forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 10:23 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 12:05 am 
Аватар

Щото сте неугледни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 12:09 am 
Аватар

Да,бе,да....с моята аполонска фигура. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 12:39 am 
Аватар

Македония написа:
Е нормално да ти допада повече второто, отколкото скучните коври :bigok Откакто разбрахме, че общуваш с хора, дето дядо поп им духал за 20лв., страх ме е да си представя какво се случва и кой как се прибира като се напиете :strkstrk

И аз за тва си помислих- как дърпа коврата, тя пада на колене да му духа, почесва се по късата брада и му вика "Тони, дете невинно" :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 3:31 am 
Аватар

Какви хора сте, бе, влизам да чета цитати на "журналя", които са сачинили пореден бъдещ куприльонен трансфер...а 2 страници не мога да си поема въздух от смях :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 4:39 am 
Аватар

Ем, те и нашите трансфери са пълен смях :bigok Още от първата среща ни го слагат до корен, при това за големи пари :bigok А тези в студенцки са ибът само за тоя дет духа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 12:14 pm 
Аватар

Тая тема най-накрая стана интересна, заеби. Писна ми на ОЯ от някакви измислени трансфеи, даже вече не са интересни измислиците - до Борко Стойчев им стига фантазията. :slap

Така е по-добре с `Урви :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 9:28 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Македония написа:
Е нормално да ти допада повече второто, отколкото скучните коври :bigok Откакто разбрахме, че общуваш с хора, дето дядо поп им духал за 20лв., страх ме е да си представя какво се случва и кой как се прибира като се напиете :strkstrk

И аз за тва си помислих- как дърпа коврата, тя пада на колене да му духа, почесва се по късата брада и му вика "Тони, дете невинно" :strkstrk

Тоя пост е като на оня топ-тъф лад от Нафтйекс, дето си уговорил бой шест на шест или осем на дванайсе, не помня вече и докато млатил другите, хванал коврата през кръста обърнал я на дивана и три пъти до корен в гъза и го набил (или беше я ебал на плажа не помня ) :bigok Верно, че все пак говорим за Тонката компютърджията а.к. Манафа, който е присъствал на купон, където Ицо Петрофф е духал на негов приятел, даже искал и ташаците да му налапа, дядо поп пък духал на друг негов приятел, добре го е обучил другаря Спасов :smt047 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 9:43 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
acrimonious написа:
Македония написа:

Тоя пост е като на оня топ-тъф лад от Нафтйекс, дето си уговорил бой шест на шест или осем на дванайсе, не помня вече и докато млатил другите, хванал коврата през кръста обърнал я на дивана и три пъти до корен в гъза и го набил (или беше я ебал на плажа не помня ) :bigok Верно, че все пак говорим за Тонката компютърджията а.к. Манафа, който е присъствал на купон, където Ицо Петрофф е духал на негов приятел, даже искал и ташаците да му налапа, дядо поп пък духал на друг негов приятел, добре го е обучил другаря Спасов :smt047 :bigok

Я го дай тва с Ицо Питроф, че съм го пропуснал :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 9:45 pm 
Аватар

И като го даде кажете КОЙ беше тоя Ицо Питрофф... :roll: Нищо не ми идва като чета името...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:06 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
И като го даде кажете КОЙ беше тоя Ицо Питрофф... :roll: Нищо не ми идва като чета името...

http://slusham.com/img/tochno_taka_ico_petroff.jpg

Мазен дърт пендел, който по случайност ми е съсед. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:09 pm 
Аватар

:smt078 :smt078 А, дам, по физиономия го познах..незабравима е просто, и какъв го раздава :lol: Чакаме и историята на Сеем:Сено, де... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:10 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

Шефа на една банда от страшни педерасти. Ама съвсем истински. Занимават се с промотиране на млади групи и с ебането на членовете им. Когато бях млад хеви-метъл китарист, и тоя ни намери, вика - искате ли да ви турим в един фестивал, ние - как, искаме. Свирим, репетираме, отиваме на фестивала в Христо Ботев, всичко на шес... Бех се лепнал зад пулта на осветителя, то много интересно изглежда, питам го - тва кво е, онова кво е, тоя обяснява некви неща, пита - вие кога излизате, казвам му - еми ей са сме ние, излезнахме, тоя ни пусна светлинни ефекти, на които и Продиджи ше завидят, ние доволни, публиката също.. Свършва концерта и тоя идва при мен и вика - са къде ше ходим и ме прегръща... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:16 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Лабрадор написа:

Шефа на една банда от страшни педерасти. Ама съвсем истински. Занимават се с промотиране на млади групи и с ебането на членовете им. Когато бях млад хеви-метъл китарист, и тоя ни намери, вика - искате ли да ви турим в един фестивал, ние - как, искаме. Свирим, репетираме, отиваме на фестивала в Христо Ботев, всичко на шес... Бех се лепнал зад пулта на осветителя, то много интересно изглежда, питам го - тва кво е, онова кво е, тоя обяснява некви неща, пита - вие кога излизате, казвам му - еми ей са сме ние, излезнахме, тоя ни пусна светлинни ефекти, на които и Продиджи ше завидят, ние доволни, публиката също.. Свършва концерта и тоя идва при мен и вика - са къде ше ходим и ме прегръща... :bigok

