forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 8:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018, 1019 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:56 pm 
Аватар

Сърбин за заместник на Мюлдер. :ohmygod Олигофрениите продължават с максимална скорост.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:57 pm 
Аватар

Ебати ретардите сме, оревахме света за защитник, сега дойде някъв тип на проби и веднага АНАТЕМА :smt005 :smt005

Веднага уволнихте Мюлдер, анатемосахте тренерчето и тн. Форона е БОК!

Последна промяна RIOT на Вто Юли 30, 2013 8:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:57 pm 
Аватар

Е, това ли му беше вдигането на отбора на Славишата? Празни приказки, една загуба и айде "не ставате" :ohmygod Точно така ще вдигне самочувствието на всичките, ще се борим за финал в ШЛ догодина, цъфнахме и вързахме :strkstrk Ебахти мотиватора, ебахти чудото...

Това което ще стане е, че ще разбие отбора още повече и честито на печелившите :smt007 Особено историята с вратарите, ако наистина е вярно, че ще взимаме и вратар, е показателна, че тоя е дошъл да печели заедно с Насо Педерасо от комисионните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:58 pm 

Баааааааааа, аз излизам от тая тема, тва не е възможно :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Верно не знам на кво сте :shock:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:00 pm 
Пълна подкрепа за Путинчанин :!: Докаран е от Насо Путкораин и е опорен десен халф, но МОЖЕ да се използва и като централен защитник, може и като треньор.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:02 pm 

Скандална фамилия :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:02 pm 

Boyo написа:
SZ_FEN написа:
Можеше да му докара същите тези двама защитници от холандската втора дивизия (средната цена на този тип защитници е 150 хиляди евро на парче), но в средата на юни, та да не се налага Дани Димов и Пелето да играят централни.

Вие знаете ли, че Дани Димов има 2 мача за нас в ЕКТ, като и в двата е изработил по една дузпа за съперника (и то в рамките на 5 минути от стъпването си на терена!!!!), плюс един червен картон?

Митов е човек, който има треньорски качества и съм сигурен, че един ден ще ги изяви. Той обаче няма здрава психика при работата си с хора и се поддава на външни влияния. Например, Митов реши да жертва купата на България само и само Ицето да играе титуляр за да го спечели на своя страна и да увеличи влиянието си в отбора. Крайния резултат е известен.

:ohmygod2 хора пуснете си най-накрая един мач от холандската втора дивизия за да видите за какъв футбол на ниво спортист своге срещу светкавица тъпговище става въпрос. НЯМА нито един ЦЗ в тази дивизия , който да е достоен дори за резерва на Левски и привличането на подобни си е само и единствено далавера

Срещу берое ицо беше титуляр за да играе пелето срещу форест, щото ни един от двамата не може два пъти в седмицата по 90 мин. Иначе Митов е пълен некадърник , който никъде нищо няма да постигне

Ти се включи с поредното неадекватно изказване.
Да си видял някой тук да навива останалите, че е ОК да вземаме защитници от втора холандска лига?

След като се гласят да ги водят така или иначе (дано греша), не беше ли по-правилно да ги докарат на 4-ти юни вместо на 4-ти август?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:06 pm 
Аватар

Trent написа:
Е, това ли му беше вдигането на отбора на Славишата? Празни приказки, една загуба и айде "не ставате" :ohmygod Точно така ще вдигне самочувствието на всичките, ще се борим за финал в ШЛ догодина, цъфнахме и вързахме :strkstrk Ебахти мотиватора, ебахти чудото...

Това което ще стане е, че ще разбие отбора още повече и честито на печелившите :smt007 Особено историята с вратарите, ако наистина е вярно, че ще взимаме и вратар, е показателна, че тоя е дошъл да печели заедно с Насо Педерасо от комисионните.

