forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 7:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 4:36 am 
Аватар

Такава била работата значи.Еми в такъв случай много ми е жал за разни други малки държави със смешни първенства,на които явно още никой не им е казал,че не можело да играят с техни футболисти,а трябвало да имат по 15 чужденци,бедните те :? .Ето няколко такива: http://www.transfermarkt.co.uk/en/wysch ... _WER1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/super ... _SER1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/corgo ... _SLO1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/1-hnl ... b_KR1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gambr ... b_TS1.html
Всичките първенства имат повече успехи от нас в евротурнирите в последните години,само за словаците не съм сигурен,но ме мързи сега да гледам,спи ми се :bigok .А и в Румъния първите два отбора в момента имат много малко чужденци.В алкохолизираните Русия и Украйна,които ми даваш за пример,водещите отбори са пълни с чужденци,така че не знам за кво изобщо говориш,но как да е.Иначе,верно,ние не можем като тях да купуваме от Западна Европа играчи с по 5-10,че и 15 милионa надценка.Хълк,Батман и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 8:31 am 
Аватар

Но за сметка на това нито една от тия държави не са добре с клубният футбол. Чехия от години не са били толкова зле, имаха едни Пилзен за последните 7-8 години. Спарта Прага и Славия са много слаби в момента. Сърбите и те имат едни групи на ЕКТ на Партизан в същият период от време. Загреб са ОК, но там втори отбор няма, а Словакия няма да ги коментирам. Нито едно от тия първенства не е силно като резултати, а 99% от тях не са и оспорвани.
Румънците наляха големи пари, постигнаха страхотни резултати, вкараха 5-6 различни отбори в ШЛ, играха с успех и фалираха почти всичките, не знам колко са крали там. Така че трябва да оценим и стабилноста която имаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:21 am 
Аватар

Абе вие продължавате да си живеете в разни сънища :smt005
Алек, как може да кажеш, че словашкото първенство е по-слабо от нашето, та половината им група е отстранявала наши отбори в ЕКТ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:24 am 
Аватар

Е, като е отстранявало та какво? Къде са играли? Ние също сме ги отстранявали. Нито един сръбски, хърватски, словашки или чешки отбор не е играл 1/4 финал в Европа последните 10 години. Само Динамо са класа от тия държави и то последните 3-4 години, а според мен Лудогорец бяха по-добри в двата мача от тях, просто селски манталитет ги прецака.

Пак казвам, трябва ядро от българи, не може единсвените титуляри да са Илиев и Велев. Трябва поне още един, който да е титуляр. Ясно е, че всичките резерви са българи, но не може само така. Според мен най-добрият трансфер е на Терзиев, там се искат сигурно големи пари, и следват Генков или Златински. Генков за да дойде, трябва да разкараме Базила, а Златински е супер халф и лесно може да се измъкне от безпаричието в Локо ПЛД.

Последна промяна Alek на Пет Юни 07, 2013 11:28 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:25 am 
Ей го защитника, Везалов остава :strkstrk Остава Данчо да се възстанови и е екстра всичко :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:29 am 
Аватар

Направо от двамата правим един - Данчо Везалов и ще бъде опора и стълб в защитата :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:32 am 
Аватар

Не знам, тоя Везалов е опция, по-добър е от всички други, което изобщо не го прави добър. Трябват си двама нови защитника, класни. При добър треньор може да се поработи по някакъв начин, но Митов твърдо го изхвърляше от отбора и игра срещу Славия по стечение на обстоятелставата, така че според мен Митов не разчита на него и съм готов да му се доверя на преценката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:35 am 
Аватар

Трябват двама нови централни, а Вазелинов да остане за резерва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:39 am 
Аватар

Това е перфектният вариант, но не съмнявам да сме толкова ларж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:41 am 
Аватар

Alek написа:
Е, като е отстранявало та какво? Къде са играли? Ние също сме ги отстранявали. Нито един сръбски, хърватски, словашки или чешки отбор не е играл 1/4 финал в Европа последните 10 години. Само Динамо са класа от тия държави и то последните 3-4 години, а според мен Лудогорец бяха по-добри в двата мача от тях, просто селски манталитет ги прецака.