:shock: :shock: :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:17 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Скандално, Проданов, освен да погребваш и ибеш Фандъкова...разказвай по-често подобни истории от младините ти....с данеса разцепвате на тая тематика :strkstrk Добих пълна визуална и информационна картинка за тоя, да живее фороН.Левски.цом :bigok Моите съболезнования на Джъстиса, че има такива съседи :lol:

п.с. Джъстисе, къде живея тоя по нашият квартал...да не съм му и аз съсед без да знам :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:25 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

п.с. Джъстисе, къде живея тоя по нашият квартал...да не съм му и аз съсед без да знам :smt005

Блок 40, най-близко е до 44-то у-ще. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:27 pm 
Аватар

Там учих до 5-ти клас, после се преместих в математическата паралелка на 143-то...майка ми бачкаше 23 години в общината, брулил съм яко джанките наоколо..детската градина по-надолу беше предната ми спирка...как се радвам, че не съм се засякъл с тоя :smt005 Бях хилаво, млечнобяло дЯти с добре оформено дупе...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:33 pm 
Аватар

И кво ся, Ицката Петрофф е порнал Проданов, а? Няма лошо, кариера му е трябвало да прави :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:36 pm 
Аватар

И аз това разбрах :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:54 pm 

Да идва при нас.

Цитат:
Бразилец недоволства от тактиката на Берое
Евандро Ронкато готов да се върне в Португалия

Бразилският нападател на Берое Евандро Ронкато изрази недоволство от тактиката на тима от Стара Загора. Пред “А Бола” той сподели за готовността си да се върне в Португалия.

“Когато играех в Анортозис, бях щастлив. Клубът имаше добра структура и амбиции. В Берое имаме хубави условия за тренировка и добри играчи, но играем защитно. Нямаме никакви амбиции”, заяви Ронкато.

“Готов съм да се върна в Португалия. Може да играе за отбор от втора дивизия, стига той да има амбиции да спечели промоция за елита”, допълни 27-годишният бразилец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 10:55 pm 

Седем:Едно написа:
И кво ся, Ицката Петрофф е порнал Проданов, а? Няма лошо, кариера му е трябвало да прави :bigok

Не е. Изял го е :lol: .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 27, 2013 11:28 pm 
Аватар

Вие сте педерасти, а аз станах звиздъ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 1:05 pm 
Аватар

Това като богат педераст = гей :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 5:28 pm 
Аватар

Цитат:
Сензационен трансфер на "Герена"!

Левски готви малко очакван зимен трансфер, разбра лъжеспорт.bg!

Става дума за футболист, който е основна фигура в националния отбор на страната, която защитава. Другото, което се знае, е че се подвизава на десния фланг на защитата, а често е използван и на крилото, предвид умението му да бележи голове.

На този етап от Левски не разкриват името на футболиста, но според информацията, с която разполагаме, за последно играчът е носил екип на отбор от холандската Ередивизи.

С този трансфер се занимава основно спортният директор Христо Йовов, който вече е провел няколко неофициални разговори, след които е станало ясно, че има голяма възможност набелязаният да заиграе на "Герена".

За да се стигне до сделка обаче, Йовов ще трябва да се надява силните фигури Тодор Батков и Иво Тонев да дадат зелена светлина по финансовите параметри, които в последно време често спъват входящите трансфери на "Герена".

Плюсът за Левски в случая е, че става дума за свободен агент, което означава, че "сините" няма да плащат трансферна сума. Остава обаче да бъдат покрити личните изисквания на играча.

Подобен трансфер е очакван, с оглед на факта, че Левски не разполага със стабилна конкуренция отдясно в отбрана. Там е Дъстли Мюлдер, който не се знае дали ще остане в отбора. Но дори и това да се случи, холандецът няма алтернатива, тъй като юношата Христо Попадийн засега не получава достатъчно шанс за изява, за да убеди, че в обозримо бъдеще може да захапе на тази позиция.

Що си мисля, че тоя е Манолев. Напълно се вписва в тези критерии, пък и ПСВ го дават без пари - все едно си е наистина свободен агент :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 5:32 pm 
Аватар

С Божи86 ще поцепят чалготеките...само дето Манолини е поне 20 пъти по-добър от божко86-ти

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 6:08 pm 
Аватар

Манолини и Божи86... на пролет ще им пръснем `алките :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 6:22 pm 
Аватар

Maнолев каза, че се маха от ПСВ. Много добър футболист, ама надали ще дойде в Левски. Най-малкото, че нямаме пари да му плащаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 6:30 pm 
Аватар

G0nzi написа:

само божи ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 6:54 pm 

Не съм вярвал, че тая тъпа тема крие такива бисери, като от предната страница :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 7:14 pm 

Dju4ka написа:
G0nzi написа:

само божи ;)

Само Божи ще дойде, нали това имаш предвид? Иначе Манолев е класа над Божинов, обаче абсурд да се върне тук... Със сигурност ще поеме някъде другаде я към Русия, Турция... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 28, 2013 8:38 pm 
Аватар

http://442.bg/senzaciya-stanislav-manolev-v-levski

А тея олигофрени копирали цялата статия и само сменили заглавието на СЕНЗАЦИЯ: Станислав Манолев в Левски :smt005 :ohmygod

Като, разбира се, никъде в статията не се споменава името Станислав Манолев :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]