Цитат:
„Спирам плащането за заплати в първия отбор. Той има 11 мача на истина и най-вече на честта – на Левски, на Гунди, на публиката. Те трябва да докажат тези играчи, че са мъже. От тях ще се прецени кои ще останат след края на сезона. Който се раздава и умира на терена, след това ще получат заплата. Който не му изнася, да отива при Баждеков да си взима грошовете и да върви по дяволите“, коментира Батков в ефира на Дарик радио.
Цитат:
Благодетелят на Левски - Тодор Батков втрещи синя България, разкривайки какви високи заплати взимат футболистите в тима.
"Списъкъ с възнагражденията е при мен и веднага мога да ви ги кажа какви са цифрите. Аз отдавна бях казал на Баждеков да публикува тази информация. Най-скъпоплатените с по 30 хиляди лева са Бастос и Генков. Кевин Бру взима 14 хиляди евро, Ларсен Туре получава 15 хиляди евро,а Дъстли
Мулдер е с 13 000 евро!", обяви адвокатът.
"Не знам защо в този списък не са близанците Цоневи, но те взимат около 1500-2000лв. на месец", посочи шефът на сините.
Цитат:
"Аз не мога и не искам да бъда ликвидатор на Левски, ако исках това трябваше да се случи през март 2004 година, когато Чорни за втори път бе изгонен от България. Тогава той ме помоли да даря акциите на тогавашния вътрешен министър Георги Петканов, и държавата да е тази, която да поеме отговорността за най-големия и обичан български клуб. Може би тогава трябваше да изиграя ролята на ликвидатор, трябваше да си взема чантичката и да си тръгна,. не е ясно обаче дали щеше да го има Левски тогава. След колебливите изяви в Европа много хора ме съветваха да се оттегля. Аз обаче изживях с Левски най-хубавите си емоции в живота. 6 пъти съм ставал шампион - 3 пъти като вицепрезидент и 3 пъти като собственик. Дай Боже и на други президенти това да им се случи. Аз съм единственият водил български отбор в ШЛ, единственият, стигал до 1/4 финалите. Това ме амбицира да продължа да помагам на клуба", каза той пред Дарик радио.
"Компромиси съм правил за хора, които са ме крадяли, които са шпионирали, за харчене на пари за некачествени играчи. Ако се откажа какво ще се случи с Левски? Пред мен е справката на заплатите, 358 000 лева, плюс 126 000 дължими за данъци. Това са 500 000 лева. Ежемесечната дупка за 2014 при Мтел единствен спонсор с неясно продължение от 1 юли, е около 700 000. Аз съм един от феновете, не искам да водя война с тях. Аз искам да помоля привържениците, не феновете, защото да обичаш Левски това е кауза, нека тези, които ме призовават да се оттегля да ми кажат дали да дам Левски на политиците?", попита Батков
"Цена няма да кажа, защото Левски е нещо, което не се продава. На мен това удоволствие, за тези 10 години ми струва около 41 и половина млн лева. И от тях около 22 са официално финансиране, което аз и моите фирми са предоставили на клуба. Аз нямам проблем да имам и външен одит. Аз не взимам от Левски, а давам и всяко друго твърдение е невярно", каза той.
Вън...