forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 07, 2025 5:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 11:08 am 
Аватар

Цитат:
Берое тръгна с Венци Христов, но без Пламен Крумов за лагера в Турция

Хубчев, НЯМА такова нещо ти казвам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 11:17 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Пичове, минавам да ви кажа чаЛ, заминавам за Хавай с жената на Чмовш и Николетка :sm_cigar и аз съм човек, и аз имам нужда от почивка! Ако имате въпроси се обърнете към моят адютант - Скрюдрайвър, отворен е 24/7! Бай, бай, балаци! 8-) :sm_cigar

Никви такива, преди да сме видяли колко е грозен негера, никва почивка! Ако форонът го одобри, тогава отиваш да хапваш путешко суши :smt003

Mr. Smith написа:
Време беше да поиграем и на черния фронт, нивото на нигършипа ни спадна до критични нива. Нека нещо черно да се случи и на Тройчо да го набучи. Нека дойде толкова черен и грозен, че бок Акримуньо като го види да издрайфа всичките химиЙ дето е погълнал през последните 24 дни :bigok

Бая драйфане ще падне, шъ знайш :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 11:24 am 
Аватар

Какъв Хавай бе, сега там е дъждовният сезон и само ше те облива вОда от небето!!! По-добре си стой тука и ни обливай нас както си требе! :bigok :strkstrk :strkstrk :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 11:48 am 
Аватар

Човека ви доведе Божи86, а вие недоволни ... :ohmygod :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 11:49 am 
Аватар

Някaкъв написа:
Човека ви доведе Божи86, а вие недоволни ... :ohmygod :bigok

Напротив, подхождаме с дълбоко уважение, но си чакаме обещания мега-гнусен грозен негер :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 11:53 am 
Аватар

Момчета, пиша ви от CocACABana, тук сме легнали с Доншу на плажа и скаутваме с едни момичета за таланти. :smt030 :blowj На едната баща й бил голям талант, играл е с Ромарио, ама се контузил, иначе щели заедно да ходят в Барса. :ls-cup Не е играл от доста годинки, ама не иска пари, така че ще го пробваме. Крилото, за което говори ЛТБР, всъщност е братовчед на гаджето на бай Дончу, момчето е играло с Роналдо на фифата и е печелило Световното, много е бърз, цъка по няколко копчета в секунда. :smt023 Оставям ви за момента, че ще ходим малко да се забавляваме, не може само да се работи. Наздраве от нас! :chalga

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:06 pm 
Аватар

ари уее ... кажьете за негера ... :cry:

Последна промяна THE BLUE BEAST на Пон Фев 03, 2014 1:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:11 pm 
Аватар

Айде на негЕро! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:11 pm 
Аватар

За мноу черния и мноу грозния :tmbk :tmbk :tmbk :tmbk

п.п Ако не мое изяде бачи Киевин Брюксела никъв негер не е за мене

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:12 pm 
Аватар

Тамън да не ни е скучно. Чакахме Божито, сега ще чакаме негер, после и бек, а накрая ще преквалифицираме нЕкой и ей го мача със Слагия. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:23 pm 
Аватар

Поздрави от Шарл дьо Гол :strkstrk Николинка малко лигла си пада и едва ли ще я издържа, но чехкинчето явно добре е възпитавано, гледаме в очите с респект и страхопочитание, имам съмнения, че държи на бой :bigok ще пиша от хотела :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:27 pm 
Аватар

трябва да привлечем тоз негер: http://www.transfermarkt.de/en/john-ike ... 73798.html Тоя ще Ибе здраво :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:38 pm 
Аватар

Нещо ми намирисва, че чуждестранният футболист, който чакаме се казва Наджиб Амари. Не се е появявал в Черноморец след нова година, а в медиите излезе информация, че Черноморец ще го уволнят дисциплинарно. Дали наш Батко не прави поредната адвокатска далавера? :batkoff

http://www.transfermarkt.com/en/najib-ammari/profil/spieler_131908.html?from=direktErgebnis
http://donbalon.eu/news212148.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 12:59 pm 
Аватар

:strkstrk

Прикачени файлове:
image.jpg
image.jpg [ 79.79 KiB | Прегледано 1592 пъти ]
image.jpg
image.jpg [ 67.31 KiB | Прегледано 1592 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 1:48 pm 
Аватар

Цитат:
Пламен Крумов отива към "Георги Аспарухов", за да подпише договор с "Левски". Това заяви самият играч на Берое, след като мина успешно медицински прегледи в "Пирогов". Те започнаха малко след 9 часа и продължиха до обяд.

