forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 24, 2025 8:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 1:51 am 
Аватар

Наш Тоше строи квартал у Бургас бе.. Хората от Македония, опа Западна България ви го казват! :bigok :smt005 :smt005

Уважавам, всеки в чужда(колкото и да ми е смешно това, ама е друга тема) държава с български корени или насоченост, ама това е смешно. Наш тодАр може да има пари за една дузина А8 W12 аудита, ама за това дето е в статията... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 9:22 am 
Аватар

BluePower написа:
Кока-Кольо написа:
не мога само да разбера дали Батков действително не си дава сметка, че не може да бъде собственик на отбор с високи цели, каквито подхождат на Левски или има някаква друга игра. въобще има ли някакъв бизнес тоя човек? преди две-три години като излезе класацията ма "Пари" за стоте най-богати българи, писаха че го няма защото бил претърпял някакви огромни загуби "в рамките на 25-30 мил. евро". За сравнение, двамата Домуси бяха в топ 20 с над 180 мил. лева ВСЕКИ. Реално Батков е по-беден от поне половината "благодетели" на отбори в А група

Домусите, не са милионери, а милиардери! Знам го от човек работещ за Домуса и знаех също, как Батков продаде титлата на Домус! ;)

Дай малко повече инфо за това как е продал титлата,че ми е интересно,защото и аз имам такива съмнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 9:57 am 
Аватар

Май май домуса е налял милион в реклама към "Стандарт" ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 9:59 am 
Аватар

Батков е загубил много милиони от неспечелване на титлата, тотални и завършени глупости говорите. Абсолютно като чорбарите сте, отказвайки да приемете загуба на терена и отчаяни опити да докажете колко е продажен собственият ви отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:01 am 
Аватар

За повече инфо за подарено-купено-уредено-договорената титла -> Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:07 am 
Аватар

В последната секунда Петков извади със сетни сили удар на Везалов, обаче Батков е продал титлата, точно :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:18 am 
Аватар

Добре де, нека чуем момчето какво има да каже.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:21 am 
Аватар

Kryten написа:
Батков е загубил много милиони от неспечелване на титлата, тотални и завършени глупости говорите. Абсолютно като чорбарите сте, отказвайки да приемете загуба на терена и отчаяни опити да докажете колко е продажен собственият ви отбор.

Много милиони, ама много ЕВЕНТУАЛНИ милиони. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:25 am 
Аватар

We_Are_Levski! написа:
Боли ме кура и за лудоселец, и за марсианците, за хората рептили и за всякакви други такива измислени герои?

Ако щът не резервите на ПСВ да бият, а да бият и сборен отбор на Челси и Ман Ю взети заедно, ако ще и златни лаЙна да серат, все ми е тая!

Аз съм от Левски София, отбор с милиони привърженици, отбор със 100 годишна славна история, отбор създал и дал на България десетки невероятни футболисти и спечелил не малко титли, и купи! Отбор който е институция ЗА ТАЗИ СТРАНА, отбор любов, мъка, щастие и гордост на поколение, след поколение българи!

Няма значение колко сме зле, няма значение дали ще паднем от разни селяни, дали няма да сме шампиони 5 години, или пък няма да бием никой в Европа, ние пак си оставаме Левски! Защото не сме измислен отбор прищявка на 3 години, нито ще бъдем някога! Защото Левски е много повече от отбор, Левски е начин на мислене, стил и начин на живот!

Лудогорец Хахахаха, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

:smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:28 am 
Аватар

krivia написа:

Глупости

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:29 am 
Аватар

тука в тая тема да няма некакво реване като на вдовица за кур

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:35 am 
Аватар

Kryten написа:
krivia написа:

Глупости

Мислиш, че щяхме да влезем в групите на ШЛ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:37 am 
Аватар

Какъв ШЛ, само плейофа да бяхме стигнали, щяхме да вземем 2,5 милиона евро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:48 am 

Много чорбарски мнения прочетох :ohmygod Като биехме Оксер, Марсилия, Удинезе, като влязохме в ШЛ се говореше, че всичко е късмет и аз лично много се ядосвах като омаловажаваха успехите ни. Сега пък някои говорят и пишат същите простотии. Не съм гледал мача, но щом са победили именит отбор като ПСВ значи мога да им кажа браво, колкото и да са ми противни и неприятни. Ние по - добре да си гледаме нашият отбор и да не осмиваме другите. Не знам може би пък тая злоба да се получава от липсата на титли и купи в последно време :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:50 am 
Аватар

rkk написа:
В последната секунда Петков извади със сетни сили удар на Везалов, обаче Батков е продал титлата, точно :ohmygod2

