forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 16, 2025 5:58 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 898, 899, 900, 901, 902, 903, 904 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:15 am 
Аватар

Едно време беше доста зле като футболист, ама пък от тогава доста спадна нивото в А група, така че при една по-интензивна подготовка, вярвам до две седмици спокойно може да го включим и като централен бранител в игра :strkstrk . Не едва ли ще е по-зле от сегашните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 4:30 am 
Аватар

STALKER написа:
Вече се бориме предимно за купата :strkstrk
И Локо София беха така преди десетина година, преди това 90-те Гигата и Тонев се напиняха и шампиони да стават, накрая се виде, че и купата е мираж, целаха се в шестица, в осмица, са се борят за оставане. Спред мен Кичарата е напълно способен да ни извози по най-бързия коловоз точно до същия хал.
Стадиона ни вече прилча на този на Локото, с дупка и ограда между секторите, само дето немаме козрика :bigok

И на резултати почваме да ги гониме Локото - равен с Монтана, на мъка точка във Варна, някоя и там друга победа у дома и задължителен резил с големите отбори :? . Чакаче чутовния успех да направим най-накрая равен с Лудогорец, че досега не ни се е случвало таквоз нещо. А и публиката лека по лека гледам почва да става като тая на Локото - "малко, но истински" :bigok . А Тонев говореше по същия начин след мачовете на Локомотив, както го прави сега след нашите - на тоя сърдит, на оня обиден, с една дума - беснеЙ.

Абе, с каквито се събереш, такъв ставаш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:01 am 
Аватар

Тогава също ли преспиваше, че не го помня...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 11:01 am 
Аватар

tprodanov написа:
Тогава също ли преспиваше, че не го помня...

Цитат:
Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев и старши-треньорът на отбора Диян Петков обявиха, че подават оставки.
"Няма да коментирам нищо повече. Утре ще се видя с Гигов. Искам да преспя и утре ще поговорим." каза още Тонев.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 6:08 pm 
Аватар

Цитат:
Любимецът на всички левскари - Гара Дембеле не може да се аклиматизира в Китай и е все по-често съжалява, че се съгласи да играе в местния Уахан Цал.

Французинът от малийски произход записа 90 минути при загубата с 0-1 у дома от Далиен Аербин. Изявите му обаче са били много слаби, защото няма настроение да играе в толкова слаб отбор. Тимът му е регистрирал 4 поредни поражения от първите четири мача в първенството!

Таранът все още е собственост на германския Фрайбург. Немците oбявиха, че нямат нужда от тъмнокожия голаджия и го преостъпиха на Уахан Цал до края на сезона. През лятото обаче Дембеле със сигурност ще си търси нов отбор. Желанието на бившия нападател на Левски е да се завърне да играе в Европа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 7:11 pm 
Аватар

Ех, Гарата щеше да ни свърши отлична работа, както и коврите от студентски на него :bigok . За Ибраимов- :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:49 pm 
Аватар

Аз пък отдавна призовавам да спрем да си мислим, че ако по някакъв начин Гарата се върне, ще е същото и ще ръга 30 гола на година. Всъщност съм почти сигурен, че реалността ще е точно обратната и още след максиму петия мач ще се съжалява масово, че сме го върнали. Разберете, че оня вълшебен сезон беше абсолютна изненада, а най-изненадан беше май самия Гарра.... Реално направихме най-доброто - шитнахме го за сума пари, след най-добрия му сезон в историята. Както виждаме, оттогава няма нищо общо. Вярно, че у нас първенството е ташак, но съм доста сигурен, че и да се върне - няма да повтори същия сезон никога. Така че е по-добре да го забравим, и най-вече - да не го възприемаме като "задължителен" трансфер и спасител - проблемът ни не е голмайстор, в момента....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2013 10:59 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 09, 2013 12:05 am 
Аватар

И аз мисля, че трудно може да вкара 30 гола, но мачовете тип Монтана и морето може да ги реши сам. Просто в момента нямаме човек, който сам да реши мач, както правеха с Гонзо

п.с в момента май нямаме никакви хора, а само путки ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:01 am 
Аватар

