forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Мар 28, 2024 3:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]





Напиши нова тема Отговори на тема  [ 511 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 2:11 am 
Alek написа:
Аз пак да попитам къде са "качулките" сега? Веднага пиша един кур за Сираков и Петев, за да не ми пишете тъпанарския въпрос "С Петев сега сигурно щяхме да играем финал за ШЛ", изобщо не е там въпросът. След като веднъж се месят фен клубовете или го правете постоянно, когато има нужда или излезте с декларация, че сте сбъркали в случая с Петев ( пак казвам няма значение личността или името, смешно е, че бил чорбар и едва ли някой си го мисли сериозно:D ). Защото в момента нито напред, нито назад. Повръща ми се като гледам как се заглушават скандиранията против Батков, миналата седмица се подкараха други песни, днес се събраха нещата секунда след края на мача. Всеки си има позиция, съгласен съм, НКП е за Батков, но преди всичко трябва да е ЛЕВСКИ! Не мазохистичното поведение!!! Тони Здравков, Кевин Бру, Ларсен Туре и другите малоумни футболисти, няма какво да ги коментираме, докато ние самите сме такива издънки. Нито една хореография, нито едно "кафене" не си заслужава това загърбване на идеали, чест и достойнство!!!

A ризите и шапките къде са? За мен лично докато ризите не излязат с декларация, това не е моят Левски.


Върнете се в началото
  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 2:12 am 
Offline

Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 12:16 am
Мнения: 264
Местоположение: в края на селото
Пичове, години вече от както спрях да гледам мачовете и все едно почти нищо не се е променило.
Е, може би повече хора усещат онази липса, онази празнина, която позволихме да приемем като нещо необходимо и неизбежно.
Когато растях за мен ЛЕВСКИ беше идеал. Беше символ на родолюбие, спортменство,
борбеност, честност, воля, здрав дух, принципи и свобода! Тогава тези думи не звучаха претенциозно.
Дори и като пораснем обаче, когато осъзнаем, че не всичко е "по мед и масло",
разбираме, че пред онази магия, пред идеята ЛЕВСКИ, всички сме като прашинки.

"За Отечеството работя, байо! Кажи ти мойте и аз твоите кривини, па да се поправим и всички да вървим наедно"


VANDAL написа:
Ние изгубихме битката още когато повярвахме на приказките за обединение и спряхме тогава масовата кампания против Баткоф, която имаше огромен мащаб в цялата страна. Срещите, приказките, как трябва да загърбим различията в името на ЛЕВСКИ, как не Батков е проблема и, че след него ще рухнем финансово, подведоха много хора. Сега берем плодовете на нашето безхаберие - не довършихме войната и не се преборихме за клуба си. Сега трябва тепърва да изграждаме ново анти-батков ядро, за да стоплят някои хора в сектора, че има и недоволни. С наличието обаче на кафета, стюардска фирма, автобус и т.н. просто не виждам как някой от хората, които ползват привилегии от изброените неща ще застане против Батков. По-скоро ще се стигне отново до онези грозни епизоди както в Търнава, мача с Лил....и не искам да си спомням още кои.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 2:16 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:41 pm
Мнения: 13788
tprodanov написа:
Кока-Кольо написа:
Mr. Smith написа:
Алек, "качулките" не са проблемът на Левски, те не са и решението, определено част са от решението, но не може да се очаква от тях всичко. Да и аз искам да се излезе с една обща декларация от всички против Тодор и всичките паразити в управлението на клуба, но това, че към момента не се случва не значи, че на някой/и ще им се пречи да направят нещо по въпроса ;)


въпросът е да направим нещо по въпроса ЗАЕДНО, а не с някакви самосиндикални акции. чест ти прави за тапета минали мач, но аз не видях някакъв отзвук по медиите. ако поне малко не можем да му опънем нервите на тоя капут, за нищо не ставаме! още миналата седмица Уеста написа за сбирка пред кантората, вместо да помислим нещо в тази посока, започнаха некви философски разсъждания стил "проданов", защо Батков е в Левски и тн.



Когато преди доста години говорех, че Батков е проблема, няколко форумни спеца говорехте за треньори и кой ще играе отляво, и със същата великодушна надменност като в тоя уникален пост обяснявахте как треньорът е важния. Гледам, не ви е дошъл акъла. :smt023


Ти за тва живееш, да напишеш/кажеш на някого "казах ли ви аз". Дървен фолософ

_________________
"Писна ми на кура да чета за тия смешници от да българия или както им е там фьешан името дейба майка му да еба."
dabulgaria.bg


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 3:01 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Юли 27, 2006 12:51 am
Мнения: 18211
:smt023


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 5:41 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 11:01 pm
Мнения: 26695
Аз лично не виждам как мустака си тръгва от Левски.. Светлината в тунела я няма, дори от идващ насреща влак..
Тошко, излез и кажи как те притискат с имена бе боклук!!! Не можеш, щото и ти си вътре нали, лайнар!

