forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 1:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:36 pm 
Аватар

Boyo написа:
IN HOC SIGNO VINCES написа:
South Division:
Треньори, анализатори, оценители, скаути, писачи, мрънкачи - милиони!
На стадиона 3 000 души?!
Нека първо да видим какво даваме от себе си за този отбор и тогава да съдим хората, които се опитват да го измъкнат от дъното. Или очаквате, докато стоим пред телевизора Гонзо да закупи Гарет Бейл в пакет с Лео Меси, за да удовлетвори претенциите на всички ни? Когато на всеки мач има по 30 000 на стадиона и приходите от билети са по половин милион на мач, тогава може би ще имаме очи да идем при Гонзо и да искаме да закупи някой известен футболист. С какво да се закупи футболист за два милиона и заплата един милион на година? С 26 000лв приходи от билети за мач и 35 000лв разходи за същия този мач?
В неделя има дерби с отбора на БКП. Всеки истински привърженик трябва да направи всичко възможно, за да бъде в синята част на стадиона и да остави сърцето и душата си на трибуните! Деветдесет минути, в които всеки от нас трябва да превъзмогне егото и горчивината, която е останала, заради лошите игри през изминалите сезони. Това е дерби. Това не е просто поредния мач. Това е сблъсък на една идея и една цел. Да помогнем на синята идея да победи! А след това нищо друго няма да има значение..
И знайте, че след дъжд винаги изгрява слънце. И когато слънцето един ден отново изгрее, най-доволни ще бъдете вие - мокрите, които не изоставихте любовта на живота си сама в бурята!

Само примерът с Минев - Орачев за да стане играч му трябва практика. Сега Минев ще играе 35 мача, а ОРачев 2-3. След края на сезона Минев може да се пенсионира, обаче Орачев ПАК нема да е готов за титуляр, щото не е играл и ще трябва ПАК да взимаме нов играч.
Или Любенов го направихме четвърти вратар, взимайки двама дето ще ги гоним максимум след година.

За Орачев не съм съгласен, ще изиграе доста повече мачове, защото Феско има гарантирани поне 3 червени картона, както и 10-15 жълти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:37 pm 
Аватар

danesa написа:
Момци,мен ме вълнува как така..толкова треньори се смениха ...и всеки един казва че еким ясенов е страшен специалист,невероятен кондиционен треньор и т.н. ...ебе ли ги ,бие ли ги тия треньори и ръководство ...как така става че ние виждаме едно,а никой друг от клуба не го вижда :roll:
Оня ден и новото кратко останич се изказа с благодарности за конд.треньора и каза че е голям спец ...ебава ли се...незнам ... :x

явно ги подготвя по система, която никой треньор все още не е срещал

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:41 pm 
Аватар

Главата ми не побира как мое кондиционен да е със шкембе :slap Че ти ако на самия себе си не мое изготвиш нормална програма,къде си тръгнал на некой друг акъл да даваш :smt006 Се едно Елтън Джон да дава уроци как се забиват пичета :bigok Или отиваш у фитнеса и вместо Терзо Анабола,там е Митьо Пищова :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:43 pm 
Аватар

Ми на Антонатан във фитнеса е точно Митьо Пищова. Казва се контра-фитнес :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:44 pm 
Аватар

Тройчо обича и анал и контра-анал,важно е кура да е в гъзЪ му :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:48 pm 
Аватар

И дабъл-анал, да не забравяме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:51 pm 

Brannik написа:
Проблема при нас е пълната мъгла или простичко неясностите :smt006 Не се знае кой е собственик,не се знае кой дава парите,откъде се дават пари за А сектор,кой е виновен за тва че си съборихме сектора без да има нищо подписано за нов,кой носи отговорност за квото и да е в тоя клуб :ohmygod2 Тва със сектора е се едно да си купиш къща за 3млн долара с обещание че печелиш лотарията :ohmygod

Говори се само с недомлъвки,казва се А ама Б се премълчава винаги,уж почваме некъв проект пък се зимат некви испански джуджета-старци,неква тъмна Индия отсекъде :strkstrk Баткоф бил фалирал,пък война или дори атаки срещу него нема-сигурно има неква логика,не съм в кухнята че да знам,просто коментирам как изглежда отдалеч :wink: Шото аз примерно немам кинти за Гаярдо ама не се и бутам там,накратко баткоф ако нема пари,да събира цирка и да става и да сА маха :smt006

