forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:26 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1049, 1050, 1051, 1052, 1053, 1054, 1055 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 11:45 am 
Аватар

Няма ли по-добър в школата от некъв абсолютен смешник :x

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 11:57 am 
Аватар

Какво драматизирате все едно договор е подписал? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 11:59 am 
Аватар

Всъщност дори не е ясно дали и на проби ще идва, но тук вече нарязахме де що греди и вени има :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:02 pm 
Аватар

Gonewild написа:
Този щом не се е наложил в Казахстан, смЕтайте! :ohmygod2

Казахстан вече ни е модел и пример за подражание.

Последна промяна Goviado на Чет Авг 15, 2013 12:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:05 pm 
Аватар

Афрото и Путинчанин, ебати ташака. Остава да вземем и китаеца Яж Хуй и селекцията може да се счита за приключена :bigok

Иначе от Себайос и Бейл до Афрото само за седмица - добре ли е :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:09 pm 
Аватар

-4, +0 групата ни е 20 човека и пламен димов. Като се сетим, че от 20те има 5-6 юноши, които "не са готови за мъжкия футбол" :smt007 Предстоят ни 34 мача за първенство и няколко за купа... Мерси, насе велик си :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:45 pm 
Аватар

Почнахме да спасяваме египтяни от военното им положение, смяяяяяяятай.. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:47 pm 
Аватар

Наско не е виновен, той само си върши работата ::kid :smt056

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:51 pm 
Аватар

sin написа:
Почнахме да спасяваме египтяни от военното им положение, смяяяяяяятай.. :smt005

Все пак правим спасителна селекция :bigok Следващият нов е Борислав Беладжийски

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:55 pm 
Аватар

За пореден път ръководството ни показва абсолютна некадърност и некомпетентност. Евала

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:56 pm 
Аватар

Цитат:
However, on 21 August 2012, it was announced that he had officially signed for Azerbaijani giants FK Qarabağ.

:smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 12:59 pm 

Не знам дали е толкова зле момчето като гледам добри отигравания има, дано не са останали някъде в миналото само....Иначе е "моторетка" :D
http://www.youtube.com/watch?v=iQSWdef7NYk
http://www.youtube.com/watch?v=HyVMnSq8ZSM

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 1:21 pm 
Аватар

Стига с тия клипове бе хора, нагледахме се на звезди от клиповете :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 1:23 pm 
Аватар

Станко Йовчев дали има компилация от голове,отигравания и така нататъка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 1:26 pm 
Аватар

Сега остава само да вземем 10-на италианци, е така на килограм, и ще знам че титан са ни станали собственици. :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 1:27 pm 
До идването на педерасо бяхме трансферна политика тип средата на 90-те. Сега е пак средата на 90-те, но един век по-рано. Все пак му благодарим, че стегна съблекалнята.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 1:44 pm 
El Hacendado написа:
До идването на педерасо бяхме трансферна политика тип средата на 90-те. Сега е пак средата на 90-те, но един век по-рано. Все пак му благодарим, че стегна съблекалнята.

Ще ни просветлиш ли за тези практики, щото съм глупав и не схващам?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 1:54 pm 
Аватар

Добре де Насо дойде защото всички гледаме какви хорица пристигаха да тичкат из Герена, сега като ги разгони що ги гониш Насо?!?!? В личните теми на тия 4-мата хубавци има даже продложения за бесило?!??! Няма как да се хващат с трици маймуни, Ганйо нема кинти, ясно е! Тонев явно го подведе, бутнаха А сектор и сега опа нема парЕ, ами нЕма. Газпром поне още 1 година няма да започнат строежа, а след всичката помия която изляха, на дали ще се захванат с нас. Положението е доста втечнено и ако не се разкарат тия нещастия с големите заплати спокойно можем да заприличаме на фк микре. Като гледам и с тия 4-мата не сме на върха на таблицата, така че и с тях и без тях все тая! Сега поне има треньор, който не му харесва да го махат, за 5 години сменихме 10 треньора и все те бяха виновни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 1:56 pm 
Добрев, ще те оставя сам да се просветиш, защото явно съм по-глупав от теб.

