forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 20, 2025 2:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1046, 1047, 1048, 1049, 1050, 1051, 1052 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:36 pm 
Аватар

Поредната порция идиотски решения в Левски! Като изгонят тия ще цъфнем и вържем.Още повече времето даги изгонят е чудесно, точно преди мача с латекс. Много ми е чудно кои ще играят на тяхно место?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:39 pm 
Аватар

Последния мач, Силва не беше в групата, Лопес беше резерва, Рамос присъстваше на терена :bigok .
Единствения, който ще липсва е Мулдер и то ако реши да играе. Ако не му се занимава не е нищо особено

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:40 pm 
Аватар

Пак е виновен Наско,много тъпчовци в тоя форум ей.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:42 pm 
Аватар

Така е. А ти си им лидер :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:47 pm 
Аватар

Brannik написа:
Пълна идиотия е да обявяваш, че гониш 4-ма играчи без преди това да си се разбрал с тях за прекратяване на договорите. Ако не се съгласят какво правим? Пълен цирк и непрофесионално поведение - "махам ги от съблекалнята, приключиха с Левски, да се оправят с адвокатите" :ohmygod

При положение, че ги гласи от един месец, дали е проучил въпроса според теб?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:48 pm 
Аватар

Заради такива като вас двамата, да ви гласят сгоди, сега няма пари за трансфери, само залудо бутнаха А сектор :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:52 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
rkk написа:
Положението е ... :ohmygod2 Ясно е, че причината са големите заплати. Долуизброените (може би без Пелето, който нещо се старае поне) са поне толкова за гонене, колкото и чужденците да не кажа, че са и повече за гонене.

Виждам защитата срещу Литекс - Старокин, Везалов, Пламен Димов и Ангелов (или Попадийн вместо Димов) :bigok

Да, на всички е ясно, че причината са големите заплати. Ама това, че се подпичкосват и късат нервите на всички ни изобщо не е причина.
Не знам дали жените не знаем какво искаме, но в тоя форум 90% сте така. Що гонели тия, а не ония, като "тия" всички ги хранят, а сега като ги подпукаха - ама що така.

Аз не казвам, че не е трябвало - казвам, че аршинът е различен. Да, сигурно е правилно да е заради заплатите, ама едва ли има някой тук, който предпочита Илиян Йорданов пред Рамос.
В крайна сметка всички се обединяваме, че в тоя отбор освен Вутов, Гари, Пламен и Генков - в другите няма нищо футболно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:53 pm 
Аватар

Аз предпочитам Ил. Йорданов пред Лопес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 2:58 pm 
Аватар

Besnq_Levskar написа:
Пак е виновен Наско,много тъпчовци в тоя форум ей.

Да, бе, колко сме тъпи, мама му стара. :ohmygod Той човека изгони четирима футболисти, което очевидно ще реши всички проблеми в Левски ние пак сме недоволни. Не знам и аз какво искаме. :smt017 Ясно е, че вървим в провилната посока - вчера им преподписваме договорите, днеска ги гониме кой знае на какви условия (всъщност май никой ...) . Само да не се окаже, че след два дена ще ги върнеме, защото като гледам историите с Влади Гаджев, няма да се изненадам. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:06 pm 
Аватар

thegboy написа:
Само да не се окаже, че след два дена ще ги върнеме, защото като гледам историите с Влади Гаджев, няма да се изненадам. :smt006

И аз си го мислех това, мисля си, че е доста вероятно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:09 pm 
Аватар

само ще потвърдят думите на thegboy за 180-те градуса и като цяло ще е в тон с последните 5-6 години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:09 pm 
Аватар

Ако наистина разкарат тия кретени няма как да не съм доволен.Само не ми е ясно как ше стане без големи неустойки,щото никой нормален не би дал пари за тях,а да не говорим да им плаща космическите заплати.Не знам обаче Насенцето за кви цели продължава да говори,при положение,че е ясно,че нищо няма да постигнем тоя сезон,по-добре да не се занимават с такива неща,а да гледат да почнат да играят футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:22 pm 
Аватар

rkk написа:
thegboy написа:
Само да не се окаже, че след два дена ще ги върнеме, защото като гледам историите с Влади Гаджев, няма да се изненадам. :smt006

