shalala написа:
По абсолютно същата схема и с абсолютно същата визитка дойде псуваният от всички в момента Илиян Йорданов.
И какво загубихме от Илиян Йорданов?Нищо,щото зима жълти стотинки,взехме го да запълни дупката,щото немахме пари за качествен играч.Вкара там на Лудоселец и Чорбое,но наистина е очевидно,че няма качества.Младенов и Райков също немаха качества,но вкараха там некви важни голчета и си заминаха със здраве.Аз не съжалявам,че минаха през нас.Нито са ни натежали на бюджета,нито нищо.Повечето чужденци,които взимаме са смехотворни,та и да са малко по-добри от нашите,те пак не ни носят добра игра или трофеи,имаме точно 0 такива в последните години.Освен всичко друго,в тоя отбор,който не играе никъв футбол е напълно безсмислено да идват такива.През миналия трагичен сезон имахе двама,за които съм убеден,че имат много добри качества за А група,като и двамата не успяха да блеснат.За Марсиньо и Михелич става дума.Играчи като Слори и Маймунтен също имаха качества,но при нас играеха като Дано Милиев и Илиян Йорданов.Е го и тоя Кевин Бру сега,не е зле за селската А група,но тва не може да е некой,чакан една година,взет със сериозна сума,получаващ космическа заплата и играещ в най-добрия случай на нивото на Стефан Велев.
Просто Левски се управлява по абсолютно безумен начин.В последните години сме дали милиони евро за трансфери,заплати и неустойки на разни скъполатени анонимници и сме получили един голям хуй.С тия пари можехме да си платиме част от стадиона,да вземем некой наистина талантлив български играч,а не такива,които дори в селските си отбори не са нещо особено,а после "българите не стават".Добра схема е и да се вземат чужденци,които вече са показали качества в А група като Гарата.Вместо обаче да се съсредоточим върху хората,които водят бездарниците,върху тва,че реално нямахе и качествен треньор толкова време,върху налагане на некви собствени кадри,ние си пръскахме пачки по един и същи начин и всяка година едно и също като резултат.Кой ше ти наложи юноши като "се борим за титлата" го натискат отвсякъде,можеше да се обяви една нулева година,да се вземе треньор,да се прави отбор,ама не.И то да беше само ръководството,като гледам и масата фенове мислят по същия идиотски начин,за кво си говорим просто.На нас и Александър Митрович да ни излезе от школата,ще го пускаме по 150 минути 1-2 години и ше го изгоним като бездарен,ако въобще стигне до първия отбор.Вутов е може би най-големия талант във възрастта си,а ние и него не се знае дали ще направим титуляр,кво остава за по-слабите от него.
Как да е,само си чешем езиците,на мен ми е писнало вече да се пишат само едни и същи глупости.По-добре да ходим да пием.