forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 7:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 125  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:38 pm 
Аватар

south написа:

Седем:Едно, представи си хипотетична ситуация, че във фирмата ти имате лек застой в продажбите и примерно може да трябва да съкращавате персонал, идва Цецоу Василееев и ти казва, че иска 200 десктопа и 100 лаптопа. Дали ще му кажеш "Не, аз съм левскар!"? Вярно, че в тоя случай той те търси теб, ама ситуацията е сходна. Или пък в работата на който и да е, ако пък трябва да продаде нещо или да свърши услуга на чорбар или пък чорбар ви е шеф - какво правим с вас, идеалисти?

Тук не си много прав, щото при компюрите емоция няма, докато ако футбола го лишиш от емоция стават 22-ма идиота дето търчат след една топка...

south написа:
Не знам защо въобще е тая полемика и това небивало чесане на пръсти - подкрепа или псувни за Мъри. Аз лично не смятам да го отразя, че изобщо е на мача, не знам защо някои хора (мразещи или защитаващи го) смятат да си усложняват живота. Ваш си избор...

Тук съм съгласен- не виждам защо му се отделя такова внимание.

Mr. Smith написа:
Съвсем други неща се имат предвид. Говориме за отношение към клуба, който те е направил човек, където си ял бел хляб, не просто за някакви 2-3 сезона. Пак казвам отношението на Гонзо, идва с морето, вкарват ни гол, все едно нищо не е станало, Вуйчо Ваньо ни вкара обърна се продължи, Симеон Райков също, няма кълбета, няма салта от кеф. Последните двама няма как да останат в паметта ни, но като се сетим за тях ще си спомняме за отношението им. Друг пример с Роналдо, четири години не е в Манчестър, играе срещу тях, вкарва гол и с наведена глава се обръща, а после се извинява на публиката. Това отношение остава в душите на феновете, това отношение към родния клуб, което не показват нито Мъри, нито Кокала, затова Гонзо е голям, защото освен голям футболист е и голям човек. Затова е на нашите знамена, рамо до рамо с Гунди.

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:43 pm 
Аватар

south написа:
Много детинско мислене вадите. Мъри като треньор в чужбина не знам как може да се реализира, то даже се и видя. А явно не може да задвижи някакъв друг бизнес и решава да си е треньорче в България. Аз ако съм в подобна ситуация, също бих водил Литекс и папагалите, свинете обаче са пълно изключение. Пак по повод фланелката нищо не пишете. Радости, полягания, а-у... ама не се ли сещате, че поляганията определено не Мъри ги решава?! :lol: Представете си влиза Цецоу Василееев в съблекалнята и казва на всички "Тоя мач падате". Мъри какво, да се стегне и да нахъса играчите да дадат всичко от себе си за победа? :smt005

Седем:Едно, представи си хипотетична ситуация, че във фирмата ти имате лек застой в продажбите и примерно може да трябва да съкращавате персонал, идва Цецоу Василееев и ти казва, че иска 200 десктопа и 100 лаптопа. Дали ще му кажеш "Не, аз съм левскар!"? Вярно, че в тоя случай той те търси теб, ама ситуацията е сходна. Или пък в работата на който и да е, ако пък трябва да продаде нещо или да свърши услуга на чорбар или пък чорбар ви е шеф - какво правим с вас, идеалисти?

Иначе, на Мъри съм му благодарен за 1/4-финала, не му го знам случая, може и наистина да е някаква подлога. Аз лично нищо обидно за мен като левскар не съм видял в негови действия. В този мач го възприемам като някой от сорта на Киро Акалски, тотално безразличен ми е, да не помислите, че съм от неговата секта. Не виждам защо трябва да го възприемаме като нещо по-различно, независимо в положителна или отрицателна посока.