:bigok :bigok :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 11:42 am 
Аватар

[az] написа:
Такава била работата значи.Еми в такъв случай много ми е жал за разни други малки държави със смешни първенства,на които явно още никой не им е казал,че не можело да играят с техни футболисти,а трябвало да имат по 15 чужденци,бедните те :? .Ето няколко такива: http://www.transfermarkt.co.uk/en/wysch ... _WER1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/super ... _SER1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/corgo ... _SLO1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/1-hnl ... b_KR1.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/gambr ... b_TS1.html
Всичките първенства имат повече успехи от нас в евротурнирите в последните години,само за словаците не съм сигурен,но ме мързи сега да гледам,спи ми се :bigok .А и в Румъния първите два отбора в момента имат много малко чужденци.В алкохолизираните Русия и Украйна,които ми даваш за пример,водещите отбори са пълни с чужденци,така че не знам за кво изобщо говориш,но как да е.Иначе,верно,ние не можем като тях да купуваме от Западна Европа играчи с по 5-10,че и 15 милионa надценка.Хълк,Батман и т.н.

Ставаше въпрос да се купуват класни попълнение....които да дърпат отбора нагоре....а не на кило чужденци.... :smt006
И така споменатите от тебе алкохолизирани...редовно играят в групите на ЕКТ...чат пат и някоя купа вземат... :bigok
А тия дадените от тебе...не ги виждам нещо на картата последните години....нещо като нас...че и по зле... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:05 pm 
Аватар

Цитат:
Старши треньорът на Левски Николай Митов се е посъветвал с национала Петър Занев за трансфера на Рамон Лопес, научи „Меридиан Мач". Бившият ляв защитник на Литекс е играл с бразилеца Волин Луцк и познава отлично качествата му.

По телефона Занев е обяснил на Митов, че Лопес е страхотен футболист, който е много висока класа за стандартите на България.

Междувременно авторитетният португалски вестник „А'Бола" обяви, че Левски ще се опита да задържи Рене Михелич в състава си и през следващия сезон. Михелич все още има действащ договор с Насионал (Мадейра), а през последния полусезон бе преотстъпен в Левски. Според медията Левски се бори с изпадналия от елита на Италия Палермо за подписа на словенския халф.
Според информация на „Меридиан Мач" „сините" нямат интерес към 24-годишния Михелич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:37 pm 
Аватар

Изображение

татуиран :bigok късо подстриган :bigok победител :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:39 pm 
Аватар

Алеле майко :smt005 Търговище,нали според теб в малки страни със слаби първенства не можело да си рачитат на собствени играчи.Аз ти давам примери и ти ми казваш,че били слаби :shock: Тва беше идеята,такива около нашето ниво,които взимат малко чужденци(следователно са доста по-внимателни в избора и по-често уцелват с трансфери).Миналите през Партизан,Звезда,Войводина,Динамо,Бате,Спарта Прага и т.н. доста по-често са класа в първенствата им.Да не изреждам много,само няколко ярки примера:Клео,Едуардо,Ренан Бресан,Вилфред Бони и т.н.И въпреки,че в тия първенства играят почти само с техни футболисти и не прахосват купища пари за трансфери и заплати,се представят по-добре от нас в Европа.Точно в малки държави с ниски цели най-лесно се налагат собствени играчи.В Русия и Украйна правят същото като нас,но в по-голям мащаб,пълнят се с всякакви чужденци на много надути цени и заплати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:39 pm 
Аватар

ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ И ХАЛФ :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:49 pm 
Аватар

