forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Авг 26, 2025 5:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:09 pm 
Аватар

Абе това с брака при модерните машини не важи, там могат и с под 1% да го направят. Но не е това въпроса - прокуратурата казва, че са готови бюлетини, нарязани и подредени. Дори и да не са, пак излиза на яве , че общински съветник на герб е взел поръчката за бюлетините, друг техен активист за пликовете, трети за транспорта и т.н. Отново гербаджийски фирми, схеми, кинти, източване. Това е достатъчно за да бъде скандален случая

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:11 pm 
Аватар

С Пържолет на тази тема изобщо недей да спориш. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:12 pm 
Аватар

boby написа:
И защо ДАНС е активирана с тоя случай? Това случай за ДАНС ли е?
Полицията къде е ? Защо служ. премиер мълчи? А ЦИК къде е ?
Защото това е ПРОПАГАНДА в деня за размисъл.
Нали Цецо и Бойко са подслушвали всички. А то досега само СРС та за Бойко излязоха.
А за Станишев защо нямаше? А за Доган? А Местан? А Волен? Защо?
Мислете......

А за Цецо що нямаше? :bigok Мислете :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:12 pm 

niki87 написа:
incheto_1914 написа:
Ми то като ги видиш някои от тия неща с очите си, как да не си песимист.
Мамата си джаса и ми е мъчно бе, гадно ми е, майка ми и баща ми не заслужаваха всичко това, когато скачаха по площадите. Никой от тези на площадите не го заслужава бе, мамка му...

Напротив, заслужаваме си абсолютно всичко. Основният виновник за всичко лошо в държавата сме НИЕ :wink:

Ами не е съвсем така, защото има немалко хора, които не се предадоха и се борят до последно с всичко лошо, което ни заобикаля ежедневно - от политиката, през простотията, до корупцията и непукизма.
tprodanov написа:
Знаеш ли Инче, не е точно така. Има голяма промяна от онези времена на площадите. А от онези времена на бай Иван, промяната е драстична. Трябва да бъдем благодарни, че се промениха нещата. Защото сега може и да ни шибат, може да има компромати, милиционерщина, но малко или много има свобода. Аз обиколих достатъчно страни, ходих на концертите на любимите си групи, имам си две мои фирми, мога да напиша мнението си без никой да ме арестува, мога да гласувам за който искам, без никой да ме арестува. Мога на сайта си да напиша кур за комунизма без никой да ме арестува. Това никак не е малко, особено за хора, които са виждали другия вариант. Не казвам, че е достатъчно, всички ние трябва да се борим за много повече, но истината е, че трябва и да помним откъде тръгваме, за да знаем посоката вярна ли е.

Разбирам те напълно, но както казва и Кръпката - комунизмът не си отиде, за съжаление той се видоизмени и придоби друга не по-малко уродлива форма.
А като го питат хората що ги е излъгал с песента, той им вика: "Аз пея комунизмът си ОТИВА, а не комунизмът си ОТИДЕ"... Надеждата умира последна и крепи глупака дето има една приказка :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:14 pm 
Аватар

Имам някакъв много далечен спомен :bigok , че и на мен това ми каза. Но после все пак каза, че е очаквал по друг начин да се развият нещата, и той самия е не по-малко разочарован.
Той ми направи нещо тогава, на следващия ден ми беше адски лошо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:16 pm 
Аватар

http://offnews.bg/index.php/193762/kanc ... nska-vojna

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:17 pm 
Аватар

Бойо, излез си от филмчето, моето дете. Ако не си работил в печатница, моля да не се обаждаш, знсм, че си итк по всички наболели теми, но наблегни с уроците за печат и довършителни процеси. Ако пък си работил, сигурно си бил общ работник на рампата. Целия процес е печат на нови машини, брак под 1% и бллетината е готова :smt005 Нелеп си :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:18 pm 
Аватар

А прокуратурата защо е толкова бърза и експедитивна в тия избори? А при случаите по енергийните дела е толкова лежерна? Хм.... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:20 pm 
Аватар

Бачи Пържи, как излизат бюлетините от печата, нарязани, или после се режат?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:20 pm 
Аватар

boby написа:
А прокуратурата защо е толкова бърза и експедитивна в тия избори? А при случаите по енергийните дела е толкова лежерна? Хм.... :smt017

Ми нали за това я назначиха, да е бърза и да върши работа. Едва ли точно от Герб имат право да се оплакват от прокуратурата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:21 pm 
Аватар

ОК..Това театро...ясно е че е нож в гърба на ГЕРБ...ама не променя моя избор...но на МНОГО други .....?

