forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 7:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2070, 2071, 2072, 2073, 2074, 2075, 2076 ... 2384  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 9:33 pm 
Аватар

Ireland написа:
Аз пък си чакам обрата за лицензО :loser2
Кога са тия комисии и заседания?

НА 3-ти юни ще кажат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 9:35 pm 
Аватар

3 юни е рожденния ден на гаджето :smt007
Очертава се двоен празник :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 9:39 pm 
Аватар

Взимат лиценз

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:06 pm 
Аватар

Никога не е късно за обрат! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:11 pm 
Аватар

Стивън Ло майна :strkstrk Тия даже го коментираха тва 15 мин. по Дарик :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:14 pm 
Аватар

Нормално за тях. За свинете тоя Джей Ло е поредният мокър сън. Поредният 'милярдер' идващ да спаси потъващия кораб. От 20 години тия лайнари живеят на гърба на футбола у нас. Не са изградили и едно зрънце, нито отбор нито смешната им публика. Само консумират и рушат, гнусните червени помияри. И, разбира се, откакто нямат общо с армията търсят нов и нов червен боклук да им финансира масрафа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:25 pm 
Аватар

http://topsport.ibox.bg/news/id_1176155365

Цитат:
От пресслужбата на Министерски съвет се разграничиха от информацията на агенция БЛИЦ, че милиардерът Стивън Ло, който се спряга за нов собственик на лит(*кс-етрополе е бил на среща с премиера Пламен Орешарски днес в компанията на Александър Томов.

Истината е, че азиатската делегация е минала покрай въпросната сграда, но така и не влязла, за да се срещне с министър-председателя на България. Предполага се, че цялата тази разходка е била по инициатива на Александър Томов.

Ето съобщението:

"По повод на появили се публикации и запитвания за среща на министър-председателя Пламен Орешарски с бизнесмена Стивън Ло и с Александър Томов, бихме искали да ви информираме, че такава среща не се е провеждала и не е предвидена в програмата на премиера".

Така Стивън Ло ще си остане само с посещение на стадион "Българска армия". Дали от него в посока лит(*кс-етрополе ще потекат реки от пари, остава да разберем.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:29 pm 
Аватар

Тия как си вярват за тия 'реки от пари' не е истина :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:32 pm 
Аватар

Сценарият им е много по-интересен от Game of Thrones и всякакви други сериали на HBO. Малко си повтарят сюжетите, но всеки сезон по един собствен, уникален начин. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:33 pm 
Аватар

Kryten написа:
Тия как си вярват за тия 'реки от пари' не е истина :ohmygod2
Гладна кокошка, просо сънува... Отдавна се знае ;-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:35 pm 
Аватар

Едно приятелче ме открехна, че Лупарата от поне два месеца се опитва да направи среща на Орешарски с тоя китаеца и да го пробута като инвеститор клас А, обаче Сергеят му бил обиден за дето го хранеше покрай историята с лиценза и немало никъв шанс :blass Така че се гответе в скоро време за рецитал - Държавата спъва инвеститор, който иска да помага на цуцка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 29, 2014 10:43 pm 
Аватар

Предвдив факта, че това правителство няма почти никакви шансове да си изкара мандата, обрати може да има във всички посоки, във всеки един момент. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 11:46 am 
Аватар

Те ако комунетата не бяха се довлякли, Титан щеше да довърши святото си дело, ама на...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 12:02 pm 
Аватар

А как се финансира цяла година кочината? Никой не пита от къде идват парите? Къде отидоха 20 милиона задължения? Тая синя мафия :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 12:10 pm 
Аватар

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Прикачени файлове:
анти българи.jpg
анти българи.jpg [ 132.59 KiB | Прегледано 3336 пъти ]

да треперят наш'те врагове

:lsc-1

:lss-1

:lsfc3 :lsfc1 :lsfc4 :bg
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 1:37 pm 
Аватар

:smt005 отново почнаха с големите приказки, спонсори, бюджет 8 милиона :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 1:52 pm 
Аватар

Лупарата в момента е толкова изпаднал, че ако му се обадим и предложим 300 лева ако докара Менди на вилата на домоуправителя да прекопае доматите ще се навие :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 1:53 pm 
Аватар

Цитат:
Председателят на Надзорния съвет на лит(*кс-етрополе Лоурънс Дейвис напусна своя пост. От днес нататък той няма да има нищо общо с клуба. Това заяви главният акционер на тима от "Армията" Александър Томов. Не негово място бе назначен именно Томов, а за заместник Петър Манджуков. "Лоурънс Дейвид напусна своя пост. Беше му трудно, тъй като все пак живее в чужбина. Всички му благодарим за това, което направи за лит(*кс-етрополе", заяви Томов след Общото събрание на акционерите в клуба.

Кой не е благодарил, е изпуснАл... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 2:39 pm 
Аватар

Цитат:
Бербатов: Да не съм Бил Гейтс, та да оправя СеСеКА

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 2:43 pm 
Аватар

Добре де, никой журналя не пита от къде идват парите за издръжката на сесека? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 2:52 pm 

И един генерален спонсор, който трябва да имаме, след като приключат други процеси в страната. Рамката е 1 милион евро.“

Май Орешара е дал задна за морето :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 4:06 pm 
Аватар

Няма как да се осъществи този безумен проект, китаецът си заминава и чорбарите ще си останат със мега спонсорите от по 30 000 на месец. Само не знам как са взели лиценз, чудо на чудесата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 4:44 pm 
Аватар

Цитат:
"Да не съм Бил Гейтс, това е работа на много хора. Аз не съм човекът с магическите пръчки, та да оправям лит(*кс-етрополе. Това, което съм сметнал за необходимо, може да съм го направил още в самото начало. Все пак отборът на лит(*кс-етрополе ме е изградил като футболист. Друг е въпросът, че нямам намерение да го раздухвам. Не ме питайте повече за лит(*кс-етрополе. Аз все още съм действащ футболист и искам да се съсредоточа в представянето си на терена", заяви Бербатов.