Wildkid написа:
Аз пък отдавна призовавам да спрем да си мислим, че ако по някакъв начин Гарата се върне, ще е същото и ще ръга 30 гола на година. Всъщност съм почти сигурен, че реалността ще е точно обратната и още след максиму петия мач ще се съжалява масово, че сме го върнали. Разберете, че оня вълшебен сезон беше абсолютна изненада, а най-изненадан беше май самия Гарра.... Реално направихме най-доброто - шитнахме го за сума пари, след най-добрия му сезон в историята. Както виждаме, оттогава няма нищо общо. Вярно, че у нас първенството е ташак, но съм доста сигурен, че и да се върне - няма да повтори същия сезон никога. Така че е по-добре да го забравим, и най-вече - да не го възприемаме като "задължителен" трансфер и спасител - проблемът ни не е голмайстор, в момента....

Той реално вкара 37 гола..

Аз нямам против той да се върне и да не повтори играта си оттогава. Нужно е дори само на половина толкова силно да играе и пак ще е номер едно от нападателите в А група. Колко от нападателите ни през последните 20 години са вкарвали над 18 гола за един сезон? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:08 am 
Аватар

С неговият "професионализъм" и постоянни медицински проблеми ще се впише чудесно в отбора :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:21 am 
Аватар

Крачката, която дели Гарра от полубоК до мишка, курва и тн, е адски малка, много по-малка от тази при останалите. Ако дойде тук, на третия мач ще бъде набит. Нема нужда...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:22 am 
Аватар

Само дето Гарата и на 3 ракии може да бие Монтана сам. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 10:46 am 
Аватар

Абе, ако играчи които пият и обливат на терена им е тънка границата, от това което знам половината ни славни футболисти трябва да са посрамени или "бити". Няма нищо по-яко от пердета, да си правят кефа, но на терена да са номер 1! Проблема идва при идиоти, които не могат да пият и играят. :D "Фаса прави паса, алкохола прави гола"... Да си пие, да си пори, много ми е зор, да идва на Герена и публиката ще е +5к в поредни мачове. Това е един от малкото футболисти последното десетилетие за което мога да кажа, че "сам пълни стадиона".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 11:03 am 
Аватар

Дали пие или не е все тая. Аз говорех за възприятията на феновете. Гарата ако изкара два мача без гол, на третия мач ще стои в сектор Б, с набучена глава на кол. Не забравяй, че дори когато пореше и беше в блестяща форма имаше освирквания към него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 11:15 am 
Аватар

Много добре знаеш, защо са освиркванията. Същите които се чуха дори на награждаването 2009, когато Ричи си пееше нигерийските ритми. А, отделно Гарата си имаше такава поредица и не съм останал с впечатление, някой да го е разпънал точно заради това. Арогантно, провокативно поведение на терена към противника съпоставено с класа, голове или отигравания те превръща в легенда, това е. Гонзо, Сираков, Боримиров, Мариан Христов, Драгич, Боримиров, Пажин и редица още... кой от тези не е имал своите луди моменти извън терена? Едвали някой ще откаже пияндето Рабех в отбора, пича правеше шоу и на терена газеше противниците, буквално. Сега реньорите ни крещят "без фаул", в дербитата влизаме в нагласа да играем "футбол", че то интересно какъв спорт практикуват. В този отбор има двама "шоумени" способни да "пълнят" стадиона - Карвальо и Родригез, първият никога няма да го стори по обективни причини, за вторият времето ще покаже. Но нито един от тях не е биткаджия, във всеки един голям отбор има по няколко психара в защита, докато нашите са дантели с основен проблем, че "не изнасят топката по земя". Видич, Матераци, Пепе, Рамос, Тери, Луиш, Компани, Масчерано, Пуйол и т.н. Психопати до един, но всеки от тях играе в голям отбор и е топ звезда в него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:15 pm 
Аватар

