forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 8:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 4:33 pm 
Аватар

truegentleman написа:

като стана дума за Студ. град...хората там малко да се активизират. 2-3 поредни дербита ми казват, че прасетата се събират доста народ там и се правят на мн отворени. Малко трябва да им се покаже, че се намират все пак в София.

От 1998 до 2005г. Шествията в студенсткия град бяха СИНИ! После явно не се наследи организацията, или пък тарторите завършиха, не знам каква е причината... Даже мега чорбарското "миленката" не функционираше преди дерби! Явно контингета там се е променил :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 4:42 pm 
Аватар

Е то Миленката вече не функционира изобщо :bigok
А за останалото можем да благодарим на кака ви Анта, и да съжаляваме, че никой не е поел организацията от нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 4:58 pm 
Аватар

Е зависи от набора, има си сини, има и чорбари. Няма как да е изцяло син/червен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 5:26 pm 

Gesha91 написа:
... не значи, че масата са глупаци/селаци...

Казах, че не са постоянни жители на София, а не че са глупаци/селяци. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 6:45 pm 

trikilarakiq написа:
Абе в студентски най-сериозните са от Берое... :smt031

100% Вярно. :smt006 Аз съм от 2009-та в Студ. град и прасетата са 2 пъти повече от нас, а бероиците са повече и нас и от прасетата взети заедно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 8:05 pm 
Аватар

има си и доста левскари в студентски, но няма организация. Иначе в Миленката се събираха доста прасета преди време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 9:25 pm 

G0nzi написа:

Ей това е много добро, но не знам дали в БГ може да се получи, иначе преди имаше клип с фенове на Слован май беше на един площад, мелодията беше страхотна!

ооооооооо САМО ЛЕВСКИ ооооооооо САМО ЛЕВСКИ Левски е шампиона на страната Левски е най-велик на земята!
Не звучи лошо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 10:59 pm 
Аватар

Не знам дали са повече свинете ,но са по-активни в Студентски град в момента. Надраскали са навсякъде и за всяко дерби се събират и дебнат наши. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 20, 2013 11:03 pm 
Аватар

Добре, че имаше национални отбори, та сме 2-ри в тази престижна класация https://www.youtube.com/watch?v=Cn_XfaaRqIA
:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 12:13 am 
Аватар

L.S.F.C._1914 написа:
Не знам дали са повече свинете ,но са по-активни в Студентски град в момента. Надраскали са навсякъде и за всяко дерби се събират и дебнат наши. :smt006

Тръгвал съм 10тина пъти за дерби от Студентски град, в повечето случаи с хора от форума, които могат да потвърдят думите ми. Видял съм едно единствено дерби, в което да са повече от нас, но тогава ги изгонихме с бутилки и си ебаха мамата 5-6 часа преди мача :bigok На всяко дерби сме палили червени парцали на дървото пред стрийт бара :smt006 Поне 50% от редовните тогава левскари в студентски се ожениха, някои вече имат деца и не живеят там. Просто няма организация, не че прасетата и чорбойци са повече от нас.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 12:40 am 
Аватар

Не знам ама УНСС е пълен с гадни свински лепенки...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 12:50 am 
Аватар

За Студентски град да не говорим колко е нашарен с лайна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 12:53 am 
Аватар

е то къде не е нашарено ебаси...тая "война" няма победители щото точно 2ма нинджи с 5 спрея могат да насерат 5 квартала ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 12:55 am 

Абе не е чак пълно навсякъде, ама айде...а в Бонсист на вратата кво пише? София е синя зона или нещо друго..? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 1:44 am 
Аватар

Марто написа:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=61355 Има добри кадри от събота :lsfc3

тия от трибуна ултра прасенца излезнаха :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 2:20 am 
Аватар

Марто написа:
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=61355 Има добри кадри от събота :lsfc3

В клипа забелязах една грешка - транспарантът "Дони - Сектор Б е с теб!" не се отнася за Дарин, а за едно наше момче (Левскарче) от моя град, което претърпя тежка катастрофа и сега е в кома...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 4:16 am 
Аватар

Хора, не се ли усещате колко сте дребнави-свинете били повече, щото драскали по блоковете и щото имали повече лепенки ЕЙ, БОГУ. Всичко е до организация, Левскарите из цяла България сме мнозинство, това, че не се събираме преди мач 50-60 филмари с качулки и маски, не означава, че нямало Левскари. Като се почне едно вайкане и оплакване,заеби. Мен ме интересува в Б да е претъпкано всеки мач, било с/у Литекс, (*ка или Любимец, а кой откъде ще дойде на стадиона, е все тая.