Оня неблагодарник от Монако :strkstrk Никой не иска да чуе за сесека :bii_chorbata :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 5:25 pm 
Аватар

Цитат:
След всичко ако лит(*кс-етрополе стане нормален клуб , на Сашо Томов трябва да му се дигне паметник на стадиона !!!

Цитат:
spike:

Ти мани ташак, ама щом и аз съм съгласен за издигането на паметник, явно пича доста се старае.

:ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 6:04 pm 
Аватар

Барбукан ще го призная ако припомни на медиите как всичките свине скандираха "Бербатов, курво" и как се изсипаха да го псуват грозно на главния вход на кочината а той се скри разциврен в съблекалнята. Върхът беше като майка му излезе да се разправя с обезумелите прасюнгери които искаха да го линчуват :) Нека сега принцеската на Монако да им припомни случката и да им го втъкне едно хубаво този "неблагодарник, който не иска да помогне на отбора който го е създал". :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 6:15 pm 

:strkstrk :smt005

Цитат:
Измет долен, да не си стъпил повече на Армията. Не те ли е срам, бе? Не те ли е срам? Клубът ти загива, а ти си имал по-важни неща от това? Не ти било до лит(*кс-етрополе... Така ли ще се държите незаинтересовано към клуба, който ви даде шанс да стигнете това ниво? Как не знаех, че днес тоя ще е на стадиона. Да се задавиш с тия пари, мекере долно.

Цитат:
След това Бербатов беше попитан дали не трябва той, Христо Стоичков, Любо Пенев и другите легенди на лит(*кс-етрополе, да дават пример на феновете на клуба, купувайки си акции. "Аз какво казах преди малко?!", отсече нападателят.

Къв си ти, че ще държиш тон, бе? Мутра ли си, къв си? Много ти порасна работата, а се спъваше като куц кон на Герена и беше напълнил гащите, поплювко. На голям мъж се правиш, а?

Да се задави с тия пари и да ги е вложил и да не ги е. ХАЛАЛ ДА СА МУ. Да си ги взима, да си ги натоварва и да си ...

Цитат:
Отиде, заради шибаната си фондация, където 100% прави некви схеми/ поне с тва ще го отлича, че той няма да загуби милионите, които трупа като Стоичков, а ще ги вложи в сериозен бизнес и ще изпере някой друг лев/, но не можа да се качи да стисне ръцете на Томов, Стойчо, някоя друга легенда. Извън нерви съм, само да ми се поЯви некъде тоя.

Цитат:
Да го мразя? Да слезна толкова ниско? Не. Този се отрече от лит(*кс-етрополе и за мен не съществува повече като футболист, минал през нашия клуб. Такова падение, такъв срам, дано някога осъзнае какъв грях е извършил спрямо нас, защото един ден ПАК ЩЕ ОПРЕТЕ С ИЦО ДО лит(*кс-етрополе. Помнете!!!

Цитат:
Не съм очаквал такова отношение от г-н Гейтс. Мислих, че след като излезе толкова рано в Европа е опознал думи като възпитание, лоялност, благодарност, но явно нищо такова няма.....Тук не става въпрос за това дали ще даде един милион примерно или не, защото е ясно, че тези пари няма да са достатъчни за лит(*кс-етрополе. Тук става въпрос, че през цялата кампания не написа и един призив в скапания си фейсбук за кампанията с акциите, не дойде на армията, да се съберат журналистите, да се популяризира, а и хората му вярват. Сега си прави евтин ПР с деца и дори не се качи да поздрави хората, които с всички си кусури се мъчат да спасят отбора, който му даде път. За мен като човек приключи дори и да звучи крайно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 6:19 pm 
Аватар

G0nzi написа:
Добре де, никой журналя не пита от къде идват парите за издръжката на сесека? :smt017
Платения им слугинаж, странно защо наричан "журналисти" пита и пише това, за което му се плаща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 6:20 pm 
Аватар

ААААААААААААААААААААААА :smt007 Не им чета форума, но с предния си пост целях някой да се включи с тия цитати. :fgod И денят ми е оправен. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 6:21 pm 
Аватар

HeavyDuty написа:
Барбукан ще го призная ако припомни на медиите как всичките свине скандираха "Бербатов, курво" и как се изсипаха да го псуват грозно на главния вход на кочината а той се скри разциврен в съблекалнята. Върхът беше като майка му излезе да се разправя с обезумелите прасюнгери които искаха да го линчуват :) Нека сега принцеската на Монако да им припомни случката и да им го втъкне едно хубаво този "неблагодарник, който не иска да помогне на отбора който го е създал". :)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Барбуков може да си има кусури в характера, но тъпотата не му е отличителна черта и финансово логично и правилно им е казал завоалирано да си ебат майката оркска, прасешка. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 30, 2014 6:23 pm 
Аватар

Що тъй правят тия свини сега... :cry: :cry:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 71512 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 2070, 2071, 2072, 2073, 2074, 2075, 2076 ... 2384  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]