Какво значи една загуба и айде не ставате. Най-нормалното нещо е да се търсят нови попълнения. Най-нормалното нещо е да търсим защитник, защото имаме само един централен в момента. Не мога да те разбера... кое ще разбие отбора? Това, че идват нови играчи? Значи всеки трансферен прозорец трябва всеки отбор да се разбива като колектив, защото идват нови играчи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:07 pm 
Аватар

Играч на Бежаня от втора лига на Сърбия.Най-големият му трансфер... в Донжи Срем. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:12 pm 
Аватар

Ние така Легендата взехме от В група и го направихме национал, а скандално грозния Хорст Хрубеш до 25 години е играл за аматьори и е бил зидар, ама после стана национал на Германия, шампион и носител на КЕШ с Хамбургер. Явно са видели в сърбето нещо което никой друг не вижда. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:15 pm 
Аватар

Тук е просто олеле майко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:24 pm 
Аватар

Misho1914: Окей, кво му беше лошото на Мюлдер срещу Ботев, примерно? Бил с висока заплата. Справи се добре и през неговата зона пробиви нямаше особени (а по принцип не малко съм споделял омразата си към него). И за Мюлдер тва ли е основната причина да го махнем? Заплатата? А защо не пускаме Попадийн тогава? :smt006 Щото Раева трябва да лапа... не бил виждал нищо добро в школата...

Тук става въпрос за предубеденост, без никакво съмнение Славиша е лична курва на Насо, защото селекцията сега се прави от него. Изчака да се провали Митов, махнаха го, изчакаха да паднем и да кажат "тия играчи не стават" и да почнат грандиозните покупки...Педерасо е научил народопсихологията до висини, много правилно издебна момента в който да почне ни в клин, ни в ръкав да прави селекция в движение. Щото ако беше махнал Митов и направил селекцията преди сезона, щеше да му се ебе майката...тогава доверието в тия същите футболисти беше скочило след мотивираните последни мачове. И тия същите футболисти сега не стават, негодни са, след 4-5 трансфера и голямо лапане на Насо, ще вземат да се "вдигнат" и пак ще са царе. И следващия сезон същия хуй. А вие си се кефете на Путканин, нема проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:25 pm 
Аватар

Като се сетя за последният ни Марко, Марко Видович и ме обладава едно такова чувство на топлота и романтика! :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:26 pm 
Аватар

Тоя Мюлдер е такъв смешник, че и пейка да сложат на десния бек, пак ще е по-добре. Поне винаги ще си пази зоната. Тоя що голове му вкараха заради невероятните му включвания в нападение, не е истина. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:27 pm 

Росен написа:
Тоя Мюлдер е такъв смешник, че и пейка да сложат на десния бек, пак ще е по-добре. Поне винаги ще си пази зоната. Тоя що голове му вкараха заради невероятните му включвания в нападение, не е истина. :smt006

Друго си е Марко Путканин :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:28 pm 
Аватар

Никгоа не съм казвал нищо лошо против Мюлдер, даже напротив за мен той е единствения, който знае какво се случва в отбрана. Да, явно наистина искат да го махнат заради заплатата, не съм съгласен. Това, което го пиша беше принципно, а не само за текущата ситуация. Всички знаем какъв боклук е Наско, няма нужда да си го повтаряме. Не вярвам обаче сърбина да е кукла на конци. Човекът е направил кариера в Европа, има три титли и две купи за три сезона, боли го фара за мнението на Наско според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:28 pm 
Аватар

Добре бе, не разбрахте ли, че Мулдер е пътник, искаме или не и това не зависи от треньора :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:29 pm 

Абе, Трент, я кажи нещо за chemitrails, zeitgeist... Гледам БоК си на конспирациите така или иначе.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:31 pm 
Аватар

Misho1914 написа:
Човекът е направил кариера в Европа, има три титли и две купи за три сезона, боли го фара за мнението на Наско според мен.

