forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 10:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 11:22 am 
Аватар

Господин Батков вие ще се срамувате от децата си, защото се подиграхте със святото име, с цялата история на Левски, който за вас е бизнес, а за нас е начин на живот, с феновете, които ще останат и след вас, въпреки безобразията ви, подиграхте се дори с Родината!Ще горите в ада боклуци алчни!!!!!!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 09, 2014 2:16 pm 
Аватар

Гледам приказки за манталитет,за колко ебане сме видели и колко ебане ще видим и не знам си какво.
Вчера мнозинството от сектора още от началото започна мача със свалени гащи и едно такова вяло мрънкане.А после дигаме какви ли не хореографии и плакати, които се оказват просто някакви думички върху парче плат.
Както някои хора са се изразявали тук има 1914 причини да отидеш на шибания мач и да крещиш 90 минути за Левски независимо от всичко.Пък после всекиму своето.
А тия помияри дето предават синята идея да си го получат най-накрая.
Да речем,че до снощи бяхме адски закъснели с "батков курво", то трябваше да се вика още от първата минута на мача,а не само след гола на розовите курви.Това ни свежда позицията против тоя урод до "батков курво,ама като падаме".Ако бяхме вкарали ние сигурно нямаше и да се чуе за тоя клоун.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 10:23 am 
Аватар

Аз предлагам на следващия мач в събота всички, които смятат да ходят във В сектор да се насочат към Б. Хем ще се завърне леко позабравеното чувство да си в агитката, хем ще се покаже на малките (без да обиждам никой) как се пее :smt003 и хем ще се спомогне за един голям, силен и единен сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 11:42 am 

Момчетата с микрофона не просто дават тон за песен. Те формират манталитета на публиката в даден мач.
В събота това не беше на ниво.
Преди да започне мача при нас беше мъртвешка тишина и се чуваше тяхната уредба как ги надъхват и как изригват.
Като започне мача така, не очаквайте, а и не винете хората, че не се раздават.
Има един човек, който с няколко изречения вдига целия сектор! И това се е случвало на предните дербита, преди мач като се надъхат хората е друго.
На мен единия от пичовете ми е странен - какво очаква, когато крещи - аре кво ви става, бе? С такъв подход е нормално да не се пее здраво и следователно секторът ще бъде слаб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 12:31 pm 

Трябва с перце да ви галят душите че да пеете, не ви мотивирали..
От вишката се дава тон, а от теб се иска да пееш, какво има да се мотивираш допълнително? Работата на човека от вишката е умело да подбира песни и скандирания, така че да може нещата да са мощни и въздуха да стига! Дали го правят е отделен въпрос. Всичко друго е оправдания!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 12:35 pm 

Мнението ми беше градивна критика, успокой се, ако обичаш.
Нежния си ти, щом скачаш като ощипан за нещо очевидно. Аз вече 18 години пея по стадионите, отворко.
Секторът не беше на ниво, хората с микрофона също. Точка.
Има си психология на тълпата, която тълпа има нужда от водач, който да я мотивира и контролира, вземи прочети малко по темата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 12:43 pm 

Кой ти скача бе психолог, явно си се припознал някъде? :smt005 Пеенето не беше на ниво дори и с М. на вишката, какви психологии ми говориш? Никой не ме мотивира мене да отида на стадиона и да се съдера от пеене, просто го правя! Проблем в човека с микрофона може да търсиш, ако така подбира песните, че в 20тата минута си без глас и въздух. Ако си опрял до там от вишката да те мотивират да пееш... :smt005

Последна промяна niquetamere на Пон Мар 10, 2014 12:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 12:45 pm 

Ясно е, че нито ти, нито той имате нужда от надъхване от вишката, но масата има :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 1:05 pm 
Аватар

Mного нежни души в тоя сектор бе :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 1:09 pm 
Аватар

Много... Иначе да гледа лошо всеки знае.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 1:11 pm 
Аватар

Аз също съм съгласен с basma. Мисля, че е много прав и това което каза, трябва да се приеме като градивна критика.
Спроед мен имат голямо влияние върху настроението в сектора. Всъщност, нищо не може да ни надъха така както малко бомби и факли, но това си е мое виждане. Зарежда хората и ги ентусиазира доста.
Все пак браво на момечетата, че са се нагърбили с тази отговорна задача, никой не иска да омаловажи това което правят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 2:37 pm 
Винаги се радвам страшно много като се подема тази тема. И да го дъвчете, и да не го дъвчете, на други хора не им се занимава да разпяват и трябва на първо място да благодарите на момчетата, че го правят. И аз имам забележки, но тия неща се казват наживо очи в очи, ако искате да има някакъв ефект. Иначе е съвсем нормално като си на 20 години да не си толкова добър в това. Както Седем:Едно написа (искам само едно уточнение да направя към това) - във всяка една сфера в живота си има хора, които имат харизма и стават лидери. Други се превръщат в такива впоследствие, добивайки нужното ниво авторитет, а трети просто нямат предпоставки да добият такива качества, в което няма нищо лошо, а е нормално.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 2:38 pm 

Момчета по принцип на Герена гледам мачовете от В сектор. На дербита винаги съм в Б. Онзи ден бях горе в Б към А. По едно време нашта група почнахме да викаме "Батков курво". Никой нито дойде да ни бие нито да ни прави забележка. Въпреки това хората около нас почнаха да се оглеждат към стюардите и се отдръпнаха на няколко метра . В очите им се четеше страх. Това не мога да го повярвам. Никога не съм виждал левскар да се страхува от левскари. Нещо не е наред да знаете. Може би това е и една от причинете за слабия сектор и малката бройка. Въпреки, че основния проблем е гадната мустаката свиня.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 4:03 pm 
Аватар