Сменяла се структурата в клуба-кво точно се сменя че не зацепвам? Ше почне ли некой да носи отговорност в тоя клуб? Примерно Ооо Пепи затва че цел мач центрираме с нападатели по 1.75 или Гонзо ако примерно двете испанчета излезнат ментета? Ше почне ли Екимов да бъде наказван ако пак секи мач окапваме в 55мин? Ей тва накратко в структура-правиш нещо,вижда се резултата и отговаряш за него. Ако те бива,продължаваш, ако не-търсиш си нова работа :smt006 Левски не е пансион,нито па некъв интернат за добродушковци. В тоя клуб стандартите треа са изключително високи шото по-високо от нас в БГ нема ама некои хора се хващат на емоционалната струна и продължаваме по старому :ohmygod2

Много точно мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:52 pm 
Аватар

Да де, но антонатан е pure natural :bigok, а Терзо е химия и гмо :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 8:52 pm 
Аватар

Накрая сичко приключва с топъл гокун :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 9:29 pm 
Аватар

Alek написа:
Всичко е от некадърие момчета. Ние и с по 20 000 евро "таван" за заплата, нямахме хора умеещи да ни докарат добри футболисти, а какво остава в това положение? Херо викаше 20 в подготовката, гонеше 18, другите двама ги продаваше за милиони, никой от тези не е взимал заплата над 5000 евро. Или го можеш, или не. Аз само не разбирам, с каква цел се взима 29 годишен играч? Дори да ти върже и да се окаже кадърен, за колко ще го продадеш? А, без да го продадеш, все едно не си направил нищо, колелото не се върти. Ние правим отбор с титуляри средна възраст 28-29 години и обявяваме нулев сезон, това е по-смешно и от Тройчо глупостите. Отгоре на всичко взимаш испанец да ги тренира, е какво ще промениш в мисленето и поведението на 30 годишни български футболисти??? ( всеки имал минимален досег с футболисти, перфектно знае за какво говоря тук ) Съжалявам, но не ме кефи нито селекцията, нито нищо.
Ако идеята е просто да мине сезона и, ако може да не сме 7ми, а 3ти или 4ти е супер безсмислено. Защото не повече от 3-4ма футболисти от всичките, ги виждам да играят и през следващият сезон в Левски, тогава пак ще се правят 20 трансфера, пак ще чакаме футболисти през август, пак ще искаме да се стиковат нещата и когато вземем три поредни мача и си повярваме ще погледнем класирането и ще си кажем "ооо, те Лудогорец падат 3 пъти и се изравняваме с тях..."

:smt023 :smt023 :smt023

Подкрепям напълно това мнение. Явно съм адски тъп, ама не мога да разбера как "нямаме пари" кореспондира с "дайте да вземем анонимни бездарници, които зимата ще се чудим как да изгоним" :smt017 Тва, което направихме, няма нищо общо с оздравителна година. Тва е тройчова оздравителна година, но при него са по- добре нещата, щото поне вземат бездарни анонимници, които са ЕДРИ. Ние взимаме бездарни анонимници, които са ДРЕБНИ. Всичко, което каза Гонзо дотук, се обърна на 180 градуса..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 9:42 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Явно съм адски тъп, ама не мога да разбера как "нямаме пари" кореспондира с "дайте да вземем анонимни бездарници, които зимата ще се чудим как да изгоним" .

Най-после някой да го напише, щото ми писна да чета "за без пари - толкова".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 9:45 pm 
Аватар

Ако испанеца е добър, не виждам защо трансфера му да е лош. Спокойно може да изкара 3-4 години на ниво. Проблема е ако е поредният бездарник, но без да съм го гледал поне аз не мога да кажа дали става или не.
За мен до сега лошите неща в отбора са две- изпуснахме 4-5 момчета от юношеския национален отбор и феско. Но ако сме им предложили договори и не са искали да дойдат, нищо не може да се направи, а за без пари по добър ляв бек от този селянин е малко вероятно да намерим, така че за сега съм оптимистично настроен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 9:54 pm 
Аватар