И аз си го мислех това, мисля си, че е доста вероятно :bigok

Зависи дали е прав Kryten, че Насо се е подсигурил по някакъв начин (което не съм много наясно как ще е станало, но кой го знае) или просто се е изтежкарил от днеска за утре и разчита, че тия ще се юрнат да си търсят нови отбори до края на прозореца. Щото с тия договори, дето са подписани преди няколко дена буквално, аз не ги виждам как току ей така ще си останат без работа хората. Те си имат задължения - изпълняват си ги - нито са спрели да идват на тренировки, нито да играят, нито нищо. Че на нас не ни харесват резултатите - друг въпрос. Да не се окаже, че накрая че ще са си научили урока. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:39 pm 
Аватар

Kryten написа:
Brannik написа:
Пълна идиотия е да обявяваш, че гониш 4-ма играчи без преди това да си се разбрал с тях за прекратяване на договорите. Ако не се съгласят какво правим? Пълен цирк и непрофесионално поведение - "махам ги от съблекалнята, приключиха с Левски, да се оправят с адвокатите" :ohmygod

При положение, че ги гласи от един месец, дали е проучил въпроса според теб?

А дали не е проблема, че не са играчи на точния мениджър :roll:
Видно е, че кранчето го нема, нема ЕКТ, за което са виновни най-много шефовете, ама понеже не могат шефовете са се самоуволнят го отнасят негрите (в прекия и преносен смисъл) :loser2
Но отношението е 100% непрофесионално, и това ще ни създаде проблеми в бъдеще. Има и други играчи, които са били гонени, а после връщани. Иди ми, доди ми, ебахти :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:47 pm 
Аватар

Само кранчета, мениджъри и глупости са ти в главата според мен. Пак се търси под вола теле и по-лесно обяснимите факти се обясняват със заговори и далавери. Не казвам, че не се правят, просто никой не може да каже дали е така или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:49 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз предпочитам Ил. Йорданов пред Лопес.

Имаш страхотно чувство за хумор ! :smt005 Знам че ще кажеш, че си сериозен, но все пак. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:52 pm 
Аватар

Адепта и Джъстис само в рамките на 3 поста :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:56 pm 

Изображение :8) :8) :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 3:57 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
Изображение :8) :8) :8)

Бащицата с тоя кълъф за ЖиСиЕм-а на колана е просто фото модел!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 4:00 pm 
Аватар

[az], пак ли ти ! :lol: На тебе като ти чета мненията, оставам с впечатление, че сме на едно мнение за 90 % за ставащото в клуба....Къде се объркаха така нещата с нас, че да не се разбираме, остава енигма.А, май беше за чужденците. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 4:27 pm 
Аватар

Kryten написа:
Само кранчета, мениджъри и глупости са ти в главата според мен. Пак се търси под вола теле и по-лесно обяснимите факти се обясняват със заговори и далавери. Не казвам, че не се правят, просто никой не може да каже дали е така или не.

Пък на тебе са ти само лесно обясними факти егати. Айде дай да видим "по-лесно обяснимите факти" в тая селска проява на Ръководството ни? Къде другаде си виждал такова нещо - преподписваме договор щото са много ценни за нас, а после ги гоним :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 4:28 pm 
Аватар

Чак сега забелязах на календара ни за 2013 една малко аматьорска проява от страна на ръководството. Въпреки, че са снимани с екипи Пума и отдолу в спонсорите пак е сложено логото на Пума, на снимката на тима са сложени три топки, на две от които отлично се вижда логото на НАЙК. На пръв поглед дребен детайл, но е сериозно след като Пума ти осигурява екипи, да рекламираш индиректно Найк на официалния си календар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 4:42 pm 
Аватар

шшшт, тихо... :smt003 ... че НАЙК ако го забележат ще се плащат яки глоби, ми се струва
имаше подобен случай с Байерн М. наскоро

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 4:44 pm 
Аватар

10 страници по-назад в темата 90% от мненията са за какво ги държим тия некадърници и как искаме всички вън. Последните 2 страници са пълни със сърцераздирателни мнения защо така сме се отнесли с тях, как не заслужавали тази съдба и защо сме ги махали. Имам само един въпрос към вас: абе, вие нормални ли сте?