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:23 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Бачи Пържи, как излизат бюлетините от печата, нарязани, или после се режат?

После се режат (да ме прощава бачи Пържо)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:23 pm 
Аватар

Кой ли може да манипулира ДАНС, прокуратурата, 1 национална ефирна ТВ и да подготви сайтове, пресконференции, да изкара хора по улиците и т.н. Кой има ресурс и интерес да го направи? :roll:
Защо правителството и ЦИК не реагираха адекватно на нарушаването на забраната за политическа агитация в "деня за размисъл"? Аз съм 100% против ГЕРБ, БКП и циганите, но нямам обяснение защо не арестуваха Бареков за грубото нарушаване на закона с безпочвените обвинения за фалшификация на изборите. За мен медийния съвет трябва още в понеделник сутрин да отнеме лиценза на ТВ7, отделно да им се повдигнат обвинения.
Някой успя да направи много силен фронт с/у Б.Б. Някой събра и употребява ресурса на Ченгетата, Алексей, гея, ДПС, Любо пъпката, Донев и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:26 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Не може да е игра за Герб. Това е много краткотраен компромат, но със сериозен ефект. След два дни настроенията от него ще бъдат про-Герб, но днес ще са анти-герб. Ако Бареков беше про-Герб щеше да го направи преди два, три дни. Варианти дал господ.

Бареков според мен не може да бъде обвинен в нищо - той отрази съобщение на прокуратурата. Как точно го е отразил е една друга тема. Не мисля и че могат да бъдат касирани изборите.

Между другото, това е и провал на Райков до някаква степен, колкото и да ми изглежда симпатичен.

Преди 30 мин, сам си го написал :smt006 Средния ти абзац.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:26 pm 
Аватар

Levskar73 написа:
Кой ли може да манипулира ДАНС, прокуратурата, 1 национална ефирна ТВ и да подготви сайтове, пресконференции, да изкара хора по улиците и т.н. Кой има ресурс и интерес да го направи? :roll:
Защо правителството и ЦИК не реагираха адекватно на нарушаването на забраната за политическа агитация в "деня за размисъл"? Аз съм 100% против ГЕРБ, БКП и циганите, но нямам обяснение защо не арестуваха Бареков за грубото нарушаване на закона с безпочвените обвинения за фалшификация на изборите. За мен медийния съвет трябва още в понеделник сутрин да отнеме лиценза на ТВ7, отделно да им се повдигнат обвинения.
Някой успя да направи много силен фронт с/у Б.Б. Някой събра и употребява ресурса на Ченгетата, Алексей, гея, ДПС, Любо пъпката, Донев и т.н.

Ааааааааа ........ Браво пич. Има и мислещи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:28 pm 
Аватар

Щото няма за какво да го арестуват. За да арестуваш шеф на телевизия, със солиден гръб ти трябва много сериозно обвинение, иначе става да си ебе майката :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:29 pm 

Някой навън слуша Wind of Change. Парадоксално...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:32 pm 
Аватар

Лично мое мнение е ,че това ще помогне на по-малките партии.Утре се очаква висока избирателна активност, което директно удря БСП и ДПС.Логиката следва, че и Герб няма да вземат много от тези висящи гласове.Според мен утре ще станем свидетели на най-идиотският вот в историята на България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:33 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
tprodanov написа:
Не може да е игра за Герб. Това е много краткотраен компромат, но със сериозен ефект. След два дни настроенията от него ще бъдат про-Герб, но днес ще са анти-герб. Ако Бареков беше про-Герб щеше да го направи преди два, три дни. Варианти дал господ.

Бареков според мен не може да бъде обвинен в нищо - той отрази съобщение на прокуратурата. Как точно го е отразил е една друга тема. Не мисля и че могат да бъдат касирани изборите.

