forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 1:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 211  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:51 pm 
Аватар

МАЧААААКАЙ СГАНТА.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 1:52 pm 
Аватар

thegboy написа:
При положение, че ни разпиляха Иртьиш Казахстан, се чудя как имате очи да се присмивате на Лудогорец след като са паднали с 1 на 2 от Слован Братислава като гости :roll:

Смешното измислено жалко отборче на Домуса ни разпилява къде ни хване, взе ни две години подред шампионската титла, а скоро и от школата му ще почнат да излизат кадърни кадри, като гледам как бачкат там и какво става при нашите "млади надежди", всички до един на мама и на тате дечицата. :smt031 Да вземат да се стегнат тия нашите лайна, че ставаме за резил от някакви, дето до оня ден не съществуваха изобщо.

Тон глупости изписа :smt006 Това, че ние не играем футбол и са ни били казахстанците, не променя факта, че Лудогорец е мръсен, селски отбор, чиято селска публика изпада в екстаз при наши провали. Да припомням ли, че миналия сезон бяхме на 15 минути от титлата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:02 pm 
Аватар

Бяхме на един чорбоец от титлата :boisw
Пожелавам на братята усташи успех поне с 5 гола, а на чорбое - екскурзия в ивицата Газа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:05 pm 
Никой не им се присмива на тия тупани. Ние като играем зверски зле и падаме има пет новини за нас, сред които има заглавия от сорта "Левски се разпада". Когато рязанград, латекса, салатата айсберг или папагал юнайтед паднат, заглавието се намира у на майка си путката все едно че мач не е имало.

Тия дървари ги разкостиха, ебаха ги в трътките и пак ни вопъл, ни стон. Да го духат и да умрат от духане. (на клошари разбира се)

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:15 pm 

Боли ме кура за БГ отборите в Ойропа, не ги гледам даже. Дай да празнувам, щото некъв прост селяндур или по-зле - чорбар пеел едиквоси. Ние сме пет нива над тия боклуци не само като фенове, но и като хора, и изобщо не трябва да ни интересуват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:17 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
Никой не им се присмива на тия тупани. Ние като играем зверски зле и падаме има пет новини за нас, сред които има заглавия от сорта "Левски се разпада". Когато рязанград, латекса, салатата айсберг или папагал юнайтед паднат, заглавието се намира у на майка си путката все едно че мач не е имало.

Тия дървари ги разкостиха, ебаха ги в трътките и пак ни вопъл, ни стон. Да го духат и да умрат от духане. (на клошари разбира се)

Абе Слован са дървари... а Иртиш к'ви са? Присмял се хърбел на щърбел малко ... никой не им стиска палци на Лудогорец или на който и да е било, ама просто не сме в положение да гледаме в паницата на другите...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:25 pm 

:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:42 pm 
Аватар

Абе, който иска да си ги подкрепя, който иска да не ги. Аз лично съм от втората група, защото на тия най-големия им е кеф е да бият Левски и през това време да викат КЗЛ. Няма как някой такъв отбор да получи моята подкрепа. Просто е.
А, тия глупости за коефициента също са ми смешни. Левски има най-голям принос в това да имаме 4 отбора, докато беше старата система. Май го извоювахме, когато бихме Щрум, но отпаднахме след дузпи. Не съм чул или прочел никъде някой да подкрепя Левски заради това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:43 pm 
Тази снизходителност ни ебава майката. Приказките за евроидиоти, евробойци, убиец на гиганти точно така се прокрадват сред хората - нищо, че единствено ние последните 24 години сме постигали нещо в Европа. Нормално е за Левски да се изпише много след провал. Навсякъде при грандовете е така. Абсолютно чорбарско е обаче за "великият двукратен шампион на страната" да няма и една главна новина. Гигантски медиен комфорт имат всички други освен нас и това им дава изключително нечестно преимущество.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:45 pm 
Аватар

БГ футбол в Европа ! Такова нещо няма от 3 г. насам.Още дълго време едни на други ще се присмиваме.Кой отпаднал в първи кръг ,кой в минус първи.Иначе менторите може да ми давате наклон на.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:53 pm 
Аватар

El Hacendado написа:
... Абсолютно чорбарско е обаче за "великият двукратен шампион на страната" да няма и една главна новина. Гигантски медиен комфорт имат всички други освен нас и това им дава изключително нечестно преимущество.
:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 2:54 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Да припомням ли, че миналия сезон бяхме на 15 минути от титлата?

