forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 7:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:42 pm 
Аватар

И да отиде в Удинезе...няма да сбърка.

We_Are_Levski! написа:
Докато ако остане на Герена ще има шанс да се превърне не само в добър играч...

:bigok 67,ти ли си?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:44 pm 
Аватар

Кофти ситуация, но и на мен да ми предложи някой да ходя да работя и да живея в чужбина, като се има в предвид, че има сериозна вероятност да се развия по-добре професионално (да сме обективни все пак) не знам дали ще му мисля много.

Лошото е, че като се замислим колко и кои юноши сме изпуснали последните 5-7 години и ми се... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:44 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Не бързайте да обиждате момчето. Мислите ли, че онова дете, което плака като куче след равен с Локо (София), знае за какво става дума и движи някакви договорки с Удинезе? Родителите му си правят някакви планове, те са в правото си да искат най-доброто за детето си, така че не могат да бъдат винени. Все едно в нашия форум няма тема "Емиграция". Доколкото знам, и Наско Сираков, и Ганьо много държат на Антонио, като първият дори е наредил още на Митов да бъде налаган всеки мач. Мисля, че Тонката ще си остане при нас.

Абсолютно вярно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 6:15 pm 

RIR написа:
Кофти ситуация, но и на мен да ми предложи някой да ходя да работя и да живея в чужбина, като се има в предвид, че има сериозна вероятност да се развия по-добре професионално (да сме обективни все пак) не знам дали ще му мисля много.

Лошото е, че като се замислим колко и кои юноши сме изпуснали последните 5-7 години и ми се... :ohmygod

50/50 е работата - или ще се развие добре или ще затъне. Все пак това е Удинезе, подобни трансфери на млади талантливи футболисти за школата се правят по 10-20 на година. Освен това той значи нещо за Левски защото е наш юноша и му се дава възможност да играе на крехката възраст от 17 години. За Удинезе той няма да значи нищо и никой няма да му даде шанс да помирише терен, освен ако не се докаже че е по-добър от титулярите. Реална е възможността до 22-3 години да се лута по младежките гарнитури и Б отбора на Удинезе и после да бъде засилен един господ знае накъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 6:27 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
И да отиде в Удинезе...няма да сбърка.

We_Are_Levski! написа:
Докато ако остане на Герена ще има шанс да се превърне не само в добър играч...

:bigok 67,ти ли си?

по-скоро живее в 19ти век.
:ohmygod :ohmygod2 :ohmygod :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 6:32 pm 
Аватар

Понеже Макриев, Ивелин Попов, лайнеловски, Гаджев, Чепилов, Курдов и прасето Мишо Александров фанаха бога за шлифера!

Дали в Интер помнят Макриев а? Лута се из Израел и тва е, ебаси и кариерата дето направи! :ohmygod2
А Ивелин Попов дали го помнят вЪВ Фейенорд? Сега се мъчи в Кавказ, ебем ти и звездата! А за свинята лайнелвски кво да кажем, от Фейенорд ИЗПЪДЕН като куче, латекса изгонен, от Локо Сф изгонен и сега и от свинете избега като видя малко трудност! И понеже е страшна заведа не мое си намери отбор! Ами Гаджев, голем играч стана ама ПАО го махнаха веднага, а сега и ние се чудим как да го махнем! Ами кво да кажем за изродите Чепилов и Курдов, единият от Динамо Киев стигна до Монтана, а другият от Леверкузен до В група а сега и никъде! Ами големата свинска надежда Мишето Александров кво направи, дали в Дортмунд изобщо са чували за него а? От там стигна до твърда резерва в Лудогорец, големо постижение!!!

Ами най-големата звезда Божинов, кво направи като напусна Лече толкова млад, стигна до това на 27 години да е приключил с футболът на практика отдавна!

Та според мен Вутов колкото и смешно да звучи в Левски ще го чака добро бъдеще! Докато ако замине в чужбина сега ще свърши, поне практиката до сега показва, че няма и един български футболист напуснал България на тия години и успял!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 6:44 pm 
Аватар

Николай Михайалов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 6:48 pm 
Аватар

Росен написа:
Aз пък предпочитам да не е партенка. Нещо не ми се иска да свърши като Пичо и Лъчо и другите ни мегаталанти.

