forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 10:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:07 pm 
Аватар

Ходете, напълнете гушите на Домуса, нали знаете че за гостите билетите няма да са под 15 лв. После да няма оплаквания как екскурзия до Стара Загора струвала 12 лв. Вместо това елате и дарете пари на "Фонд Сектор Б"! :smt006 А като ще викате за Лацио бих попитал как посрещнахте Рома в София, чорбарите дори се сбиха с тях, а ние първите приятели на Лацио стояхме и гледахме. :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:11 pm 
Аватар

Еx-Запознат написа:
Suum cuique написа:
Чисто футболно мисля, че крейзифорест имат шанс с/у Лацио, но е възможно и да са дотук в турнира.

Запознат, ще натискаме ли стамбул?

Принципно не ми се ходи там ...деба мазните фесове...чакай се чуя с онези пияндета да видим те ще ходят ли :wink:

Може и да изчакаме след това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:12 pm 
Росене, кой те е карал въобще?! Ще отиде този, за когото това приятелство значи нещо. Пак се навъдиха моралистите и пак се почна с делението. Като не може да разберете такова действие, по-добре не се и опитвайте. Като на вас не ви се ходи, добре, но само не почвайте да раздавате определния за хора, които са на другото мнение. Тия малоумните и дебилните мнения са само от едната страна, впрочем. :smt006

Мечо, сигурно не знаеш, че свинките ядоха бой тук именно от Рома. Сигурно не знаеш, че преди да се предлагат на Партизан, се предлагаха на Рома и на Звезда и ядоха бой заради това. Сигурно не знаеш, че има винаги наше знаме на Олимпико. Сигурно и не знаеш, че същите тези Лацио ни сканидараха името. Сигурно не знаеш и много други неща. Най-сигурното е, че не знаеш кога да си замълчиш.

Аз отивам на стадиона не заради Лудогорец, а защото там ще присъстват хора, които ни уважават.

Последна промяна El Hacendado на Пон Дек 16, 2013 4:17 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:13 pm 
Аватар

Aбе срещу Артмедия като дойдоха от Спартак Търнава, се радвахме, нали.. :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:15 pm 
Аватар

mech0 написа:
Ходете, напълнете гушите на Домуса, нали знаете че за гостите билетите няма да са под 15 лв. После да няма оплаквания как екскурзия до Стара Загора струвала 12 лв. Вместо това елате и дарете пари на "Фонд Сектор Б"! :smt006 А като ще викате за Лацио бих попитал как посрещнахте Рома в София, чорбарите дори се сбиха с тях, а ние първите приятели на Лацио стояхме и гледахме. :smt027

А не може ли до Стара Загора да съм ходил, и за Фонда да съм дал, и на мача на Лацио да отида?

Последна промяна БижутерО на Пон Дек 16, 2013 4:16 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:16 pm 

Голяма излагация ще е, ако фенове на български отбор ходят да викат за Лацио. Гигантска, ако фенове на Левски го направят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:16 pm 

El Hacendado написа:
Росене, кой те е карал въобще?! Ще отиде този, за когото това приятелство значи нещо. Пак се навъдиха моралистите и пак се почна с делението. Като не може да разберете такова действие, по-добре не се и опитвайте. Като на вас не ви се ходи, добре, но само не почвайте да раздавате определния за хора, които са на другото мнение. Тия малоумните и дебилните мнения са само от едната страна, впрочем. :smt006

Като пишеш нещо за раздаването на определения, не е зле и ти да го спазваш.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:17 pm 

Голям рев :smt005 :smt005 :smt005

серящия гъз с хуй да достигне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:19 pm 
Аватар

Верно голям рев... Идете подкрепяйте проекта турскогорец ако ви е на сърцето, всеки си решава за себе си! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:20 pm 
Аватар

Blago написа:
Голяма излагация ще е, ако фенове на български отбор ходят да викат за Лацио. Гигантска, ако фенове на Левски го направят.

Добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:20 pm 
Иринче, не мислиш, че определението "чорбар" е малоумно за човек, който би подкрепил Лацио? Ако се опиташ да прочетеш мнението ми, можеш и да вникнеш в смисъла. Ако ти се спори е така с някого, ще се наложи да си намериш друг. В тоя форум се толерират ебати откровените дебили, от които ме е срам, че съм от Левски. Мислех, че съм спрял да пиша тук, ама ме жегна поредната доза имбецилщина и патриотизъм. И да, мога да продължа с чиста съвест.

Последна промяна El Hacendado на Пон Дек 16, 2013 4:21 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:21 pm 
Аватар

El Hacendado написа:

Мечо, сигурно не знаеш, че свинките ядоха бой тук именно от Рома. Сигурно не знаеш, че преди да се предлагат на Партизан, се предлагаха на Рома и на Звезда и ядоха бой заради това. Сигурно не знаеш, че има винаги наше знаме на Олимпико. Сигурно и не знаеш, че същите тези Лацио ни сканидараха името. Сигурно не знаеш и много други неща. Най-сигурното е, че не знаеш кога да си замълчиш.

Аз отивам на стадиона не заради Лудогорец, а защото там ще присъстват хора, които ни уважават.

Чакай бе, къде видя определения?! Къде видя да казвам на някой "Не ходи" ; "Тъпо е" ; "Чорбарско е" или нещо от тоя род? Казах си мнението, че няма да ходя, както ти изказа своето. Или твоето мнение е по-важно? Присъствай си където искаш и остави хората да имат мнение.
И като гледам мнението ти е пълно с определения.

Последна промяна Rsk на Пон Дек 16, 2013 4:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:21 pm 
Аватар

Аууууу моралистите пак наскачаха.
С най-голям кеф бих отишъл в сектора на Лацио.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:22 pm 
Аватар

Дори някак си турците да отстранят Лацио, после ще ги шибат и то доста грубо, без значение дали ще са Валенсия или Динамо Киев. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:23 pm 
Аватар

според мен рязаните като нищо могат да отстранят Лацио. Тия в момента не с абсолютно нищо особено...доста ми приличат на формата в която бяха когато ние ги бихме. Може би са малко по-добри...но като цяла шансовете са горе долу равни и за двата отбора.... Честно казано жребия е добър за тях...имайки в предвид, че имаше далеч по-силни отбори които можеха да им се паднат. Според мен крейзитата ще продължат....

Последна промяна Soul на Пон Дек 16, 2013 4:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:24 pm 
Аватар

El Hacendado написа:

Може би знам всички тези неща, може би знам и как това ще се отрази в медиите и колко ще ни се срине реномето. И 2 въпроса към всички лациали: АКО ИГРАЯТ ЛОКО(ПД) и ЛАЦИО ПРИ КОЯ АГИТКА ЩЕ ОТИДЕТЕ? АКО СЪВПАДНЕ С МАЧ ОТ БАЛКАНСКАТА ЛИГА С УЧАСТИЕТО НА ЛЕВСКИ В СОФИЯ НА БАСКЕТБОЛ ЛИ ЩЕ ОТИДЕТЕ ИЛИ НА ФУТБОЛ?
П.П. Не съм против приятелството ни с Лацио. Няма нищо лошо да ги посрещнем приятелски, да ги поканим във фен клуба, да си разменим шалове, да ги изпратим до стадиона, дори да се счепкаме с лудогорците, но да се влиза вътре, да си окачим знамената на оградата и да викаме за тях ще дойде малко в повече според мен. Всеки е свободен да си прави избора. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:24 pm 

El Hacendado написа:
Не мислиш, че определението "чорбар" е малоумно за човек, който би подкрепил Лацио? Ако се опиташ да прочетеш мнението ми, можеш и да вникнеш в смисъла. Ако ти се спори е така с някого, ще се наложи да си намериш друг. В тоя форум се толерират ебати откровените дебили, от които ме е срам, че съм от Левски. Мислех, че съм спрял да пиша тук, ама ме жегна поредната доза имбецилщина и патриотизъм. И да, мога да продължа с чиста съвест.

