forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 5:57 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:12 am 
Аватар

alexbod написа:
Е ти не знаеш ли,че и Гаджев бега така?

Да беше само той. Като се върна, всички го приеха добре. Сра си на имиджа в последствие. Дали е било заради контузията или друго си е негов проблем.

Последна промяна Goviado на Чет Юли 18, 2013 12:12 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:12 am 
Аватар

Това с радването, че ще се развие някъде е извън представите ми, не знам ква може да е логиката зад него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:14 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Brannik написа:
Нещо не ти схващам мисленето, но прочетох, че и ти си от призоваващите го да бяга. На какво основание? Никой не е казал, че сме център на вселената, но дай поне собствената ни ДЮШ да работи за клуба, а не за удинезе, литекс, свинете, феенорд и тн? Тук съм останал с впечатлението, че сме фенове на Левски, а не фенове на Вутов. Това е чисто моралната страна. Но не ви разбирам и по друга линия - щял да се развива по-бързо? Верно? Като го забият в някакъв втори отбор и то най-вероятно резерва, защото засега няма физика? Първия отбор най-вероятно никога няма да го помирише и най-много да играе по някакви долни дивизии като преотстъпен. Да избереш това пред преспективата да си титуляр в най-големия клуб в България където първо ще те забележат много по-бързо и ще те вземат някъде за титуляр и второ не си г-н Никой както ще бъдеш във втория отбор на удинезе или в серия С, а те обича половин България и ръководството те гледа като писано яйце. Трябва да си абсолютен малоумник да избягаш при това положение. Моралната страна е ясна - поне от елементарен морал и признателност трябва да подпишеш първи договор с клуба, който те е открил на село, довел те е в големия град, давал ти е подслон и те е изграждал като играч, дал ти е шанс да дебютираш на 16 години в първия състав, оказва ти честта да сложиш капсулата в новия стадион, представяш екипите и тн.. От елементарно уважение трябва да направиш така, че поне клубът да вземе някакви пари за теб. А ако имаш и малко акъл ще останеш и от чисто професионална гледна точка.

Между другото на ФМ 2008 пише, че любимият му отбор са свинете - ако избяга така курвенски това ще се потвърди и го наричам пут ааа чорбар :bigok

Аз не го призовавам, но ми се вижда по-удачен вариант за него си. Естествено, че искам да остане тук, но разбирам мотивите на него и на родителите да избяга и не бих ги псувал или клел, ако го направят.
Алтернативите за него към този момента са - анономник и резерва с по-добър шанс там, или амортизиран пияница, като Курдов и безброй други или путка, като Гаджев след като минат 2-3 години, тук. Засега не виждам добро ръководство при нас и съответно не може да стане добър футболист тук.

Ако новия ни треньор остане достатъчно дълго, има шанс да го развие и да отиде след време в по-добър отбор. Все пак при него са играли- Йоветич, Ляич и Тошич.
Иначе споделям написаното от Бранник :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:32 am 
Аватар

b0b000 написа:
Как може да кълнете Вутов, бе?! Изроди :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod

Да се радваме когато някой се изплюва в лицата ни и бяга като путка ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:38 am 
Аватар

Brannik написа:
Нещо не ти схващам мисленето, но прочетох, че и ти си от призоваващите го да бяга. На какво основание? Никой не е казал, че сме център на вселената, но дай поне собствената ни ДЮШ да работи за клуба, а не за удинезе, литекс, свинете, феенорд и тн? Тук съм останал с впечатлението, че сме фенове на Левски, а не фенове на Вутов. Това е чисто моралната страна. Но не ви разбирам и по друга линия - щял да се развива по-бързо? Верно? Като го забият в някакъв втори отбор и то най-вероятно резерва, защото засега няма физика? Първия отбор най-вероятно никога няма да го помирише и най-много да играе по някакви долни дивизии като преотстъпен. Да избереш това пред преспективата да си титуляр в най-големия клуб в България където първо ще те забележат много по-бързо и ще те вземат някъде за титуляр и второ не си г-н Никой както ще бъдеш във втория отбор на удинезе или в серия С, а те обича половин България и ръководството те гледа като писано яйце. Трябва да си абсолютен малоумник да избягаш при това положение. Моралната страна е ясна - поне от елементарен морал и признателност трябва да подпишеш първи договор с клуба, който те е открил на село, довел те е в големия град, давал ти е подслон и те е изграждал като играч, дал ти е шанс да дебютираш на 16 години в първия състав, оказва ти честта да сложиш капсулата в новия стадион, представяш екипите и тн.. От елементарно уважение трябва да направиш така, че поне клубът да вземе някакви пари за теб. А ако имаш и малко акъл ще останеш и от чисто професионална гледна точка.

