казвам, че няма как да пускаме в боя хлапета на 17 години, които категорично, ама категорично не са готови за мъжки футбол (не говорим да влязат в един мач за 20 мин., а да играят всеки уикенд и то по цял мач или поне по полувреме), и при това не просто да ги пускаме, ми да искаме от тях да извадят отбора от адската дупка, в която е заврян! Ок, в даден мач можем да пуснем един или двама, ама да се иска титуляри да са 5-ма е несериозно....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:52 pm 
Аватар

Това не беше ли нашия таван на заплатите? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 3:59 pm 

Wildkid написа:
Що ги махаме сега, а не зимата :lol: Ми щото до зимата тия двамата ще приберат над 50 000 лева от заплати бе, пичове, 50 000 лева, които нямаме (или най-малкото е силно препоръчително да спестим). Що да ги държим, като е ясно, че повече няма да помиришат терен? Истинският въпрос тука е не що ги махаме, а що изобщо ги взехме.... За тоя Димитров тук някои хора се празнеха като го взехме, назионал бил, а-у - ми момчето не става, същия дървар е като Пламен Крумов (ужасно посредствен футболист, но на хората им се нрави, щото е нахъсан....слаб, но нахъсан). За Кунчев пък да не говорим. И да, при това положение няма никакъв смисъл да се държи второ дърво. Друг е въпроса, че реално нямаме алтернатива, но то ние на повечето постове нямаме и титуляр, та да говорим за алтернатива. Ташев надали ще го пускат много, за него е по-добре да не го пускат, а да почака нещо да се нормализира в тоя отбор, а не първия му досег с мъжки футбол да са загуби от села и паланки или мъки с тоя и оня. Младите момчета имат нужда от стабилен отбор, в който да влязат и да могат да играят без напрежение от първата секунда. В момента при нас е напрежение дори на тренировка, никой не знае утре какъв катаклизъм ще последва и т.н. За кой ли път казвам, че няма как да пускаме в боя хлапета на 17 години, които категорично, ама категорично не са готови за мъжки футбол (не говорим да влязат в един мач за 20 мин., а да играят всеки уикенд и то по цял мач или поне по полувреме), и при това не просто да ги пускаме, ми да искаме от тях да извадят отбора от адската дупка, в която е заврян! Ок, в даден мач можем да пуснем един или двама, ама да се иска титуляри да са 5-ма е несериозно....

А бачи Wildkid още по-пестеливо би било да не вземаме играчи, на които да предлагаме 2 годишни договopи, а след това да ги разкарваме след 3 седмици.

Защо мисля така ли? Ами добре е от финансова гледна точка както ти сам отбеляза, а и това няма да са последните играчи, които ще ни се наложи да вземем и всеки млад състезател ще си има едно на ум когато обмисля оферта от нас.

Може би забравяш, че това не е Левски на Мъри Стоилов в който всички млади момчета щяха да се навият да играят и за малко пари само и само да се докоснат до ШЛ, ЛЕ, титла, купа и т.н.

Да. Прав си. Радо Димитров е дървар, но за това пък конкурента му Пламен Крумов, дори не е десен бек.

Ако Меси е такова мрънкало, толкова ли беше трудно той да играе на бека, а Пламен Крумов на дясното крило? И без това се чудехме кой да слагаме от дясно (ама как кой бе, Бедоя за какво е, я виж какъв мач направи от дясно с/у прасетата) след напускането на Стивън Петков и контузията на Боби Цонев.

А да видим сега дали Пламен Крумов може да играе десен и ляв бек едновременно.

Цитат:
Веселин Минев пък има проблем в областта на прасеца и не е тренирал от началото на седмицата. Той най-вероятно няма да вземе участие в мача с „Ботев“ (Пловдив) от 5-ия кръг на „А“ група.

Следете с БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 4:05 pm 
Аватар

Ако клубът няма пари да поддържа един състав от 20 професионални футболисти, не виждам какво търсим в А група. Явно сме за фалит. Поне няма да се ядосваме всяка седмица след поредната загуба от "грандовете" в групата на майсторите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 4:09 pm 
Аватар

Димитров има договор и трябва да го изпълнява, но решил, че вече не иска и тръгнал ще се маха.
Професионалните договори в нашия клуб явно за нищо ги нямаме. :bigok Аз не се сещам някой клуб да ни доближи по брой на "разделяния по взаимно съгласие". Как някой би се навил въобще да играе при нас?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 4:11 pm 
Аватар

Гонзо нали каза, че само хора, които искат да играят в Левски ще държим...като Пламен Димов. Между другото, с Миро Иванов какво става? Нито играе, нито го освобождаваме? Той заплата не взима ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 4:14 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Гонзо нали каза, че само хора, които искат да играят в Левски ще държим...като Пламен Димов. Между другото, с Миро Иванов какво става? Нито играе, нито го освобождаваме? Той заплата не взима ли?

Получава обезщетение за временна нетрудоспособност :bigok А после го съкращаваме и отива на борсата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 4:14 pm 

Като има договор, който не иска да изпълнява вече предложих едно решение на проблма малко по-горе, а има и неща като гледане на видео, игра в дубъла и преотстъпване.

Нека да сложим край на дискусията за Радо Димитров.

Нека приемем, че вината е изцяло негова, че е лайнар като човек и че Гонзо ще намери бързо решение на проблема, който той създаде с напускането си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 4:48 pm 
Аватар

Нека приемем, че по оста Славия - Левски, от Урсула насам нищо качествено не е минало и докато Корема е там, няма и да мине :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 4:59 pm 
Аватар

Що бе, сигурен съм, че ако питаш Венци Корема ще ти каже точно обратното :bigok А и къде забрави Оринан Дениртега? :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 5:00 pm 
Аватар

Славия ги хващат, ние ги пускаме. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 5:02 pm 
Аватар

Жуниньо беше идеален трансфер ама го разкрихме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 13, 2014 5:05 pm 
Аватар

Както и Николай Костов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 369, 370, 371, 372, 373, 374, 375 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]