Иначе, да купуваш футболист, да се съдиш 1 месец, за да го получиш и да го вадиш без да е сгафил нищо с дисциплината със сигурност не е в тенденциите дори на един слаб европейски отбор. Шаманите си вярвайте, че тоя селяк става за нещо.
Не казвам, че Рамон е кадърен. Просто цялата ситуация е тип свиня юнайтед (за неразбралите - тия, на които им се смеем звучно това лято).

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:11 pm 
El Hacendado написа:

Иначе, да купуваш футболист, да се съдиш 1 месец, за да го получиш и да го вадиш без да е сгафил нищо с дисциплината със сигурност не е в тенденциите дори на един слаб европейски отбор. Шаманите си вярвайте, че тоя селяк става за нещо.
Не казвам, че Рамон е кадърен. Просто цялата ситуация е тип свиня юнайтед (за неразбралите - тия, на които им се смеем звучно това лято).

Факт, че някой трябва да поеме отговорност за някой от трансферите. Да не кажа всичките. Но през последните 5 години на всякакви некадърници им се даваше кредит на доверие и те ни сраха на всички в устата. Ако се махне Сираков сега, се връщаме точно 2 месеца по-рано, подписваме отново с Лопез, даваме 15000 евро заплата на Силва (който между другото според пича от аватара ти "много се старае момчето"), купуваме си за 300000 лв некой Пламен Димов и си свиркаме до следващия първи кръг в европа. Аз лично към момента не виждам решение различно от Сираков и ако той се провали няма да сме по-зле от сега. Или поне така смятам.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:15 pm 
Аватар

Цитат:

Ти все едно си проспал последните 5-6 години. Тая нашата политика тип "90те на миналия век", както сам се изразни не е от вчера или миналия месец. Не съм защитник на Сираков, не ми е по-малко противен, отколкото и на най-мразещите го в тоя форум, ама сега да излиза само той виновен, че някой е взет и после освободен... Тая посредственост и аматьорщина се налага в клуба от години и за нея е виновен само 1 човек - бащицата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:16 pm 
Аватар

dobrevche написа:
El Hacendado написа:

Факт, че някой трябва да поеме отговорност за някой от трансферите. Да не кажа всичките. Но през последните 5 години на всякакви некадърници им се даваше кредит на доверие и те ни сраха на всички в устата. Ако се махне Сираков сега, се връщаме точно 2 месеца по-рано, подписваме отново с Лопез, даваме 15000 евро заплата на Силва (който между другото според пича от аватара ти "много се старае момчето"), купуваме си за 300000 лв некой Пламен Димов и си свиркаме до следващия първи кръг в европа. Аз лично към момента не виждам решение различно от Сираков и ако той се провали няма да сме по-зле от сега. Или поне така смятам.

С това за отговорността си напълно прав, и за това заслужава доверие! Аз вече 1 година питам - кой, кога и къде е гледал Силва, кой го доведе в Левски?!?!?! Сираков да върне старото положение - ниски заплати, високи бонуси за успехи и мисля, че ще преизпълни плана!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:17 pm 
Ставрев, ако прочетеш НАИСТИНА миналото ми мнение, ще бъде просто чудно. Политиката ни беше нелепа миналите 5-6 години. Сегашната е още по-зле, макар и да ми се струваше невъзможно, признавам си.

Ако това, което мокета го направи, го направи например Гонзо, тука някои хора щяха да обърнат палачинката и да излеят цялата си злоба върху него.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:27 pm 
El Hacendado написа:
Ако прочетеш НАИСТИНА миналото ми мнение, ще бъде просто чудно. Политиката ни беше нелепа миналите 5-6 години. Сегашната е още по-зле, макар и да ми се струваше невъзможно.