:( Милинките те...добре, че не са ги набарали чорбарите тия крехките със страх в очите, последните две дербита защо пеенето не беше слабо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 4:26 pm 
Аййй, каква човешка драма :cry: Следващият път да ги бият тогава, че така сигурно са се почувствали тъпо :bigok
Бахти глупостите, бахти простотиите. Всеки нещо си има на главата, неговия си филм и тва е. :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 4:28 pm 
Аватар

Каквито и да са причините е факт, че вчера имаше тотална апатия в огромна част от хората ;) Интересно ми е да ви попитам следното: Какво мислите за въпрос "Братле, искаш ли да помогнеш с хореографията, защото нямаме време, мачът почва след малко, а още не сме готови?". Последва един отговор "Да, чакай да викна още хора", три отговора "Не" и един "Какво трябва да се прави" (Да се навива хартията на ролка) "Прекалено е сложно, не ми се занимава"... Просто каквото и да си говорим сме публика, която се влияе предимно от резултатите. Когато бихме Лудогорец миналата година си спомняте какво беше на стадиона ;) Когато падаме виждате какво е положението...шепа хора отиват на стадиона просто по навик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 5:02 pm 
Аватар

Всеки приема ходенето на мач по различен начин, защо е толкова трудно да го проумеете. Някои искат да метат бомби, други да веят знамена, трети само да пеят, четвърти да се забавляват със семейството си, пети да се видят с близък приятел, който виждат само на стадиона, шести за нещо шесто. На всеки стадион по света е абсолютно същото. Когато се уважаваме един друг, само тогава ще може да ко-съществуваме на стадиона и съответно да има това пусто "обединение" , за което толкова се приказва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 5:59 pm 
Новият дизайн на билетите. :levski
Изображение

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 6:01 pm 
Аватар

:smt007 :smt007 :smt007
Огромни сте :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 6:05 pm 
Аватар

Ако тоя клуб нямаше такава фенове... щяха да продават билети тип междуградски автобус през 63-та... :lsfc4

Лошото е че само 53 хиляди билета са напечатани, няма да ни стигнат за първите 2 мача :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 6:06 pm 

:smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 6:54 pm 
Аватар

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 7:12 pm 
Аватар

сините в атака написа:
Момчета по принцип на Герена гледам мачовете от В сектор. На дербита винаги съм в Б. Онзи ден бях горе в Б към А. По едно време нашта група почнахме да викаме "Батков курво". Никой нито дойде да ни бие нито да ни прави забележка. Въпреки това хората около нас почнаха да се оглеждат към стюардите и се отдръпнаха на няколко метра . В очите им се четеше страх. Това не мога да го повярвам. Никога не съм виждал левскар да се страхува от левскари. Нещо не е наред да знаете. Може би това е и една от причинете за слабия сектор и малката бройка. Въпреки, че основния проблем е гадната мустаката свиня.

Не съм бил на стадиона по независими от мен причини повече от десетилетие, но ако си се почуствал така това наистина не е нормално. Всеки има право да изразява своята позиция, разбира се трябва да може да я отстоява ако се наложи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 7:28 pm 
Аватар

Не знам как върви номерацията на картите на фенклуба, но ако има някаква поредност и е ако е тази, която си мисля като гледам моята съм впечатлен :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 8:00 pm 
Аватар

На ПКФ :smt005 :ohmygod на НКП миналата седмица, Байлов каза, че са почти 5 000 карти, кампанията върви повече от добре! :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 9:24 pm 
Аватар

Прикачени файлове:
1970430_591614307593187_1194256632_n.jpg
1970430_591614307593187_1194256632_n.jpg [ 28.38 KiB | Прегледано 4374 пъти ]
Мамицата ви прасета!!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 9:31 pm 

националния

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 11:05 pm 
Аватар

Момчета, забравяйте го този мач. Наистина много слабо пеене, но това е... Както казват тъпите футболисти и треньори, вървим напред, да го забравяме това. Не знам какво да кажа за момчетата и момичетат от фонда. Каквото да кажа и да направя, пак ще е малко. Толкова работа вършат, толкова неща измислиха и направиха за сектора, толкова хореографии, артикули, знамена и организация като цяло, а продължаваме да сме неорганизирани самите ние, както и неблагодарни. Когато можете, помагайте. Елате да наредим хореографията, да нагънем листовете просто или каквото е там. Аз лично гледам винаги да съм на линия поне за тая малка помощ, която мога да свърша с нареждането. Имам и идеи за транспаранти и т.н., ако някой иска да ми пише. :levski

"ДЯКОНЕ, СЛЕД 100 ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 11:18 pm 
Аватар

Почти винаги като отидеш в синьото можеш да споделиш идеите си, каквито и да са те. Дали на Байлов, Владо или IRR няма значение, всеки от тях ще те изслуша.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 10, 2014 11:19 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Почти винаги като отидеш в синьото можеш да споделиш идеите си, каквито и да са те. Дали на Байлов, Владо или IRR няма значение, всеки от тях ще те изслуша.

Мерси. :levski

"ДЯКОНЕ, СЛЕД 100 ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК!"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]