forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 12:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:11 pm 
Аватар

До зимата Левски ще е на спокойствие поне от гледна точка всякакви идиоти да задават въпрос след слаб мач "кога ще си ходи треньора?". Твай то, до зимата Гонзо, харесва ли му на някой или не.
А това решение на/за Херо ми се вижда и като, че скоро ще се връща управленската ситуация от преди малко повече от година. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:12 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
До зимата Левски ще е на спокойствие поне от гледна точка всякакви идиоти да задават въпрос след слаб мач "кога ще си ходи треньора?". Твай то, до зимата Гонзо, харесва ли му на някой или не.
А това решение на/за Херо ми се вижда и като, че скоро ще се връща управленската ситуация от преди малко повече от година. :roll:

Според мен тя вече се е върнала с пълна пара! :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:17 pm 

До зимата Гонзо, до лятото Херо, Боримиров тъкмо ще изкара курсовете в НСА и циркът продължава. Ей, Тодоре, как една клетва не може да те хване...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:31 pm 

Според Балтона Херо няма да загърби отбора до зимата, а ще бъде съветник на Гонзо.

Цитат:
Решено: Херо поема Левски!

11 август 2014 19:59

Автор: don balon

Димитров става треньор на "сините" от зимата, дотогава ще бъде съветник на Гонзо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:32 pm 
Аватар

tones написа:
Вариант 1 -"Николай Костов" - отборът не играе добре, но бие, но примадоните не са доволни от начина на работа и уволняват Херо, Гонзо поема отбора за 5-ти път.
Вариант 2 - "Пепе Мурсия" - отборът не играе добре, но и не побеждава. След няколко мача Гонзо маха Херо заради незадоволителни резултати и поема отбора.
Вариант 3 -"Тодор Батков" На Херо му се месят в работата, напуска със заканата да разкрие много истини, но не го прави. Гонзо поема отбора.

:bigok
Вариант 4 - "Емил Велев" отборът играе добре и побеждава. Ставаме шампиони след драма и 0,5:0 в рязанград и взимаме купата срещу бирой или литякс. Треньор в сянка се оказва Емил Велев, които е и новият наставник от лятото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:39 pm 
Аватар

sin написа:
Ташака на страна, пълен ташак сме!

Нещо различно ще напишеш ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:43 pm 
Аватар

Тоя sin някой виждал ли го е на мач? Това да подкрепиш отбора, като е най-тегаво, не е като да драскаш дебилизми във форума и да ровиш за снимки на покемони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:45 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/video.php?video=68895 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:48 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Според Балтона Херо няма да загърби отбора до зимата, а ще бъде съветник на Гонзо.

Цитат:
Решено: Херо поема Левски!

11 август 2014 19:59

Автор: don balon

Димитров става треньор на "сините" от зимата, дотогава ще бъде съветник на Гонзо

То това е пределно ясно. Естествено, че няма сега да хване отбора в това положение и след 3 мача да го отнесе и той. Ще седи до отбора до края на годината и нещата ще се развиват под неговото наблюдение....един вид ще бъде треньор в сянка :bigok Ще има достатъчно време да види какво трябва да се премахне и какво да се дбави. Определено много интересен и добър ход :smt023
Пожелавам му на него и Гонзо успех от все сърце!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:54 pm 
Аватар

Добър ход. Има достатъчно време да гледа нови футболисти и да избегнем поредната партида некадърници. Станахме като Байерн, ей Богу- обявяваме трньора 6 месеца по-рано :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 8:59 pm 
Аватар

Сега и да почнем да взимаме добрите играчи на конкуренцията, ей богу :bigok И ще станем точно като байрам. Като начало може да си върнем Крум Бибишков :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 9:04 pm 
Аватар

Добро решение за Херо, кофти за Левски, но по- добре така, отколкото хич..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 9:06 pm 
Аватар

Момчета гответе се за най-тежкото - този сезон съвсем реално можем да изпаднем, въобще не се ебавам. На 11 август вече отписваме следващите 15 мача. Настроените при играчите през тези 15 мача, като знаят, че даже шефовете им са ги отписали, ще е уникално. За капак единствените дето им се играе, юношите, нема да помиришат терен... Просто не е истина до къде ни докараха... Умът ми не побира как ще обявиш назначение на треньор за след 15 мача при такава ситуация...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 9:07 pm 
Аватар

Boyo написа:
Момчета гответе се за най-тежкото - този сезон съвсем реално можем да изпаднем, въобще не се ебавам. На 11 август вече отписваме следващите 15 мача. Настроените при играчите през тези 15 мача, като знаят, че даже шефовете им са ги отписали, ще е уникално. За капак единствените дето им се играе, юношите, нема да помиришат терен... Просто не е истина до къде ни докараха... Умът ми не побира как ще обявиш назначение на треньор за след 15 мача при такава ситуация...

