forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 12:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 931, 932, 933, 934, 935, 936, 937 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 7:42 am 
Аватар

Alek написа:
Цитат:
От "Левски" водят поредни преговори с "Искър" за Кевин Бру, който на два пъти се размина с трансфер при "сините".

С Искър водели разговори :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 9:28 am 
Аватар

Е що не, може вчера "Искър" да са го взели тоя, и сега да крънкаме тях :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 10:34 am 
Аватар

Най-вероятно има някаква грешка. :smt017 Не става ясно дали го вземаме от Нови Искър или от Гара Искър :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 10:42 am 
Аватар

Wildkid написа:
Е що не, може вчера "Искър" да са го взели тоя, и сега да крънкаме тях :bigok :bigok :bigok

схемите на Насо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 10:51 am 
Аватар

С уредени титли момци не се влиза в ШЛ и не се играе 1/4 в УЕФА, това се прави с ИГРА!!!

Говорите за Наско и го сравнявате с другите след него, за съжаление не ги сравнявате с това което има значение за един спортен директор, а с това какви били като хора! Дали били добри по-душа, дали били по-големи Левскари от другите, дали били крадливи или не! А единственото важно нещо за клуб като Левски са успехите и играта на отбора, нищо друго! А от както се махна Наско такава няма, дори и при титлата на Кокалчето!

Защото като сравняваме Наско все пак той има като директор 5 титли и 4 купи! Имахме участие в ШЛ, 1/4 в УЕФА и тотално мачкахме на прасетата в дербитата! Да отпаднахме от Тампере, Беверен и Щурм с дузпи което беше голям срам особенно първите две. Да отпаднахме и от Бешикташ, Галатасарай, Челси, Динамо Киев и Шалке но за мен те бяха напълно нормални неща, т.к. тези отбори бяха доста по-класни от нас тогава! Но за сметка на това отстранихме и победихме редица добри отбори в Европа през годините(Апоел, Хайдук, Бран, Брьондби, Оксер, Динамо Б, Марсилия, Артмедия, Удинезе и Киево)!!!

А след него се наредиха Дани, Гонзо, Тонев и пак Дани с Тонев сега пролетта! И какво постигнахме като клуб една титла преди 5 години и една добра есен в Европа, а да бихме и третият отбор на Лацио!

На практика имахме само една титла с Дани, след което след 2 години направихме добра есен в Европа с Гонзо и отстранихме Калмар и АИК, и победихме в групите Гент и Спортинг!

За сметка на тези успехи ако някой е забравил изтърпяхме следните унижения:

Отпадания в Европа от Бате, Жилина, Дебрецен, Спартак Т. и Сараево! :ohmygod Липса на отличие за Левски в 4-ри поредни сезона, като това преди 10 дни беше пълен ужас! Загуба на титла в последният кръг на Герена след като водиш в точките и имаш мач със Славия! Напълно загубено предимство в мачовете със свинете, през тези години тия записаха толкова победи над нас колкото нямаха в предишните 15 години сигурно! Като сложиш и безумната загуба от тия гниди на Герена за първи път от 26 години, записахме и още загуби и от други отбори които не ни бяха били десетки години (Сливен, Чорбое, еклерите и жалтити)! Записахме и загуби на Герена от Локо Пд също за първи път от милион години, онова 0-3 с Локо Сф също беше чудовищен срам нищо, че после станахме шампиони! Освен това лудокурец и Черноморец ни биха няколко пъти по-ред през този период :smt005 :ohmygod . Абе идилия сезони бяха тези от както Наско си тръгна до сега!

Наско може да е всякакъв, но като сложиш на кантар неговият период в клуба като директор от пролетта на 99та до пролетта на 2008 (без сезон 03/04 когато не беше директор). И сложиш от друга страна последните 5 години на хаус в клуба за който беше виновен само тара и никой друг, работата е ясна! Времето на Наско като управление и ред в клуба беше на светлинни години от това след него! А дали е крадял, правил далавери, комисионни и други шашми не ми пука изобщо, защото именно тогава през 2005 и 2006 съм изпитал такава емоция и радост, че за нищо на света не бих се разделил с тези спомени! Та дори и Наско Сираков да е откраднал цялото злато на Форд Нокс за себе си през този период!

