forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 10:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 827 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 9:29 am 
Аватар

Стадиона ще е фул, гаранция. Размазваме 90 минути резаните и на 25 май празнуваме 27та. ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 9:41 am 
Аватар

2 дена преди мача никаква информация кога ще се пускат билетите и колко ще струват :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 9:43 am 
Аватар

Кво значение има. Всички на стадиона да им пръснем резаните зурли :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 10:21 am 
Аватар

Искам най-после да изиграем един спокоен мач, да поведем бързо с 2-3 гола и да се забавляваме на стадиона до края на мача. Искам, ама знам, че няма да стане. С всеки мач ми се съкращава живота с няколко години, ебаси. Това е Левски - най-голямата мъка и най-великата радост. При нас никога не е лесно, но пък е толкова хубаво накрая. Обичам го този отбор въпреки отявлените некадърници в него. Дават всичко от себе си, колкото и да е малко това. Малкия Голям Ники Митов не знам каква магия им направи, но успя да ги преобрази. Време е да приземим мръсните резани селтаци, които много на сериозно се взеха напоследък. Притеснява ме сертификатът им за качество по ISO, както и симпатичния ерудит Петричев, но смятам, че ще се преборим и Радо Прашката Петев ще хленчи.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 10:37 am 
Аватар

Да бе да :lol: :lol: :lol:
Тоя мач ше бъде най-шибания от всички, сто процента ще има яко нерви, супер грозен футбол, 123123123 човека, дето ще се бият по главите, че Ники Митов е объркал състава и накрая ше им го турим по най-сухия възможен начин, така че да търсят домуса си и леля си. :slap
А какво е тва с ISOто, за какво са им дали сертификат на тия пингвини :shock:

Последна промяна Killmister на Чет Май 16, 2013 10:39 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 10:38 am 
Аватар

Там :smt035 сме :smt035 там :smt035

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 10:38 am 

Мисля, че една голяма сума за гол в последните 10 минути за Левски би било перфектната инвестиция :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 10:53 am 
Аватар

:lsfc3 Дано да напълним стадиона :lsfc3 И НАЙ-Важното, дано да бием , че не ми се мисли за друго :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:04 am 
Аватар

Друго си е да имаш сертификат за качество по ISO, написах в гуглето fc barcelona iso 900, за да видя дали и те имат, но ми изкочи някакъв хотел в барцелона, който бил на втория етаж на някакъв блок, някаква курва и нищо друго. Ето, даже и Барцелона нямат такова нещо... Къде отиваш ти, може би...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:08 am 
Аватар

Къде сравняваш ти Барселона с Glory North-East Green Forest a.k.a. "Резаните" a.k.a. "Путкогорец"! Аре молим.. срамота :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:14 am 
Аватар

antonatan написа:
Друго си е да имаш сертификат за качество по ISO, написах в гуглето fc barcelona iso 900, за да видя дали и те имат, но ми изкочи някакъв хотел в барцелона, който бил на втория етаж на някакъв блок, някаква курва и нищо друго. Ето, даже и Барцелона нямат такова нещо... Къде отиваш ти, може би...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:18 am 
Аватар

Бас държа, че там, дето му липсва зъба си държи цигарата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:31 am 

Би било странно да не е така :bigok Даже според мен е прегъната като на вълка от Ну Погоди :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:37 am 

Лабрадор написа:
Eric Cartman написа:
...ама желаех купата много повече от титлата.Всичките ми колеги са чорбоици, не искам да излизам до мача в събота деба. :ohmygod

И от какво ще се криеш?Показан дух,себераздаване?Желаеш едната тенекия повече от другата :lol: Домуса взима титлата,а ние купата и щеше да си доволен...

В интерес на истината никога не съм крил до сега. :lol: Просто като съм ядосан и пиша всякакви глупости. :loser2 Най ме е яд, че загубихме след дузпи. От 6 години не сме печелили дузпи деба. :evil: Един от тия мачове със латекса или със Търнава да спечелехме поне нямаше да ме е толкова яд дори и сега. :evil: (така поне си мисля де :loser2 )

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:39 am 

Седем:Едно написа:
Искам най-после да изиграем един спокоен мач, да поведем бързо с 2-3 гола и да се забавляваме на стадиона до края на мача. Искам, ама знам, че няма да стане. С всеки мач ми се съкращава живота с няколко години, ебаси. Това е Левски - най-голямата мъка и най-великата радост. При нас никога не е лесно, но пък е толкова хубаво накрая. Обичам го този отбор въпреки отявлените некадърници в него. Дават всичко от себе си, колкото и да е малко това. Малкия Голям Ники Митов не знам каква магия им направи, но успя да ги преобрази. Време е да приземим мръсните резани селтаци, които много на сериозно се взеха напоследък. Притеснява ме сертификатът им за качество по ISO, както и симпатичния ерудит Петричев, но смятам, че ще се преборим и Радо Прашката Петев ще хленчи.