Пич, ако продам компютри на чорбар или Цецоу, това няма да е нарушение на закона или морала. Чорбарите и Цецоу си купуват и хляб, сирене, обувки, ходят на лекар, на кино и т.н. Продаването на мач не е същото и човек с морал не би трябвало да се съгласи, а ако го направи, поне да има театър, емоция. Не може срещу нас да оспорва абсолютно всеки тъч и да крещи с пяна на уста, а с Лудогорец да им отменят чист гол, да не им дадат дузпа и квото там още беше и Мъриту да си мълчи като путка. На мен също ми е безразличен, няма да го псувам и не ме вълнува къде и какво работи, стига да не е в Левски. Насо също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:46 pm 
Аватар

Всъщност каза нещо от сорта, че двете дузпи до 12-тата минута не са повлияли на резултата :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 1:51 pm 

Хора, аз съм съгласна с нещата, които сте написали. Идеята ми беше просто да не се псува, все едно е Тройчо и да не се отричат успехите, иначе никого не карам да го харесва, да го иска в Левски, да му пляска и т.н. :smt023

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 6:48 pm 

Днес всички, които бяхме в сектора заслужихме тази победа. Браво, момчета, днес се преброихме много точно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 6:57 pm 
Аватар

Днес ясно си пролича, че не бройката е най-важна за добро пеене и подкрепа. :smt006 А всички журналя и "доброжелатели", които се плюнчиха, че ще сме гости на Герена..и го чакаха с трепет, да ми ядат кура.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 7:10 pm 

ГОЛЯМ СЕКТОР Б ДНЕС, ОСОБЕНО ПРЕЗ ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ !!! :lsfc4 :levski :lsfc1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 7:18 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
Днес ясно си пролича, че не бройката е най-важна за добро пеене и подкрепа. :smt006 А всички журналя и "доброжелатели", които се плюнчиха, че ще сме гости на Герена..и го чакаха с трепет, да ми ядат кура.

:!: :!: :!:
Нещо не виждам от разбирачите статия по въпроса, бяхме ли гости, не бяхме ли гости, как се представиха наркоманите и качулките...
Кур за журналистите!!! Деба и курвенската професия, що бе, що са такива бе майка им даеба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 7:24 pm 
Аватар

Браво на всички в сектора днес :smt023 Една забележка само - да се следи повече какви транспаранти се вдигат. Добре, че се свали тоя за "бежаците" бързо.

Последна промяна 1837 - ... на Съб Окт 26, 2013 8:52 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 8:48 pm 
Аватар

Това с шаловете при скандиранията изглеждаше уникално, представих си го при пълен стадион.

Левскар дори и след смъртта !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 9:26 pm 
Аватар

На фона на 3 месеца пълна мизерия откъм резултати,загуба с 3:0 от свинете миналата седмица и прословутия ни манталитет,днес имаше много хора на стадиона.Това е най-важното от днес,според мен. :smt023 Само Левски. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 9:28 pm 
Аватар

Абсолютно. И ако някои хора си бяха превъзмогнали мързела и твърдоглавието, можеше да се получи и добра бройка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 9:29 pm 
Аватар

madball написа:
На фона на 3 месеца пълна мизерия откъм резултати,загуба с 3:0 от свинете миналата седмица и прословутия ни манталитет,днес имаше много хора на стадиона.Това е най-важното от днес,според мен. :smt023 Само Левски. :levski

Можете да го сравните с посещаемостта на турците миналата година в мача им срещу канарите след 2:1 с гола на Жоао- 100 човека :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 9:56 pm 
Аватар

Може би ако не се пееше буферската песен щеше да е по-добре. Да, става да се пее във влака примерно, но не и за стадиона. Иначе им се смеем на прасетата, че пеят песни на Стяуа и им се слагат ама нашето за Чико не е много по-различно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 9:59 pm 
Аватар

Тоя пияница Чико не ни ли беше треньор по едно време?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:01 pm 
Аватар

Беше - 1991 г. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:04 pm 
Аватар

Еееее, толкова ли съм стар, бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:05 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Тоя пияница Чико не ни ли беше треньор по едно време?

