forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 7:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1059, 1060, 1061, 1062, 1063, 1064, 1065 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 10:52 pm 
Аватар

Заради вас бацили, пуснах първия си туит, след като от 2 години имам туитър :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 10:54 pm 
Аватар

antonatan написа:
освен да му пусна любимата песен на седем:едно :loser2

По добре недей :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 10:55 pm 
Аватар

antonatan написа:
освен да му пусна любимата песен на седем:едно :loser2

:strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:04 pm 
Аватар

Цитат:
“Левски” задейства експресна акция за попълване на отбора след прогонването на четирима чужденци. Засега “сините” залагат на относително евтина стока. Най-пресният новак е Александър Заркович от дубъла на Базел, съперник на Лудогорец в Шампионската лига. Централният защитник е на 20 години, роден е в Швейцария, но е от сръбски произход. През последния сезон е ритал и във лихтенщайнския Вадуц. Има 7 мача за два юношески национални отбора на “кръстоносците”, пише в. “Труд”. Заркович дойде за проби и трябва да тренира днес. На последната пресконференция на “сините” старши треньорът Славиша Йоканович нападна Наско Сираков и Тодор Батков, че не са му довели нито един футболист.

Вадуц :smt005 Поне е на 20 тоя :loser2

http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... 59722.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:11 pm 
Аватар

Сърбето...!!!
https://www.youtube.com/watch?v=rc6o8QFifmg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:13 pm 
Аватар

Ерата клип.... :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:15 pm 
Аватар

Тоя ще е уникален бездарник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:18 pm 
Аватар

Що ли ми прилича на "розовия" Иван Иванов :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

От друга страна:
-U17 - 0/0
-U18 - 6/1
-U19 - 1/0

На 20 формата му пада "драстично" (щото разцъква във Вадуц :smt005 ). Идва при нас и става мега играч - Директно отива да играе в мъжкия национален на държавата с Шв....!
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:39 pm 
Аватар

tikvarova написа:

Изглежда стабилен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:42 pm 
Аватар

Със сигурност ще е поне 5 пъти по-добър от Везалов и Данчо взети заедно :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:43 pm 
Аватар

По-добре от Вадуц, отколкото от Берое!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:45 pm 
Аватар

Чакам Levskar67 да се изкаже, всичко друго е празни приказки ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:46 pm 
Аватар

Някой по- нагоре се изхили на Вадуц-
сигурно си мисли че можем да ги бием!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:53 pm 
Македония написа:
И аз като чух за Милиев щях да припадна, ама... на този етап ни трябват дори хора само да попълват бройката.

Ти смятай докъде ни докараха :lol: :lol: :lol:
Данчо Икеата се връща на бял кон. :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 16, 2013 11:54 pm 
Нека, бе, аз не съм против Вадуц, Мадуц, голяма работа :smt006 При положение, че работата е пари нема, а и през годините се опарихме достатъчно от хора минали през световно известни школи, 1/4 финали в ШЛ, Барселона, Аякс и не знам си кво, които след втория мач рязко ги заболява кура и спират да играят, нека пробваме и с такива момчета тип Жоазиньо, които обаче имат амбиция да се докажат.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:02 am 
Аватар

Македония написа:
Нека, бе, аз не съм против Вадуц, Мадуц, голяма работа :smt006 При положение, че работата е пари нема, а и през годините се опарихме достатъчно от хора минали през световно известни школи, 1/4 финали в ШЛ, Барселона, Аякс и не знам си кво, които след втория мач рязко ги заболява кура и спират да играят, нека пробваме и с такива момчета тип Жоазиньо, които обаче имат амбиция да се докажат.