Божеее, ти ако си мислиш, че футболния свят е толкова малък, знаеш ли колко "евро герои" като Славишата стоят без работа... :smt006

Инче, ще си говорим пак идния сезон по темата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:31 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Росен написа:

Друго си е Марко Путканин :smt031

Не знам, не съм го гледал, ама Мюлдер съм го гледал и не бих го взел и кучето да ми разхожда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:32 pm 
Аватар

Свободните агенти на предната страница на Коциту всичките ми се струват по-добри от тоя, пък и са централни защитници. Но да видим - може да се окаже класа над наличните (не е много трудно това).

От тази селекция е ясно едно - в Левски пари няма така че не се надявайте на някакви мега трансфери. Забавянето на стадиона, липсата на селекция, орязването на бюджета за естадиото, намаляването на заплати и тн неща говорят за липсата на пари и очевидно нищо няма да се промени докато Газпром не влезнат в Левски - явно всички ги чакат тях и на тях се разчита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:32 pm 
Аватар

Така се прави.Похвално ! Гониш най-добрия си защитник...водиш Путкаранин ,играл 5 год. във втора дивизия на Сърбия. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:36 pm 
Аватар

Мюлдер е най-адекватен от всички защитници в отбора, а му се търси заместник при церебралноспазмената блъскаща с черпак по тенджера нужда от централни защитници с брой по-голям от този (потенциално намален) на пръстите на едната ръка на Мариян Огнянов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:36 pm 
Аватар

и 2 години в албания :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:37 pm 

Не мога да разбера кво се правите на ударени. Мюлдер не от вчера и оня ден прави фасони. Ми на него още преди време като преговаряха за кинти и не му се стоеше тук, с хиляда зора го навиха. Все едно не помните :shock: Да не говорим, че с това мега клише за "най-добрия защитник" вие го изкарахте все едно е безценен като Топчо ебаси. А и още никой от никъде никой не е взел, просто има някакъв на проби.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:44 pm 
Аватар

Мен ме дразни това, че никой от отговорните фактори не обръща внимание на проблема с централните защитници. Който и от играчите да се махне (с 1-2 изключения) не ме бърка. Не считам, че десният бек е сред особено проблемните постове в момента. Очаквам да вземем и крило на проби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:44 pm 
Аватар

Този е бил на проби в Партизан, но са го разкарали

http://www.sportal.rs/news.php?id=105853

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:46 pm 
Аватар

Аз пък не разбирам тея дето се изживяват като "гласа на разума" и след такива скандални новини или след загуби тръбят - "ама имаше добри моменти в играта, ако не беше еди кво си нямаше да паднем, не става за 1 ден, дайте им шанс", както и "защо го хулите този без да сте го видяли, нали ревахте за защитник - ето ви". :ohmygod :ohmygod
От километри си личи, че почнаха глупостите на Сираков и трансферните далавери с куци србе. Докара сърбин полу-треньор, който да си води приятелите на по чашка....Играл в аматьорските лиги на Сърбия, после в Албания?! И е десен бек, ама може да се ползва и като косач на тревата.
Все си мисля, че тая схема отдавна сме я изпитали като погрешна и глупава и добър отбор и организация не се гради със стари и доказано неефективни методи. Все си мисля, че търсим прогрес, а не деградация.
На всички гласове на разума и пишман оптимисти - готов съм да се обзаложа към днешна дата н а една каса бира, че този ако подпише ще бъде уникален пън! Айде като сте такива разбирачи приемете баса!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:51 pm 
Аватар

Абе напиши си, че искаш Левски да се провали, какво се хабиш да пишеш 20 реда глупости. Аре, хващай се на бас, че ще завършим 10ти и после се хвали, че си бил прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:53 pm 
Аватар

Kryten написа:
Абе напиши си, че искаш Левски да се провали, какво се хабиш да пишеш 20 реда глупости. Аре, хващай се на бас, че ще завършим 10ти и после се хвали, че си бил прав.

Жалко, че те изпуснахме, но си силно попълнение в партията на Раева, няма спор.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1013, 1014, 1015, 1016, 1017, 1018, 1019 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]