Вината си е и наша.Не може да се допуска такова нещо в продължение на толкова дълго време.Търпим,търпим,търпим,а те си ни ебат,ебат,ебат.Първата огромна грешка беше,че спря кампанията срещу Бащицата,оттам си еба майката тотално.Стигнахме дотам пълно лайно като Тонев да ни е шеф в отбора,аз тва не го вярвах до последно,чак като се обяви официално седях и гледах е така

Отборът от отдавна е пълен цирк,а много от феновете,дори и в тоя форум,дето уж е по-високо нивото,нехаеха и се смееха,"разбирачи",тва-онова,играта не е важна,не знам си кво.Миналата седмица некъв тъпак ми обясняваше как сме разбили Литекс и сме били страшни,щели сме да ставаме шампиони

Пореден сезон трагедия,пореден сезон цирк.При Кокала и Вуцан нищо не играхме,ама имаше желание и не ни беше страх.При Ясен бехме абсолютни смешници,но имахме най-добрите играчи,като изключим центъра на защитата и поне на моменти,най-вече в Европа,отборът играеше с желание и компенсираше треньорския страх.Гонзо не искам да го коментирам като треньор,направил квото могъл.Първият полусезон с Илиан беше ужасяващ,потресаваща игра,стигахме и пълното дъно в най-важните мачове.Ама нищо,нали сме имали точки,имали сме шанс за титлата

.Дори аз исках да го оставят с надеждата,че може все пак да не е толко бездарен и през зимата да ги научи на некъв футбол.Още след мача с Черноморец беха ясни нещата,но-не,били сме спечелили тежко гостуване,айде ебане от жълтурите

Всяка секунда в която Илиан остава е нова лопата с пръст върху гроба на отбора.
А най-смешното е,че пак всички ше се изсипят да псуват играчите,тук-там треньора,и да говорят глупости.ДА,ПУТКИ СА,ЛЕКЕТА СА,НО такива са повечето футболисти,такива са в чорбата,такива са в Селтекс,в Лудогорец и т.н.И като класа не отстъпват.Просто нашият отбор не може да играе футбол,няма треньор,няма хъс,мотивация,агресия.Виновни са и футболистите,разбира се,но е тяхна основната вина.В Националния също са лекета,ама играят.
Левски няма нормален треньор и най-вече
нормално,заинтересовано ръководство,което да работи за него,да има ясна политика и стратегия,а не "Ама ние им плащаме заплатите навреме,работи се професионално и т.н.".Работи се кура ми.Дреме им на тия боклуци.След Илиан пак ше ни доведат некой такъв,пак ше взимаме разни измислени звезди,пак ше путкеем,пак няма да се пускат никви юноши,пак ше сме страхливи,пак ше водим велики подготовки и ше ставаме шампиони,пак всичко ше се прави ден за ден,пак ше ни шибат всички,пак ше сме "изненадани",пак стадиона ше е празен,на тях няма да им дреме,а ние пак ше си мълчим.