Дано подпише Лопес,екстра е!
От видеото за него,ми направи впечетление,че е много офанзивен-хване ли топката веднага тръгва рязко напред.Много ми се иска тези срещу които играе в клипчетата,да не са гола вода,и тази агресия да може да я прилага и срещу дърварите от нашето първенство.Очевидно притежава физика,бързина,донякъде удар и най-важното-хъс,подплатен с майсторство!!!
Не е за крило,играч е за средата на терена,зад нападателя,с по-свободни функции.На мен по начина,по който тръгваше с топката и подминаваше защитниците,ми напомни на кюрда,колкото и да не искам да си спомням тези моменти!!!
Само Левски-Обичаме те!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:51 pm 
Аватар

малко напомняне само ако забелявате всички видиа са от преди няколко години
да не се е отдал на дебелеене през това време, че ги знаем на аккво са способни...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:52 pm 
Аватар

Е, изнамерихме едно клипче от 2012та, в което беше общо взето най-добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:57 pm 
Аватар

Alek написа:
Е, изнамерихме едно клипче от 2012та, в което беше общо взето най-добре.

КлиБчето, дето беше изнамерено от 2012 всъщност е същото, което е постнато с мачове от 2009г. Но от последната снимка с д-р Илиев, поне се вижда, че не е "надебелял"!
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 12:59 pm 
Аватар

Е, бяха включени трите му гола от този сезон, те са от август миналата година. По една или друга причина е играл мнооого малко този сезон, но пък в 99% от случайте по 90 минути, което означава, че не е зле физически подготвен. Най-вероятно е отказал да преподпише и е бил закован на пейката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:00 pm 
Аватар

Alek написа:
Е, бяха включени трите му гола от този сезон, те са от август миналата година. По една или друга причина е играл мнооого малко този сезон, но пък в 99% от случайте по 90 минути, което означава, че не е зле физически подготвен. Най-вероятно е отказал да преподпише и е бил закован на пейката.

А дано! все пак, ще е жалко да се окаже леко кУц!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:03 pm 
Аватар

Не бих се изненадал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:04 pm 
Аватар

Alek написа:
Не бих се изненадал.

::)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:05 pm 
Аватар

Тоя ми изглежда добре за ЦЗ....нищо, че не е.... :bigok
Ние сме царете на преквалификациите и ще му намерим точното място... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:15 pm 
Аватар

targovishte написа:
Тоя ми изглежда добре за ЦЗ....нищо, че не е.... :bigok
Ние сме царете на преквалификациите и ще му намерим точното място... :strkstrk

Ами да!
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Само си представи - отнема топката(ако успее....), след което започва мълниеносна атака, със преодоляването на един, двама трима противникови футболисти и ювелирен пас към кубето на Силва
:strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Сега, като се замисля, Митов може да стане родоначалник на нов футболен феномен - "АНТИБАРЦА"! Взимаме атакуващи халфове(на килограм) но ги подреждаме в дефанзивен план! Ще избием рибата "отвсЕкъде"!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:34 pm 
http://www.youtube.com/watch?v=oLyAEgPVpME

Бразилеца тука няма слабо изпълнение, а има някои доста впечатляващи. :smt023 Дано да му тръгне, щото то при нас всичко е до тръгване..

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:39 pm 
Аватар

Македония написа:
http://www.youtube.com/watch?v=oLyAEgPVpME

Бразилеца тука няма слабо изпълнение, а има някои доста впечатляващи. :smt023 Дано да му тръгне, щото то при нас всичко е до тръгване..

Тука е ебаси машината :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:39 pm 
Аватар

Дончо да не си е помислил, че щом е с 5 номер е дефанзивен халф. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:49 pm 
Аватар

http://www.transfermarkt.com/en/joaozin ... 73783.html
Contract until: 30.06.2013 :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 07, 2013 1:52 pm 
Аватар

И аз го видях вчера докато разглеждах свободните агенти. Няма шанс да го вземем, а според мен губим УНИКАЛЕН процент от продажбата му, защото ще иде в богат руски клуб без пари. Със сигурност сме си запазили 15-20% които отиват на кино в тази ситуация, а 20% от 4-5млн. трансфер са много и ни оправяха селекцията на макс.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]