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 8:48 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 27, 2010 1:01 pm
Мнения: 15514
Местоположение: Sofia
Синя Религия написа:
alex77, момчето може и да не ти липсва, но другите 10, 50, 100 хиляди, които не ходят поради същите причини - липсват. Поне на мен ми прави впечатление как всеки мач на Герена е пред 500 човека в сектор ''Б''. :smt006 Няма смисъл да се сърдим и да съдим хората, защото чашата отдавна преля. :smt006

И те не им трябват. Не искам да обиждам никого, но личното ми мнение е, че трябва да си бая кух, за да реагираш по тоя начин.
Този бил недоволен - не ни трябва, онзи също - не ни трябва. А другите, които даже не са си изразили мнението тук или там? Явно и те не трябват. После като се тегли чертата, 500 човека и надписчето Ултра'София е все по-нагоре в сектора. Якото е как излиза някой и ти казва, че НЕ ТРЯБВАШ, а после призовават всички да ходели и пеели. :lol:
Къде са старите хора в сектора?!?!?! Аз скоро правя 25, та да кажем, че съм на толкова. Вчера един на 100 човека беше по възрастен от 20, повечето на 15-18...Не е лошо младежите да са там, лошо е, че всеки преживял малко повече с отбора и видял друг вид игра и моменти, не иска и да стъпи и подкрепя тая пародия на отбор. Понякога се чудя и аз какво правя там. Чудя се дали е правилно да бойкотирам и да не стъпна, докато не се измете тая комунистическа свиня, или да съпреживея с отбора цялата тази болка и този срам.
Що се отнася до мустака, как да им обясниш на тия хора, че той е виновен. Някои от тях даже не помнят как сме играли преди тия 5-6 години. А някои други пък, явно много забравяме.
Нека всеки си формира мнението сам, но имайте предвид само следните неща(те даже не са всички простотии):
- Батков позволи да му сътворят казанската афера, махна ключови играчи преди важен мач с прасетата
- Батков разпродаде цял готов отбор, за жълти стотинки, не взе качествени заместници.
- Батков излиза след всеки мач и говори простотии, срами името на отбора с простотиите си - постоянно!
- Батков дава пари от собствения си джоб, само че.... Левски има 40 милиона ЗАДЪЛЖЕНИЯ към комунистическата свиня, тоест, това са кредити, не са дадени пари.
- Батков продаде Дембеле, както и други играчи и от парите не видяхме лев за селекция.
- Батков отказва да продаде(не защото няма хора, а защото иска 40 милиона задължения) и ни оставя да агонизираме.
- Батков назначава всякакви нещастници на всякакви постове в отбора, които реално нищо не правят и не стават за нищо. Тук малко по-обширно ще кажа, че остави Кратко Останич да "ръководи" 20 мача, от които 18 сигурно паднахме(образно казано), но за сметка на това смени Вили Вуцов след проведена ЦЯЛА ПОДГОТОВКА и ДВА МАЧА(не, че Вуцов е някакъв треньор, но това действие само по себе си е мега идиотско).
- Батков назначава легенди на Левски на разни постове и после си измива ръцете с тях. Той държи кондиционния спец и треньора на вратарите. Заради това имаме един невероятен тигър + Губи на вратата, както и сме в перфектна физическа форма...
- Батков плаща за медиен и фенски чадър. Той дава пари на организираните фенове, като за сметка на това не се пее срещу него - ФАКТ. Всеки нормален фен на отбора би реагирал на това, че тази долна свиня съсипва отбора му, но да знаете, че НЕБИЕНЕТО на хора, които викат против Борат в сектора и позволяването да се вдигат плакати, не означава че организираните фенове са ПРОТИВ него. А който не е против него, той е С НЕГО! ДА! Бездействието = подкрепа за Батков.
Само да вметна, че съжалявам всеки такъв човек, който по един или друг начин мълчи, заради това, че получава нещо в замяна. А против свинята може да се изпише роман, обаче няма и смисъл.
Конкретно за тоя мач видях, че пак имахме чисти положения, които пропуснахме и какво?

_________________
"Какъв правилник на форума съм нарушил или ти си София запад на форумО"?
"Жалко , че са мъртви вече, и че не мога да им пожелая смърт".
"Славизацията на Левски е резултат от СЛАВИзацията на държавата".