Да! Наздраве! :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:06 pm 
Аватар

:boisw :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:07 pm 
Аватар

Споко бе, ти тогава си бил в казармата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:09 pm 
Аватар

Ето и още една ера снимка, как Чико го раздава стриптизьорка на пилон! :bigok :loser2 :strkstrk :ohmygod :ohmygod2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:21 pm 
Аватар

Последно по темата "Мъри". Проданов даже е писал за някакво сравнение с Роналдо. :smt005 Абе, човек, на 42 градуса северна ширина и 23 източна дължина какъв Роналдо?! :smt005 Тук са само някакви морално разложени тъмни балкански субекти. За сравнения между постъпки като на Роналдо и Мъри :ohmygod можем да си говорим след едно 30 години, да мине и тоя скапан преходен преход. Същото и за Седем:Едно - не знаем кой дърпа конците отзад, а Мъри си е футболистче като Кокала, т.е. сравнително прост човек и не може да му се разчита, че мисли като приказва. Както когато Кокала ни лепна това за "наркоманите" заради десетина олигофрена на летището (Георги Христов така и не разбра какво е номер 10). А и това за "застраховката" с фланелката е ебати конспирацията. :smt005 Все едно да напиша, че след като я е взел я е запалил и се е изпикал на нея. :bigok Или пък, че е изградил параклис около нея и ѝ се кланя всеки ден. Вероятността е една и съща, защото не знам какво точно прави с нея и поради какви точно причини я е взел. Отново повтарям, треньор на Ботев Пловдив да си вземе юбилейна фланелка на Левски... ебати яката застраховка, това си е направо молба за работа. :lol:

На мен също не ми харесаха думите му за сантименталностите, не ме разбирайте погрешно. С оглед на ЕГН-то, наистина е логично Гонзо и Райков да действат по-тактично, защото левскаромер все още не е измислен да изчислим кой, колко и от кого повече е. Ама пък чак хранилка, заради някакви думи, като с действия нищо не е направил... Поне засега... Това е от мен, просто не е зле да вкарваме малко повече мисъл.

А колкото до мача и сектора днес... :levski

редакт.: Mr. Smith бил с Роналдо, Проданов е невинен. :oops:

Последна промяна south на Съб Окт 26, 2013 10:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:24 pm 
Аватар

Къв Роналдо бе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:30 pm 
Аватар

Тоя математик пак се е напил :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:32 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:

Споко бе, ти тогава си бил в казармата :bigok

91 се уволних, бе :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:36 pm 
Аватар

Тъкмо тогава и него са го уволнили :bigok
:arrow: Можеше да те задържат още няколко месеца :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:41 pm 
Аватар

Искам така както 2 месеца четох за свастиката и тапета за Хитлер сега 2 месеца да има топ заглавия във вестници и сайтове "Сектор Б призова да се признае геноцида над българите от 1913г", ама май май само между нас си ще остане тоя тапет .... Искам и помиярите от 7 дни спорт да подчертаят, че мача е минал без инциденти и убийства, за каквито прогнозираха преди него то 3та страница на бльовоча си ... Кой насаждал омраза после ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:42 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тоя математик пак се е напил :losers

Събра ли поне 50 мнения за днешния ден? Имаш още 78 минути, действай смело!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 10:43 pm 
Аватар

:8)
:arrow: брой ги :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 26, 2013 11:20 pm 

За Мъри или добро, или нищо :wink: Много бързо забравихте как сте целували непознати хора от радост насред пълния стадион, сигурно и до ден днешен си пускате да гледате отново и отново Удинезе, Динамо Б, Киево, Оксер и т.н. Не виждам кво е направил/казал през тези години. И ако случайно жалтите са лягали на некой, 100000% е било по негова инициатива да знаете :ohmygod Ама той българина обича да си бистри конспирациите..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3731 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 125  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]