Ами удара с глава на Силва в тялото на Карачорбаров за купата срещу Чорбое пак в 94- тата. :ohmygod2

Два пропуска= 2 купи по-малко= 5 мил. по-малко, е кой ще купи мач за такива пари, несериозно е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:51 am 
Аватар

Просто имате нереална представа за Холандския футбол и понеже ПСВ са известно име ги мислите за некви легенди. Най-добрият вратар в холандското първенство беше Перуката, който сега е резерва в италиански средняк! Последните три срещи на бг клубове с холандски , холандските се разминаваха с луд късмет в последните минути, при това с титулярите си. Вчера вече си паднаха, защото играха с резервите.

Лудогорец имат приличен отбор, но не са нищо особено - с парите , които са наляли, трябваше да са далеч по-силни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:54 am 
Аватар

Аз пък видях 2-3 чорбарски мнения и 3545345354 за това колко са грешни... :ohmygod

Да си играят там в групите,ако ги минат-браво и това е.Тотално безразлични са на 97% от България и това ще си остане така винаги.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 11:02 am 
Аватар

Мен пък не са ми безразлични. Мразя ги и им желая смърт чрез кур :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 11:05 am 
Аватар

Добре.де,и аз им го желая..ако падат още по-добре :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 11:30 am 
Аватар

Като цяло си е добре за футбола ни, че се случи такова нещо снощи. Не ми се троши клавиатура да обяснявам защо, всеки сам може да си прави извода. Както беше и добре, когато преди години Левски мачкаше из Европа и се чуваше за БЪЛГАРСКИ отбор, говореше се за БЪЛГАРСКИ фуутбол и всички щат не щат се занимаваха с нас и ... и под нас имам предвид БЪЛГАРИЯ, а не Левски. Истината е, че сме прекалено малки за да се делим на отбори в ЕКТ и ако си мислите, че някой навънка прави разлика между нас, чорбата, Лудогорец и прочее - много се лъжете. Въпросът е, че се мандахерца навсякъде българският флаг и сега навсякъде се говори, че български отбор е победил ПСВ в Холандия. Всичко друго са заяжданици на дребно ала българите в казана.

А Лудогорец не само, че са ОК с парите, но и раотят добре. Това е крайно време някои хора да си дадат сметката - не става само с ядене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 11:42 am 
Аватар

Случая от снощи с тия селяци е поредното доказателство, че българсия футбол и в частност платената "журналистика" към него е точно като един сапунен сериал. Там всичко е преекспонирано, няма реалистична оценка за света и случващото се...
Една победа и веднага станаха "най-великите", ние такъв футбол "не сме виждали", такъв успех "не сме постигали"... :ohmygod :ohmygod :ohmygod
И разбира се при първата загуба - "всички вън"...

А реалната оценка е нещо толкова простичко... Но както е известно "интереса клати феса"! Разградския фес няма интерес за реалистични оценки. Има интерес да му помпят изкуствения балон по всякакъв начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 11:53 am 
Аватар

borgy, каква е реалната оценка според теб на случилото се снощи? Нормална победа на български отбор над ПСВ като гост - нищо особено, по два-три пъти ги бием токива отбори годишно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:05 pm 
Аватар

за мен (подчертавам - за мен) реалната оценка е един лежерно играещ, очевидно незаинтересован от мача холандски отбор, случайно вкаран гол от 40 метра и победа, която примерно много прилича на нашата срещу Лацио на Олимпико (примерно)... Т.е. нещо, както и ти казваш се случва периодично, но НЕ следва да се представя като "най-грандиозния" успех и/или нещо невиждано... И изводи или анализ обикновенно се правят след даден етап, един мач е това все пак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:08 pm 
Аватар

Е, колко милиони щяха да дойдат всъщност, ако бяхме спечелили титлата? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:11 pm 
Аватар

Тука някои хора са просто нереални.Толкова реване,коментиране и опити за омаловажаване на резултатите на Лудогорец...постоянно търсите причини да ги изкарате смешни и жалки,а точно по този начин и чорбарите правеха 2006-2007 с нас.Никой от другите български отбори не ни е виновен,че ние в момента сме брутално жалки.И докато и ние и чорбарите само се надбягваме да говорим кой отбор е бил по-велик и кой го знаели в Европа, Литекс,Ботев и Лудогорец дърпат всяка година напред.Продават собствени играчи за милиони,правят школите си по-силни,но нека ние тук се чудим с какво да омаловажим резултатите,които постигат,защото сме Левски!Последните 3 години без нито една победа в Европа,купуващи чужденци готови за цирка,школата ни е ташак,а малките деца вече няма как да знаят какво е Левски,защото играчите, с които аз израснах и обликът,който имаше отбора тогава,както и през цялата му история, вече е направо безвъзвратно загубен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:14 pm 
Аватар