Между другото, това е и провал на Райков до някаква степен, колкото и да ми изглежда симпатичен.

Преди 30 мин, сам си го написал :smt006 Средния ти абзац.

Е така де? Бареков отразява съобщение, което прокуратурата е направила. Прокуратурата прави нещо, Бареков го отразява? Бах мааму, ше ходя на курсове по точен изказ. Наистина ми звучи съвсем ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:36 pm 

Aбе за двете минути, в които го изтърпях, каза поне два пъти че Герб трябва да бъдат изметени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:38 pm 
Аватар

Първо се одобрява предпечата
После се копират печатни плаки
Реже се хартията на формат за машините, тонове хартия
После се закачат на машините плаките
После се прави пасер за лицето
Печат безкрай
Сваляне от машините
Съхнене
Обръщане на хартията
Нов пасер за гръб, ако има такъв
Нов печат безкрай
Съхнене
Рязане на тоное хартия на точен размер по изискване
Сгъване на сгъвачки, безкрайно тракане по цял ден
Броене на пачки и пакетиране
Стрещоване и палетиране
Експедиция

Във всеки един момент от този процес е възможно, и допустимо грешка. Добрите професионалисти намаляват процентът грешки, но не могат да го предотвратят. Всеки от изброенте процеси се прави от различни звена и само някой някъде да сбърка, всичко надолу по веригата след него вече е грешно. От технолозите зависи кога и в кой етап от грешката ще хванат проблема и ще го оправят. Колкото по-късно, толкова повече брак, логично. Тия неща се печатат на смени и никак не е изключено бате сашо през нощната да е пил повече бири и да е осрал 5-10 К тиражни листа, без изобщо да забележи. Което означава, че 5% брак е повече от прилично за такива колосални тиражи и обеми. По БДС бракът е 10%. За 1000 тиражни листа, 100 листа макалатури. Не виждам защо бат сашо и колегите му да се натискат за по-малък процент брак :wink:
Всичко е в реда на нещата, бареков си вкара автогол. Жесток. Също и прокуратурата, с избързаните си изавления и заключения. Утре ще има обрат, като дойдат консултантите-специалисти и им обяснят това, което току що ви написах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:39 pm 
Аватар

Тоя папагал Бюреков, като цяло, няма толкова гнусен тип!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:40 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Щото няма за какво да го арестуват. За да арестуваш шеф на телевизия, със солиден гръб ти трябва много сериозно обвинение, иначе става да си ебе майката :wink:

Ест. че няма да го арестуват.
Но ЦИК трябваше да реагира веднага че това е АГИТАЦИЯ. И да се спрат коментариите.
Кой потвърди че тези намерени хартии са бюлетини?
Кой даде експертно мнение че това са РЕДОВНИ бюлетини?
Десетки въпроси има.............
Това са най компромпроматните избори от както се помня?. Гласуваш за Станишев получаваш Доган.........
А аз съм по изборите от както са свободни.
Помня Желю и Сол Полански. Желю селянин с омачкано костюмче, Полански 2 метра мъж,елегантен пич,усмихнат позитивен....
Раковски 134 ееееееххххххххх.........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:41 pm 
Аватар

Според мен има абсолютно нарушаване на закона по начина по който бяха представени нещата с тази печатница. Прокуратурата играе главна роля в целия сценарий, а така беше и със записите и подслушването. Нещо и двата случая много бързаха, реагираха на момента и все в една посока. Новия главен прокурор вече е политически фактор. Така беше по времето на Филчев - откачалката ебаваше всеки както му внушаваха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:42 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Бойо, излез си от филмчето, моето дете. Ако не си работил в печатница, моля да не се обаждаш, знсм, че си итк по всички наболели теми, но наблегни с уроците за печат и довършителни процеси. Ако пък си работил, сигурно си бил общ работник на рампата. Целия процес е печат на нови машини, брак под 1% и бллетината е готова :smt005 Нелеп си :smt006

Както написах, същественото не е дали са реално "брак" или не, а дали е вярно твърдението на прокуратурата, че са готови за употреба - нарязани , сгънати и тн. Нека има и 50% брак ама да е истински брак и да няма прилика по външен вид с истинската бюлетина, да не е форматирано и прочие.

