forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 4:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 11:16 am 

GENE-66 написа:
И за ... халфове!!! Заради средната линия загубихме титлата,цяло първенство се мъчихме.

Абе при халфовете може да минем и без нови. Ако се вземат защитници, Димов ще си мине в халфовата линия. Заедно с Велев ми се виждат една чудесна двойка халфове. А напред спокойно може да се разчита на Михелич и Вутов. Евентуално някое ново крило може да се потърси, за конкуренция на Гари и Рамос, но ако може тоя път да не е от класата на Милен Василев, Дани Младенов, Тодор Христов, Райков или Йорданов :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 11:21 am 
Аватар

Централен-защитник + дясно крило.
Според мен Рамос може и трябва да играе зад нападателя. Там му е силата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 11:29 am 
Аватар

Е какво, нападатели не ни ли трябват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 11:53 am 

Арс и Чаворски се връщат от наем. Базил си мисля, че трябва да го шитнат за някакви пари, още повече след това, което каза, едва ли му се остава в България. Много ми е съмнително на тези години да повтори първия полусезон. Според мен нов нападател си заслужава, ако е значително по- добър от сегашните, а такъв не ми се вярва да можем да вземем! Някой юноша или младок от втора холандска на мястото на Йорданов и да се опитат да купят Михелич. Гаджев, ако не могат да го продадат, да го пратят някъде под наем, докато му изтече договорът.

Имайки предвид опитът от последните години, съм силно скептичен за двойката централни защитници. Най - вероятно ще вземат един и ще продължат да хабят Димов на тази позиция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:02 pm 
Аватар

Много сме критични към защитниците ни,ми се струва.Моето мнение е малко по-различно.Тази година специално имахме 4-ма централни-Димов,Ели,Везалов и Милиев,плюс 3-ма крайни-Мюлдер,Пинто и Старокин,което си е достатъчно и според мен почти без аналог в историята ни! Всички играха на приливи и отливи,с постоянни ротации,при сгъстен цикъл,контузии,картони!!!Като добавим Пелето и Прохазка,които можеха да заместват също в защита,мисля,че в напечените мачове,след идването на Н.Митов,именно те изнасяхаха тежестта,плюс Пл.Илиев,разбира се.От мачовете с Ловеч-за купата и за първенството,с Локо СФ-за купата,с Чорбата,финала с Берое и мача с Лудогорец!!!Ами Гари Родригес-Да,Гари вкара решаващи голове,и не само той,но...кога Левски е играл на контраатаки в БГ първенство,толкова често,колкото тази година??? Отговорът е никога!!!Отбор,който играе на контраатаки е този,който е натискан,вижда и знае,че губи центъра на терена,че не може да се противопостави там,където се решават обикновенно мачовете!!!
За това,ако Левски иска да изгради отбор,по-силен от досегашния,следва да се изгради желязна халфова линия-двама офанзивни и двама дефанзивни.Досегашните-Йовов,Пелето и Гаджев вече са в миналото,а и по различни причини не бяха пълноценни през различни периоди,Велев тепърва трябва да се доказва,Михелич и Прохазка могат да бъдат според мен конкуренция,но не и основни!!!
В заключение:Аз бих взел един централен и един десен краен,плюс трима халфа.И всички тези разсъждения,са при запазване на сегашното ядро-Пл.Илиев,Мюлдер,Димов,Пинто,Велев,Рамос,Родригес,Силва,Ил.Йорданов и Карвальо!!!
Преди това обаче,трябва да видим на къде ще отидат нещата генерално-собственост,ръководство,треньори,и дали ще имаме сили за запазване на спокойствие,и възход,или ще се самоизядем!!!Дай Боже да надделее здравия разум!!!
Само Левски-Обичаме те!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:04 pm 
Аватар

Значително по-добър от нашите нападатели е този и въпреки всеобщото негативно мнение тук ще мачка много и дано го вземем: http://www.sportal.bg/news.php?news=428974