:smt023
За мен няма значение откъде идва. Даже така е по-добре. Младо, амбицирано момче, израстнал в ИСТИНСКА школа, със сигурност тактически грамотен. Както го каза- по-добре такива, надъхани, искащи да се развиват, отколкото застаряващи маймуни играли по сериа А( Диамуннтен) или посочения от теб 1/4 финалист в ШЛ- марсиньо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 12:13 am 
Аватар

ми то вече стигнахме до положението да взимаме от кол и въже.....и да се надяваме да уцелим с някой. Искренно ми се иска....но се съмнявам. Сега като се замисля за какъв некадърник го мислехме Бистрон...ми се вижда като световна класа :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:03 am 
Аватар

Македония написа:

Mного по-добре такива, които да се раздават и да се опитат да се доказват, отколкото разни като Марсиньо и Рамос, които да се мардосват. Процента грешки няма да е по-висок, отколкото с "големите звезди", които взимаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 1:50 am 
Аватар

Абе щом Йока го хареса значи става за Левски! :smt023 Тренера има пълното ми доверие :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 2:25 am 
Аватар

Chris12 написа:
Абе щом Йока го хареса значи става за Левски! :smt023 Тренера има пълното ми доверие :smt023

Не е точно така, защото той каза, че в това положение, в което сме ( без пари ) не е трудно да се направи грешка. Иначе, дано скоро видим, че нещо хубаво се прави около отбора на Левски, че нямам спомен отбора да е бил в такава ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 3:08 am 
Аватар

Да си направи фейсбук и да не му се верва от съобщения! Тоя човек ме спечели и е единствения светъл лъч в момента... Пълна подкрепа и 101% зад него!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 7:26 am 
Аватар

Let There Be Rock написа:
Да си направи фейсбук и да не му се верва от съобщения! Тоя човек ме спечели и е единствения светъл лъч в момента... Пълна подкрепа и 101% зад него!

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 9:11 am 
Аватар

За този Базел ще искат трансферна сума, така че шансът да го вземем е минимален, освен може би под наем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 9:30 am 
Аватар

Boyo написа:
За този Базел ще искат трансферна сума, така че шансът да го вземем е минимален, освен може би под наем

Нема вече плащане, Бащицата вече не плаща!!! :bigok :batkoff :batkoff :batkoff

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 9:40 am 
Аватар

Не е проблема, че няма пари. И ние сме си виновни след като ходим по 2-3 000 човека на мачовете. Проблема е, че и малкото пари които има в тоя клуб трябва да се развъртят в някаква схема. Мустака е виновен до толкова, че е назначил тея хора. Според мен той най-малко иска да не вървят нещата, защото нали трябва да се показва по камерите все пак. Лошото е, че с такива тъпанари под него просто не става. Няма визия и няма управленски потенциал. Такива уйови глави като Наско Раев под път и над път. Хора без грам качества и с адски голямо и неподплатено самочувствие. Истината е, че нашия Левски ще се оправи само тогава, когато в клуба влезнат хора с желание и идеи за промяна. В момента такива няма. Така че момчета и момичета, натискайте здраво, току виж някой от нас стане милионер след време и ще оправим нещата :bigok А такива боклуци като Сираков с удоволствие ще им дадем да чистят тоалетните на Герена :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 9:46 am 
Аватар

Иначе съм съгласен с Кратун, че пролетта Милиев беше по-стабилен и от Ели, и от Везалов, но наистина защо първо го пускаме и след няколко седмици го връщаме...

Везалов трябва да го отпишем от футбола, така че на практика имаме нужда от трима нови освен Милиев. Ако дойде сърбето ще ни трябват двама... Ясно е, че за Терзиев пари нямахме. За без пари можеше да вземем обаче Виктор Генев, който си беше доста стабилен при последната ни титла, а и все нещо е научил в Русия и Украйна. Ако бяхме взели и Кавдански и щяхме най-накрая да имаме защита

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 10:11 am 
Аватар

subata написа:
Не е проблема, че няма пари. И ние сме си виновни след като ходим по 2-3 000 човека на мачовете. Проблема е, че и малкото пари които има в тоя клуб трябва да се развъртят в някаква схема. Мустака е виновен до толкова, че е назначил тея хора. Според мен той най-малко иска да не вървят нещата, защото нали трябва да се показва по камерите все пак. Лошото е, че с такива тъпанари под него просто не става. Няма визия и няма управленски потенциал. Такива уйови глави като Наско Раев под път и над път. Хора без грам качества и с адски голямо и неподплатено самочувствие. Истината е, че нашия Левски ще се оправи само тогава, когато в клуба влезнат хора с желание и идеи за промяна. В момента такива няма. Така че момчета и момичета, натискайте здраво, току виж някой от нас стане милионер след време и ще оправим нещата :bigok А такива боклуци като Сираков с удоволствие ще им дадем да чистят тоалетните на Герена :ls-cup

