rkk написа:
Лошото е, че накрая ще се окаже, че един Стивън щеше да играе тоя сезон в Левски колкото и при резаните, а не беше това идеята според мен...

Факт. Което е просто скандално.
MaLch0 написа:
Гонзо го каза,че юношите ни не са готови нито физически нито психически за тоя дълъг сезон.Вие кво искате да играем с юношите да падаме всеки мач и накрая,какво мислите,че ще излезе от тия юноши.Та те дори още нямат нужните килограми за да могат да издържат на толкова мачове,да не говорим за друго.Гонзо,каза съвсем ясно и точно,че юношите ще се налагат бавно и постепенно без да се изпреварва тяхното развитие!!!Нали точно и затова се правят тия промени в школата.След 2-3 години да имаме готови юноши на по 18-19 години които вече да могат да играят титуляри на високо ниво във всеки един мач!Търпение и спокойствие,това му е майката.

Колкото до този испанец,на мен ми изглежда супер мотивиран,отделно според мен има качества(за А група) и ще пори.Идва с визитка на голмайстор на 2 гръцка дивизия,Коко взе Гарата от там с 5 попадения на кръст.
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ

Сори, брат, ма тва са глупости. Първо, за кога ще налагаш постепенно 20 годишни играчи? Или продължаваме да мислим, че до 24-25 е млада надежда?

За килограмите няма кво да го споменавам- всички юноши са повече кила от двамата испански анорексици. Въпросният испанец идва с визитка на голмайстор в тото-отбор, като никога не е играл никъде в първа лига, а и никой никога за него не е плащал трансферна сума. Какъв е шансът като гледаш горните факти да се окаже като Гарата? И какъв е шансът да се окаже като Кьевин Бру?

Стига сме правили селекция изстрел в мрака!
Аз за Гонзо куршум с гърди спирам, ама след няколко кръга вероятно чичаците ще го нареждат арабията...
И няма как да съм оптимист (а аз съм един от най- големите, които познавам), щото виждам как правим едно и също всяка година. Разликата е, че тази година го правим с по- малко пари. Но нали знаеш- ако не промениш нещо днес, то твоето утре ще е като твоето вчера...

Boyo написа:
Но основното е, че уж правим оздравителна година, резултатите не са важни, а е важно да вкараме в нормални размери разходите, но вместо да използваме момента да изградим млад състав, който да се развие след 2-3 години и да носи и пари чрез изходящи трансфери, ние правим отбор от 29 годишни некадърници.
Бойо напоследък (особено с мненията му за тръста) ме дразни, но в случая е много прав. Оздравителна година ала Тройчо НЕ Е оздравителна година!