Е то за това половината са с договори за по 1 година. Именно за да не се чудим как да сме ги били разкарали. И какво му е чудното, че се взимат анонимници - попълва се бройката просто... Като дойдат светлите дни, чао-довиждане и това е. И не разбирам какво се обърнало на 180 градуса??? Гонзо събра отбор от кол и въже за без пари... не може всички да са хем млади, хем да не искат пари, хем и да не са куци коне...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 9:55 pm 
Аватар

niki92 написа:
Ако испанеца е добър, не виждам защо трансфера му да е лош. Спокойно може да изкара 3-4 години на ниво. Проблема е ако е поредният бездарник, но без да съм го гледал поне аз не мога да кажа дали става или не.
За мен до сега лошите неща в отбора са две- изпуснахме 4-5 момчета от юношеския национален отбор и феско. Но ако сме им предложили договори и не са искали да дойдат, нищо не може да се направи, а за без пари по добър ляв бек от този селянин е малко вероятно да намерим, така че за сега съм оптимистично настроен.

Единственото нещо заради което си заслужава някой юноша да дойде при нас е да му се дават повече мачове с първият отбор. Ние с тази "селекция" ясно показахме, че юноши не ни трябват и даже и за нашите няма място. Съвсем логично е при такава ситуация Стивън Петков да избяга при резаните - и повече кинти и по-голям шанс за развитие (физически и технически).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 9:59 pm 
Аватар

knave написа:
Е то за това половината са с договори за по 1 година. Именно за да не се чудим как да сме ги били разкарали. И какво му е чудното, че се взимат анонимници - попълва се бройката просто... Като дойдат светлите дни, чао-довиждане и това е. И не разбирам какво се обърнало на 180 градуса??? Гонзо събра отбор от кол и въже за без пари... не може всички да са хем млади, хем да не искат пари, хем и да не са куци коне...

Каква бройка сме запълнили? 4ма вратари, 6ма централни халфа, 4 леви крила??? Същевременно 2ма центални защитника и 2ма нападателя!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 10:08 pm 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
knave написа:

Каква бройка сме запълнили? 4ма вратари, 6ма централни халфа, 4 леви крила??? Същевременно 2ма центални защитника и 2ма нападателя!

Е то не е като да влезеш в магазина и да си избереш... Пацо се контузи, Губи се маха... за халфовете си прав - и мен не ми е ясно защо са ни толкова много. Мисълта ми е, че отстрани изглежда лесно, но всъшност за 2 месеца няма как да се съберат по-добри играчи за без пари. Събираме ненужните, това е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 10:09 pm 
Аватар

Това е защото нон стоп разни TA5I задаваха въпроса кой ще играе от ляво :bigok :loser2

Левски - това е моя идеал.

Последна промяна danesa на Пон Юли 21, 2014 10:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 10:11 pm 
Аватар

Твърдо зад Гонзо - мангали, леваци, бездарници, бармани - все тая. Щом вземаме такива значи другите или не са искали или няма пари които да удовлетворят исканията им. И аз не искам да гледам боклуци като ПД, предатели като ВМ или капитани като ВГ, но не аз съм в лайната и цяла синя България да следи всяко мое действие под лупа. От треньора до тук съм по-скоро доволен, защото ей Богу, за първи път в последния мач видях да използваме чудото наречено "заучено положение". Мангалата от жАлтитИ е по-скоро добър трансфер, стига да му се набие в тъпата негърска глава, че футбола е отборна, а не индиводуална игра. ИспанецО също не е чак толкова зле, Домофона трябва да попие малко повече от хъса и желанието на Божи. Останалите са пълнеж и наистина не вярвам да е имало по-добри варианти които да са изгаряли от желание да дойдат в клуб, който в момента не е ясно накъде върви. Левски е бил, е и до края на времето ще бъде институция, просто периода под гениалното управление на смолянския топ агент е пред финала. Въпросът е какъв ще бъде финала.. Гонзо остави спокойната работа на морето за да скочи с лице напред в лайната в любимия на всички Левски и няма как след 1 мач да се иска тренерО вън, Гонзо вън и т.н. Не е редно. Мощно зад Гонзо и да се надяваме, че ще успее. В момента не мисля, че имаме нещо повече от тази надежда и топлия спомен от онази майска вечер. . Пукни Тодоре, заедно с всеки дръзнал да използва и съсипва любовта на толкова много хора с цел лична изгода!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 10:21 pm 
Аватар

danesa написа:
Това е защото нон стоп разни TA5I задаваха въпроса кой ще играе от ляво :bigok :loser2

