forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 5:30 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 8:39 pm 
Аватар

Ако ще и Крачунов да вземат, поне е играл футбол, за разлика от фамозния Пламен Димов, син на баща си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 9:55 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Спокойно, бе, нали Насо е в отбора? Нали без него няма Левски? Нали без него няма читава селекция? Нали без него няма подчинение и мир в съблекалнята? Нали без него нямаше да станем на 100 години?
Или Митов ще е виновен, той не иска защитници?

Какво е виновен Насо, че Дончо си бърка в гъза цяла година?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 10:13 pm 
Аватар

А Дончо защо още работи в клуба тогава? Всъщност, за какво точно ни е Насо, след като за провалите все други ще са виновните, не шефа им? Ще ми разясниш, надявам се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 10:17 pm 
Аватар

Е не, не, не може без Насо :smt018

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 10:22 pm 
Аватар

Насо няма лоши трансфери :smt005 сега да е довел лош ЦЗ? Не е! Това е защото Наско си е Наско :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 10:52 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А Дончо защо още работи в клуба тогава? Всъщност, за какво точно ни е Насо, след като за провалите все други ще са виновните, не шефа им? Ще ми разясниш, надявам се.

Насо не е назначавал Дончо. А защо не го гони още не мога да ти отговоря. Може Тонев да се е застъпил за него ама това са само догатки... Сираков е от 2 -3 седмици в клуба и не виждам за какво може да е виновен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 10:59 pm 
Аватар

Очевидно е, че нема кинти, нема, нема кинти :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 27, 2013 11:27 pm 
Аватар

е то ако всяка година не достигат кинтите да се вземе ключовия човек, за какво говорим изобщо. миналата година не достигаха за нападател, тази не достигат за защитник. следващата година ще се отвори дупка в някоя друга зона и пак няма да я запълним с качествен играч. това значи, че сме обречени всяка година да ставаме по-слаби от предишната

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 12:54 am 
Аватар

Млад орел свири на “Левски”
Младият израелски рефер Орел Гринфелд ще ръководи първия мач на Левски срещу казахстанския "Иртиш". Двубоят от първия квалификационен кръг на Лига Европа ще се играе на 4-и юли на стадион "Георги Аспарухов" от 21 часа. 31-годишният израелски арбитър няма голям опит, като през миналия сезон е свирил един-единствен мач от турнира Лига Европа.
Орел Гринфелд до този момент главно е ръководил мачове от европейските квалификации за младежи до 21 години. Александър Харкамп от Австрия пък ще ръководи реванша в Казахстан седмица по-късно.
В същото време "Левски" се отказа да праща Мариан Христов на разузнаване до Казахстан заради сложния път от Австрия. Със задачата вече е натоварен скаутът Кирчо Вангелов.
Селекцията на "Левски" може да бъде завършена и до неделя. Тогава се чака развръзка на преговорите с двама от набелязаните футболисти. "Сините" търсят най-вече централен защитник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 12:57 am 
Аватар

Всички говорят за тях, но никой не ги е виждал :loser2
Ако дойде някой, евентуално, ще можем ли да го картотекираме за мачовете с казахстанците?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 12:59 am 
Аватар

С Танко Дяков съм пил и пушил на 2 маси и ми е казвал, че е левскар от малък. Да идва.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 12:59 am 
Аватар

Аз съм сигурен, че нашите коткат някакви добри играчи. Всичките спрягани по медиите изглеждаха повече от добре. Все се надявам, че няма да има "заради тоя ли чакахме толко". Поне като визитка говоря. Как ще играе, зависи много от треньора, ако не си правилно построен и Пике ще е смешен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 1:09 am 
Аватар

Кои имена са се спрягали, защото аз не съм прочел за нито един? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 8:24 am 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски ще направи последен опит да привлече бранителя на Черноморец Георги Терзиев. Не е тайна, че сините изпитват проблеми в защита и спешно търсят играчи за да се подсилят в тази зона, поради което са решили отново да пробват да вземат младежкия национал.

Според 7 Дни спорт, от Левски са готови да предложат 250 000 евро на "акулите" и да им преотстъпят като бонус трима техни играчи. Освен това столичани ще добавят и процент от бъдеща продажба на Терзиев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 10:08 am 
Аватар

Ако ще е Терзиев, направода връщаме Милийката :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 10:10 am 
Аватар

Като няма централен защитник по света достоен за безбройните финанси на Бащицата, защо не погледнем в нашата школа?
Юношите и те ли играят без ЦЗ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 10:18 am 
Аватар

Търсят ЦЗ с инициали ЦЗ, за да задоволят изискванията ни отвсЕкъде. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 10:45 am 
Аватар

Да си вземем някой защитник от Берое :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 11:35 am 
Аватар

Teрзиев е боК на Football Manager :ls-cup

Като стана дума за Football Manager. Вместо да имаме скаутско звено, що не си вземем и ние един такъв:

http://www.sportal.bg/news.php?news=431921

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 12:27 pm 
Аватар

Борислав Стойчев вече загрява! :strkstrk :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 2:02 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Ако ще е Терзиев, направода връщаме Милийката :strkstrk