Не се прави на интересен, защото мнението ти далеч не е със супер дълбок смисъл, за да се "вниква" в него :smt006
И мен ме е срам от много дебили в сектора, някои от които т. нар. "лидери" (според някои хора) и изобщо от дебили в публиката, но това е положението.
Аз лично далеч не говоря за патриотизъм, защото, както казах, не бих подкрепила Лудоселец посмъртно.
А това за "моралистите" не е нужно да го дъвчете във всяко мнение и да се имате за супер готини.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:25 pm 
Аватар

Същата работа стана и с гостуването в сараево , с бойкота , с качулките ... само претенции МАЙНА :bigok UOMO DI MERDA , DOMUZOV UOMO DI MERDA :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:26 pm 
Аватар

Аз не виждам нищо лошо който си е фен на Лацио, да ходи да си ги подкрепи, още повече, че винаги е имало уважение между нашите агитки. И защо да не се вика против луноходец, че то там няма български играчи почти. Феодалния отбор от наемници не мисля, че представлява България....по-скоро г-н Домусага и кинтажа му. Няма чорбарщина тука, глупости са това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:26 pm 
Росен, да, моето мнение е всевишно, разбра ли?! Винаги съм се мислил за полу-бог.. поне.
Опитай се да прочетеш едни мнения преди и след твоето. Като не си давал определения, няма за какво се засягаш? Отговорил съм ти предостатъчно ясно. Няма нищо лошо да не отидеш на този мач след като Лацио не са ти никакви. Само не разбрах за какво трябва да го напишеш. Не виждам логиката. Не виждам някой да те е карал да ходиш. Просто трябваше да напишеш, че си различен.

Трябва всички да напишат и да се разграничат, за да не излезнат чорбари. Разбрахме, всички, които ще ходим сме прасета и чорбари и не ни дреме за Левски. Някой друг да се включи?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:27 pm 
incheto_1914 написа:
El Hacendado написа:
Не мислиш, че определението "чорбар" е малоумно за човек, който би подкрепил Лацио? Ако се опиташ да прочетеш мнението ми, можеш и да вникнеш в смисъла. Ако ти се спори е така с някого, ще се наложи да си намериш друг. В тоя форум се толерират ебати откровените дебили, от които ме е срам, че съм от Левски. Мислех, че съм спрял да пиша тук, ама ме жегна поредната доза имбецилщина и патриотизъм. И да, мога да продължа с чиста съвест.

Не се прави на интересен, защото мнението ти далеч не е със супер дълбок смисъл, за да се "вниква" в него :smt006
И мен ме е срам от много дебили в сектора, някои от които т. нар. "лидери" (според някои хора) и изобщо от дебили в публиката, но това е положението.
Аз лично далеч не говоря за патриотизъм, защото, както казах, не бих подкрепила Лудоселец посмъртно.
А това за "моралистите" не е нужно да го дъвчете във всяко мнение и да се имате за супер готини.

Казах ти да си намериш друга играчка да се занимаваш. Като за начало въобще не съм се обръщал към теб.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:29 pm 

Вземи се успокой малко.
Да, изобщо към никого не си се обръщал и не си раздавал определения :smt006
El Hacendado написа:
Тия малоумните и дебилните мнения са само от едната страна, впрочем. :smt006

Дрънкате за "моралисти" и какъв рев падал, ама по-големи ощипани госпожици от вас направо не съм виждала. Голямо чудо, че има две мнения по въпроса.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:30 pm 
Аватар

Ако бях написал "Отиваме в гостуващата агитка" нямаше да се трогнеш така, убеден съм. Не съм различен, щото тука има достатъчно хора, които не ги ебе за Лацио и няма да отидат.
Всеки да ходи където иска, аз си имам любим отбор и си ходя само на неговите мачове. Не съм седнал да съдя някой, нито да го критикувам, че ще отиде на мач на Лацио и Лудогорец, нито да говоря за "чорбарски" работи, нито пък да раздавам определения. А последното го правиш ти :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:32 pm 
Аватар