Не знам колко са тези, които омаловажават резултата на селяндурите,може би двама-трима, ама тези, дето се съдрахте да им лижете гъза след смотания мач вчера, сте десетки и май верно сте си сбъркали отбора. Домуса тъкмо си търси фенове, пък и по некой лев ще ви даде, тичайте натам да гледате красив и правилен футбол :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:15 pm 
Аватар

Офф спрете да коментирате тоя турски отбор ... :slap
Ставате като чорбарите, ок , биха ПСВ, и т'ва е ..
Имаме мач утре и трябва да се подготвим психически :smt003

Лудогорец ?! Хахахах
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ СОФИЯ !! :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:15 pm 
Аватар

"Омаловажаване" е едно, "изкуствено помпане" е друго... правиш ли разлика, tonimn ?

Аз казвам и негодувам, че се прави второто. При това толкова елементрно и очевидно, че няма накъде повече...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:16 pm 
Аватар

Boyo написа:
Просто имате нереална представа за Холандския футбол и понеже ПСВ са известно име ги мислите за некви легенди. Най-добрият вратар в холандското първенство беше Перуката, който сега е резерва в италиански средняк! Последните три срещи на бг клубове с холандски , холандските се разминаваха с луд късмет в последните минути, при това с титулярите си. Вчера вече си паднаха, защото играха с резервите.

Лудогорец имат приличен отбор, но не са нищо особено - с парите , които са наляли, трябваше да са далеч по-силни

Стига с тези неверни неща за резервите на ПСВ ! Играха ШЕСТ от титулярите им, после още двама влезнаха.Стига с този БГ негативизъм.Това е най-вече патент на чорбарите...Удинезе излезнали с втория състав, Олимпик М...с третия, Лацио с децата.Победите остават, историята помни, че сме били Лацио насред Италия.Тази победа на Лудогорец...е една от най-класните победи в историята на БГ футбола.И не само защото е първа победа на БГ отбор в Холандия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:18 pm 
Аватар

thegboy написа:
borgy, каква е реалната оценка според теб на случилото се снощи? Нормална победа на български отбор над ПСВ като гост - нищо особено, по два-три пъти ги бием токива отбори годишно?

Е кво и ние бихме резервите на Лацио преди няколко години, и свинете биха дърводелците от Рапид като гост и кво стана после? Хванахме Бога за брадата а?

Не ми се спори колко е ценна такава победа като гост, защото ако този мач вчера беше в ШЛ а не в ЛЕ лудоселец си заминаваха с поне 4 гола пасив!

Дайте да си кажем истината в очите, ЛЕ в момента е турнир в тежест на отборите от западна Европа! На тях този турнир им пречи, май единствените които останаха да играят сериозно в него от големите първенства са испанците! Останалите си пускат вторите отбори и квото стане, ако минат групите минат, после така и 1/6 и 1/8 финалите и чак към 1/4 финала вече нещата се променят! Без да съм пророк ама според мен този турнир след 5 години вече няма да го има и ще има само една ШЛ може би с още 2 или 4 групи повече от сега!

Не е чорбарско да кажеш на някой истината, да лудоселец са по-добър отбор от нас и това си е нормално! В Левски от 5 години не се работи изобщо а се мисли ден за ден, без стратегия и визия за нищо! Ама да ги изкарваме супер великите лудоселец и да ги превъзнасяме просто няма смисъл! Защото нито на ПСВ им пукаше кой знае за този мач, нито на публиката дето я нямаше на стадиона, нито на треньора дето им беше напускал резервите, нито пък ще се разплетат чорапите, че са паднали! Те си имат истински мач в неделя с Аякс дето им е 100 пъти по-важен! Просто няма как точно този турнир и то в груповата му фаза да покаже реалните възможности на тези два отбора, та да превъзнасяме лудоселец! Пак казвам ако мача беше в ШЛ и ПСВ играеха с мотивацията на Базел срещу лудоселец, този мач беше нещо от сорта на 3-0, 4-0 или 4-1! Точно това е за мен реалността, за другите може и да е различна, всеки си има мнение! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]