forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 12:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:06 pm 
Аватар

хора вие на този слаб Левски ли се радвате :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:06 pm 
Аватар

От всичко най-много ме е яд, че се надува сопотския балон и че покрай загубите на отбора на народа изпълзяват един куп комплексирани селяндури да си подхранват егото... "най-великата публика", "канари", "подчинили Левски", "Колежа"...тия боклуци си живеят в някакъв техен си свят и най-голямата им радост е като бият Левски.... отделно лягат и стават с кзл на уста.

Ако не беше глупавата постъпка на Гари не виждам как тия щяха да ни вкарат гол. Второто им оставихме тотално инициативата (необяснимо за мен) и нормално ни обърнаха. Преди тоя мач се говореше как щели да ни разбият, да ни побъркат и всякакви такива простотии....А всъщност се видя, че не са нищо особено и дори ния с тоя разнебитен състав и реално без треньор като нищо си ги опъвахме. В заключение аз папагалска агитка не видях да има; имаше само тумба селяндури да дюдюкат и освиркват през повечето време. А в 99% от случаите в които се опитваха да пеят нещо то все бяха преправени левскарски песни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:07 pm 
Аватар

sin написа:
targovishte написа:
айде заключвайте я тая тъпа тема...хубаво си беше заключена.....
а на оптимистите...направо им завиждам на оптимизма...тоя слаб отбор на Ботев трябваше да го бием и с 9 души.... :smt006

Ти си много добре осведомен за чисто футболните фактори тактика, постройка, схема на които се базира играта 11 срещу 11... викам и с 3ма можехме да ги бием с 2цифрен резултат... нещо ти става напоследък, преди не пускаше такива абсурдни мнения.

Левски навремето побеждаваше много по силни отбори...не с футболни умения, а с дух... :smt006
а днеска да не минем центъра и да чакаме да ни победят....аз поне оптимизъм не видях...същите лайна са си, като последните 4 години....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:08 pm 
Аватар

[quote="blue84"]хора вие на този слаб Левски ли се радвате :ohmygod2[/quotеНе се радваме, но няма и смисъл да се правят трагедии, като гледам другите отбори какво представляват реално това ще бъде сблъсъкът за 1-во място тази година.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

niquetamere написа:
ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА СРЕЩУ БУФЕРИТЕ!!!!!!!

Да бе :bigok Са ше видиш всичките милиарди фенове, които им пречеше бойкота, как изведнъж няма да имат възможност да дойдат. 5 000 ако сме срещу тях ще е сериозен успех. :wink:
Иначе, ако някой е очаквал повече от този мач е бил наивен. Аз очаквах даже по-малко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Порастнаха пилци, преебаха квачки. Тия дали помнят как на Герена им вкарвахме по 4-5 още на полувремето :strkstrk Деба боклиците, нека се насладят на 5те си минути слава. Всичко ще си дойде на мястото :levski

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

А Мъри тотално ми падна в очите. Контролирали мача до изгонването ние сме направили една контра и сме вкарали :lol: :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:09 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Кво сте се заплескали ли бе?! Преди мача мишкувахте и насирахте, че падаме с много. Сега пък вече срам било, че ни обърнаха с човек повече.

на тебе хареса ли ти продукцията...абстрахирай се от факта, че негъра го изгониха....желание и битка видя ли?
а на фланелките ни...какво пише.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Ще се влиза ли на следващия мач :?:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

tprodanov написа:
niquetamere написа:
ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА СРЕЩУ БУФЕРИТЕ!!!!!!!

Да бе :bigok Са ше видиш всичките милиарди фенове, които им пречеше бойкота, как изведнъж няма да имат възможност да дойдат. 5 000 ако сме срещу тях ще е сериозен успех. :wink:
Иначе, ако някой е очаквал повече от този мач е бил наивен. Аз очаквах даже по-малко :bigok

Пак ще сме максимум 3000 с Локомотив.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:10 pm 
Аватар

Ама вие какво сте очаквали бе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Не знам, аз просто не мога да трая хора като Силва, Пинто, Рамос, Старокин, Йорданов...не мога да ги трая да бъдат в отбора на неговата 100 годишнина. Повръща ми се от изброените клоуни!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:
Кво сте се заплескали ли бе?! Преди мача мишкувахте и насирахте, че падаме с много. Сега пък вече срам било, че ни обърнаха с човек повече.

на тебе хареса ли ти продукцията...абстрахирай се от факта, че негъра го изгониха....желание и битка видя ли?

аз съм идиот и видях желание....даже последните 10мин. когато можехме и да изравним. Тва, че има дупки в отбора е друг въпрос....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:11 pm 
Аватар

Кофти загуба, но какво да се прави :oops: загубихме заради индивидуални грешки на Родригес за ЧК, калпавата защита и колкото да е чудно на някой - грешки на вратаря ни при положенията за головете. Така или иначе този отбор с новия треньор и евентуално 1-2 нови ще е шампион (ако това изобщо има значение де!).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:12 pm 
Аватар

ГОЛЯМ МАЧ, ГОЛЯМО НЕЩУУУУУУУУУУУ, ГОЛЯМ МАЧ, ГОЛЯМО НЕЩУУУУУУУУУУУУУ!!! Да не очаквахте да ги надиграем по всички показатели и да се молят да спрем на 3-тия гол?!? Играхме прибрано, вкарахме ранен гол, с човек по - малко толкова. Имахме още 2-3 положения за 2-ри гол, но не се получи. Сигурен съм, че следващите 3 мача ги взимаме без проблем, после ще видим дали Дришата ще го надупим в Ловеч. :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Тия жълтурите били големи смешници. Ако не беше червеният нямаше как да ни бият

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

На фона на предварителните очаквания добър мач.Поне първото полувреме.След изравнителния гол ,беше ясно ,че ще ни обърнат.Сега с Йоканович ,надявам се нещата да се наместят.Естествено и защитници да се вземат !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:13 pm 
Аватар

Ебати,във момента всички окръжни отбори се ебавата с ЛЕВСКИ.Мъри определено е забравил каде ял БЕЛ леб :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Soul написа:
targovishte написа:
Morning Glory написа:

аз съм идиот и видях желание....даже последните 10мин. когато можехме и да изравним. Тва, че има дупки в отбора е друг въпрос....