Според мен огромната вина е и на Бащицата :smt006 Той е олицетворение на "бизнесмените" в тази държава издигнати от партията -майка, занимаващи се само и единствено със схеми и далавери. Все пак този човек е бил спуснат още 85-та година в клуба, за да следи дали се спазва социалистическия морал, а после изведнъж се връща на бял кон покрай Мишата Чуорни . Един човек започнал от нулата, не би позволил бизнеса му да се срине по този начин или поне би направил всичко по силите си това да не се случи. Ето това е разликата между бизнесмените и "бизнесмените" . До тука с БаткOFF, в Левски сигурно има най-голям брой директори, надзорници и меринджей на глава от населението, а ефекта от работата им е, отбора да крета сред изпадащите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 10:55 am 

Mr. Smith написа:
Според мен огромната вина е и на Бащицата :smt006 Той е олицетворение на "бизнесмените" в тази държава издигнати от партията -майка, занимаващи се само и единствено със схеми и далавери. Все пак този човек е бил спуснат още 85-та година в клуба, за да следи дали се спазва социалистическия морал, а после изведнъж се връща на бял кон покрай Мишата Чуорни . Един човек започнал от нулата, не би позволил бизнеса му да се срине по този начин или поне би направил всичко по силите си това да не се случи. Ето това е разликата между бизнесмените и "бизнесмените" . До тука с БаткOFF, в Левски сигурно има най-голям брой директори, надзорници и меринджей на глава от населението, а ефекта от работата им е, отбора да крета сред изпадащите :smt006

----------------------------------
Ами той и Киро Домусчиев е същия - как се приватизира военноморския флот,който струва 1 милиард,за 150 милиона?Това са хора,на които са раздадени куфарчета по време на прехода ,но никога няма да разберем кои са кукловодите.И "Дришата",както му казвате тук,е същия типаж :bigok Айде на Батков поне се знае кой му беше човека в сянка до скоро.Сега и това не се знае,както и откъде дойде Иво Тонев и защо.Бойко ли е,котараци ли са,не се наемам да кажа,но е някаква ужасна каша.
Иначе за трансферите - аз съм убеден,че едно нападение Иван Цветков и Сьорд Арс щеше да изглежда много прилично за бг футбола.Но тва си е мое мнение :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:03 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
subata написа:

Не ме разбирай погрешно. Нито го защитавам, нито искам да ни е собственик. Проблема е, че много хора винят само и единствено него, а виновниците в по-голямата част от времето са именно тези под него. Такива като Баждеков, Сираков и всички, които са на хранилка в клуба и за тях в това няма нищо нередно. Момчето горе много добре дава пример с Домуса, който е същия схемаджия като мустака, но си е подбрал хората под него и там за момента няма така познатото в България схемаджийство. А и да си мислим, че Мустака се изхранва със схеми покрай Левски е повече от смешно. На него Левски му е нужен за собствен имидж, т.е. той има много по-голяма изгода от това в Левски да се работи правилно, за да може той да се изявява по-често. А и да не забравяме все пак, че в последно време май не той дърпа конците в клуба. Едва ли иначе щяхме да видим и Боримиров и Сираков на челни позиции :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 17, 2013 11:18 am 

За мен вие като фенове,ако нещата тръгнат на по-зле с оглед на програмата,трябва да натиснете,когато се виждате с ръководство и някакви фактори в Левски,сигурен съм че и Наско иска да оправи ситуацията,просто при него личния интерес е много очевиден и за най-простите хора . :mrgreen: Все пак това не изтрива факта,че този човек е дал много на клуба и със сигурност иска да свърши нещо,а ако може и да прибере свеж кеш в джоба :smt005
Първо и задължително на тия срещи - откъде дойде Иво Тонев,кой е собственик на Левски,защо ВТБ седи още на паното за интервюта,защо се строи сектор за милиони,а не се дадоха тия пари в играчи и школа за 100 годишнаната.Кво става?Не ви ли се струва адски тъпо да немаш пари за един читав трансфер,но да почнеш мега-проекта за стадион.Тука има нещо гнило.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1059, 1060, 1061, 1062, 1063, 1064, 1065 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]