Фактът, че с този сигнал са работили ДАНС , а не МВР също е мнооого показателен, че има данни за някаква нередност от страна на герб

И не, не съм работил в печатница, но съм близо десет години в рекламния бизнес и съм бил клиент на печатници стотици пъти, бил съм и в списание и съм ходил на място при печатането на всеки брой и съм виждал с очите си колко много варира брака при различните печатници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:43 pm 
Аватар

Нема как да обвинят бареков, затова че отразява сигнал на прокуратурата, колкото и да злоупотребява с това. Той има оправданието, че е действал по тяхна информация и е коментирал престъпление, а не политика. Ше го хванат за топките. Бареков трябва да бъде утрепан :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:51 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Първо се одобрява предпечата
После се копират печатни плаки
Реже се хартията на формат за машините, тонове хартия
После се закачат на машините плаките
После се прави пасер за лицето
Печат безкрай
Сваляне от машините
Съхнене
Обръщане на хартията
Нов пасер за гръб, ако има такъв
Нов печат безкрай
Съхнене
Рязане на тоное хартия на точен размер по изискване
Сгъване на сгъвачки, безкрайно тракане по цял ден
Броене на пачки и пакетиране
Стрещоване и палетиране
Експедиция

Във всеки един момент от този процес е възможно, и допустимо грешка. Добрите професионалисти намаляват процентът грешки, но не могат да го предотвратят. Всеки от изброенте процеси се прави от различни звена и само някой някъде да сбърка, всичко надолу по веригата след него вече е грешно. От технолозите зависи кога и в кой етап от грешката ще хванат проблема и ще го оправят. Колкото по-късно, толкова повече брак, логично. Тия неща се печатат на смени и никак не е изключено бате сашо през нощната да е пил повече бири и да е осрал 5-10 К тиражни листа, без изобщо да забележи. Което означава, че 5% брак е повече от прилично за такива колосални тиражи и обеми. По БДС бракът е 10%. За 1000 тиражни листа, 100 листа макалатури. Не виждам защо бат сашо и колегите му да се натискат за по-малък процент брак :wink:
Всичко е в реда на нещата, бареков си вкара автогол. Жесток. Също и прокуратурата, с избързаните си изавления и заключения. Утре ще има обрат, като дойдат консултантите-специалисти и им обяснят това, което току що ви написах.
Пич защо пишеш глупости,бюлетините са в 1 цвят,тиража е огромен,машината е ролна и най-важното е,че когато са предавали на 8.май.тиража,са длъжни да предадат и макалатурата със съответен отчет,все пак не става дума за визитки.А иначе според мен в поредната идиотска ситуация,единственото правилно решение е отлагане на изборите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 11, 2013 11:54 pm 
Аватар

Бойо, както сам казваш, бракът варира. Това вече е друго мнение, съгласен съм. Но да кажеш 1% брак... аз мога с 10 макалатури да ти направя 2000 тираж, но тук говорим за милиони удари :wink: Нека сме обективни :smt004

Проданов, :smt005 , ти продължаваш да твърдиш грешни неща, човече :smt005
Бареков лаеше преди прокуратурата да излезе с прес съобщение, нали той сам си каза, че има информатор за случката. Еби му майката, земи чети кво пишеш илинспри ментата, те еба у пропадняка :smt00

Иване, ролната дава мноого повече брак, едно завъртане след късане и брака е огромен. Възможно е да са карани на ролни, там блъскат яко тетрадки в мултипринт, но аз съм печятал бюлетини на листови. Според мен са въртени на листови, голямата машина е с голям разход, всеки ден го виждам това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:02 am 
Аватар

Абе пич, майната му на съобщението на прокуратурата. Бареков сигурно има информатор. Въпросът е, че той казва новината след като тя е факт. Значи не може да бъде обвинен в нищо, освен евентуално в някакъв неправомерен достъп до информация. Прокуратурата го прави това посреднощ, ако не бъркам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 12, 2013 12:06 am 
Аватар

Някой пусна линк към статия на Бивол, от нея става ясно , че сигналът е от преди два месеца...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]