Между другото на ФМ 2008 пише, че любимият му отбор са свинете - ако избяга така курвенски това ще се потвърди и го наричам пут ааа чорбар :bigok

ТОВА Е!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:03 am 
Аватар

Kaкво ви боли кура ще се развие ли Вутов извън Левски или не??? :ohmygod2 Ебати чорбарското мислене "да се развивало момчето". Боли ме кура кой къде ще се развива. Аз обичам Левски, а не разни примадони (не визирам в случая Вутов). Клетви по него е тъпо, но...
За мен лично ще е голямо предателство като левскар това лапе да си тръгне. И съм сигурен, че ще намерят начин да го задържат. И то не защото го мисля за голям футболист или нещо подобно, даже си мисля, че е твърде прехвален, а защото на него му се гласува огромно, с нищо незаслужено доверие, от феновете. Някак, ей така, феновете си го харесаха, застанаха зад него. Зад едно лапе с пет мача за Левски. Публиката на Левски не дава доверие ей така на всеки. Напусне ли, после да не се моли като Гаджев да се връща. Предател ще е! Така го чувствам аз, пък който иска да се прехласва как ще му се развие кариерата в наебемтимайката. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:06 am 

тва с клетвите беше изключително тъпо :smt006 дори не ми се верва :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:20 am 
Аватар

Щял да им се изплюе в лицето :lol:
По-добре е да остане,но дали ще си тръгне сега или след 1-2 години не е чак такава разлика.Единствено в парите за клуба.Момчето е нормално да иска,да се развива като футболист.Всеки ТРЕЗВОмислещ човек би разбрал ако приеме да отиде в Италия.
Какво е виновен Вутов,че положението при нас е толкова насрано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:33 am 
Аватар

Колко от вас на възраст 16-17 години са можели самостоятелно и адекватно да вземат решение от такова огромно значение за бъдещото ви развитие? Не казвам, че е малък, но със сигурност мнението на родителите му ще натежи в огромна степен. Те искат най-доброто за детето си, а не за нас или Левски и ако за нас най-доброто е Вутов да остане и да има възможността завинаги да остане в историята, то за тях най-доброто може би е той да отиде някъде навън, независимо къде. Да го наричате предател и да му пожелавате да си чупи краката и други подобни простотии е прекалено. Ако си тръгне - чао и успех, ако остане - всички сме доволни и т'ва е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:38 am 
Аватар

777 написа:
Колко от вас на възраст 16-17 години са можели самостоятелно и адекватно да вземат решение от такова огромно значение за бъдещото ви развитие? Не казвам, че е малък, но със сигурност мнението на родителите му ще натежи в огромна степен. Те искат най-доброто за детето си, а не за нас или Левски и ако за нас най-доброто е Вутов да остане и да има възможността завинаги да остане в историята, то за тях най-доброто може би е той да отиде някъде навън, независимо къде. Да го наричате предател и да му пожелавате да си чупи краката и други подобни простотии е прекалено. Ако си тръгне - чао и успех, ако остане - всички сме доволни и т'ва е...

:smt023 Много точно казано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 8:05 am 
Аватар

Ебати драмите, в тоя форум е като сапунен сериал. :lol:
Неприятно е ако Вутов си тръгне, защото ми се иска да го гледам с екипа на Левски, но няма какво да се направи, ако реши ще остане, ако не - чао и късмет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 9:09 am 
Аватар

FLAME написа:
Ебати драмите, в тоя форум е като сапунен сериал. :lol:
Неприятно е ако Вутов си тръгне, защото ми се иска да го гледам с екипа на Левски, но няма какво да се направи, ако реши ще остане, ако не - чао и късмет.

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 9:14 am 

Brannik написа:
incheto_1914 написа:
Изключително тъпанарско е да кълнеш едно 17-годишно айде да не кажа дете, ама... Супер простотия, разбирам, че ще е тъпо да отиде в Удинезе, на мен също няма да ми е приятно, ама ебаси клетвите за чупене на крака и врат към някой, който изобщо, ама изобщо не го е заслужил с нищо. А в същото време "Гаджев ни е най-добрият играч"...

Кълна го само в случай, че избяга, защото не обичам да ми плюят в лицето. И никъде не съм казвал, че Гаджев ни е най-добрият играч.

