forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 29, 2025 2:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:05 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Brannik написа:
incheto_1914 написа:
Жорка, изтрих ти мнението за нищо незначещото ми мнение без да искам, щото натиснах да го променя, вместо да го цитирам :bigok
Иначе знам къде си го слагаш - там, където целия форум си слага твоето мнение по всички въпроси, за които те обливат ежедневно, като например ВМРО и АЕЦ Белене :bigok

Мир да има. А Божинов да пукне.

Обикновено ме "обливат" крайни ретарди и тотално некомпетентни по тези въпроси хора така че това си е комплимент за мен и не ме бърка :loser2 Квото съм казал по темата Белене вече се случва, а за ВМРО съм казал кур. А ти колкото си компетентна по темите за ядрена енергетика и политика, толкова явно си компетентна и по темата футбол :smt002

Да, най-големите ретарди, няма що, ама то форумът си пази история, няма нужда да се вадят доказателства :strkstrk :loser2
Факт е твоята компетенция по двете теми, която предизвиква смях, аз моята нито я изтъквам, нито гледам да се бутам в неща, от които не разбирам, за разлика от други хора, които държат да се изтъкнат като някакви :bigok

Извади бе, няма проблеми, да видим какво ще извадиш, щото аз много добре знам какво съм казал и много добре знам какво се случва в момента. А ако компетенцията ми е предизвиквала смях то вече ти написах у кои индивиди е и явно и ти се причисляваш към тях. И нищо не съм изтъквал, а тогава пишех, защото ме дразнеше строго определената партийна линия във форума и схващането, че партията винаги е права - дори когато не е. Ако мислиш, че много ми се е занимавало да отварям очите на някви хора се лъжеш жестоко - през кура ми е. Съветвам те да спреш с коментарите си, за да не се излагаш повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:07 pm 

Бранника и Инчето като порастнат, няма да се впускат в такива километрични интернет спорове. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:07 pm 

Спирам, да, не ми се пада толкова ниско и без това заради някакъв пълен ретард като божи86, а и се уморих да ти чета малоумните квалификации на база... нищо :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:10 pm 
Аватар

Сега последно има ли развитие по трансфера или ситуацията е сон-шонжмон :bigok А къде е Старшията да си понесе отговорността, аман от лаладжиЙ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:11 pm 
Аватар

Инче, ти го почна тва с квалификациите и то след безобидна ебавка, така че нИ рИви сега :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:15 pm 
Аватар

Абе почвам да си мисля че boji щом не идва да не е скрито чорбарче?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:16 pm 
Аватар

Божиииииииииииии :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:20 pm 
Аватар

Дойде ли бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:31 pm 

Здравейте и от мен скучаещи милионери. :lsfc4Правя официален дебют във форума,дано да бъде успешен като на Саша Симонович през 2002 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 3:34 pm 

Не знам какво всички имате против Божинката. Преди няколко месеца се надявах на нападението ни да изглежда така:
Манолев Вутов Гари
Божинов

За жалост ще се осъществи 0%, благодарение на ръководството. С това нападение можеше и титлата да атакуваме ;) колкото и смешно да звучи на повечето от вас. Сега ще стискаме палци да идват нови Макриевци и тем подобни :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:00 pm 
Аватар

Баси, ако не значеше тотален крах, чак би ми се искало верно да дойде тоя, и да видим след 1 или след 2 месеца ще си скубем косите...... За справка - не е зле да прегледате темичките за Генков и Макриев и мненията около привличането им...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:05 pm 
те ако мненията на форума за привлочането на този и онзи са меродавни :lol: Отворете темата за Гара Дембеле да видите стожери на самочувствието и футболното разбиране какви са ги писали :oops: :oops: :oops:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:08 pm 

Лошото е, че Гара е единствения такъв пример, останалите 99 % излязоха по-големи некадърници отколкото ги мислим в първите страници на темите. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:09 pm 
Аватар

Аре бе Божииииии :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:19 pm 

Пичове забравих да ви кажа,оня ден бех с баща ми в едно кафе и се видяха с Гошо Георгиев(Карчо).Разправяше каква хард сцена от късен филм е Левски.Каза,че всичко е мафия и сподели един интересен случай.Били са заедно с откривателя на таланти Дончо Донев в Португалия да гледат футболисти,обаче всичко качествено било от 1 млн евракис нагоре и му казал,Дончо кво правим тука само да си бараме кожените кълба и Дончо казал,а бе нищо нали сме на екскурзия! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:21 pm 
Аватар

Както и да го гледаме върховете на Макриев и Генков са Ашдод и Висла. Подписвали са с Интер и Динамо Москва, но веднага ги разкиват и падат право надолу .. та до ненужни в Левски в най-слабия период в историята му.

