forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 981, 982, 983, 984, 985, 986, 987 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 10:42 pm 
Аватар

След днешното отпадане окончателно отпадна възможността да вземем добър защитник, едва ли някой би се навил да дойде... демек ще гледаме тези поне до зимата :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 10:52 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми както видяхме - само с мотивация - не става.

Вече и това го няма :smt006 Явно на "професионалистите" не им понесе намаляването на заплатите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 11:16 pm 
Аватар

Нали всички са наясно, че до момента ако имаше и 1% шанс да докараме читав централен бранител, то вече и този процент го няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 11:20 pm 
Аватар

а на кого му пука вече.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 11:30 pm 
Аватар

Вече е пернишкиО ронаУдо не можем да вземем ... отиде в Турция ... :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 11:35 pm 
Аватар

Взимат 2ма централни защитника от школата и ги пускат.Аз се съмнявам да допуснат такъв гол като този срещу Иртиш неска.То всъщност и двама слепи да сложат ще имат по-добра ориентация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 11, 2013 11:43 pm 
Аватар

targovishte написа:
а на кого му пука вече.....

Братле, на този юбилей, ако не вземем титлата... Тенекетата не ми пукат, но вековния юбилей трябва да бъде сериозно почетен... от клуба! Ние сме ясни, ама онези путки трябва да ни накарат най-малкото да не се срамуваме от тях. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 12:09 am 
Аватар

Взимайте централен защитник, деба ваш'та майка, курвенска, сифилистична, неграмотна, селяндурска, агентска, комунистическа, интересчийска!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 12:32 am 
Аватар

Бащицата утре ще излезе и ще каже, че е бил договорен Джонатан Асус и ЦЗ, ама сега няма смисъл да ги взимаме вече :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 1:42 am 
Аватар

Всичко си има граници и нашият клуб ги премина отдавна.Мен днеска дори не ме беше толкова яд,а при всеки от предишните резили направо умирах отвътре.Вече не може просто да се мине с кратко беснеене,някоя треньорска смяна и т.н.Всичко в тоя клуб е сбъркано на толкова места,че наистина е страшно като се замисли човек.Много големи и сериозни промени трябват,иначе дълбаенето ще продължи и кой знае къде ще стигнем накрая,Бащицата бавно ни превръща в Слабия.
В последните 5 години резултатите ни в България и Европа са покъртителни.Тва само по себе си не чак такъв ужас,имали сме и други лоши периоди в историята,но при доста по сериозна конкуренция.Ужасяващото не е липсата на трофеи,а фактът,че в продължение на толкова време Левски не играе никакъв футбол.Тук е много лошо,че при първите по-добри резултати масата хора забравят за всичко и някои даже скачат като се каже нещо лошо за отбора,а после при логичния провал,който винаги идва,изведнъж са много изненадани и потресени.Обвиняват се тоя или оня играч и нкви такива дребни глупости,които изобщо не са в основата на проблем.Не може да работиш от днес за утре,не може да имаш връзкарска и смешна школа,мъжкият отбор 5 години да играе грозено и слабо,нямащо общо с играта дори.На фона на цялата тая картина се назначават некви измислени треньор,плащат се безумни пари за смешни селекции и заплати(плащани навреме,да,с тва са ни свързани поводите за гордост в последните години).Професиналисти сме!Насираме се жестоко,но го правим професионало,не просто като балъци,а като балъци,които всяка година раздават пари на дървени футболисти от целия свят,за да ги наложим в нашия отбор,който няма добър стил и разнообразие в атака,няма никаква защита.На всичкото отгоре често дори не взимаме играчи там където най-много ни трябват,а просто някакви други идиоти които "да повишат конкуренцията" или "да вдигнат класата"(в отборът ни,който не умее да играе футбол).Школата ни е връзкарска и непродуктивна,скаути нямаме,план за развитие на клуба и ясни цели за поне 3-4 години напред нямаме,но правим селекции,теглим жребии,правим подготовки,обяваваме амбициозно,че се борим за какви ли не неща.В началото на сезона се борим за "добро представяне в Европа,титла и купа",после само за титла и купа,после само за титла или купа,а накрая на сезона се борим да изчистим грешките.През цялото това време играчите ни изглеждат сякаш се борят с тиква на терена.Тва нещо просто трябва да престане,нещо много радикално трябва да се случи.За съжаление не виждак как ще стане,но,ако искаме да спре тва стремително потъване,наистина няма вече за кога да се чака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 2:24 am 
Аватар

Предлагам да счупим краката на футболистите, които ни дразнят, за да им намерят заместници! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 9:03 am 
Аватар

Не знам ,но при положене ,че Ели и Милиев ги махнаха и не взеха нито 1 защитник :loser2 Мисля ,че тва е просто покъртително! А в същото време крила и нападатели на килограм :ohmygod2

В момента единствените ЦЗ са ни Везалов и Попадийн . Ангелов и Димов ги преквалифицираме (понеже в тва сме експерти) и видяхме резултата вчера на мача :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 10:58 am 
Аватар

мнението на [az] малко по-горе е много точно :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 11:29 am 
Аватар

В клуба явно няма никакви пари и гледат да го добутат някакси до идването на Газпром. Затова и няма никаква селекция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 11:44 am 

Не знам какви пари няма, ама тия всичките ни чужденци, от които само Родригес бих казал, че НЕ Е за Първа Атомна (Козлодуй) /ако го има още тоя отбор/, получават комбинирано към 100 хиляди евро месечно по неофициална информация. С такива заплати и със суми като 300 хиляди евро за месията Кевин Бру, селекция МОЖЕ да се направи. Това, което НЕ може да се направи е да се перат пари.