Най-малкото вижте реакцията на прасетата и другата сган която ни мрази, щом чуха за Наско се изпонасраха от страх всичките още от сега без да е дошъл! А какво ли ще им е когато дойде наистина, цялата тая клика която сере по-Левски вече няколко сезона ще бъде изядена с парцалите! И трябва да е ясно за всички нашата работа е да подкрепяме Левски София а не който го управлява! Ние сме първо фенове на Левски след това на някоя или друга легенда на клуба! Аз лично винаги съм смятал, че Гонзо му беше прекалено рано за директор и треньор в Левски и не ставаше още за тая работа, но го подкрепях напълно! Защото беше лицето на Левски тогава, няма значение президентът, директорът или играчите ние сме фенове на Левски не на тях! Левски е публиката, историята, легендите, успехите, традицията, стадионът и чак тогава хората в клубът сега! Просто нашата работа е да подкрепяме отборът както го направихме тоя сезон, защото друг Левски нямаме, без значение дали Наско, Гонзо, Дани или друг са в клубът или пък не!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 10:57 am 
Аватар

Значи най-големия плюс на Сираков е, че може да работи с играчи. А на Тонев най-големия минус.
Не може Тонев да излезе като шеф и да смотолеви, че някой не се е напънал както трябва в определен мач и да не го завреш после в кучия гъз. Остава един такъв горчив вкус при нас феновете!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 11:17 am 
Аватар

Но не изчакахме да видим какво може Боримиров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 11:28 am 
Аватар

Много сложно е с Боримиров, защото той повече е още с манталитет на футболист, а не толкова на ръководител.
Вчера Батков говори пред БТВ за него и казва нещо от сорта: "Добро момче е...", все едно не го е назначил той за втори път директор! :shock: Друг е въпроса как Боримиров се легитимира като ръководител.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 11:31 am 
Аватар

Само ме притеснява, след като Вуцан му биха шута от Славия, да не вземе да цъфне при нас :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 11:45 am 
Аватар

Alek написа:
В тоя форум имам три бана, общо взето всички са ми по време на сесия. :DDD Трябва ми Бай Иван да ми даде точна препоръка, която acrimonoius никога не пропуска да ми я напомни. :smt003

Този път не си говорил простотии, но отново ще те посъветвам да маструбираш по- често! :bigok

Ще правим ли вече темата за първа тренировка... Остават само 5 дни... :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 11:46 am 
Аватар

Прави! :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:01 pm 
Аватар

Kryten написа:
Прави! :hitl1

Махни едната тема, а другата направи важна :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:02 pm 
Аватар

:slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:53 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Alek написа:
В тоя форум имам три бана, общо взето всички са ми по време на сесия. :DDD Трябва ми Бай Иван да ми даде точна препоръка, която acrimonoius никога не пропуска да ми я напомни. :smt003

Този път не си говорил простотии, но отново ще те посъветвам да маструбираш по- често! :bigok

Ще правим ли вече темата за първа тренировка... Остават само 5 дни... :smt026

Тогава обяснявах, че Присо е пълен глупак и не ни трябва, просто го обяснявах по цял ден и досадих. :DDDDD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 12:55 pm 
Аватар

Аз такъв съвет ли съм ти дал,не е възможно,никога не съм използвал такива думи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 1:38 pm 
Аватар

Цитат:
Иво Тонев: Аз препоръчах Наско Сираков на Батков

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 1:52 pm 
Аватар

Adepta написа:
Цитат:

100 про... :loser2

Ти какво очакваш да каже?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 3:07 pm 
Аватар

В същото време по други медии се обяснява, как именно Борат бил натискал за Насо, нищо че с Раев не могат да се дишат :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 3:33 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Adepta написа:
Цитат:

100 про... :loser2

Ти какво очакваш да каже?

Ами странно ми е, уж Борето той го е докарал, затова се пуля.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 5:34 pm 
Аватар

Цитат:
Словенският полузащитник Рене Михелич е пред трансфер в Италия, съобщават медиите на Апенините. Интерес към плеймейкъра има от страна на изпадналия от елита Палермо.

Двойникът на Пацо от "Биг Брадър" през пролетта игра за Левски като преотстъпен от Насионал Мадейра, но не впечатли с изявите си със "синия" екип. Той изигра 9 мача в българската "А" група, вкара един гол и си тръгна от "Герена". Попадението му бе във вратата на Черно море на "Тича".

Когато Илиан Илиев бе треньор на левскарите, имаше вероятност халфът да остане в тима с постоянен договор, но с идването на Николай Митов, тя отпадна.

24-годишният словенец не влиза в плановете на португалския клуб и Палермо ще може да го закупи на изгодна цена. Сицилианците гласят Михелич за заместник в състава на сънародника му Йосип Иличич, който със сигурност напуска след изпадането от Серия "А".

Интерес към Иличич има от страна на водещи отбори от Италия и Англия като е оценяван на 15 млн. евро.