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:11 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Юли 12, 2005 11:44 pm
Мнения: 3869
Местоположение: СОФИЯ
Цяла нощ не съм спал. Няма какво да анализираме, проблемът е ясен. Всички са за затвора, както каза Ники Илиев. Сухия сменя Рамос с Пелето, повече кво да коментираме. Вчера след мача пукахме бири и точно това коментирахме, че вече сектора се надъхва от един корнер и удар в тъч, смятайте докъде ни докараха.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:20 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 8:41 am
Мнения: 39030
А какво прави Ники Илиев в УС на ПФК-то :roll:
Иначе определено Сухия бие дори Кратко Останич по некадърност ...

_________________
"....в крайна сметка Левски е единственото нещо, което остава в сърцата ни и то е завинаги. "


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:25 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 01, 2009 6:42 pm
Мнения: 263
Местоположение: Варна
Soul написа:
Синя Религия написа:
alex77, момчето може и да не ти липсва, но другите 10, 50, 100 хиляди, които не ходят поради същите причини - липсват. Поне на мен ми прави впечатление как всеки мач на Герена е пред 500 човека в сектор ''Б''. :smt006 Няма смисъл да се сърдим и да съдим хората, защото чашата отдавна преля. :smt006


по лесно е да скачаш първосигнално и да се правиш на по-разбиращ от другия....нищо, че въобще не го познаваш кой е и какъв е. За съжаление това е една неизлечима българска черта..
Убеден съм обаче, че някой ден и той ще разбере за какво става въпрос.....

На никой не скачам.Много е лесно да си подкрепяш отбора когато всичко е наред и побеждава.Неизлечима българска черта ли е да подкрепяш до край.Те и селяните напълниха националният докато биеха.И няма никакво значение за мен кой какъв е,всички сме фенове на един отбор.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:26 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Мар 08, 2014 8:48 pm
Мнения: 2869
Настъпи пълно безвремие. Ако до преди 2 години след загуба на дерби земята се тресеше и ставаха армагедони в Левски,сега просто едно нищо. Никой не говори,Батков се скри,НКП вече не пише декларацийки,треньорчето се прави на ударен...


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 10:27 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Юли 12, 2005 11:44 pm
Мнения: 3869
Местоположение: СОФИЯ
К'вото правят хора като Вуцов, Донев, Гибона, Иванков, целият ни "маркетингов" отдел и тн. в клуба. Това отговаря ли на въпроса ти? :lol:


Последна промяна RIOT на Нед Мар 16, 2014 11:17 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:10 am 
Offline

Регистриран на: Чет Сеп 02, 2010 2:41 pm
Мнения: 1610
Всеки е човек на някого, това правят! :smt023


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:14 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 44112
Местоположение: София
То т'ва е валидно за целата държава. Нали не очаквате във футболен клуб да е нещо по-различно.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:16 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 8:41 am
Мнения: 39030
Не, но ни се иска да не е така

_________________
"....в крайна сметка Левски е единственото нещо, което остава в сърцата ни и то е завинаги. "


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:16 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Авг 18, 2012 4:26 pm
Мнения: 3119
RIOT написа:
К'вото правят хора като Вуцов, Донев, Гибона, Иванков, целият ни "макретингов" отдел и тн. в клуба. Това отговаря ли на въпроса ти? :lol:


Иванков отговаря нещо за 100 годишнината уж, Гиби си порка пичът дреме му на курът, Дончо пък си гледа мачове от близо и клубът му плаща за тая работа. А дъртия Вуцан върши подривна дейност с единствената цел да види пак рунтавият му син треньор на Левски! Него друго не го интересува, тва му е мечтата и за тва живее още! :smt005 :smt005 :ohmygod

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:18 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Юли 12, 2005 11:44 pm
Мнения: 3869
Местоположение: СОФИЯ
Да бе, ясно ми е кой с кво се "занимава" официално :smt005 :smt005 :smt005. Не знам колко е официално, но са ми казвали, че маркетинга прибират ~140K месечно.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:21 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 44112
Местоположение: София
Аз за дъртия Вуцов даже не знаех :shock:


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:24 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Юли 12, 2005 11:44 pm
Мнения: 3869
Местоположение: СОФИЯ
Съветник на Батков е :smt005 :smt005 :smt005


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:37 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Дек 02, 2005 8:41 am
Мнения: 39030
Вуцан Старши е мозъчният тръст на Татю :strkstrk

_________________
"....в крайна сметка Левски е единственото нещо, което остава в сърцата ни и то е завинаги. "


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:50 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 11:30 am
Мнения: 2362
Местоположение: Sofia
Поне няма как да паднем по-надолу от 7мо място :smt007


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:52 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 44112
Местоположение: София
:ohmygod2


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:55 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Авг 29, 2012 12:02 am
Мнения: 136
От цялата работа, най ме е яд, че напомпахме самочувствието на свинята Тройчо Негърскияхуйвгъза до небето! :ohmygod2


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 11:55 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Мар 08, 2014 8:48 pm
Мнения: 2869
Айде почна се с шегите,закачките и иронията. Аз от вчера живея в някакъв кошмар и се плескам да се събудя,тука вече на вицове ще го ударим.