Щото имам информация, че за тоя дебил Бру далеч не са платени такива пари. И не бих се учудил КрищУвао и ко. в действителност да получават 50, ако не и по-малко, хиляди евро.
Сигурно и тия сичките Наско ги е довел. :bigok

Ако бяха обявени две нулеви години /каквито и без тва имахме/ и се пестяха тия пари от заплати, току-виж щяхме хем да имаме пари за адекватна селекция, включваща Георги Терзиев, например, хем можеше да имаме някой обигран юноша след толкова години.
Ама за кво българи като може да излизаме с 8 скъпоплатени маймуни... :levski
Нито един силен отбор в историята на Левски не е гъмжал от чужденци и маймуни. Дори в отбора на Мъри бяха само 4- кой от кой по-добър.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 3:43 pm 
Аватар

Цитат:
Спортно техническият директор на Левски Наско Сираков заяви за Гонг, че Николай Митов вече не е треньор на „сините“. Причина за това решение е отпадането от Иртиш Павлодар.

„Едно е сигурно - Митов няма да е треньор на Левски. Проведох разговор с него, постигнахме единодушно решение. Трябва да търсим друго решение за отбора. Желая му успех, но Левски ще има нов треньор“, заяви Сираков.

Очаквайте подробности!

Очаквано !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:01 pm 
Аватар

Насето го извъртя номера на Митов. Не го искаше за треньор и му отне една седмица да го разкара. Ако успее да се задържи поне един сезон в Левски ще се окопае добре с негови хора навсякъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:04 pm 
Аватар

Извинявай ама Митов се разкара сам. Не знам никой нормален, който да го държи след този мач. Не виждам и нормален човек, който не би подал на мига оставка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:08 pm 
Аватар

Цитат:
„Със сигурност ще освободим някои от футболистите, други ще бъдат продадени. В напреднали преговори сме за Базил Де Карвальо. Надявам се нещата до понеделник да бъдат ясни. Със сигурност ще привлечем нови футболисти, но първо трябва да освободим някои. Има хора в този отбор, които достатъчно време показват, че не заслужават да седят“, отсече Сираков

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:11 pm 
Аватар

Kryten написа:
Извинявай ама Митов се разкара сам. Не знам никой нормален, който да го държи след този мач. Не виждам и нормален човек, който не би подал на мига оставка.

Не ме разбирай погрешно. След тия два мача, плюс двата загубени финала миналата година си е повече от нормално. Просто типично в негов стил си го изчака и го освободи много бързо. Имаше индикации преди месец, че не го иска там. Сега ще видим кое светило ще доведе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:13 pm 
Аватар

В крайна сметка Наско отново ще е човека с твърда ръка в Левски.Колкото и тука да има комплексирани недорасляци които го обиждат нон-стоп.
От изгонените трябва да са Прасокин,Гаджев,Йорданов задължително.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:13 pm 
Аватар

Kryten написа:

В изказването му от снощи, нямаше никакви податки, че възнамерява да си тръгва. Наско П. му е казал в самолета, че му е време и така

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:17 pm 
Аватар

Аз също бих го махнал :smt006 Това,което се случи не е просто резил, а е срам за футбола :smt006
Сега освен централни защитници, вътрешни халфове, бекове и крила :bigok, търсим и треньор :strkstrk
Това ще е трансферен прозорец за чудо и приказ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:21 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Аз също бих го махнал :smt006 Това,което се случи не е просто резил, а е срам за футбола :smt006
Сега освен централни защитници, вътрешни халфове, бекове и крила :bigok, търсим и треньор :strkstrk
Това ще е трансферен прозорец за чудо и приказ :strkstrk

Ако и треньора го търсиме както централния защитник, поне до Нова година ще ни трябва време :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:22 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
Не ме разбирай погрешно. След тия два мача, плюс двата загубени финала миналата година си е повече от нормално. Просто типично в негов стил си го изчака и го освободи много бързо. Имаше индикации преди месец, че не го иска там. Сега ще видим кое светило ще доведе.

И кой стил щеше да е по-подходящ? Да започнем ударно с 5 мача без победа в А група, може би.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:24 pm 
Аватар

Аз си мисля, че от българите явно Гочето чака на пусия, а инак оня Янкович е фрии агент, така че е БЕЗПЛАТЕН! Отговаря на условието. Ся ще домъкне и 1 тон сърби за ЦЗ и квито се сетите постове още.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:25 pm 
Аватар

Илиян Стоянов взе ли лиценза за треньор? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:27 pm 
Аватар

Ей ся е момента Овчата Глава да се помоли на дъртия Вуцан :ohmygod

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:29 pm 
Някой да пусне тук списък с всички познати треньори и картоиграчи на Насе П. и съм сигурен, че на логическия принцип на изключването до 1 час ще знаем със сигурност името на новия треньор :wink:
Иначе аз лично супер много се кефя "че Левски ще изглежда по съвсем различен начин през сезона".
Тва, кълна се в Бащицата да умре ако лъжа, не съм го чувал никога досега :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 12, 2013 4:30 pm 
Аватар

Besnq_Levskar написа:
В крайна сметка Наско отново ще е човека с твърда ръка в Левски.Колкото и тука да има комплексирани недорасляци които го обиждат нон-стоп.
От изгонените трябва да са Прасокин,Гаджев,Йорданов задължително.

Недорасляк имаш само в гащите си!!!
Надявам се Насо да изгони първо себе си!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 981, 982, 983, 984, 985, 986, 987 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]