желание да го поемем от жАлтата сган...това и аз го видях..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

Morning Glory написа:

Ботев имаха всички шансове да ни разгромят, стига да имаха смел треньор. Тактиката срещу нашето анти-отборче е ясна - агресия, преса и насищане на наказателното поле при слизанията по фланга - най-малкото 3:0, щото дори да не ти връзва много играта, след задължителната грешка отзад, навличаме насраните физиономии и почваме да "пишем история".
Но с "правилният" футбол толкоз.
За тези, които си мислят, че щом сме озорили Ботев, значи не сме чак толкова зле - спокойно. Ще видите какво ще се случва срещу далеч по-смешни отбори. :wink:
Който и да дойде треньор, няма как да сме шампиони, докато най-добрите футболисти в България НЕ играят в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:14 pm 
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:

Тия наскоро отпаднаха от некакви казахстанци. Нещата няма да се оправят с магическа пръчка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:15 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Morning Glory написа:

Ботев имаха всички шансове да ни разгромят, стига да имаха смел треньор. Тактиката срещу нашето анти-отборче е ясна - агресия, преса и насищане на наказателното поле при слизанията по фланга - най-малкото 3:0, щото дори да не ти връзва много играта, след задължителната грешка отзад, навличаме насраните физиономии и почваме да "пишем история".
Но с "правилният" футбол толкоз.
За тези, които си мислят, че щом сме озорили Ботев, значи не сме чак толкова зле - спокойно. Ще видите какво ще се случва срещу далеч по-смешни отбори. :wink:
Който и да дойде треньор, няма как да сме шампиони, докато най-добрите футболисти в България НЕ играят в Левски.

Няма кой да излезе в БГ с такава тактика срещу нас.Затова и в Европа ни разкриват последните 3 години.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

targovishte написа:

желание да го поемем от жАлтата сган...това и аз го видях..... :smt006

значи аз имам много грешна представа за футбол.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Levskar73 написа:
Кофти загуба, но какво да се прави :oops: загубихме заради индивидуални грешки на Родригес за ЧК, калпавата защита и колкото да е чудно на някой - грешки на вратаря ни при положенията за головете. Така или иначе този отбор с новия треньор и евентуално 1-2 нови ще е шампион (ако това изобщо има значение де!).

Абсолютно съм съгласен с теб.
Не можем да искаме от отбор, който е сринат психически, за 10 дни коренна промяна. Има потенциал и се надявам новия треньор да се окаже добър тактик и мотиватор.

Последна промяна hixxtam на Нед Юли 21, 2013 8:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Мъри с изказванията си и радостта си се опитва да се подмаже на селската публика и по този начин си вкарва автогол.
Радвам се, че не е треньор при нас, макар че е добър треньор мисля че отборче като Ботев повече му подхожда.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:16 pm 

За пореден път се видя слабата кондиция в началото на второто не можеха да ходят. Не че първото кой знае какво са правили де.

Последна промяна blue_fury на Нед Юли 21, 2013 8:17 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:16 pm 
Аватар

Justice написа:
На фона на предварителните очаквания добър мач.Поне първото полувреме.След изравнителния гол ,беше ясно ,че ще ни обърнат.Сега с Йоканович ,надявам се нещата да се наместят.Естествено и защитници да се вземат !

направо ще заспят нещата....старокин ще стане меси....Силва ще бележи хет-трик след хет-трик...в центъра ще владеем положението 80:20...пелето ще подмладее с 10 години...а вратарчето ни...ще почне и дузпи да хваща....а не само да вади топката от вратата..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:17 pm 
Аватар

Нищо не беше ясно че ще ни обърнат, вкараха гол не щото играха нещо особено, а заради наивни наши грешки, доза късмет за колхозника Неделев и при двата гола и съдийска аванта и при червения картон на Гари, и след това второто полувреме когато не показа втори жълт на папагала. Ние не сме кой знае какво, ама тия с отбор без проблеми са гола-вода.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:18 pm 
Аватар

targovishte написа:
Justice написа:

направо ще заспят нещата....старокин ще стане меси....Силва ще бележи хет-трик след хет-трик...в центъра ще владеем положението 80:20...пелето ще подмладее с 10 години...а вратарчето ни...ще почне и дузпи да хваща....а не само да вади топката от вратата..... :bigok

Чакай да видим новият треньор какви идеи има, сега играхме без треньор, а между впрочем затова и имаше желание у нашите защото в понеделник не се знае кой отива при юношите...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Юли 21, 2013 8:18 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
targovishte написа:
Morning Glory написа:

Тия наскоро отпаднаха от некакви казахстанци. Нещата няма да се оправят с магическа пръчка.

ми аз това им говоря на оптимистите...гответе се още много мъка..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]