великите прасета преди дербито се събирали по петима вечер и дебнели някой да е сам, и почвали да пеят наши песни, та ако той се включи, да го бият [ прибили са 0(нула) ] :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 10:29 am 
Аватар

Цитат:
великите прасета преди дербито се събирали по петима вечер и дебнели някой да е сам, и почвали да пеят наши песни, та ако той се включи, да го бият [ прибили са 0(нула) ]

Сериозно ли бе ? :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 10:35 am 
Аватар

тоя номер колко е стар :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 10:53 am 
Аватар

Това винаги са го правили, на мен преди години в един автобус ми се случи след дерби - гледам пее се само Левски и решавам, че е с наши. Влизам и се оказва , че са чорбари (десетина). Бяхме 3-4 наши , уж щяха да ни взимат шаловете ама на следващата спирка си слезнахме спокойно. Май от превъзбудата забравиха да свършат съществената част от работата :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 11:21 am 
Аватар

Аз ако бях малък покемон, който не се интересува от футбол щях да съм прасе. Където и да се обърнеш пише онези четири букви, повечето малки са прасета, а има една поговорка с каквито се движиш такъв ставаш. От летището до нас има поне пет драсканици ЦЕСЕКАО, а аз живея в Дружба, като дойде Сър Алекс Фергюсън сигурно си мисли, че СОФИЯ ЗНАЧИ ЦЕСЕКА??! Дребнави работи от голямо значение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 11:57 am 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=458963 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 12:15 pm 
Аватар

ipwntrolz написа:
Аз ако бях малък покемон, който не се интересува от футбол щях да съм прасе. Където и да се обърнеш пише онези четири букви, повечето малки са прасета, а има една поговорка с каквито се движиш такъв ставаш. От летището до нас има поне пет драсканици ЦЕСЕКАО, а аз живея в Дружба, като дойде Сър Алекс Фергюсън сигурно си мисли, че СОФИЯ ЗНАЧИ ЦЕСЕКА??! Дребнави работи от голямо значение.

Разбира се, децата стават от някой отбор, според това , което пише на някоя стена....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 12:29 pm 
Аватар

А истината е, че малките не стават фенове нето на Левски, нито на цдна, а на Барселона, Реал и Байерн. нормално с оглед на състоянието на отборите. :cry:

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 1:03 pm 

SoulFlyTeR написа:
http://www.sportal.bg/news.php?news=458963 :ohmygod

Давайте да се организираме и да го оправяме - и без това гледам, че отново е станала зверска кочина. Ясно е, че няма да си седи хубаво и оправено дълго време, но нашата работа е да отидем и да си го стегнем след като се случи подобно нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 1:11 pm 
Аватар

Мен лично ми се струва, че има голям наплив при прасетата и на малки, и на покемони, и на филмари и тн. Но ние винаги гледаме отгоре отгоре и не ни дреме :bigok :bigok :bigok Само дето след 10тина години сигурно ще се окаже, че са ни били със 7:2, и че същност АС-23 са си баш цдна, и други митове и легенди, които тия примати сеят по сайтове, форуми и тн. Голяма е пропагандата, ей :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 4:13 pm 
Аватар

trikilarakiq написа:
ipwntrolz написа:

Разбира се, децата стават от някой отбор, според това , което пише на някоя стена....

То на много места пише и К*р, ама повечето стават п*тки :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 4:29 pm 
:lol: :lol: :lol:
a good one :bigok Bluepride избухна!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 8:10 pm 

Blago написа:
Ако микрофонът се сложи по правилен начин и не е твърде усилен няма. Всички барабани се озвучават по участия на групи.
Микрофони винаги могат да се поставят,но по интересно е да се пробва ако се съберат тъпаните на едно място и се поставят два или повече микрофона и при правилен микс дали няма да се чува по-добре.Най-малкото хората,които ще свирят ще се чуват и ще са едно.Междудругото свинете са разположили микрофони и в самият си сектор най-вероятно два или три и след дербито в събота имаха запис от грухтенето.Това определено си струва да се направи и при нас с три микрофона,които да се поставят в ляво,дясно и в центъра и да се запише звука от тях.Така ще има обща картина звука,а и всеки като чуе какво е пеенето ще може да се наблегне на конкретни моменти от пеенето,нещо от което почти всеки път има някакви оплаквания.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 21, 2013 8:27 pm 
Аватар

говорехме за студентски, че няма организация и вече има някакви наченки да се оправят нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]