Какво толкова дават зор някои за тоя Терзиев, нямам идея... Пак защитник от отбор, който играе 83.16% от времето на контра-атаки. Шансът да е нещо повече от ии5 или Пл.Димов е към 20.23% :smt006
Hidden-a беше коментирал, че ни трябват защитници на отбори, които играят атакуващо...Да могат да играят на празни пространства, да са бързи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 2:50 pm 
Аватар

Хидъна го беше коментирал, изхождайки от положението ни в А група, където владеем топката, а на нас ни играят на контри. Но беше пропуснал, че все пак искаме да играем и в ЕТ, където вероятноста ние да сме натикани в наказателното и да разчитаме на контри не е за пренебрегване. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:17 pm 
Аватар

И на мен, обаче, тая работа с Терзиев ми мирише на Пламен Димов номер 2. Него го взехме пак от цаците, с визитка на младежки национал, титуляр в чъц, надежда, перспективен, млад, научен от Херо.....ебем ти и дървото!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:23 pm 
Аватар

Разликата е от тук до Павлодар между двамата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Хидъна го беше коментирал, изхождайки от положението ни в А група, където владеем топката, а на нас ни играят на контри. Но беше пропуснал, че все пак искаме да играем и в ЕТ, където вероятноста ние да сме натикани в наказателното и да разчитаме на контри не е за пренебрегване. :smt023

Е, щом могат да играят на свободни пространства, ще могат и когато ние сме се затворили. Обратното обаче не е в сила

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:26 pm 
Аватар

Alek написа:

Хич не съм убеден, че ще видим такава (ако изобщо го вземем, естествено).

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:28 pm 
Аватар

Wildkid написа:
И на мен, обаче, тая работа с Терзиев ми мирише на Пламен Димов номер 2. Него го взехме пак от цаците, с визитка на младежки национал, титуляр в чъц, надежда, перспективен, млад, научен от Херо.....ебем ти и дървото!

Именно за това ще да е :lol: Абсурд да сме го взели по буферска линия Иво Тонев - Диян Петков :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:35 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Alek написа:

Хич не съм убеден, че ще видим такава (ако изобщо го вземем, естествено).

Аз бях човекът който пискаше като луд, като го привлякохме Пламен Димов, че е пълен идиот и е абсурден трансфер.
Терзиев е класи над него и именно затова се съмнявам да го привлечем, най-малкото Ганя каза, че защитниците са free transfer.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:35 pm 
Аватар

Стига сте говорили глупости.Терзиев е много добър за А група и със сигурност е доста над сегашните ни централни защитници.То ние всъщност имаме само 1,щото двамата Димови са халфове.Шансът да бил като ИИ 5 и не знам си кво бил 20% :ohmygod. Няма шанс и няма значение от какъв отбор идва,важното е дали има качества,а Терзиев ги има.Тука некои философи разправяха,че и Стефан Велев бил като Илиян Йорданов :lol: .Терзиев и Велев не са Малдини и Пирло,но са добри за България,а имат и бъдеще в едно нещо,наречено Национален отбор,което за Левски в момента е някаква далечна и непозната дума.Биха могли да бъдат и в ядрото на един силен български Левски,а също и да им се вземат добри пари след време,за разлика от Ели,Диамутен,Марсиньо,Арш,Матондо и т.н.На всичкото отгоре към чужденците критикте са доста по-малко,дори когато са на нивото на нашите играчи.Представям си,ако примерно Чаворски беше играл през миналия сезон и блестял с нескопосани отигравания като на мангальо или Силва.При първия пропуск щеше да се почне с "да закриваме школата" и т.н.Тука по Живко Миланов колко ебавки се сипеха,а за ретарда Мюлдер,който е на подобно ниво,нищо.Получава се някаква адски абсурдна сируация,в която от скъпоплатените чужденци се изисква същото или дори по-малко,отколкото от българските играчи.Идва някакъв млад от друг отбор или школата и се очаква веднага да е готов за титуляр,да е адски добър,а когато дойде чужденец на 26-27 с голяма заплата и е пълен смешник-няма проблем,разтрогва с неустойка и водим нов-същия като предния.И проблемът не е в Берое или Чъц,а в това,че ние не взимаме тези,които трябва.
Както и да е,вече на всички би трябвало да им е станало ясно,че трансфер на Терзиев е много малко вероятен,така че не знам кво толкова продължава да се обсъжда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 28, 2013 3:39 pm 
Аватар

Естествено тактично се пропуска фактът, че Жиката беше най-слабия от четиримата ни защитници по онова време, а Мюлдер - единствения от сегашните 4-ма, който става за нещо......

Тая работа с "български Левски" е чудесна, но неосъществима, колкото и да не ти се иска. А ако не беше "мангальо", не знам точно на кое място щяхме да завършим, ама едва ли щяхме да сме в Европа.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 969, 970, 971, 972, 973, 974, 975 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]