forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 10:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:39 pm 
Аватар

Момчи, от тия момчета, дето ги е изброил Левскар67, кой с ръка на сърцето можеш да кажеш, че е по-слаб от наш футболист на тая позиция? По-силни играчи със сигурност нямат, но определено не са и кой знае колко по-слаби. А фактът, че са дървосекачи, никой не спори по него. Но специално като единици, аз не виждам точно с какво толкова ги превъзхождаме. Везалов не по-добър нито от Александров, нито от Котев. Това, че друг нямаме, въобще не ми се коментира даже. Венков при нас щеше да е титуляр най-вероятно. Тоя Рамос аз не виждам с нещо да е по-добър от Симеон Райков ... който сам по себе си е недоразумение, че беше в Левски, но уви - просто го заместихме с друго недоразумение, просто с по-голяма заплата. Като прибавиш и Г Илиев, който със сигурност не е кой знае какъв футболист, но засъжаление и той не мисля, че отстъпва особено на нашите и то май, май ...

В морето няма кой знае колко силни футболисти, просто И при нас няма. Те поне си знаят, че са дърводелци, чиято основна идея е да се ритат в една картофена нива и от там да взимат точки, ама ние уж друга класа се предполага да бъдем, с други амбиции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:46 pm 
Аватар

Георги Илиев си е много приличен футболист - бори се, тича, има удар, добро центриране, почти всичко за неговия пост :smt006 Спомням си, че навремето Мъри го искаше от Локото, но гусин Емо Наков вече беше взел капарото от Черепа :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 4:50 pm 
Аватар

Еми не си прав. За ЦЗ вече казах - само там, евентуално, може да се твърди, че техните са по-добри от нашия (щото нашия е един). И пак казвам - хич не съм убеден, че при нас биха играли кой знае колко по-добре - да си ЦЗ на тича е едно, на Левски - коренно различно. Симеон Райков не е никакъв играч, има много желание и адски малко умения - и Рамос, и дори Лопез са по-добри играчи като качества (това, че не ги показват е друго, обясних вече). Георги Илиев, освен да гледа лошо и да рита "говеда" - друго не прави - Гаджев е по-добър футболист от него, и то с разлика, според мен - Бру също. Венков при нас може би щеше да е титуляр, да, но едва ли щеше да е по-добре от Мулдер (даже съм сигурен, че не би бил), още повече ако последния показва качествата, които има (защо не го прави - пак казвам - е друг въпрос)....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:05 pm 
Аватар

Напротив, Гаджев е твърде надценен ритнитопковец, дори и в националния е най-слаб на позицията си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:14 pm 
Аватар

Треперете от гранда Черно Море, който само заради съдийски тесли отнася по 4+ щом излезе на 1км от нивата :smt035 Треперете! :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:24 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Напротив, Гаджев е твърде надценен ритнитопковец, дори и в националния е най-слаб на позицията си :wink:

Гаджев е путка и леке, иначе е приличен футбалер за България.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:27 pm 
Аватар

Тогава защо е най-слабия и в националния :roll: или може би да се спаси от трансфер в голям гранд, щото на неговата кокошка и се живее на СофЯта :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:27 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Еми не си прав. За ЦЗ вече казах - само там, евентуално, може да се твърди, че техните са по-добри от нашия (щото нашия е един). И пак казвам - хич не съм убеден, че при нас биха играли кой знае колко по-добре - да си ЦЗ на тича е едно, на Левски - коренно различно. Симеон Райков не е никакъв играч, има много желание и адски малко умения - и Рамос, и дори Лопез са по-добри играчи като качества (това, че не ги показват е друго, обясних вече). Георги Илиев, освен да гледа лошо и да рита "говеда" - друго не прави - Гаджев е по-добър футболист от него, и то с разлика, според мен - Бру също. Венков при нас може би щеше да е титуляр, да, но едва ли щеше да е по-добре от Мулдер (даже съм сигурен, че не би бил), още повече ако последния показва качествата, които има (защо не го прави - пак казвам - е друг въпрос)....