"Медицинските изследвания минаха нормално и сега отивам към "Герена" да подпиша своя договор. Повече подробности по контракта ще може да разберете от клуба и моя мениджър", каза Крумов на излизане от здравното заведение.

"Интересът на "Левски" към мен датира от около месец. Разговарял съм със старши треньора Тони Здравков и знам на каква позиция възнамерява да ме използва. Конкуренцията в тима не ме плаши. Хубаво е, че я има, за да се вдигне нивото", допълни десният полузащитник.

"Радвам се, че преминавам в клуб като "Левски" и вярвам, че ще се наложа", завърши Крумов.

И тоя е готов :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 1:58 pm 
Аватар

Още трима и затваряме "прозореца" :bigok

P.s. Пиша от лобито на хотела, нета е слаб :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 1:59 pm 
Аватар

Аз съм ново попълнение на форума, също като Божи и аз не съм играл 1 година футбол, но се радвам, че съм тук, знам къде попаднах, 100-годишнина, юбилей, чест за мен е да съм сред вас. :levski САМО ЛЕВСКИ! Пак казвам, юбилей, велика публика, искам да остана в историята, пак казвам тук попаднах на точното място.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:01 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:01 pm 
Важното е да сме живи и здрави, брат и както пак казваш и аз пак ще го кажа, успех и бат Ицо да слушаме и треньора бат Тони и да сте живи и здрави и да играете. :levski

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:04 pm 
Аватар

Успех !! :lol:

П.С. Oachkatzlschwoaf много учтив стана, откакто е модератор ...
Това ме впечатли повече от това, че божи е във форума !! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:13 pm 
Аватар

http://www.novsport.com/news909011_1020.html

Господин Заберски, във всеки трансферен прозорец около селекцията на “Левски” витае едно твърдение - че човекък, който коли и беси, е кумецът на Тодор Батков, тоест вие. Петьо Заберски ли реди трансферите на “Герена” в ерата “Батков”?
- Уж аз карам трансферния влак, а пък от три години в “Левски” не е взет нито един човек, когото аз съм предложил. Ако всичко това е истина, ако се възползвах от приятелството си, нямаше ли поне един мой футболист да е в “Левски” в споменатите три години? Просто има хора, които си правят упражнения, словесна гимнастика с моето име. А аз поне за “Левски” съм се доказал - какво мога и какво не. Заедно с колегата ми Ники Жейнов доведохме най-добрите футболисти, с които “Левски” постигна най-големите успехи в модерната си история. Но някои просто си взимат моето име за дъвка и дъвчат история след история, които се налагат като някаква истина. Ама измислена.

Какви футболисти сте предложили на “Левски” в последните три години и защо никой не е привлечен? Скъпи ли са, заплатите им ли са големи?
- Имам претенции, че всеки, предложен от мен, е отговарял на високите изисквания на “Левски” и е бил с класа, която да повиши нивото на отбора. Това го твърдя от позицията на реализираните досега трансфери. А защо не са станали трансфери в последните години - такава е била преценката. За скъпи или не, аз обичам да говоря с примери. Ето един, който хората сами да разтълкуват. Миналото лято предложихме Витоло - опорния полузащитник на “Панатинайкос”. Щеше да дойде като свободен агент на същите условия, при които пристигна играещият в момента в “Левски” Кевин Бру. А двамата изобщо не можеш да ги сравниш като качества. Не знам кой го гледа Бру. Моите уважения за момчето, то дава каквото може, дано да даде повече на “Левски”. Но Витоло е от друго ниво. И като сравняваме - говорим за качества и за цена. Когато качествата не отговарят на цената, вече си има хора, които преценяват кой трябва да носи отговорността. Заплатата на Витоло щеше да е съвсем малко по-висока от тази на Бру, но за Бру беше платена трансферна сума, Витоло щеше да дойде без пари.