:smt042 :smt042 :smt042 :smt042 В сферата на фантазиите. Нерви да има, иначе няма да сме ние. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:40 am 
Аватар

120 минути на пълни обороти с 10 човека. Просто не знам нащите как ще възстановят за този мач само за 2 дни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:42 am 
Аватар

Ще паркираме автобуса пред вратата и ще чакаме Жоао или Гари да вкара в последната минута :bigok Да тичат ИСОляците

Последна промяна antonatan на Чет Май 16, 2013 11:43 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:43 am 
Аватар

Надявам се, че момчетата ще покажат дух на самораздаване в повече от последните десет минути, също така вярвам, че капитана Владимир Гаджев ще изригне с поне 5 топовни удара, ще бъде стената в средата на терена в която която ще се разбиват атаките на гостите и също така се надявам, че този път с партньора си в средата на терена няма да получат червени картони около 43-та минута. Също така очаквам Ромейн Ели да се представи на обичайното си високо ниво, като се отчете минимум с асистенция за противника, но нека незабравяме, че има много остро центриране и е важен пост в схемата ни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:44 am 
Аватар

Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП):
Левскари, мисля ще се съгласите, но в такъв Левски се влюбихме като малки! Дух, мъжество и воля до последната секунда, без значение с колко човека си на терена и колко гола пасив имаш... В такъв момент футболните качества и индивидуални грешки отстъпват и се прощават! Защото виждаш, че на терена, е както на трибуните, някой скача, бори се и защитава докрай това, което обичаш и в което вярваш! Тогава публика и отбор бият на една честота... След мача видяхме как един голям и истински левскар, нашият капитан Елин Топузаков - Топчо, последван от целия отбор, скочи да брани честта и името на Левски, пред наакания поглед и бърза задна скорост на две самозабравили се чорбарчета, които им оставаха още само няколко крачки напред към синята публика, за да ударят бингото и да празнуват купата в някое лечебно заведение. Момчета и момичета, левскари, в СЪБОТА АД НА ГЕРЕНА! ГЛАС ДА НЕ НИ ОСТАНЕ, СЪРЦЕ И ДУША ДА НЕ НИ ОСТАНЕ, ВСИЧКО ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ! ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА! ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:51 am 

worldwide написа:
две самозабравили се чорбарчета, които им оставаха още само няколко крачки напред към синята публика, за да ударят бингото и да празнуват купата в някое лечебно заведение.

:smt005 :smt005 :smt005 Уникално написано!

Последна промяна Semper_Fidelis на Чет Май 16, 2013 12:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:56 am 
Аватар

"СЪБОТА АД НА ГЕРЕНА! ГЛАС ДА НЕ НИ ОСТАНЕ, СЪРЦЕ И ДУША ДА НЕ НИ ОСТАНЕ, ВСИЧКО ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ! ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА! ЗАЕДНО ЩЕ ПОБЕДИМ!"
Аз глас в момента нямам, само момчетата да се възстановят за 2 дни , пък гласът ми все ще се върне до тогава...
:lsfc3 Всички на мача, ДАНО ДА ПОБЕДИМ, защото съм много ядосан още и само титла ще ме оправи :lsfc3

Последна промяна badev_007 на Чет Май 16, 2013 12:00 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 11:58 am 
Аватар

В петък (17 май) стартира предварителната продажба на билети за дербито от 28-ия кръг на първенството Левски - Лудогорец. Двубоят ще се играе в събота, 18 май от 20,00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.

В петък, билети ще се продават на касите на стадион "Георги Аспарухов" на ул. "Тодорини кукли" №47 от 10,00 часа до 18,00 часа. В деня на мача (събота, 18 май) билети ще се продават от 10,00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Цените на билети:
Сектор „В” – 8 лв
Сектор „Б” – 6 лв
Сектор „Г” – 6 лв

:lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 12:13 pm 
Аватар

Трябва да напълним стадиона за да покажем на нашите футболисти, че вярваме в победа !!! :lsfc1 :lsfc4 :lsclapp :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 12:18 pm 
Аватар

Цитат:
Стоичков: Обичам Турция и мога да поема Бешикташ
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 12:21 pm 
Аватар

Е кой не обича Родината си? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 12:50 pm 
Аватар

Психически ще се възстановят играчите,сигурен съм,даже би следвало да са свръхамбицирани и озлобени!!!За второто ние ще им помогнем от трибуните!!!Физически-три денонощия точно имат за възстановяване,достатъчно е,особенно,ако не си направим сами труден мача!!!
Лудогорец са сравнително техничен и бърз отбор,което означава,че ще разцъкват в средата и по крилата и ще атакуват.Много внимателно трябва да се прецени кои да са играчите в средата на терена и смените,с оглед натрупаната умора.Вярвам на правилната преценка на Ники Митов,на усета му,на помощта на Топчо и Мариян!!!
Според мен,шансовете са 60 на 40 в наша полза,даже повече,но при едно задължително условие-публика,като на мача с Гент-повече викане за сметка на продължителното пеене,при всяка атака надъхване от всички сектори,при корнери,нарушения и т.н. до последния съдийски сигнал!!!
Опитът ми подсказва,че това налице ли е,няма как да не биеме!!!Също и,че Левски е много силен при мачове рещаващи титлата!!!
Успех в събота и Само Левски!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 1:08 pm 
Аватар

Не съм голям оптимист за мача, но се надявам да видя онова, което видях вчера в последните 10 минути от финала, тичане, борба, дух и всичко друго, което името ни задължава :lsfc1

Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 3:19 pm 
Аватар

Така е, този сезон докато не поведем често не сме достатъчно активни и този мач най-накрая трябва да имаме повече вяра в момчетата!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 3:58 pm 
Аватар

на Фьодор Александров ще се продават ли билети?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Май 16, 2013 4:30 pm 

Няма да е лошо да загреем преди мача с баскет срещу Балкан от 15:30 в Универсиада (решаващ 1/2 финал - 2:2 е серията до момента). Тити и момчетата много разчитат да получат сериозна подкрепа от наша страна и да се класират на финал. Би било страхотно да посетим масово баскета, а после всички към Герена и да се получи един син празник!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 827 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]