Е то при 4ри лева крила, тоя въпрос все още е актуален :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 10:26 pm 
Аватар

knave написа:
Е то не е като да влезеш в магазина и да си избереш... Пацо се контузи, Губи се маха... за халфовете си прав - и мен не ми е ясно защо са ни толкова много. Мисълта ми е, че отстрани изглежда лесно, но всъшност за 2 месеца няма как да се съберат по-добри играчи за без пари. Събираме ненужните, това е...

Бачи по-нагоре го е написал много точно. Това не е оздравителен сезон. Като няма кинти - юноши. Поне като се издънят срещу сбирщайна на Локо Пд да не ме е яд и да знам, че трябва търпение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 10:29 pm 

IN HOC SIGNO VINCES написа:
South Division:
... Когато на всеки мач има по 30 000 на стадиона и приходите от билети са по половин милион на мач, тогава може би ще имаме очи да идем при Гонзо и да искаме да закупи някой известен футболист. С какво да се закупи футболист за два милиона ....

в кой нормален отбор фенове правят селекция ? отделно ако някой ще налива сериозни пари в отбора едва ли ще ги повери на Гонзо....с изключение на Лудогорец тази година всички останали финансово са на едно дереже,след година ще се види кой как е работил,какво е постигнал,какво е изградил,наложил и т.н. ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 21, 2014 10:35 pm 
Аватар

Лошото е, че накрая ще се окаже, че един Стивън щеше да играе тоя сезон в Левски колкото и при резаните, а не беше това идеята според мен... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 12:54 am 
Site Admin
Аватар

Гонзо го каза,че юношите ни не са готови нито физически нито психически за тоя дълъг сезон.Вие кво искате да играем с юношите да падаме всеки мач и накрая,какво мислите,че ще излезе от тия юноши.Та те дори още нямат нужните килограми за да могат да издържат на толкова мачове,да не говорим за друго.Гонзо,каза съвсем ясно и точно,че юношите ще се налагат бавно и постепенно без да се изпреварва тяхното развитие!!!Нали точно и затова се правят тия промени в школата.След 2-3 години да имаме готови юноши на по 18-19 години които вече да могат да играят титуляри на високо ниво във всеки един мач!Търпение и спокойствие,това му е майката. :wink:
Колкото до този испанец,на мен ми изглежда супер мотивиран,отделно според мен има качества(за А група) и ще пори.Идва с визитка на голмайстор на 2 гръцка дивизия,Коко взе Гарата от там с 5 попадения на кръст. :wink:
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 1:18 am 
Аватар

Добре де, сега гледам, че преди 3 години резаците са взели Марселиньо за сумата от 120 хил. евро и няколко сезона ги носи на гръб, а ние взимаме Пачека за по-голяма сума и си мислим, че ще вървим нагоре. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 2:45 am 
Аватар

Да се застрелят тея дето са ги тренирали малките, ако сериозно не са готови да играят. Гонзо да промени това и винаги ще го подкрепям, ако това е цената на един отврат сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 8:11 am 
Аватар

Наистина ли мислите, че за един сезон се подготвят юноши за мъжки футбол :lol: Ако беше толкова лесно - жертваш един сезон и после пускаш великите юноши и правиш квадрупъл, то всеки щеше да го прави :smt006 Причината да имаме добри юноши в момента е това, че сме Левски и школата ни имаше огромен ресурс да събира най-добрите в България. А това, че 5-6 години не е работено с тях с цел мъжки отбор си е видно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 8:21 am 
Аватар

Айде стига с това че юношите не са готови бе .... те по-готови няма да станат докато играят на помощното на Герена. Като видиш някое хлапе на 15-16 че има наченки на футболист на 17 му предлагаш договор. Ние седим и чакам да стане на 19-20 и му дадат 1000 лв ако не е избягал вече ... примери колко искаш ... с хора като Ясен Петров и сие в школата, с треньори пияници искащи рушвети с думите : Сина ти е добър ама требват пари за ремонт на баните положението ще си остане такова и след още 100 години :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 9:20 am 
Аватар

Zlostar_1111 написа:
knave написа:

Бачи по-нагоре го е написал много точно. Това не е оздравителен сезон. Като няма кинти - юноши. Поне като се издънят срещу сбирщайна на Локо Пд да не ме е яд и да знам, че трябва търпение.