Какви други футболисти е изпуснал “Левски” заради решения да привлече други?
- Вероятно хората са чували името на мароканеца Набил ел Жар от “Леванте”. Той трябваше да дойде на мястото на Рамон Лопес, който бе привлечен от Украйна и набързо беше освободен само след 2-3 мача. Ел Жар щеше да дойде на същите условия. Да не говорим за юношата на “Барселона” Кристиан Себайос от “Тотнъм” и още повече за Дейвид Бентли. За тях говорим също за реална заплата, която се дава на други футболисти. А не за космическа, която да взривява съблекалнята. И с лека ръка се отхвърлят тези футболисти. Аз нямам намерение да се оправдавам за неща, които са станали или не са станали в “Левски”. Защото с Ники Жейнов винаги предлагаме най-доброто според нуждите на клуба. Но досега никой не е намерил време или нужда да излезе и да каже на публиката - вижте какво, предложиха ни тези футболисти, но нямаше как да им платим, затова взехме други. Но никой не смее да го направи, защото аз ще контрирам с примерите - за колко пари купихте този? Ами за същите пари щеше да дойде този. Ще ви разкрия още едно име на отличен футболист, който се размина с “Левски” - финландският национал Каспер Хямяляйнен. Вместо да дойде тук, отиде в “Лех” (Познан) и започна да прави фурор. Вече блести и за Финландия. И пак говорим за играч на такива години, че може да дойде, да вдигне нивото и да бъде продаден на печалба.
Както и сегашната ситуация - продадохме Вутов, продадохме Гари Родригес, значи със сигурност трябва да вземем някого с пари. Но нещата не стоят точно така. Защото има други неща за плащане. Плащане на неустойки за изгонените с лека ръка. Абе, господа, как си мислите, че футболист с действащ договор ще си го прекрати ей така, защото имаме хубави сини очи или защото е дълбоко в душата си левскар. Не става, приятелю. На всички, които са си тръгнали по желание на клуба, се дължат неустойки. Те няма да паднат от небето, пари не валят. Не искам да ставам адвокат на Тодор Батков, защото има конфликт на интереси. И пак ще кажат - този го защитава, защото е негов човек. Но никой не излиза да каже, че именно той оправя финансовите последствия от вземаните серийно решения за освобождаване на играчи с договори. Това води до тежки финансови последствия. Че някой е дошъл с договор за 3 години, а след 3 дни решиш, че не ти харесва. Ако имаш заплата 10 000 евро, за трите години той чака 360 000 евро. Как да си тръгне? И после казвали, че който дойде в “Левски”, после не искал да си тръгне. Ами как да си тръгне - те идват на курорт тук.

Какви са ви отношенията с различните треньори и ръководители в “Левски”? Имат ли ви за нещо повече от другите ви колеги?
- Аз съм им казал на всички: Господа, аз ви предлагам футболисти. Условието да вземете някого е, да ви хареса. Това, че аз съм го докарал, няма никакво значение. Дали ще го докарам аз, Лъчо Танев или друг мениджър - няма значние. И съм го казал на всички в “Левски”. Защото наистина в медиите често си правят дъвка с моето име. Че съм бил узурпатор и не знам какъв. Няма нищо общо с истината.

Имате ли или имали ли сте противоречия и скандали с отговорниците за селекцията в “Левски”, примерно с настоящия скаут Дончо Донев, или с хората, които казват “да” или “не” на сделките?
- Не. Категорично. Ако е имало противоречия, те са били само от медийните дъвки с името ми. Но нека един да излезе и да каже - този човек ме обиди, нагруби ме, иска да ме прекара да се изложа, иска да ми набута ментета или иска да злоупотреби с моето положение в “Левски”. Нека един да излезе да го каже - от масажиста до директора. Да каже дали някога съм упражнил някакъв натиск.

Идва ли предубеждението към вас от една дума - “кумец”?
- Възможно е. Но е лесно да звъннеш на всеки в “Левски” и да провериш истината. Да, аз съм приятел с Тодор Батков от много години. Но що се касае до “Левски”, няма нищо, което да съм направил за сметка на клуба, за да се облагодетелствам аз.

Всъщност откога се познавате с Тодор Батков, какви са личните и бизнес отношенията ви?
- Ние се познаваме от 1985 г. И сега трябва да давам всеки ден обяснения защо сме добри приятели ли? Няма да стане. Но е важно едно - когато отида на “Герена”, винаги отивам с високо вдигната глава. Нека един да излезе и да каже: Ти направи нещо срещу “Левски”. Или да се намери някой със сърце, който да каже: Тези момчета направиха нещо хубаво за “Левски”. Защото аз не работя сам, а сме с Ники Жейнов. Да не говорим кой е направил някои от най-големите продажби от “Левски”, колко пари сме помогнали да влязат в клуба. Достатъчно е само да споменем Гара Дембеле, когото продадохме за близо 2,5 милиона евро. Един от малкото други мениджъри, които са направили нещо за “Левски” в това отношение, е Лъчо Танев.