Бърза равносметка: Изгони тези, които всички смятаме, че взимат незаслужено високи заплати. Да видим кой ще доведе. От 5 доведени трима да стават, аз ще съм доволен (нали знаеш, че дори Съра е бъркал понякога). Следващата стъпка, ако е да почне малко по малко да чисти и такива като Старокин и Пламен Димов (даже не се сещам как изглежда, еба го), аз ще съм щастлив. Разберете бе хора, Левски е толкова зле, че ще ни трябват минумум 6-8 месеца, за да видим наченки на истински футбол. Факторите това да се случат са прекалено много, за да стане по-бързо. Да имахме добри играчи и да трябва само да се надгражда, да се възмущаваме, ама те едно двойно подаване не могат да направят.

Последна промяна dobrevche на Чет Авг 15, 2013 2:38 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:37 pm 
Аватар

dobrevche написа:
Пламен Димов (даже не се сещам как изглежда, еба го),

Тоз не мож се забрави :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:39 pm 
acrimonious написа:
dobrevche написа:
Пламен Димов (даже не се сещам как изглежда, еба го),

Тоз не мож се забрави :bigok

Изображение

:bigok Предполагам, че не си му намерил снимка с екип на Левски :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:40 pm 
Аватар

Цитат:
Агентът на Дъстли Мюлдер – Уини Хаатрехт е бесен от създалата се ситуация в Левски. Хаатрехт се очаква да пристигне в понеделник в София, за да се срещне с ръководството на Левски и да бъде обсъдена раздялата между клуба и Мюлдер.

„Понеделник ще летя за София, за да се срещне с Мюлдер, а след това и с ръководството на Левски. Те си мислят, че всичко им е позволено“, коментира представителят на холандския футболист.

През февруари Дъстли Мюлдер удължи договора си с Левски с още две години, а сега те просто искат да го освободят. Така не може да се работи и може да сезираме ФИФА“, добави Хаатрехт.

„Дъстли е много разочарован от създалата се ситуация. В България за съжаление мислят, че могат да си направят свои собствени правила“, каза още Уини Хаатрехт.

:smt031

Продължавам да не разбирам как така някои хора си мислят, че могат просто да "освободят" даден футболист и готово. При положение, че се подписаха договори на някои, не знам дали има и месец време, как аджеба се предполага просто да им кажеш, "абе не те щем повече, освобождаваме те" :lol: . Има си неустойки, правни отношения и прочее. Ако самите футболисти искат и се махнат в друг отбор - ОК, ама така просто, щото на някой в Левски му е хрумнало, че изведнъж не са му харесали някаки играчи или ме заплатите му са се сторили извезднъж високи ... :smt017

С български футболисти може и да стане лесно, ама с тия чуждите се съмнявам. Хората си имат мениджъри, които само това гледат и въобще не ги интересуват тукашните мутри какво и що искат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:47 pm 
Аватар

Този агент говори абсолютно заучени клишета, дето само будят насмешка като ги чета. Като му кажат как Дъстли ще стои 2 години да гледа видео веднага ще преосмисли идеята и ще почне да му търси отбор, който да го вземе за някаква минимална сума. Футболните клубове си имат зали с видео, а футболистите си имат симулативни контузии - всякакви цигански номера в действие. Нито една от страните не им се кефи и накрая винаги се стига до трансфер. Още повече че сега сме в трансферен прозорец и не е невъзможно да се намери друг отбор за всеки един от четиримата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 2:52 pm 
Аватар

Да бе всички се избиват за класните ни играчи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 15, 2013 3:10 pm 
Аватар

Цитат:
Продължавам да не разбирам как така някои хора си мислят, че могат просто да "освободят" даден футболист и готово.....

Този "УбавеЦ" меринДжей, за вземе и да звънне на Джери Паломба! Той ще му обясни, как процедира примерно "Спортинг" в подобни случаи! А между другото(ако си плати), може и да го научи на други тънкости в занаята - как се продава футболист, който за един сезон не може да центрира 5(пет) пъти като хората!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1049, 1050, 1051, 1052, 1053, 1054, 1055 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]