С юношите отиваме в 2-рата седмица, 90% от форума си реже вените и се почва "Оставка" и "Гонзо-вън" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 9:39 am 
Аватар

95-та година продадохме 10 играчи , с парите погасихме стари задължения и трябваше да правим отбор от нулата и без пари. Треньорите просто хванаха първо Чушката и Йовов, а малко по-късно още няколко момчета от школата (Сираков, Сърбаков и т.н.) и ги направиха титуляри. Бихме чорбата четири пъти, в единият от които Чушката и Йовов сами ги биха на Герена пред 40 хиляди сини. Като цяло сезонът беше доста успешен, а Йовов беше един от най-добрите в цялото първенство. Налагането на юноши е преди всичко въпрос на треньорски усет и топки.

Но основното е, че уж правим оздравителна година, резултатите не са важни, а е важно да вкараме в нормални размери разходите, но вместо да използваме момента да изградим млад състав, който да се развие след 2-3 години и да носи и пари чрез изходящи трансфери, ние правим отбор от 29 годишни некадърници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 22, 2014 9:44 am 
Аватар

rkk написа:
Лошото е, че накрая ще се окаже, че един Стивън щеше да играе тоя сезон в Левски колкото и при резаните, а не беше това идеята според мен... :roll:

Факт. Което е просто скандално.

MaLch0 написа:
Гонзо го каза,че юношите ни не са готови нито физически нито психически за тоя дълъг сезон.Вие кво искате да играем с юношите да падаме всеки мач и накрая,какво мислите,че ще излезе от тия юноши.Та те дори още нямат нужните килограми за да могат да издържат на толкова мачове,да не говорим за друго.Гонзо,каза съвсем ясно и точно,че юношите ще се налагат бавно и постепенно без да се изпреварва тяхното развитие!!!Нали точно и затова се правят тия промени в школата.След 2-3 години да имаме готови юноши на по 18-19 години които вече да могат да играят титуляри на високо ниво във всеки един мач!Търпение и спокойствие,това му е майката. :wink:
Колкото до този испанец,на мен ми изглежда супер мотивиран,отделно според мен има качества(за А група) и ще пори.Идва с визитка на голмайстор на 2 гръцка дивизия,Коко взе Гарата от там с 5 попадения на кръст. :wink:
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ :!: :!: :!:

Сори, брат, ма тва са глупости. Първо, за кога ще налагаш постепенно 20 годишни играчи? Или продължаваме да мислим, че до 24-25 е млада надежда? :loser2 За килограмите няма кво да го споменавам- всички юноши са повече кила от двамата испански анорексици. Въпросният испанец идва с визитка на голмайстор в тото-отбор, като никога не е играл никъде в първа лига, а и никой никога за него не е плащал трансферна сума. Какъв е шансът като гледаш горните факти да се окаже като Гарата? И какъв е шансът да се окаже като Кьевин Бру? :boisw Стига сме правили селекция изстрел в мрака!

Аз за Гонзо куршум с гърди спирам, ама след няколко кръга вероятно чичаците ще го нареждат арабията...

И няма как да съм оптимист (а аз съм един от най- големите, които познавам), щото виждам как правим едно и също всяка година. Разликата е, че тази година го правим с по- малко пари. Но нали знаеш- ако не промениш нещо днес, то твоето утре ще е като твоето вчера... :smt006

Boyo написа:
Но основното е, че уж правим оздравителна година, резултатите не са важни, а е важно да вкараме в нормални размери разходите, но вместо да използваме момента да изградим млад състав, който да се развие след 2-3 години и да носи и пари чрез изходящи трансфери, ние правим отбор от 29 годишни некадърници.

Бойо напоследък (особено с мненията му за тръста) ме дразни, но в случая е много прав. Оздравителна година ала Тройчо НЕ Е оздравителна година!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]