Преди! Един ден, след мач с чорбата, щеше да има изписани тридесет страници, а сега са само седемнадесет!

Това казва всичко! Дори и аз след загуба, особенно от тях, щях да съм ядосан цяла седмица, а сега ми мина още снощи! Мислех си, че е от динамиката на работата, която върша и сутринта, като се прибера у дома ще ми е много гадно!

Но не беше така! Изобщо не ми пука, което означава, че нещо в мен се е пречупило!

Не искам да е така, но е така, за съжаление! За мача: Мога да говоря само за първото полувреме, защото второто го слушах по радио гонг на път за работа! Няма да си причиня мъката да го гледам, защото това, което чух по радиото ми бе достатъчно за нервите! Този път няма да защитавам и Здравков, защото не го заслужава! Исках да успее, както искам да успяват всички ЛЕВСКАРИ, включително и ние, обикновенните превърженици, но явно съм бил заслепен! Сухия води ЛЕВСКИ в четвърто дерби ( малко треньори са имали тази чест ) и равносметката му е две загуби и два касметлийски хикса! В тези четири мача ( с изключение на част от първото полувреме на предния ) нашия отбор игра много страхливо, сякаш срещу себе си имаше извънземни! И вчера през първото полувреме беше така, а от това, което чух, може би и през второто! Както и да подредиш отбора си, каквато и схема да избереш, каквито и тактически замисли да имаш и гаргите, край стадиона знаят, че тези мачове се печелят със свръхмотивация! Долу, горе отборът беше подреден добре в схема 4-4-1-1, не бях съгласен само за Бру, но си рекох: " Аз съм само един лаик, човека си знае работата! " Вместо да излязат с нож между зъбите, както излязоха чорбетата, нашите излязоха от съблекалнята с жълто на гащите! Още в десетата секунда, от наш център любимеца на дон балон Бру така върна топката, че можеше да си отбележи ефектен автогол, а Губи вместо да остави топката да излезе в корнер създаде голова ситуация от нищото, която сам отрази, пак в корнер! чорбарите само това и чакаха, защото разбраха, какво има на гащите на нашите футболисти! Нашите играеха уплашено, сковано, не се движеха, бяха статични и човека с топката, като нямаше почти никакви опции я изритваше балонно напред, където я подаряваше на противника! Не знам, какво им е говорил Здравков на разбора, но този страх не беше необходим! Единственото преимущество на прасетата беше в ръста и физиката! Значи ние трябва да играем технично, с ниски топки и без центриране! Така стана и единственото голово положение на Бастос! През центъра, с ниска топка и на двоен пас, далечния изстрел на Старокин не го броя, защото щеше да е много красив, но случаен гол! Е, как да победим, когато през първото полувреме само трима футболисти играха без страх и съответно на ниво? Това бяха: Старокин, Белаид и Рамос! Останалите толкова се бяха насрали, че грешаха непредизвикано? Така е било и през второто, сигурен съм в това! Защото денят си личи по заранта! И аз вече съм категоричен, че Сухия трябва да си ходи! Според мен вече е изгубил доверието на футболистите, а от това по-лошо за един треньор няма! Обстановката около него е отровна и ще става още по-отровна! Време е да си ходи! Не разбирам момчетата, които искат да се провалим в сряда

и не вярвам да го искат истински! Дори и да се провалим, какво? Борат ще си каже ли? " Тези се провалиха навсякъде, хайде да си ходя! " Няма да го насправи естествено, защото Чорни няма да му го позволи! Да, разбира се, няма ЛЕВСКАР, който да не иска промяна собствеността, но и няма ЛЕВСКАР, който да не иска купата в момента, макар, че трудно ще я спечелим с този разбит и обезверен отбор! Но трябва да вярваме в това, дължим го на предците си и на АПОСТОЛА! САМО ЛЕВСКИ!