Е, то като са по-добри, ама не го показват - кел файда :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:30 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Тогава защо е най-слабия и в националния :roll: или може би да се спаси от трансфер в голям гранд, щото на неговата кокошка и се живее на СофЯта :smt006

Е то кат си путка си си путка и в националния и в общинския :bigok
Въпросът е що е там изобщо..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 5:31 pm 
Аватар

Явно покрай Жо, Дарко и другите успяваше да ни заблуди, че е футболист :wink:
А, че е путка, путка е :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 7:03 pm 

Mr. Smith написа:
Явно покрай Жо, Дарко и другите успяваше да ни заблуди, че е футболист :wink:
А, че е путка, путка е :smt006

Забрави и Гарата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 7:11 pm 
Аватар

Определено защитниците на морето са по-добри от нашите. Ние имаме везалов - бивша резерва от берое и старокин (ляв бек некадърен) и пелето ( халф ). Ни един от тези не може да надиграе висок или бърз нападател. Десният ни бек мулдер трудно ще е титуляр в отбор от горната половина, че дори и пинто не би бил сигурен титуляр в конкурентите ни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 7:12 pm 
Аватар

Гаджев е футболст,но тука се сцепвате да говорите глупости,както обикновено.Той и Георги Илиев са на подобно ниво и са едни от най-добрите вътрешни халфове в А група.ЧМ,колкото и да е смешно,наистина в момента леко ни превъзхождат в защита,на бековете сме малко по-добре от тях-Пинто и Венков са приблизително еднакво зле,но биха били титуляри при нас или прасетата.Мюлдер,колкото и да е смешен,е вторият най-добър десен бек в А група,та там имаме предимство,в центъра обаче нещата са много зле и определено Котев,Александров и бастуна Росен Колев са по-добри от единствения наш Митко Везалов+некой преквалифициран да му прави компания.Те и Доко Столипиново изглеждаха впечатляващо с Тунчев и Кавдански,въпреки че Генков ги надигра и двамата при гола.Като цяло обаче играчите ни са най-добрите в А група след тези на Лудогорец,а жълтурите са горе-долу на нашето ниво,но имат два почти равностойни състава,а ние се чудим кво да правим като ни накажат титуляр.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 7:56 pm 
Аватар

Наскоро гледах клипчета от сезони 2000 и 2001 и като стана въпрос за десен бек с умиление гледах Мартин Станков, такова тичане, преса на противника, мачкане по фланга, центриране, а си спомням, че го играеше гъзарче, скъпи коли, прически, т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 7:58 pm 
Аватар

А помниш ли как бяхме обявили Чиликов за дърво :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:04 pm 

Тоя така и не ми стана любимец, имаше нещо адски противно в него. По-нататък отиде и в чорбата и вече съвсем ми опротивя :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А помниш ли как бяхме обявили Чиликов за дърво :bigok

А помниш ли мокета за колко го купи от Поркочанов.
Na-qkoto беше като се заговори, че ПСВ искат Домо ретарда, ноние дружно ги обявихме за слабаци :grin:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:09 pm 
Аватар

Какво говориш,Мартинчо Станков беше като Филип Лам в сравнение с кретени като Мюлдер и Пинто.Тоя май беше ходил на уроци по английски при майка ми :smt005 Аз наскоро си намерих един плакат с индивидуални снимки на отбора от 2000-та и едновременно ми се дорева и ми стана смешно,като го сравних със сегашните идиоти.Иванков,Гонзо,Кривия,Топчо,Захари Сираков,Драгич,Ингълс и т.н.Единствените мангали беха Йофу и Асен Николов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:11 pm 
Аватар

При това бяха истински мангали, не като сегашните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:16 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Тоя така и не ми стана любимец, имаше нещо адски противно в него. По-нататък отиде и в чорбата и вече съвсем ми опротивя :bigok

Чилика ли? Дузпи.. Динамо Киев, Щурм... В първия случай изпусна, във втория се скри и остави Бачков и не знам кой още да бие. Въобще като чуя дузпи и Левски и ми се повръща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:32 pm 
Аватар

FLAME написа:
...Въобще като чуя дузпи и Левски и ми се повръща.

То вече дузпи няма- :bigok
за дузпа трябва изведен нападател по земята,
а не целене на гаргите по крана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:37 pm 

FLAME написа:
incheto_1914 написа:

Чилика ли? Дузпи.. Динамо Киев, Щурм... В първия случай изпусна, във втория се скри и остави Бачков и не знам кой още да бие. Въобще като чуя дузпи и Левски и ми се повръща.

