forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 8:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 1:00 pm 
Аватар

Renaissance написа:
xaxo1914 написа:
Един приятел пловдичанин ми сподели че сопотските селяни имат намерението да напълнят сектора за гости с макети на крави

:lol: :lol: :lol: :lol: И как ще стане това? Изображение

Да, а после няма да гостуват никога в София ... ще падат само служебно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:25 pm 

iSSigy написа:
Кажи ми че наистина го мислиш тва :shock: То не може да се накара хората да НЕ пътуват до там, а пък ако са вътре и им кажеш да излязат в 1вата минута...... :bigok

Аз не казвам, че е лесно изпълнимо и че може да се получи, но просто ефекта ще е по-добър. Просто така един вид се показва, че не си търсиш извинение за да не пътуваш и да не гледаш резил, а показваш че въпреки всичко си там и въпреки това не променяш позицията си, а сектора отново ще е 90 минути празен. Както и да е, ясно е че това няма как да се получи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:27 pm 
Не знаеш как, не знаеш дали, но ЗНАЕШ, че ще е по-добре от това, което ще се прави. Е затова си говорим 394394834 страници. :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:38 pm 

Нали мрънкаше за предложения и прочее, ето ти предложение... Аз съм обикновен фен, ясно е че си има начини чрез подобна позиция на НКП да се каже, че който отиде в Пловдив трябва да е с ясната представа, че ще си тръгне при първия съдийски сигнал. Аз не мога да накарам цял сектор да си тръгне, хората с мегафона могат, стига да има желание. Просто бойкотът някак си ми се струва извинение, че не искаме да гледаме поредния срам, стоейки си по домовете.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:41 pm 
Аватар

Кой може да накара чичковците от Пловдивско (нищо срещу тях нямам, те са левскари като нас и са ценни за публиката ни) да си тръгнат в началото на мача?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:42 pm 
И като си дал мнение, което сам казваш, че не знаеш как и дали може да стане, трябва да го правим?
Ми то много лесно. Аз давам мнение да влезем на трибуните и 24-а минута да нахлуем всички по пишки и да ги размятаме пред камерата. СЪС СИГУРНОСТ ще има по-голям ефект.

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:44 pm 
Аватар

Да бе, точно, ти не можеш седмица преди мача да убедиш някой в позицията си, но ще го накараш след като е пътувал, набил се е в гориво и т.н. да излезне в началото! Освен това с нашето влизане в 20-тата минута на мача т'ва е напълно илюзорно. Не ми отговориха противниците на бойкота, които въпреки всичко ще отидат "щот' никой не мое им дава наклон на хуя кво да правят", след като някакси влезнат в сектора кво ще правят? Влакче, хоро, седянка? :smt031

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:47 pm 
Аватар

Когато сме единни,тогава сме силни.Нека се опитаме да превъзмогнем собственото си его и да се съобразим с решението.Аз също имам желание да отида,но ще се съобразя.Ние сме се доказали отдавна като публика,нека сега усетят,какви са те без нас!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:49 pm 
Аватар

ge6eca написа:
Когато сме единни,тогава сме силни.Нека се опитаме да превъзмогнем собственото си его и да се съобразим с решението.Аз също имам желание да отида,но ще се съобразя.Ние сме се доказали отдавна като публика,нека сега усетят,какви са те без нас!!!

Ето хубаво мнение, без да се укорява никой. :smt023 Съгласявам се с него.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:50 pm 

Имам предвид че вече не може, защото вече си има официална позиция как ще се процедира специално за този мач. Иначе точно в последния си пост казвам, че има начини, (чрез НКП, чрез съобщения до медиите, чрез вътрешна организация, чрез хората, които имат думата в сектора и т.н.) може би си бързал да оспориш поредното мнение на някого в този форум и да не си видял. Както и да е няма смисъл да спорим, пак казвам, че и в този си вид най-после се изразява стабилна позиция.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:51 pm 
Аватар

Македония написа:
Не знаеш как, не знаеш дали, но ЗНАЕШ, че ще е по-добре от това, което ще се прави. Е затова си говорим 394394834 страници. :smt006

Всичко в клетата ни държавица е на тоя хал! Не знам кво искам, как да го направя, но предполагам, че би било супер яко ако стане, по-възможност друг да го направи, че аз съм на събора на село в тоя ден...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:54 pm 
bessen, сигурно има над 1 милиард начина да стане! Но е избран този! Проблемът на хора като вас е, че искате да е вашия начин, а най-големият ви проблем е, че "не могат някви платени, дроиграни наркомани да ви каааат ко ши прайти уе, аз не членувам никъде и шси прая кот си искам".
Днес са пак дрогираните наркомани, утре, както и вчера са и бяха уаааал, ебати хореографията, ебати снимките си качих по профила, НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, видяхте ли кво направихте ве, номер едно сме???!!!
Влез и чети само мнения на "левскари" в страниците на НКП и Фонда. Ебати гнусните хора!