:ohmygod2 :ohmygod2 Ако ходехме по 10-15 хилки на домакинство и 500 на баскет и др. спортове, да кажеш окей да отидат 50-100 човека, ама да имаме повече хора на мач на лацио, отколкото на баскет или на футбол е смешно и си е за нас. Всеки си решава, ама нека не прекаляваме с лизането на гъзове и такива. Има си приятелство извън терена, има си и :smt057 на стадиона. Дано не се изложим много :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:32 pm 

Кур за Локо ПД, два за Лацио! САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:34 pm 
Ина, къде съм се обръщал към теб? Наред ли е всичко или четем само между редовете? Има едни индивиди, които определят и намекват колко чорбарско би било подобно действие. Не виждам въобще ти за какво се намесваш като не си казала такова нещо.
Отделно, няма нито едно мнение за това как всички левскари трябва да се изсипем, и как този, който не дойде на мача е малоумник - това го казвам във връзка с "дебилните мнения от едната страна" , понеже очевидно остана неразбрано.

Росен, не ми се изпада в дълбок анализ, но нали се сещаш, че има огромна разлика в това да си позитивно настроен към нещо (приятелство с друга агитка) и това да си безразличен. Когато напишеш нещо от ентусиазъм е разбираемо. Когато го напишеш просто, за да се разграничиш, мотивът е коренно различен. Уви, на това второто, сме царе.

Само ще кажа за едни други индивиди, които определят кой е чорбар и кой е прасе, че ако играят други симпатични за мен отбори(я Интер, я някой друг), с които нямаме приятелско отношение, никога няма да стъпя на подобен мач. Същото не мога да кажа за тях.

Същата тази агитка, която е една от топ агитките за всички времена и една от тези, дала началото на движението "ултрас" (дето всички се кичиме с него), ни скандира името, когато играха СРЕЩУ НАС. Ние сме над тези неща.
Изображение

Деба тия Лацио, само свирки им правим.

Последна промяна El Hacendado на Пон Дек 16, 2013 4:43 pm, променена общо 6 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:35 pm 

Оф, оправяйте се, аз отивам да рина котки от входа :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:37 pm 

Форца Интер :bigok
Нема да им стъпим на тия две отборчета :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:37 pm 
Аватар

Лацио ще бият и в 2та мача и не защото са някаква сила, а защото разградският балон е много надут. Щом от сега се правят смеки за 1/8 финал ще гризнат здраво дървото още на 1/16.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 16, 2013 4:39 pm 
Аватар

mech0 написа:
El Hacendado написа:

Може би знам всички тези неща, може би знам и как това ще се отрази в медиите и колко ще ни се срине реномето. И 2 въпроса към всички лациали: АКО ИГРАЯТ ЛОКО(ПД) и ЛАЦИО ПРИ КОЯ АГИТКА ЩЕ ОТИДЕТЕ? АКО СЪВПАДНЕ С МАЧ ОТ БАЛКАНСКАТА ЛИГА С УЧАСТИЕТО НА ЛЕВСКИ В СОФИЯ НА БАСКЕТБОЛ ЛИ ЩЕ ОТИДЕТЕ ИЛИ НА ФУТБОЛ?
П.П. Не съм против приятелството ни с Лацио. Няма нищо лошо да ги посрещнем приятелски, да ги поканим във фен клуба, да си разменим шалове, да ги изпратим до стадиона, дори да се счепкаме с лудогорците, но да се влиза вътре, да си окачим знамената на оградата и да викаме за тях ще дойде малко в повече според мен. Всеки е свободен да си прави избора. :smt023

Преди мача застани пред сектора на гостуващата агитка и като видиш някой наш почни да му ги обясняваш тия работи. Може и да му влееш акъл на този еретик. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]