Аз знам защо са освиркванията, и точно затова твърдя, че на третия мач ще ги има по-силни от всякога.А когато беше слаб имаше свиркания, имаше и призиви - кво му пляскате и му викате името на тоя негър бе... Коментирали сме го достатъчно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:16 pm 
Определено. Нашите са смешни във всичко. И във футбол, и в пиене. Кокала и Гибона са пили по една бутилка уиски на човек, а на другата сутрин стават, отиват и изорават терена... Тия педалчета се пенят на две малки в дискотеката, докато им пускат поздрави "за най-доброто центиране в А група", гушнали курвата си в сепарето и "виж ме кой съм". Импотентни във всяко едно отношение. Кифли...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:35 pm 
Аватар

Йовов в добрите му години също не пускаше шишето, но си беше играч преди 3-4 години. :smt006 Виж, при него можеше още повече да се развие потенциала, ако имаше режим, но пак е светлинни години от сегашните млади путьовци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:37 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз знам защо са освиркванията, и точно затова твърдя, че на третия мач ще ги има по-силни от всякога.А когато беше слаб имаше свиркания, имаше и призиви - кво му пляскате и му викате името на тоя негър бе... Коментирали сме го достатъчно..

Ще го аплодират, псуват или каквото искат, НО ЩЕ ИДАТ ХОРА! Гледам на последният мач никой не е отишъл да аплодира/псува Илиян Йорданов и ко. На тоя отбор му трябват истински лидери, не Гаджев! Хора които когато бъдат оплюти, дават най-доброто от себе си и после не натякват "аз казах ли ви" с ръце зад ушите! Гонзо, Кокала, Вуцов, Мъри, тия хора ги съсипахме, но съм убеден, че всеки един от тях ще се върне някога в Левски и ще работи с още повече плам в сърцето! Трябват характери, но всички които изброих отдавна не са на терена, за това Гарата. Пък да става каквото ще. От две години раздела "Представителен отбор" е посмешище. Стига се до моменти да пиша колко е добър Михелич, защото пресира... смешна история е до къде ни докараха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:45 pm 
Аватар

Аз пък не знам Гаджев кой го назначи за лидер, честно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 2:51 pm 
Аватар

Имаше си всичките предпоставки преди 2 години. Сам се срина след това и при нормален треньор не трябваше да е капитан този сезон, и да носи всичките негативи. Защото е ясно, че когато отборът не върви, ще се "псуват" играчите, какво да искам обяснение от Милен Василев, че се влачи, след като и лидерите го правят същото? Но, го има и другият момент, гласят го за продажба и като капитан на отбора, могат да му смъкнат повече пари. По същата логика сега капитан на Литекс е Георги Миланов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 3:07 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз пък не знам Гаджев кой го назначи за лидер, честно...

Връвчици...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 5:01 pm 
Аватар

Alek написа:
Имаше си всичките предпоставки преди 2 години. Сам се срина след това и при нормален треньор не трябваше да е капитан този сезон, и да носи всичките негативи. Защото е ясно, че когато отборът не върви, ще се "псуват" играчите, какво да искам обяснение от Милен Василев, че се влачи, след като и лидерите го правят същото? Но, го има и другият момент, гласят го за продажба и като капитан на отбора, могат да му смъкнат повече пари. По същата логика сега капитан на Литекс е Георги Миланов.

Е преди две години си е за преди две години. Аз като работя най-добре от всички си имам уважението на колегите, преди време имах една драма, дъних се, не смеех да ги погледна в очите, пък ше тръгна да се правя на лидер ли? Не се връзва нещо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 10, 2013 6:27 pm 
Аватар