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:56 pm 

bessen написа:
Извинявам се, ако е дадено това предложение, но просто не можах да изчета всички постове до момента. Не бях напълно съгласен с неходенето на мачове, защото си мислех, че вместо 2000 ще сме 300 човека и ще изглеждаме жалко, но в тази му форма - да няма нито 1 човек - подкрепям с две ръце. И все пак ми се искаше, ако се прави нещо подобно, да отидем на стадиона, да си влезем в сектора да пеем, да скачаме и при първия съдийски сигнал да си тръгнем ВСИЧКИ. Така според мен щеше да има по-голям ефект, но и в този му вариант пак е добре.

Просто предложението ти е много по-лесно изпълнимо при домакински мачове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 2:57 pm 
Аватар

лошото е, че квото и да им се каже на онези, небойкотиращите, едва ли ще се впрегнат да помислят малко или да вникнат в каквито и да са думи... :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:02 pm 
И ще отидеш и ще спреш чичките в А сектор на домакински мач сигурно? Айде стига глупости. Точно на домакински мач е НЕПРИЛОЖИМО да оставиш стадиона празен. В България. Някои от тия на 8-а минута вече крещят аре играйте веееее, ти ще му обясняваш, да сме заедно, единни и т.н да не влизаме на мача.
Сектор Б някакси може би, ама целия стадион друг път. И какъв е смисъла тогава?

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:08 pm 

Македония, къде видя, че съм против/плюя/псувам и т.н. това, което е организирано като протест. Даже напротив, казах че го подкрепям с 2 ръце. Защо по дяволите продължаваш да слагаш хора под общ знаменател и да ги отъждествяваш с подобни термини ? Единственото, което исках да направя е да дам мнение/предложение тук, защото едва ли другаде може да бъде видяно от толкова левскари. С караници и обиди доникъде няма да стигнем, не знам как все още има хора, които не са го разбрали :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:15 pm 
Аватар

И какъв е смисъла 3000 души да дадем по 10 лв. на изверга Цветан Василев :rip и неговия падуан Делян Пеевски :rip, заради които сме вече 32 дни на протести, а да излезем в първата, третата или седмата минута?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:45 pm 
Аватар

Каква помия се изсипва наистина във фейсбук страниците на Фонда и НКП. Направо съм потресен какви "Левскари" има... :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 3:57 pm 
Аватар

във ФБ е по-лесно :smt031 да бяха се дигнали всичките тия на летището да дойдат...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 4:07 pm 
Аватар

Явно някои хора ходят на стадиона по различни причини (нефутболни и нефенски). :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:34 pm 
Аватар

На този мач му липсва само 'ДундуковЪ" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:41 pm 
Аватар

Аз изключително рядко ходя на мачове извън София, като за сметка на това в София рядко пропускам.

Бойкота ми се струва правилна мярка и бих се съобразил. Според мен тези, които се пенявят срещу него, като изключим вечните мрънкала, по-скоро им е станало неприятно от това, че ще има стюарди, които ще връщат хората, които искат да влязат. Не оспорвам, че в това има логика за да се спази общото намерение никой да не влиза в сектора, но така написано звучеше доста "тоталитарно". Да не говорим някои от стюардите как малко прекаляват понякога.

За бойкот на домакински мач обаче не знам дали бих се съгласил. Като не гледам дълго Левски и ми липсва, ако ще и пълнеът на фланелките да е некачествен. Не мога да го оябсня защо е, но е така.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 5:47 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Явно някои хора ходят на стадиона по различни причини (нефутболни и нефенски). :smt017
единия такъв, детектив ли беше, вече си призна открито

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:15 pm 
Аватар

На мен ми е интересно, всички тези мрънкачи, които натЕгат да ходят в Пловдив, на колко мача през годината ходят и си позволяват да наричат отговорните фактори с ужасно грозни епитети :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:17 pm 
Аватар

Лабрадор написа:

Със седем-1 обсъждахме, че в Дондуков поне падахме от отбори в групите на Лига Европа, а сега... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:21 pm 

Малко встрани от темата,а и едва ли по-малките ще ме разберат.Обаче си представих такива келеши кат детективчето да влязат в казармата и там да викат ти ли ще ми кажеш кво да правя и не ми нарушавайте правата :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:22 pm 
Аватар

Дондуковъ през трупа ми :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:31 pm 
Аватар

Целта беше да се измести темата от този малоумен спор,а и стратегия за бистрене няма :strkstrk

Kryten написа:
Със седем-1 обсъждахме, че в Дондуков поне падахме от отбори в групите на Лига Европа, а сега... :bigok

А сега можеше да се насладим на жълти клошари,щеше да затвърди реномето на заведението :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 7:37 pm 
Аватар

Kryten написа:
Лабрадор написа:

Аз доколкото си спомням, вие последните 4...5 години само падате, така че едва ли е от мястото. :smt005
Отивайте там, където е най-яко и вкусно....поне ще се наядете, а то че пак ще паднем...е ясно..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 17, 2013 8:07 pm 

Абе наще, колкото и да са путки при вида на празния сектор би трябвало да си дадат поне малко зор... май :roll: Очаквам всичко друго, но не и да паднем... не, че има някво значение де.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1332 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]