Иначе тук чета, че едва ли не ни трябват 11 нови футболисти.. Трябват ни 1 или двама централни защитници и едно ляво крило плюс евентуално добър нападател. Това са 3 или 4 играча, повече не ни трябват. Централни полузащитници Стефан Велев и Димов, който това си му е поста и е идеален за дефанзивен халф и не е защитник (тук за място в състава ще се борят и Пелето и евентуално Михелич и Прохазка), напред ляво крило, Гари зад нападателя и Рамос дясно и в атака Силва / нов нападател. Така сме перфе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:09 pm 
Аватар

Димов игра перфектно като защитник, за мен е играча на сезона. Като деф. халф не му помня особено силен мач, не знам за кво всички го тикате там. Трябва ни разиграващ халф, който да играе зад нападателя. Някой от висока класа като Бардон или Дарко. Това е може би най-важния пост, на който нямаме нищо читаво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:09 pm 
Аватар

Пак говорите за хиляди нови футболисти, тях няма да ги докарат и с полиция. Ясно е че пари ще се пестят с цел А сектор.

Да връщат Арс, да купувам един цент. защитник, Димов да си минава деф. халф. Трябва ни само заместник на Точното Центриране 22 и евентуално конкурент на Мюлдер. Рамос може да се върти с Гари в дясно и центъра.

Задължителни за махане са Владжев, Точното Центриране 22, Ели и Карвальо ( само ако Арс се върне )

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:10 pm 
Аватар

За Велев и Димов също си го мисля,но Димов колкото и да не е централен,вече повече от година играе такъв,а за по-подходящ не се сещам.От друга страна Велев има добър поглед и ми се ще някакси да е по-скоро офанзивен...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:12 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Димов игра перфектно като защитник, за мен е играча на сезона. Като деф. халф не му помня особено силен мач, не знам за кво всички го тикате там. Трябва ни разиграващ халф, който да играе зад нападателя. Някой от висока класа като Бардон или Дарко. Това е може би най-важния пост, на който нямаме нищо читаво.

Еми там трябваше да е Гаджев. И ако приложим метафората на Мъри, че имал само половината Бардон, а искал целия, то имахме сигурно 1/10 от Гаджев, мааму даеба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:33 pm 

Ми Вутов да си заиграва зад нападателя.
А Димов верно, че тоя сезон не игра много дефанзивен халф, ама в един мач влезе резерва точно като такъв ( може би с Ботев Враца, ама не съм много сигурен ) и отне толкова топки, колкото всичките ни халфове в предишните 3 мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 12:45 pm 
Аватар

Между другото да не бързаме с реденето на състава, че в тема спорт е излезнало инфо, че хората, на които Тонев се отчита са оттеглили финансовата подкрепа за клуба, Батков остава сам, чистка на скъпоплатените играчи и връщане на Наско.. да видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 1:12 pm 

1. От това което видях Димов е стабилен в защита, но за дефанзивен халф, освен да отнема топки се иска да може да изнесе топката и да раздава пасове към атакуващите халфове - аз не видях Димов да има подобни качества.

2. Михелич - за него португалците ще ни искат пари. Според мен не си заслужава да даваме пари за него - не е лош футболист, но не качва нивото на отбора - почти не си спомням запомнящо се негово отиграване, а той играе като атакуващ халф.

3. Нападател - може да останеме с настоящите, но ако някой трябва да напуска това е Силва - по-принцип има смисъл от такъв тежък таран за закучените мачове, но този показа на 2-3 пъти че е голямо дърво.

4. Крило - абсолютно задължително един на мястото на Йорданов. Щях да кажа някой от нивото на Гари, само дето си мисля че ни трябва друг тип крило - крило което може да центрира, нещо което е изключителен дефицит в настоящият ни отбор.