Чакай де... То целта на школата не е да прави някой играч в чужд клуб или за националния, а да работи за Левски. Кво те интересува ако ще и златна топка да вземе в друг отбор? Важно е какво ще направи за Левски.
За кво да се инвестират пари в школа и да се дава изобщо шанс на някой ако ще бяга в първия случай в който покаже нещо добро? И то реално без пари?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 6:50 pm 
Аватар

targovishte написа:
Николай Михайалов

При Николай Михайлов беше друго, след мача с Вердер вече нямаше място за него! Всички го псуваха и обиждаха, най-вече заради баща му, поведението му плейбой чалгар и онзи мач! Освен това той не избяга от клубът като другите, там стана друга врътка! Но дори и той не успя в Ливърпул и ако не беше Твенте да го дръпне сега той щеше да е в кюпа! Освен това за мен Твенте не е кой знае къв отбор ама хайде да не влизаме в спорове! При него все пак и баща му повлия, колкото и някой да не признава това, баща му има адски много връзки! И те му помогнаха на 100% както за Ливърпул, така и за после!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:01 pm 

joro123 написа:
RIR написа:

50/50 е работата - или ще се развие добре или ще затъне. Все пак това е Удинезе, подобни трансфери на млади талантливи футболисти за школата се правят по 10-20 на година. Освен това той значи нещо за Левски защото е наш юноша и му се дава възможност да играе на крехката възраст от 17 години. За Удинезе той няма да значи нищо и никой няма да му даде шанс да помирише терен, освен ако не се докаже че е по-добър от титулярите. Реална е възможността до 22-3 години да се лута по младежките гарнитури и Б отбора на Удинезе и после да бъде засилен един господ знае накъде.

Най-реалната възможност е да остане при нас и да дочака краткия си шанс чак след 4-5 години, а през това време Бру, Мру и Гру да биват предпочитани за титуляри, след което да бъде пратен към Черноморец, вече отдавна спрял да се развива, оти шансове за тия 4-5 години ще е получил само епизодично като резерва, оти бил все още млад и крехък. :bigok
Докато клубът не почне да налага юноши от ранна възраст и да им дава достатъчно спокойствие и шанс за развитие, няма как да виним такива таланти, ако решат да бегат. Лично аз не разбрах защо срещу Иртиш Вутов влизаше само като резерва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:03 pm 
Аватар

По-ранна от 16 години, здраве му кажи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:09 pm 

Kryten написа:
По-ранна от 16 години, здраве му кажи.

Титуляр беше ли? Или добре, нека да е някой друг (на 19 години примерно)? Някой от собствената школа да сме тръгвали да налагаме въобще последните години?
За какво ни е, имаме си невероятни диаманти като Ели например! :loser2
Edit: В момента е на 17 вече. А и ще се повторя: не виждам по какво отстъпва като умения на всичките ни други халфове заедно, че да седи резерва. Срещу чорбата например за 10 минути нямаше грешно отиграване!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:23 pm 
Аватар

Ако Вутов избяга, за мен си е чист предател, пък ако ще и да ме разчекнете тук във форума.
Дадоха му доста шансове, всичко сочи че ще продължава да му се гласува доверие. Взе "10-ката", представи екипите, положи капсулата в основите, има подкрепата на феновете, на Сираков, Тонев, Батков... Ебаси, какво толкова има във втория отбор на Удинезе, дето го няма в първия на Левски? Ей го, Попадийн като ходи там да не стана Неста... При все, че точно това Удинезе изпляскахме преди 5-6 години на 1/8 финала.
Сега с разкарването на Ваги се очертава да се конкурира само с Рамос за титилярно място - при все че влизаме в сезон с доста повече мачове.

П.п. Онзи ден, на Герена, Ники Митов каза нещо много интересно - "Ако пусна Вутов в началото - той няма да е този Вутов" (или нещо подобно, цитирам по памет). И е много прав, защото е доста крехък и срещу по-здрави играчи, които на са все още изморени му е адски трудно. Единствения мач в който беше титуляр мисля, че беше с доко (Сф) за купата и всички помним, че не беше от най-силните му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:31 pm 
Аватар

adrln написа:
Ако Вутов избяга, за мен си е чист предател, пък ако ще и да ме разчекнете тук във форума.
Дадоха му доста шансове, всичко сочи че ще продължава да му се гласува доверие. Взе "10-ката", представи екипите, положи капсулата в основите, има подкрепата на феновете, на Сираков, Тонев, Батков... Ебаси, какво толкова има във втория отбор на Удинезе, дето го няма в първия на Левски? Ей го, Попадийн като ходи там да не стана Неста... При все, че точно това Удинезе изпляскахме преди 5-6 години на 1/8 финала.
Сега с разкарването на Ваги се очертава да се конкурира само с Рамос за титилярно място - при все че влизаме в сезон с доста повече мачове.