А Божинов игра в Фиорентина, Юве, Ман Сити, Парма, Спортинг Лисабон .... това са все големи европейски отбори. 1 да се излъже ОК, ама 5 - няма как.
Много е тъп горкия, но е топкласа за нашето първенство, и ако играе с желание ще е най-добрия футболист в А група.

А той има основание да играе с желание щото е в златна футболна възраст и няма да играе само за кинти до края, а ще иска кариерата му отново да тръдне нагоре. Име е, знаят го по европа, и му трябва 1 силен сезон за да погледнат към него сериозни европейски отбори.

Левски 6-3 Ц(*КА , 15.07.1962 г.
Левски 7-2 Ц(*КА , 17.11.1968 г.
Левски 7-1 Ц(*КА , 23.09.1994 г.
Левски 5-0 Ц(*КА , 13.05.1998 г.
...
to be continued

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:31 pm 
Ei bogy написа:
Пичове забравих да ви кажа,оня ден бех с баща ми в едно кафе и се видяха с Гошо Георгиев(Карчо).Разправяше каква хард сцена от късен филм е Левски.Каза,че всичко е мафия и сподели един интересен случай.Били са заедно с откривателя на таланти Дончо Донев в Португалия да гледат футболисти,обаче всичко качествено било от 1 млн евракис нагоре и му казал,Дончо кво правим тука само да си бараме кожените кълба и Дончо казал,а бе нищо нали сме на екскурзия! :boisw

Ами не е нещо, което да не знаем за съжаление. Шуро-баджанащината в цялата държава е на това ниво, с какво "Левски" да се различава или да е пустинен оазис.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:40 pm 
Аватар

Жалтите верно взеха Везалов

Ботев взе Везалов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:47 pm 

RIOT написа:
Скаутско звено :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Тая дума като я чуя за клуб като нашия и направо се побърквам. И, сигурно за работата си в това скаутско звено Д.Д. прибира доста солидна заплата. Хора като тоя, Ванката Вуцов, Гибона и тн. са си на сериозна хранилка при Тара. Вуцан освен да грачи по разни сайтове с нищо друго не помага.

Ми, той Вуцов винаги казва неща, които всички знаят и не виждам, каква е ползата от това!? Освен, че дава материал на журналята! Да отива на хранилка при тях, да вземе и сина си със себе си, без това и той отдавна се изявява, като такъв!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:54 pm 

Седем:Едно написа:
67, спри да пишеш двойни и тройни постове, защото почвам да ги трия. Имаш си бутон за редакция, та като се присетиш още нещо изключително важно, което си забравил да ни кажеш в предишния пост, просто го променяш и добавяш.

Лаптопа ми прави някакви изгъзеци и пише понякога едно и също мнение два пъти! :smt012 Така стана и с въпросните мнения! Беше написано два пъти едно и също мнение! Опитах се да замажа положението, като изтрих долното мнение и написах съвсем ново изречение, но ти ме изхваща! :oops: Хората са го казали: " Едно лайно, колкото повече го разбъркваш, повече мирише! " :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 4:55 pm 
Аватар

Не става въпрос за едно и също мнение, а за 2-3 поста един под друг, без да има някой отговорил между твоите. В момента си направил точно същото. Има бутон за редакция, ползвай го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 5:04 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Седем:Едно написа:
67, спри да пишеш двойни и тройни постове, защото почвам да ги трия. Имаш си бутон за редакция, та като се присетиш още нещо изключително важно, което си забравил да ни кажеш в предишния пост, просто го променяш и добавяш.

Лаптопа ми прави някакви изгъзеци и пише понякога едно и също мнение два пъти! :smt012 Така стана и с въпросните мнения! Беше написано два пъти едно и също мнение! Опитах се да замажа положението, като изтрих долното мнение и написах съвсем ново изречение, но ти ме изхваща! :oops: Хората са го казали: " Едно лайно, колкото повече го разбъркваш, повече мирише! " :bigok :loser2

За да не ти се карат- в страницата, в която пишеш мненията, ако слезнеш по-надолу, пише - преглед на тема- там също има бутон цитирай. Така в едно мнение може да цитираш всичко, на което искаш да отговориш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 5:33 pm 

Росен написа:
Никой не го боготвори, просто повечето сме на мнение, че трябваше да му се даде шанс. Нито селекция си направи, нито подготовка. Отделно, че и не му дадоха достатъчно време. Но за това сега си имаме сух треньор, който да си боготворим и не взима 100 бона.