Всичко ли трябваше да ми припомниш :botoom1 :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 8:59 pm 
Аватар

Ама еба и закри прасетата точно два пъти на кочината! :bigok за 2-2 и 1-2!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 30, 2013 9:11 pm 
Аватар

Някакъв чичка от В разкри Сектор Б и ни определи за неадекватна агитка в това предаване на Спортал сега. :loser2
Поне младите след него са пичове -най-вече малкия сладур.

А свинете са божествени! Това предаване е гениално :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 9:58 am 
Аватар

Цитат:
В Германия сравниха Ботев с Барселона
Най-авторитетното спортно издание в Германия "Кикер" сравни стила на игра на Ботев (Пд) с този на Барселона. Медията отбелязва, че треньорът на "канарчетата" Стонимир Стоилов се е учил на занаят от каталунците, когато начело на тима леше Франк Рийкард и стилът на игра на водените от него отбори е повлиян от Барселона. "През 2006г специалистът вкарва Левски в Шампионската лига и това бе първитя български отбор в надпреварата на най-силните. Година по-рано неговият отбор игра и 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА срещу Шалке 04", припомня "Кикер". От "Кикер" са се свързали и със собственика на Черноморец Митко Събев, който преди три сезона ангажира Фреди Бобич като директор в Бургас. "Щутгарт ще загуби в Бургас", котегоричен е Събев. "Ботев Пд започнаха сезона като истински зверове".
Елиминираха два противника в евротурнирите, а в шампионата са на първо място след първите два кръга. В последния си мач разбиха Пирин със 7:1. В центъра на вниманието бе един играч, който е познат и в Германия - Валери Домовчийски. Той първо реализира едно попадение, а след това си вкара и автогол", обяснява изданието.

:strkstrk :bigok :loser2 :bii_chorbata :smt035

Безмълвен съм.. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:24 am 
Аватар

Нормално е да се пишат такива неща за да се засили интересът към мача. Това само нашите медии не го разбраха. Никъде досега по света като са ходили наши отбори не помня да е имало случаи да не се изкажат добре и да обяснят, че сме българския Реал Мадрид/Барселона/ Байерн Мюнхен. Никой няма да напише "скромно балканско тимче, ще го бием без проблеми с два на нула за загрявка и ще си ходим". Само тука при нас го има това отношение и от медии, и от клубове, то затова сме и на това ниво де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 11:39 am 
Аватар

jordanofff написа:
Цитат:
В Германия сравниха Ботев с Барселона
Най-авторитетното спортно издание в Германия "Кикер" сравни стила на игра на Ботев (Пд) с този на Барселона. Медията отбелязва, че треньорът на "канарчетата" Стонимир Стоилов се е учил на занаят от каталунците, когато начело на тима леше Франк Рийкард и стилът на игра на водените от него отбори е повлиян от Барселона. "През 2006г специалистът вкарва Левски в Шампионската лига и това бе първитя български отбор в надпреварата на най-силните. Година по-рано неговият отбор игра и 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА срещу Шалке 04", припомня "Кикер". От "Кикер" са се свързали и със собственика на Черноморец Митко Събев, който преди три сезона ангажира Фреди Бобич като директор в Бургас. "Щутгарт ще загуби в Бургас", котегоричен е Събев. "Ботев Пд започнаха сезона като истински зверове".
Елиминираха два противника в евротурнирите, а в шампионата са на първо място след първите два кръга. В последния си мач разбиха Пирин със 7:1. В центъра на вниманието бе един играч, който е познат и в Германия - Валери Домовчийски. Той първо реализира едно попадение, а след това си вкара и автогол", обяснява изданието.

:strkstrk :bigok :loser2 :bii_chorbata :smt035

Безмълвен съм.. :ohmygod2

Стонимир Стоилов :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 12:09 pm 

FLAME написа:
incheto_1914 написа:

Чилика ли? Дузпи.. Динамо Киев, Щурм... В първия случай изпусна, във втория се скри и остави Бачков и не знам кой още да бие.

Жокер - от Хасково е и ни беше капитан по това време :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 2:58 pm 
Аватар

Тоя мач с Щурм Грац ми е най-черният в Историята на гледането ми на мачове на живо.Пантелич се скъса да пропуска.Тоя трилър за менЕ е като Антверпен-Левски....за по-възрастните в форума. :lol: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 31, 2013 3:06 pm 
Аватар

Чиликов беше с пропуските, Пантелич вече го нямаше :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]