Абсурд да изпаднем. Просто няма да надградим. За мен дали сме 4,5, 7 или 8-ми е все тая..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 9:18 pm 
Аватар

От зимата Гонзо няма да е в Левски, още повече,че с Херо е водил преговори не Гонзо, а някой друг, сигурен съм, г-н Иво Танев съвсем скоро изпъква като свински мъде в рядка кал. Тук дублирам Карето, нещо което писа преди няколко дни. Според мен по важно е как ние ще реагираме на тези " промени "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 9:21 pm 
Аватар

Днес е преговарял с Гонзо, това поне е сигурно. А това за Иво Тонев са абсолютни догадки според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 9:47 pm 
Аватар

За изпадане ли говорите, бе? Вие ич не сте в час, честно. Съвсем изтрещяхте. Ясно, че положението е същото като зелените лайна, които изсрах сутринта, ама аре малко се стегнете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 9:49 pm 
Аватар

Вчера, когато Инчето каза, че Гонзо не е човек, който бяга от отговорност, и за да не се яви на пресконференцията има причина, много хора я нападнаха, но все още си е права. Именно затова казах, че Гонзо не е виновника в случая.

Един могъщ кур за Тонев от мен, не по-малък за Батков, който се изнизва като бит педераст. На границата съм със същото пожелание и за Херо, но просто една частица в сърцето ми не ми дава да я изрека.
В момента виждаме публично изнасилване на Гонзо от шепа примати, за пореден път обвързано с ченгеджийска борба за власт и политика. СМЪРТ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:10 pm 
Херо и Хитлер са едно - на Левски титла носят лятото!

П.С: Най-вероятно май месец дубъл. Купата без загубен мач, титлата малко по-тегаво. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:19 pm 

Току що научих нещо за Гонзо, което ме кара да сваля доверието си от него, докато не се убедя в обратното.

Ако не използва тази бедна от към финанси (селекция) и нулева (най-вероятно) по резултати година за да наложи юношите ни, какво друго постига Гонзо с присъствието си до Батков?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:21 pm 
Аватар

Обаче всеки научава нещо за някой от тайни източници. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:23 pm 
Аватар

Според мен Иво Тонев, а.к.а. Кукловодът, е накарал Гонзо да пуска Стефано Кунчев като част от таен план за дестабилизацията на клуба :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:24 pm 
Аватар

Което пък от своя страна цели покачване на напрежението между Украйна и Путин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:27 pm 
Аватар

RIOT написа:
Което пък от своя страна цели покачване на напрежението между Украйна и Путин.

Сега ако и Путин се откаже от следващата си пресконференция с мотива "Не ме питайте, не аз съм президент", 1000% ще се потвърди всичко, в което вече бяхме сигурни! Тонев дърпа конците навсякъде! Умри, мазен! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:28 pm 
Аватар

Логично е, все пак Путин и Бойко Борисов ходят за риба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:30 pm 
Аватар

Значи разчитаме на Барачето да ни оттърве от всички. Предлагам на мача с жълтите да вдигнем тапет в негова чест!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:30 pm 
Аватар

Гонзо ще бъде оплют и ще си замине, после ще дойде Херо ще изкара месец - два и ще си замине и той поради незадоволителни резултати. Тоя филм толкова пъти съм го гледал вече, че ми писна на кура. Закрий се бе мустаче недно! ! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:35 pm 

RIOT написа:
Обаче всеки научава нещо за някой от тайни източници. :D

Не искам да злепоставям човека, който ми го каза защотo не заслужава това. Очаквам да видя едно конкретно нещо от Гонзо с което ще спечели 100% от подкрепата ми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:37 pm 
Аватар

Левски вчера не игра трагично. Пресираше, атакуваше компактно. Гонзо далеч няма да е трагичен като игра. И както пиша всеки ден- ще сере на всички неверници, които ще се изпокрият в миши дупки... отново. И ще го чакат да се издъни. В Левски няма класа. Няма и лидери. Това е огромния проблем. Посредствен отбор.

П.П. RIOT, Гонзо има едно виждане, което много хора не одобряват. За юношите става дума. Аз пък съм на мнение, че юношите ни са тактически грамотни и подготвени, колкото конус. Талантливи момчета имаме, ама школата ни е... :ohmygod2 Не мисля, че Гонзо трябва да бъде съден, че прибягва до юноши, само когато физически няма налични футболисти.
Тепърва ще се види Херо ще има ли някакво влияние отсега или чак януари.

Последна промяна DirtyDog на Пон Авг 11, 2014 10:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 11, 2014 10:39 pm 
Аватар

Иронията, особено когато се явява в защита на Тонев, е меко казано неуместна. Поне в тоя форум.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 361, 362, 363, 364, 365, 366, 367 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]