Така че според мен ни трябват следните футболисти
1. класен централен защитник. Бонус е да може да изнася топката че наще не могат.
2. класен дефанзивен халф, който да може да отнема топката и да я изнася и да е много работоспособен - направи ми впечатление Лузейро от Берое - навсякъде беше срещу нас, на 30 години е, едвали ще му искат повече от 100к лева.
3. Атакуващ халф - много класен футболист ни трябва тука. Някой който да ни връзва играта - да може да разпределя към крилата и нападателите, а при възможност сам да вкарва.
4. Крило - както казахме да може да центрира :)

Всичко това при положение че имаме пари и няма да се разсъхне работата със спонсорите, щото Газпром май май няма да идват, не съм сигурен че ВТБ ще ни искат след като го няма Боко, а даже и Мтел може да не искат да дават вече парите които даваха едно време. Ако това е ситуацията, ще се надяваме да не разпродадат отбора, па камо ли да купуваме нови. От друга страна само ако разкараме футболистите които съм посочил в съседната тема с напускащите, сигурно ще спестим едно 1-2 милиона за заплати :).

Последна промяна joro123 на Пон Май 27, 2013 1:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 1:21 pm 
Аватар

бранник, добре че е тема спорт да научаваме истинските новини :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 1:35 pm 
Аватар

Аз затова цитирах източника, защото е малко вероятно да е вярно, но все пак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 1:37 pm 
Аватар

Аз пък се надявам да е факт и ще съм доволен от подобен трансфер, а и не малка част от феновете на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 1:42 pm 
Аватар

По полека с хвърлянето на Вутов, че нямаме в изобилие играчи от ДЮШ :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 1:44 pm 
Аватар

Марто написа:
В момента се водят преговори с Наско Сираков...не е от дон балон :smt023

Логично, а Танев преговаря за договора на Митов, докато с Йовов са в Испания :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 1:46 pm 
Наско Сираков - ПЕДЕРАСТ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:10 pm 
Аватар

Май-май Наско Сираков пристига на бел кон, дано публиката не се разедини, а и нещо много шефове стават :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:13 pm 
Аватар

Нещата в клубЪ отиват май към потоп. Разпродажба, заебаване и пр. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:15 pm 
Аватар

Какво заебаване?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Няма какво да се разединяваме. Всички обичаме и подкрепяме Левски. От първата до последната минута, от 4 юли до 15 май- От люлка до гроб!
А ѝ тва за сега са само спекулации, да изчакаме, пък после ще го мислим.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Значи мислех да ви го оставя за изненада, но да наистина се говори със Сираков. Информацията им е от семейството :) След малко отивам на бал с ресторанта му :)

Неговото искане ако дойде е да има цялата власт. Шансовете са 40/60.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:17 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Май-май Наско Сираков пристига на бел кон, дано публиката не се разедини, а и нещо много шефове стават :smt006

С оглед на фактическата спортно-техническа и финансовата ситуация, то по-скоро би пристигнал на дръгливо магаре :bigok
Много хора Го чакат като Месия :oops:, а почти никой не се замисля какво ще е след като дойде време да си ходи :wink:
Този сезон в отбора имаше 2-3 играчи които са говорили с него на живо и пак се спекулираше колко силно му е влиянието.
Пет години след като си тръгна! Цели пет години, 10 треньора и над 100 играчи минаха от тогава! :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:17 pm 
Аватар

Бахти... Това е една загубена титла бе, защо насраков точно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:18 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Какво заебаване?

от страна на ръководни фактори. нещата изглеждат като да отидат на самотек, със селекция за отбиване на номера.. и така
не заебаване от наша страна естествено

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:20 pm 
Аватар

Kryten написа:
Morning Glory написа:
Какво заебаване?

от страна на ръководни фактори. нещата изглеждат като да отидат на самотек, със селекция за отбиване на номера.. и така
не заебаване от наша страна естествено

Е, в нищо от горното не можем да сме сигурни. Тепърва ще си проличи..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:23 pm 
Аватар

Еми виждаш новина в гонг - Михелич си тръгва, треньорът много го харесвал ама е скъп. Евала, така се прави :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 27, 2013 2:24 pm 
Аватар

Винаги съм бил Про Сираков, но не искам да се връща при нас. Не е нормално да зависим, говоря за постижения- титли, купи, от тоя човек. Последните 20г. 8 от 9-те ни титли, са с неговото дейно участие + 1/4 финала и ШЛ...
Имаме достатъчно силни фигури- Борето, Иванков, Йовов, Топчо и Мариан са там... Дано не се разберат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]