Споделям мненията, както и написаното от теб по темата, но клетви да си счупел краченцата и врата са уникални простотии. Просто е супер малоумно. Колкото до Гаджев - ок, не най-добрият играч, но най-добрият ни халф бил и имаше достатъчно писания като: "ако си върне старата форма е добре дошъл" и т.н. Човек, който ни се изплю с лицата нееднократно. Обаче Вутов да си счупел краченцата... :ohmygod

В крайна сметка за малкия най-голям натиск ще окажат родителите, които вероятно си мислят, че ако отиде в Удинезе ще блесне, цъфне и върже за отрицателно време. Другата идиотщина, която може да стане, е ако остане при нас изведнъж да забравят за него или да го натирят в треторазряден отбор "да трупа опит" :?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 10:00 am 

Morning Glory написа:
Не бързайте да обиждате момчето. Мислите ли, че онова дете, което плака като куче след равен с Локо (София), знае за какво става дума и движи някакви договорки с Удинезе? Родителите му си правят някакви планове, те са в правото си да искат най-доброто за детето си, така че не могат да бъдат винени. Все едно в нашия форум няма тема "Емиграция". Доколкото знам, и Наско Сираков, и Ганьо много държат на Антонио, като първият дори е наредил още на Митов да бъде налаган всеки мач. Мисля, че Тонката ще си остане при нас.

Да го има и на тази страница, пък дано и го осмислите някога... :ohmygod С тия клетвички не знам кои са чорбарите сега. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 10:01 am 
Аватар

Абе, Жорка, тебе майка ти все едно не те натиска да живееш в чужбина, кво се правиш на луд. България е тиня и много хора гледат да пратят децата си в чужбина, където мислят, че ще живеят по-добре.

Никой не е казал, че ще се радвам Антонио Вутов да стане голям футболист извън Левски, вместо да си остане при нас и да ни е основен играч, какъвто според мен е абсолютно реално да бъде догодина. Просто се поставям на мястото на тия родители и не се учудвам от избора им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 10:58 am 
Аватар

Как очакваме да предпочете Левски, като:
- 2 години е гледал как Гаджев е мега некадърен, но е абониран за титулярното място
- всеки сезон юношите след предсезонната подготовка ги разпращат по селски тимчета, но пък винаги има поне 2-3 трансфера от типа на Бру и Лопес , които естествено са титуляри

Нормално е да смята, че същото ще му се случи на него, което се случи с предишните ни "супер големи таланти" от школата - Ковачев, Ники Петров, Табаков и още десетки...

Така че за бой са ръководството ни, че толкова години така се отнасяме към децата от школата. За бой са и управляващите, че не можем да подпишем с никой преди да е станал на 18, а очевидно в други държави може.

Иначе ако отиде в Удинезе съм убеден, че ще стане същото като с Курдов, Чипилов и тн. Първо, че това е вторият отбор на Удинезе и второ, че той няма физиката за италианския футбол и ще му е адски трудно. Да не говорим какъв шок ще е за него като мине от тукашните натоварвания на тези там. Тъпотията е на родителите му, щото чули име на отбор от серия А и си мислят, че детето им едва ли не утре ще е вече звезда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 11:03 am 
Аватар

Тези дето изброи са супер големи таланти само според тях. Пращаха ги по селските отбори след като разбраха, че чеп за зеле не става от тях на подготовката. Колко юноши ходеха по лагери в чужбина с първия отбор? Много. Играха и в контроли. Нито един не показа нищо. После в първия отбор ли да ги пускаме? Като са толкова големи таланти защо не могат да са титуляри и в селските отбори? Примерно Чаворски колко гола вкара в гранда Разлог? При Вутов разликата е много голяма и сега е точно времето, когато ще се разчита на него.
За Гаджев съм съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:09 pm 
Аватар

Проблемът е точно що от таланти не могат да станат футболисти. И си мисля, че вината е в школата основно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:22 pm 
Аватар

Бранника верно много знае, но на местоположението му пише Лондон :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:27 pm 
Аватар

Що трябва винаги да има вина и тя да е на едно място? Няма как да излизат непрестанно играчи от школата, които да са супер добри и да стават за първия отбор. Отделно хиляди пъти се е коментирало, че Левски не е място, на което ще се обиграват някакви младежи със спорни качества, от които евентуално един ден ще стане голям играч. За тази цел има редица други малки отбори без сериозни цели и без напражение. Нашата школа ако дава един двама на четири-пет години като Вутов и сие пак добре.