От няколко дни кормилото на клуба от Сицилия бе поето от легендарния италиански футболист Дженаро Гатузо. 35-годишният Гатузо бе играещ треньор на швейцарския Сион през миналия сезон, а през този ще води тима на Палермо в Серия "Б".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 5:58 pm 
Аватар

Отдавна не съм поствал, но днес мернах някъде, че Георги Илиев може да премине в Гората! Няма ли да е добре да се пробваме!?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 6:22 pm 

tikvarova написа:
Отдавна не съм поствал, но днес мернах някъде, че Георги Илиев може да премине в Гората! Няма ли да е добре да се пробваме!?

Аз имам чувството, че и Генков ще се отзове в Делиормана.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 6:23 pm 

Лично мнение от страна на футболен фен.

Борето е в пъти по-добре от Наско за силния човек в Левски.За двата кратки периода,в които беше на тоя пост,отбора на Левски се вдигна на всяко едно ниво - и то не толкова като играчи и класа,а колкото като сплотеност,огрганизиране,дух и мислене с наличния материял,щото на него време не му беше оставено.И в двата пъти се надскочи като възможности :wink:
Сираков - от години води подривна дейност,за да се върне.Оплю Гонзо - което беше много низко от негова страна,защото Гонзо е най-големия мъжкар в родния ни футбол последните 10 години.Квото е искал да направи,го е направил,щото е мислел,че ше е добре за Левски.
От 2-3 години се действа чрез постове в Сурат тефтера и платени клакюори тип Жаклин - когато Раева ги коригира е добре,но когато пишеш Българиа,или на маймуница си е направо излагация :ohmygod2
Наско ше докаже сега едно - или че е гениален като управленец,или че е мит.Аз клоня към второто :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 9:59 pm 
Аватар

Дон Лайнон са лепилари ама :smt017
Цитат:
Александър Янкович, който преди повече от 10 години работи в Левски като помощник на тогавашния наставник Славолюб Муслин, е почти сигурният нов треньор на Левски.

В момента специалистът ръководи младежката формация на сръбския национален отбор, откъдето идва и проблемът около привличането му.

Усложнението е в това, че той има действащ договор със сръбската федерация и за да поеме "сините", трябва да се плати съответната неустойка. Това е единственото, което бави обявяването му като треньор на столичния гранд.

Очаква се в близките дни да има яснота около цялата ситуация, тъй като в момента текат интензивни преговори между двете страни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 11:06 pm 
Аватар

Е Митов нали си подписа договр :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 05, 2013 11:48 pm 
Аватар

psiho написа:
Дон Лайнон са лепилари ама :smt017
Цитат:
Александър Янкович, който преди повече от 10 години работи в Левски като помощник на тогавашния наставник Славолюб Муслин, е почти сигурният нов треньор на Левски.

В момента специалистът ръководи младежката формация на сръбския национален отбор, откъдето идва и проблемът около привличането му.

Усложнението е в това, че той има действащ договор със сръбската федерация и за да поеме "сините", трябва да се плати съответната неустойка. Това е единственото, което бави обявяването му като треньор на столичния гранд.

Очаква се в близките дни да има яснота около цялата ситуация, тъй като в момента текат интензивни преговори между двете страни.

Нищо чудно, ето ти първата ръка на Сирака. Ше се плаща "неустойка", ра'иш ли :wink: Понеже този е мноооого големия майстор и ебати светилото на сръбския футбол и плескавици

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 06, 2013 12:54 am 
Аватар

Цитат:
Двама казали “да” на “сините”
"Левски" е близо до първите си две трансферни цели, научи "Стандарт". На "Герена" се получиха отговор "да" от агентите на футболистите, които се очаква да пристигнат идната седмица, за да подпишат договори. Засега обаче имената на играчите се пазят в тайна. Такава няма за бъдещето на Рене Михелич. Вчера стана ясно, че след 10 юни, когато ще се появи за първата тренировка на "Левски", ще отпътува за Италия. Интерес към него има от Дженаро Гатузо и "Палермо". "Може би" пък гласи поста на Наско Сираков във "Фейсбук" около завръщането му в клуба. За целта той използва кавър на Светла Илиева на легендарното парче на "Сигнал".

http://paper.standartnews.com/bg/articl ... cle=453474

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 06, 2013 1:16 am 
Аватар

Абе, само аз ли го намирам за притеснително това, че нямаме един обявен трансфер при положение, че подготовката почва след няколко дена, а пък едва ли ще имаме лукса да вземем някого по средата на август и да го чакаме да се климатизира, с оглед целите ни този сезон ... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 06, 2013 1:40 am 
Site Admin
Аватар

Нека изчакаме да видим на 10 какво ще стане. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 06, 2013 2:18 am 
Аватар

Може вече да са взели някой и да са продали някой от боклуците, Тодор нали каза, че чак на 10ти ще се разбере

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 931, 932, 933, 934, 935, 936, 937 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]