А какво направи тогава? Аз ще ти кажа! Зачеркна всички играчи, които сега са титуляри, като заяви, че не са за ЛЕВСКИ! Поиска девет нови играчи, по същата причина! На път беше да унищожи кариерата на Тигърчето, защото бил много дребен за вратар! Заяви, че Вутов не е готов за първия отбор, а Боби Цонев не го броеше за жив! Опита схемата с диманта, но се отказа от нея, защото ЛЕВСКИ нямал футболисти за нея! :ohmygod Игра с посредственни отбори, като чорбое на ГЕРЕНА, които ЛЕВСКИ не можа да победи с човек повече, в резултат, на което бяхме в изпадащото каре! :ohmygod Правеше двучасови пресконференции, в които му бяха виновни всички и всичко, но грешка в себе си никога не намери! И в това интервю пред лъжеспорт.bg между впрочем се държа по същия начин! Там даже има и обида за нас, като твърди, че ЛЕВСКИ е грешка! ЛЕВСКИ обаче е голям отбор и е гордост за всеки треньор! Не ние, не сме на нивото му, а точно обратното! Дори обвинява Старокин, че при него не играел така! " Сухия " треньор, който ти, явно не харевсваш е ЛЕВСКАР в червата, както и помощниците му! " Сухия " треньор с идването си заяви, че в ЛЕВСКИ са най-добрите футболисти и нито за миг не се оплака от липса на футболисти! Върна Пл. Илиев на вратата и той му се отблагодари по чудесен начин! Почти наложи Вутов и Цонев в състава! Започна да налага " невъзможната " за Йока схема с диамант! Изненада резакспор с 4-4-1-1 и пак успя! Сгреши във Варна и Стара Загора, но не се скри, а пое вината! Пресконференциите са кратки, а отговорите ясни! В тях няма закани за скъсани гръкляни и подобни глупости! Пое отбора в серия от трудни мачове! Победи всички отбори от първата седмица, с изключение на раците и от изпадащото каре вкара отбора в тройката! Марчело Липи няма да ни стане треньор, защото е засипан с пари в Китай, нито Трапатони, който вече е наполовина Ирландец, а Анчелоти може да ни стане, но трябва да се разберем с реал! Може някой от по-младите да поканим, като Спалети, Гуардиола или Симеоне! Тогава, какво ни остава? Някой нов Достанич или Йоканович? Не, благодаря! Българските са, като Здравков! Според мен този треньорски екип си е оптималния вариант за нас, липсва му само Гонзо ( може би, като селекционер или скаут, защото доказа, че може да открива добри футболисти )! Този треньорски екип се нуждае само от време и нашата подкрепа! Това е! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 5:49 pm 
Аватар

На тоя принцип да подкрепяме и тодАр :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 5:50 pm 
Аватар

Изображение

Левски ще се опита да заздрави отбраната си с бившия младежки национал Росен Колев, научи donbalon.eu от свой източник.

През тази зима здравенякът разтрогна с Черно море и стана свободен агент. Говореше се, че той може да премине в Каляри, а след това и в Ягелония, където дори изкара няколкодневни проби. Колев, който е юноша на лит(*кс-етрополе, обаче не успя да се разбере с поляците и в крайна сметка остава без клуб, поне засега.

От Левски вече проучват възможността да го привлекат в състава си. Сините имаха интерес към Колев и преди време, но до трансфер не се стигна.

Припомняме, че на "Герена" се разделиха с цели четирима бранители през зимата - Йордан Милиев, Димитър Везалов, Нуно Пинто и Христо Попадийн, а до момента единственото ново попълнение в отбрана е Аймен Белаид. При това положение, ако Колев не си намери отбор от чужбина, е твърде възможно да парафира с Левски.

:bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 6:06 pm 

Adepta написа:
На тоя принцип да подкрепяме и тодАр :loser2
Дали е на този принцип? :smt017

Последна промяна Levskar67 на Пон Яну 20, 2014 6:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 6:10 pm 
Аватар

На привличане не сме се отчели, но на гонене сме почти на план максимум. Единствения оцелял явно ще е Кевин Бру - шибания хабен мангал и незаконен син на Наско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 6:28 pm 
Аватар

Ето че страницата в темата вече е 86, познайте защо, познайте кой идва?! Нека всеки след мнението си добави по едно:

Boji86 ale ale :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 6:33 pm 

New Order написа:
Жалтите верно взеха Везалов

Ботев взе Везалов
Хайде, по едно автоголче да си вкара в двата мача за купата! Дано! :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 20, 2014 6:33 pm 
Аватар

Ако подпишем с Божи ще ми целувате ли кОра? :smt031 офертата важи днес или най-късно утре :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]