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 12:01 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Май 09, 2006 10:11 pm
Мнения: 894
Местоположение: СИНЯ СОФИЯ
Привърженикът написа:
Айде почна се с шегите,закачките и иронията. Аз от вчера живея в някакъв кошмар и се плескам да се събудя,тука вече на вицове ще го ударим.


То не се спира със шегите, закачките и иронията вече от няколко години. Имам чувството, че някои хора след всяка загуба ОСЪЗНАВАТЕ, че сме много зле, след това го забравяте и после ПАК


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 1:03 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 10:25 pm
Мнения: 1920
Местоположение: София
Тези загуби и тази тотална немощ преди 10-ина години царяха в друг клуб... За съжаление, сега ние сме в тази ситуация. Спомням си, че когато аз започнах да ходя на мачове, Левски беше силен клуб, побеждавахме, а вечните дербита преминаваха в абсолютна синя доминация, Гонзо ги наказваше във всеки мач, рядко резултатът беше нещо различно от победа за Левски. Децата, които сега посещават първите си мачове не могат да се похвалят със същото. Но дали пък чрез загубите любовта не се калява по-добре!?


Ще преминем и през това, и както Пламен Крумов ни напомни: "... за Левски София всичко си заслужава".

_________________
И САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 1:13 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 09, 2009 9:55 am
Мнения: 181
Като преспах... пак същото си мисля. Когато в един отбор нещата с години не вървят, виновен е човекът, който взима решенията. Цялата посредственост надолу по веригата е негова функция... Толкоз.

_________________
Студ, дърво и камък се пука, гладни от два или три деня, а той пее и все весел!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 1:15 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Дек 02, 2012 7:08 pm
Мнения: 2545
Местоположение: Герена
Като не можеш да управляваш кораба първи потъваш ти. В крайна сметка Батков не може да управлява този клуб години наред. Той взема решенията и те са грешни. Вън курво дебела!

_________________
Бат Георги задушавам са!!!


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 2:30 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Ное 18, 2012 2:53 pm
Мнения: 50
Местоположение: сектор Б
https://www.youtube.com/watch?v=FjGiRXoEAyk

_________________
УМРЕТЕ ПРАСЕТА


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 2:50 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6938
Местоположение: Монтана
El Hacendado написа:
Alek написа:
Аз пак да попитам къде са "качулките" сега? Веднага пиша един кур за Сираков и Петев, за да не ми пишете тъпанарския въпрос "С Петев сега сигурно щяхме да играем финал за ШЛ", изобщо не е там въпросът. След като веднъж се месят фен клубовете или го правете постоянно, когато има нужда или излезте с декларация, че сте сбъркали в случая с Петев ( пак казвам няма значение личността или името, смешно е, че бил чорбар и едва ли някой си го мисли сериозно:D ). Защото в момента нито напред, нито назад. Повръща ми се като гледам как се заглушават скандиранията против Батков, миналата седмица се подкараха други песни, днес се събраха нещата секунда след края на мача. Всеки си има позиция, съгласен съм, НКП е за Батков, но преди всичко трябва да е ЛЕВСКИ! Не мазохистичното поведение!!! Тони Здравков, Кевин Бру, Ларсен Туре и другите малоумни футболисти, няма какво да ги коментираме, докато ние самите сме такива издънки. Нито една хореография, нито едно "кафене" не си заслужава това загърбване на идеали, чест и достойнство!!!

A ризите и шапките къде са? За мен лично докато ризите не излязат с декларация, това не е моят Левски.



Приятел, не е сериозен този отговор. Иронията не е най-доброто нещо в ситуацията, в която е изпаднал нашият любим клуб. Предполагам си член на НКП, четейки мненията ти из темите, това е хубаво, но момчета, знайте, че вие представлявате Левски, вие сте гласът. Мнозинството винаги е повече от един. Левски е над всяка хореография, хонорар за добре свършена работа или каквото и да е било друго, идеята е ЛЕВСКИ! Всичко това се върти около нашият клуб! Скоро по стадионите ще има наистина 500 човека и даже няма да има кой да се охранява, интересът към клуба ще спадне и никой няма да посещава клубовете ви, да се възползва от прекрасните артикули, които правите. Разберете, че тази позиция, на мълчание е грешна. Трябва да се знае точно, ясно и отчетливо вашата позиция, защото сте най-големият фен клуб, а това носи и големите отговорности и очаквания.

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Мар 16, 2014 3:11 pm 
Не съм член на нищо и съм напълно сериозен. Просто докато шапките и вратовръзките не тръгнат организирано срещу батков, това не е моят Левски.


Последна промяна El Hacendado на Нед Мар 16, 2014 3:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 511 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
Преведено от yarnaudov.com