Аз лично се радвам, че разкарваме нереалното недоразумение Силва + Лопес. На Рамос му беше време, Мюлдер...да кажем, че можеше и да го оставят, ама нема да ми липсва. Време е на Ил. Йорданов и Ваги.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 4:46 pm 
ICF написа:
Поредната порция идиотски решения в Левски! Като изгонят тия ще цъфнем и вържем.Още повече времето даги изгонят е чудесно, точно преди мача с латекс. Много ми е чудно кои ще играят на тяхно место?

От изложеното от теб мнение ми се струва, че на теб Левски ти харесва във вида от последните няколко месеца. Питам и то не само теб, защото явно не съм рабрал
1. Левски слаб отбор ли е в момента?
2. Харесваме ли футболистите в отбора или сме на мнение, че стават само няколко от тях?
3. 90 % от хората на стадиона викаха ли всички вън преди около 2 седмици?
4. Искаме ли някакви, които се разхождат със синята фланелка да взимат по 15 000 евро и като се насерат да бързат да се приберат в тунела?
5. Искаме ли централния нападател на Левски да не може да вкара гол от 3 метра? Да не говорим за спиране и техника...
6. Искаме ли да разчитаме на някакъв грозен португалец да му свърши мензиса, въпреки, че получава над 10 000 евро заплата?
7. Искаме ли малко по малко този клуб да се отърве от ментетата на заплата събирани грижливо толкова години?
8. Искаме ли да победим Литекс, но за сметка на това да продължим по същия начин, докато някой Вазелинов не те намаже отново отзад?
9. Искаме ли след няколко години чакане, отново да видим домакински натиск на Герена?
10 Искаме ли да намаляваме прогресивно по трибуните с всеки изминал мач и когато достигнем феноменалната бройка 6-7 хиляди да си викаме, че сме напълнили стадиона?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 4:49 pm 

RIOT написа:
10 страници по-назад в темата 90% от мненията са за какво ги държим тия некадърници и как искаме всички вън. Последните 2 страници са пълни със сърцераздирателни мнения защо така сме се отнесли с тях, как не заслужавали тази съдба и защо сме ги махали. Имам само един въпрос към вас: абе, вие нормални ли сте?

Аз лично се радвам, че разкарваме нереалното недоразумение Силва + Лопес. На Рамос му беше време, Мюлдер...да кажем, че можеше и да го оставят, ама нема да ми липсва. Време е на Ил. Йорданов и Ваги.

Аз виждам, че хората се застъпват единствено за Дъстли :smt026 Не знам, дали ще се съгласиш, но преди да му намалят заплатата беше най-добрият десен бек в България :smt047 100% ще вземат по-слаб от него и пак ще му дават тия пари :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 5:05 pm 
Аватар

Беше най-добрият на поста си в България есента на миналата година когато договорът му изтичаше. Зимата никаква заплата не му е намалявана, напротив - искаше повече за да преподпише и след като го направи, изведнъж му изчезна желанието за игра. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 5:15 pm 

Adepta написа:
Kryten написа:

Пък на тебе са ти само лесно обясними факти егати. Айде дай да видим "по-лесно обяснимите факти" в тая селска проява на Ръководството ни? Къде другаде си виждал такова нещо - преподписваме договор щото са много ценни за нас, а после ги гоним :roll:

Трябваше да ги изгоним. Точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 5:25 pm 

Хубаво ги изгонил тия, но са много малко и далч не всички. Везалов, Йорданов, Старокин, Пинто, Гаджев, Велев, Бру, Ангелов, Димов, Димов - кога ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 14, 2013 5:36 pm 
Аватар

те са скромни момчета, не са "хрантутници" :bigok ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1046, 1047, 1048, 1049, 1050, 1051, 1052 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]