П.п. Онзи ден, на Герена, Ники Митов каза нещо много интересно - "Ако пусна Вутов в началото - той няма да е този Вутов" (или нещо подобно, цитирам по памет). И е много прав, защото е доста крехък и срещу по-здрави играчи, които на са все още изморени му е адски трудно. Единствения мач в който беше титуляр мисля, че беше с доко (Сф) за купата и всички помним, че не беше от най-силните му.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:40 pm 
Аватар

Brego написа:
Докато клубът не почне да налага юноши от ранна възраст и да им дава достатъчно спокойствие и шанс за развитие, няма как да виним такива таланти, ако решат да бегат. Лично аз не разбрах защо срещу Иртиш Вутов влизаше само като резерва.

Докато талантливите юноши бягат по този начин, няма как да виним ръководството, че не им дава шанс за изява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 8:34 pm 

не са ли твърде големи очакванията към Вутов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 8:36 pm 
Аватар

Вутов трябва да остане , но ако напусне няма да има за какво да го обвиняваме. А група или Удинезе , избора е мн труден. Само ако е болен левскар би останал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:01 pm 
Аватар

jdt написа:
не са ли твърде големи очакванията към Вутов

Вероятно, но просто е единствената сламка, за която можем да се хванем. Преди 6 години едва ли би впечатлил така някого, но сега, когато конкуренцията е буквално нулева, наистина изглежда като ебати класния играч. При слепите едноокия е цар. може и много добър да е, може и просто да е добър футболист. В близката една година трудно ще разберем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:12 pm 
Аватар

Представям си в тия години ако имахме един Макриев, да ниже гол след гол при юношите, как щяхме да гледаме на него...не цар, а боК :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:23 pm 
Аватар

Боян Табаков? :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:48 pm 
Аватар

Боян Табаков с 80 гола на сезон, Мишел Георгиев с некви подобни числа... Гледаш ги като лапета, играят извънземно и после си ебава майката....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:56 pm 
Аватар

Жак Коен също вкарваше доста голове, ама...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:57 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Боян Табаков с 80 гола на сезон, Мишел Георгиев с некви подобни числа... Гледаш ги като лапета, играят извънземно и после си ебава майката....

:joint2 :smt030

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 9:59 pm 

Не искам да засегна никой,но има някаква шизофрения сред нас.Хем искаме сини сърца,милеещи за клуба,хем поощряваме всеки по-читав юноша да си бие камшика при първа възможност.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:06 pm 
Аватар

Еми, до там ни докараха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:06 pm 
Аватар

Аз вече питах веднъж - тук фенове на Левски ли сме или на някой играч поотделно? Трябва да си абсолютен малоумник, за да избереш ДЮШ или втория отбор на Удинезе където и там няма да си титуляр пред реалния шанс за титулярно място в най-големия клуб в България, обичта на феновете и грижата на ръководството. Поне от елементарна признателност трябва да подпишеш първия си договор с клуба, който те е открил, взел те е в големия град и те е изградил като футболист. Ако направи тази малоумщина и избяга в ДЮШ на удинезе му пожелавам да си счупи краченцата и повече никога да не чуем за него :smt006 Тая школа трябва да вади играчи за нашия клуб, не за чужди клубове и доста хора явно са с чорбарско мислене в това отношение. Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:15 pm 
Аватар

Е ,майка му щом казва ,че няма да остане... ясна работа.При такива казуси винаги надделява родителския фактор (потичащите реки от пари).Така че успех в Удинезе и....дано да запише някой мач в Серия А.На първо време ще го преотстъпят в отбор от сорта на - Комо,Фоджа,Салернитана.
А може и да се върне след някой друг месец....като братята Цоневи. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:16 pm 

Това преди има-няма 10 години беше немислимо,Левскари да искат да се махат добрите ни играчи.Средата на 90-те ония розовите кат беха редовно 5-ти в безсилието си измислиха тая "мантра"за да се самозаблуждават,колко са велики.Така че,съветвам някои от по-малките да си помислят по тази тема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:17 pm 
Аватар

Всъщност, за Левски е добре да се продават играчи и да излизат навън, както и да остават да играят тук. Така че и в двата варианта е добре за клуба, стига клубът да си изиграва правилно картите от това. Желая му успех каквото и да реши, но все пак предпочитам да остане тук. В случая и за него ще е по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 10:24 pm 

Brannik написа:
Ако направи тази малоумщина и избяга в ДЮШ на удинезе му пожелавам да си счупи краченцата и повече никога да не чуем за него :smt006

Адската простотия...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]