Тука ме съсипа :smt005 Те и Лудоселец бяха на 15 минути от победа снощи,нас за 15 минути ни размаза Иртиш и т.н. :loser2 .Аз не виждам некой да отрича,че са мега гнусни или да им стиска палци,ама тва да си се осрал като най-големия идиот и се обаждаш е наистина невероятно.Ама прасета ни се смеели,ама селяците ни се подигравали,ама не знам си кво,и ние трябвало да правим същото,ебати значението им отдавате на тия боклуци.Един клошар се радва,че съседът му живее в по-грозен кашон.Доста тъжна работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:19 pm 

knave написа:
Аз пък мисля, че нямаме никакво морално право да коментираме мачовете от ЕКТ на другите , камо ли пък да им се присмиваме :roll:

:batkoff
Morning Glory написа:
Един клошар се радва,че съседът му живее в по-грозен кашон.Доста тъжна работа.
:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:24 pm 

Ало, нежните, айде малко, а!?
Ма не искаме бойкот, ма не ги бъзикайте, ние сме същите.
Чш, вие луд ли сте, кви сте?

Кво го раздавате моралисти? Всеки провал на моя враг е моя победа, независимо аз в какво състояние съм. Това не ви ли е ясно? Вие утре ше кажете - ми ние паднахме от Ботев, кво се радваме, че цуци и горец са паднали и те. Трябваше да бият, ние сме мега зле. С нищо не заслужават да им се подиграваме.

Що не си направите некъв мек форум да си се гушкате там? Тук сме арогантни и врим от омраза, ако не ви кефи не пълнете темите с нежните си мнения :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:28 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Всеки, който си е позволявал да ни плюе най-безогледно, при това - без никакъв повод, трябва да страда.
Отнася се с двойна сила за разни доволни селяци...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:35 pm 
Аватар

Само омраза за туморите на българския футбол!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:42 pm 
Аватар

в залозите си казах мнението за жАлтите и зИлените....да добавя....ако може да има и контузени, както вчера им пожела на разград и 7:1.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:48 pm 
Аватар

Грешиш, пожелах им ТРАЙНО контузени. В пълна сила важи и за двата подчовешки отбора, които ще играят днес :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:58 pm 
Аватар

Ваташка няма да одобри такова поведение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 3:59 pm 
Аватар

що заключихте темата за жАлтите бе...

Цитат:
Националния клуб на привържениците на Левски ще направи пресконференция, на която феновете искат да обяснят, защо смятат да бойкотират предстоящата среща с Ботев Пловдив, която е първа от шампионата. „Сините“ гостуват на „канарчетата“ в неделя от 18 часа на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив.

Брифингът ще се проведе утре от 13 часа в общежитието на юношите, което се намира до стадион „Георги Аспарухов“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:01 pm 
Аватар

antonatan написа:
Ваташка няма да одобри такова поведение :smt006

Въри да квасиш млЕкОто :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:03 pm 
Аватар

Всеки, който иска да гледа мача с мен (демек да ме почерпи бира), да ми пише ЛС за да знам колко ще сме. Ако дИбелия, некадърен, потен, аграрен инженер не дойде пак, това ще му е края :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:06 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Тон глупости изписа :smt006 Това, че ние не играем футбол и са ни били казахстанците, не променя факта, че Лудогорец е мръсен, селски отбор, чиято селска публика изпада в екстаз при наши провали. Да припомням ли, че миналия сезон бяхме на 15 минути от титлата?

Аз никъде не съм го оспорил всичко това, просто и аз съм на мнението за хърбела и щърбела. Да се подиграваме, че са паднали от Слован, при положение, че нас ни смазаха Иртьиш ми е меко казано странно.

А лафа с кашоните е готин, но за съжаление и него дори не можем да съотнесем към ситуацията, защото ние сме далеч по-зле като представяне от тях и тая и миналата година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:08 pm 
Аватар

Айде сакаме и чекаме загуби на подчовеците от Пловдив и Стара загора, а по възможност за първите да има и много контузени, да играят на 45 градуса и да има припаднали от умора! На вторите им го пожеавам това след като мине втори кръг от А група :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:09 pm 
Аватар

basma написа:
Тук сме арогантни и врим от омраза, ако не ви кефи не пълнете темите с нежните си мнения :bigok

То4ното мнение, майна! :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:14 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Всеки, който иска да гледа мача с мен (демек да ме почерпи бира), да ми пише ЛС за да знам колко ще сме. Ако дИбелия, некадърен, потен, аграрен инженер не дойде пак, това ще му е края :slap

Ооооо, във вас ли ще ги каниш :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:25 pm 
Аватар

Ти няма ли да идваш, бе, нещастник? Уплаши се от Кратун, а? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:26 pm 
Аватар

В събота идвам, мисля че говориш за мачовете тази вечер :bigok А Кратун, знам ли каква машина си го направил, щом и Говядото спрЕ да го храни, инженера също ... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:28 pm 

само бранника още има смелост :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 18, 2013 4:28 pm 
Аватар

Точно па за тея ретарди чорбое и пернати ще се сбираме. Днес ще палим Парламента.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6311 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 211  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]