Вината си е и наша.Не може да се допуска такова нещо в продължение на толкова дълго време.Търпим,търпим,търпим,а те си ни ебат,ебат,ебат.Първата огромна грешка беше,че спря кампанията срещу Бащицата,оттам си еба майката тотално.Стигнахме дотам пълно лайно като Тонев да ни е шеф в отбора,аз тва не го вярвах до последно,чак като се обяви официално седях и гледах е така :shock: Отборът от отдавна е пълен цирк,а много от феновете,дори и в тоя форум,дето уж е по-високо нивото,нехаеха и се смееха,"разбирачи",тва-онова,играта не е важна,не знам си кво.Миналата седмица некъв тъпак ми обясняваше как сме разбили Литекс и сме били страшни,щели сме да ставаме шампиони :smt005 Пореден сезон трагедия,пореден сезон цирк.При Кокала и Вуцан нищо не играхме,ама имаше желание и не ни беше страх.При Ясен бехме абсолютни смешници,но имахме най-добрите играчи,като изключим центъра на защитата и поне на моменти,най-вече в Европа,отборът играеше с желание и компенсираше треньорския страх.Гонзо не искам да го коментирам като треньор,направил квото могъл.Първият полусезон с Илиан беше ужасяващ,потресаваща игра,стигахме и пълното дъно в най-важните мачове.Ама нищо,нали сме имали точки,имали сме шанс за титлата :ohmygod .Дори аз исках да го оставят с надеждата,че може все пак да не е толко бездарен и през зимата да ги научи на некъв футбол.Още след мача с Черноморец беха ясни нещата,но-не,били сме спечелили тежко гостуване,айде ебане от жълтурите :ohmygod Всяка секунда в която Илиан остава е нова лопата с пръст върху гроба на отбора.
А най-смешното е,че пак всички ше се изсипят да псуват играчите,тук-там треньора,и да говорят глупости.ДА,ПУТКИ СА,ЛЕКЕТА СА,НО такива са повечето футболисти,такива са в чорбата,такива са в Селтекс,в Лудогорец и т.н.И като класа не отстъпват.Просто нашият отбор не може да играе футбол,няма треньор,няма хъс,мотивация,агресия.Виновни са и футболистите,разбира се,но е тяхна основната вина.В Националния също са лекета,ама играят.
Левски няма нормален треньор и най-вече нормално,заинтересовано ръководство,което да работи за него,да има ясна политика и стратегия,а не "Ама ние им плащаме заплатите навреме,работи се професионално и т.н.".Работи се кура ми.Дреме им на тия боклуци.След Илиан пак ше ни доведат некой такъв,пак ше взимаме разни измислени звезди,пак ше путкеем,пак няма да се пускат никви юноши,пак ше сме страхливи,пак ше водим велики подготовки и ше ставаме шампиони,пак всичко ше се прави ден за ден,пак ше ни шибат всички,пак ше сме "изненадани",пак стадиона ше е празен,на тях няма да им дреме,а ние пак ше си мълчим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 11, 2013 6:43 pm 
Аватар

"Юношата на Левски Александър Любенов подписа днес първи професионален договор с клуба. Контрактът е за срок от 3 години.

Любенов е роден на 11 февруари 1995 г. Вратар. Играе в отбора на юношите старша възраст, който участва в първенството на Елитната юношеска група до 19 години.

Любенов е част и от представителния тим на Левски."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 14, 2013 5:00 pm 
Аватар

Цитат:
Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни направи сензациозни разкрития. Специалистът разкри пред украинските медии, че е водил разговори за завръщането си в "синия" тим.

Грозни, който води Левски през 1998 година, заяви, че е обсъждал с представители на "сините" евентуалното си назначение за старши треньор. Официално предложение от президента на клуба Тодор Батков обаче все още няма.

"Гововорих с представители на Левски по този повод. Беше предварителен разговор за това какво бих направил, ако ми предложат да стана треньор. Отвърнах се, че съм съгласен даже да работя безплатно до края на сезона и да оказвам помощ като консултант например. Лично с президента на клуба не съм разговарял. Получа ли конкретно предложение, не изключвам да се върна в София ", сподели той.

Грозни допълни също така, че е получавал и други оферти, но не иска да ги коментира.
:roll: :roll:
Незнам дали е партенка и дали е пускано тук...само споделям
ПС.http://terrikon.com/posts/151520
http://www.ukrainefootball.net/ukraina/ ... evski.html
http://footballhd.ru/allnews/ucrainanew ... evski.html

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 14, 2013 5:07 pm 
Аватар

vazcho написа:
http://vzglyad.net.ua/novosti/sport/groznyi_gotov_trenirovat_bolgarskii_fk_levski
Сещам се как бихме онези беларуси с 8:0 ли беше. Интересен избор е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 14, 2013 5:20 pm 

А дано.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 14, 2013 5:55 pm 
Аватар

При него играехме страхотен футбол...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 898, 899, 900, 901, 902, 903, 904 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]