Какво си спомняте от първите ви трансфери в “Левски”?
- Първите играчи, които доведохме на “Герена”, бяха Игор Томашич и Седрик Бардон. Спомням си, че Томашич имаше неустойка за напускане на отбора, но направихме така, че Игор сам си плати неустойката, за да дойде в “Левски”. И дойде и показа, че е футболист. Също и Бардон.

Последният доведен от вас на “Герена” беше Сьорд Арс, защо не успя с “Левски”?
- И до днес смятам, че потенциалът му не бе използван. Той имаше вкарани 83 гола за 4 години. Където и да отиде, се доказа и стана голмайстор на отбора си. Единствено при нас не стана. Явно е имало нещо. Но аз не твърдя, че имам 100 процента успеваемост при трансферите. Но сме много над 50 процента. А ако върнем 3 години назад колко футболисти са взети в “Левски” и колко стават, ние сме много, много над този процент като успеваемост. Затова, като идем с Жейнов на “Герена” сме с високо вдигнати глави.

И все пак бизнесът си е бизнес, правите трансфери, за да изкарвате пари...
- Така е. Но това, което правим за “Левски”, в сравнение с това, което сме правили за други отбори, е като благотворителност. В мениджърството има общи правила, към които трябва да се придържаш, иначе те смятат за глупак. При “Левски” ние сме малко в ролята на глупака. Не стига, че правиш всичко за клуба, а някой ще излезе и ще те плюе. Защо? Защото е голям левскар ли? Или защото е направил повече за клуба? Извинявай много, но не съм съгласен с това. Всяка вечер до 2 през нощта съм пред компютъра и в контакт с нашите партньори по цял свят. Най-добрите футболисти, които минат през нашето полезрение, винаги сме ги предлагали първо на “Левски”. Тези по възможностите на “Левски” спрямо качествата на футболиста. И затова сме успявали.

Добре де - наистина ли не сте прокарали нито един играч в “Левски” чрез приятеля си от 1985 г.?
- Дори в приятелски разговори, когато попитам Тодор Батков дали му трябва някой играч, той казва: Нека попитам спортното ръководство. Може да се обадите и на самия Батков да ви каже колко футболисти съм му пратил да гледа той. Казвал съм му: Да ти пратя един да го видиш. Той казва: “Изпрати всичко на треньора и директора.” Казва: “На мен може и много да ми хареса, но да не ни върши работа.” В “Левски” се работи много лесно директор и треньор. Тодор Батков не се бърка изобщо в спортната част. Бърка се само във финансовата, което е най-нормално - клубът е негов.

А всъщност левскар ли е Петьо Заберски?
- Аз съм от “Странджа” (Грудово), първи в “А” окръжна група на Бургас. Даже искахме да направим контролна среща с “Левски”, за да сътворим празник за това малко градче. Поне да поиграем с резервите на “Левски”, а те да си направят тренировка. Но всички терени замръзнаха и поне засега не осъществихме тази малка мечта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:23 pm 
Аватар

Умилих се

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:24 pm 
Аватар

Крумов не каза нищо за юбилея, да се връща :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:28 pm 
Аватар

Как да не е казал? Кефи ме този трансфер, този е нахъсан на терена яко.

В лъжеспорт има видео за който иска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:30 pm 
Ако наистина не е казал нищо за юбилея, да се запали заедно с Баждеков докато са в офиса...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:32 pm 
Аватар

Казва бре: "Какво по-хубаво от това да празнува юбилей?" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:33 pm 
Не е достатъчно... По-друго си го представях :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:33 pm 
Аватар

Alek написа:
Как да не е казал? Кефи ме този трансфер, този е нахъсан на терена яко.

В лъжеспорт има видео за който иска.

Това е фотошоп, по лайНЮЗ 7 не чух нищо :bigok :slap
Божи вчера го каза поне СЕДЕМ пъти, тоя тука едвам един път го е смрънкал :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:44 pm 

Всички към Герена! Да направим жива верига и да не позволяваме да се подпише договор, преди да е казал че от малък е левскар и идва заради юбилея на клуба! Това е недопустимо.. какво падение. Оставка веднага на Христо Йовов и минимум бесило за Константин Баждеков! :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 03, 2014 2:52 pm 
Аватар

И Батков и Батков :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]