В тази тема има други далеч по-важни въпроси да се обсъждат сега, като кога най-после някой ще се накани да вземе един двама защитника и офанзивен халф, защото само да продаваме и махаме играчи няма да ни помогне особено.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 12:37 pm 
Аватар

бах ти драмите, бах ти нЯщото!
За Вутов ли говорим или за Неймар?
Има си глава на раменете (родители) и да решава. "Левски" с или без него пак ще го има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:03 pm 
Аватар

Егати драмите. Разберете, че детето не решава нищо. А изборът пред родителите хич не е прост. От една страна - отива в Италия, където започва да играе в ШКОЛАТА (нали никой не вярва, че ще го пуснат в първия състав.....), още 1 година ще е аматьор (т.е. нема кинти) и е 50/50 дали от него ще стане нещо повече от "един от многото" - за това си трябва яко бачкане, но и немалко късмет - просто таланти бол и ако не направиш впечатление навреме, си оставаш по долните дивизии завинаги - а това не е особена далавера. От друга страна - остава тука. Тук е титуляр в Левски още сега (дано не, но натам отива работата), а ако имат малко акъл - е резерва, но се изгражда и влиза все повече и повече, играе професионален футбол, и има шанс да бъде продаден вече като оформен играч за доста пари и с добра заплата, така че да си уреди и себе си, и семейството си, но след години. Както знаем, тънкия момент тука е, че в родната кочинка границата между това и изпадането в лекеджийщина/даването под наем в селски отбор за сметка на някой друг, щото търсим моментални резултати/други омазвания по нефутболни причини е адски тънка....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:09 pm 
Аватар

абсолютно подкрепям мненията на Brannik и axelrod :drinkb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
Тези дето изброи са супер големи таланти само според тях. Пращаха ги по селските отбори след като разбраха, че чеп за зеле не става от тях на подготовката. Колко юноши ходеха по лагери в чужбина с първия отбор? Много. Играха и в контроли. Нито един не показа нищо. После в първия отбор ли да ги пускаме? Като са толкова големи таланти защо не могат да са титуляри и в селските отбори? Примерно Чаворски колко гола вкара в гранда Разлог? При Вутов разликата е много голяма и сега е точно времето, когато ще се разчита на него.
За Гаджев съм съгласен.

Е Георги Ковачев уж имаше уникална техника, невероятен халф според треньорите в дюш, но не знам дали и един мач изигра за Левски преди да го пратят некъде в б група. Ники Петров се водеше голямата надежда също, беше лидер в юношеския национален и съм го гледал няколко мача наистина ги носеше на гръб , но и той не знам дали записа и минути преди педераско да го изгони. Валери и Копи дали щеха да запишат и те мач за Левски ако не беше прословутия мач с Родопа?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:59 pm 
Аватар

Е на ники петров проблемът му е, че е отвратителен боклук, как няма да го изгонят с шутове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:03 pm 
Аватар

Все пак е от РусИ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:15 pm 
Родителите му винаги ще вземат това решение, което според тях е най-доброто за сина им. И никой не може да ги упрекне в нищо. Аз му желая искрено успех каквото и решение да вземат. Тук да му строшат краката на нивата в Любимец, Гоце Делчев или на Тича, или да работи с истински треньори в една истинска и развита футболна държава. Труден избор наистина. :wink: И ние естествено ще потърсим проблема и ще обвиним Вутов, а не нашата, алкохолизирана, интригантска и комисионерска кочина :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:38 pm 
Аватар

antonatan написа:
Бранника верно много знае, но на местоположението му пише Лондон :bigok

Бранника не е футболист, но ако беше винаги щеше да предпочете титулярно място в най-големия клуб в България пред резерва във втория отбор на Удинезе или серия С.

То сигурно и Г. Миланов е можел да избяга, но избра да бъде титуляр в Ловеч и сега къде е и след какъв трансфер :smt006 Вутов трябва да избере или да върви по неговия път или по пътя на всичките останали провали, това е. Ако избяга за мен е предател.

Не, че съм затъжен от футболно естество, защото той на Левски още нищо не е дал и даже смятам, че е надценен, но от чисто морална гледна точка ще ми стане неприятно след всичко което клубът прави за него и честта, която му оказва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:42 pm 
Аватар

Миланов па на 17 години кой точно ще го забележи в село Ловеч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:48 pm 
Аватар

Kryten написа:
Е на ники петров проблемът му е, че е отвратителен боклук, как няма да го изгонят с шутове.

ние по морални качества или по футболни умения си избираме футболистите? ами той и марадона е боклук, значи добре че не е бил наш юноша :smt005

иначе мениджър на Вутов е Лъчо Танев от танев , педерасков и ко. , за какво говорим :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]