forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 720, 721, 722, 723, 724, 725, 726 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:53 pm 

stonesoul написа:
Съжалявам за лаишкия въпрос, но правителството до изборите ли управлява или до съставянето на ново?

До съставяне на ново, тоест може и до към август да издържат тия :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:54 pm 
Аватар

Даже до декември. Края на май, най-късно началото на юни ще има ново правителство, освен ако не се стигне до нови избори :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:55 pm 

SharkyTT написа:
Костов не ме дразнеше толкова преди, но след всяка страница в тази тема го намразвам все повече и повече :bigok

Костов започна да ме дразни когато престанах да уча икономика и започнах да я практикувам в места като Федералния Резерв и Фреди Мак.

За мое нещастие имах и възможността да съм преводач на делегацията на неговото правителсво на срещата им с Чък Хейгъл (1998), когато преговаряха за влизането ни в НАТО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:00 pm 

Между другото имам "привилегията" лично да познавам новия министър на икономиката, Асен Василев. С него (и още 5-6 човека) дори се опитвахме да направим една гражданска организация през 2005-та година, която нарекохме ПРОЕКТ681, която трябваше да оказва натиск върху политиците.

Няма да коментирам и уменията му нa икономист защото не е моя работа.

Последна промяна SZ_FEN на Вто Мар 12, 2013 7:01 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:01 pm 
Аватар

Така е супер правителство! Боко Тиквата сега ще може да излезе пред народните маси и да рекне, ако не щете вече меката китка от Вашингтон, хванете се за здравия банкянски чеп, вие ме познавате :strkstrk

Ово си вика алтернатива по български :smt005

Марин Райков - новият Станишев :bigok Щех да се изненадам ако беха сложили некой, който като типаж е по-близо до Борисов, тогава щеше да му се ебе мамата на стратегията

Последна промяна Кока-Кольо на Вто Мар 12, 2013 7:03 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:02 pm 

STALKER написа:
Така е супер правителство! Боко Тиквата сега ще може да излезе пред народните маси и да рекне, ако не щете вече меката китка от Вашингтон, хванете се за здравия банкянски чеп, вие ме познавате :strkstrk

Ти за него недей да се кахъриш. Него го чака "promotion" след като си тръгна от БГ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:04 pm 
Аватар

За министъра на икономиката мога само да кажа, че визията му е скандална :shock:
Изображение
Малко ми напомня:
Изображение

Последна промяна 3941 на Вто Мар 12, 2013 7:05 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:05 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
STALKER написа:

Ти за него недей да се кахъриш. Него го чака "promotion" след като си тръгна от БГ.

Аз се кахъря предимно за ПРБ - Покойната Република България :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:05 pm 

3941 написа:
За министъра на икономиката мога само да кажа, че визията му е скандална :shock:
Изображение

Това е нормален "look" за Харвард. Нищо му няма ОК си е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:06 pm 

STALKER написа:
SZ_FEN написа:
STALKER написа:

Аз се кахъря предимно за ПРБ - Покойната Република България :rip

Ами и аз така, ама нас с теб никой не ни пита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:06 pm 
Аватар

stonesoul написа:
Съжалявам за лаишкия въпрос, но правителството до изборите ли управлява или до съставянето на ново?

Всъщност, ако не бъркам може да управлява и след избирането на ново. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:26 pm 
SZ_FEN написа:
SharkyTT написа:
Костов не ме дразнеше толкова преди, но след всяка страница в тази тема го намразвам все повече и повече :bigok

Костов започна да ме дразни когато престанах да уча икономика и започнах да я практикувам в места като Федералния Резерв и Фреди Мак.

За мое нещастие имах и възможността да съм преводач на делегацията на неговото правителсво на срещата им с Чък Хейгъл (1998), когато преговаряха за влизането ни в НАТО.

Смятай :shock: В тоя форум наистина има всякакви хора. Щом имаме човек от Федералния резерв, преводач на Костунгера във Вашингтон, значи съм напълно сигурен, че някъде из форума дреме и се скатава тайно и Елвис :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:37 pm 
Аватар

Шш, тихо бе, не ме издавай така директно, тука с чичко Адолф си пием коктейлчета и обсъждаме новото правителство. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 7:53 pm 

Ако Хитлер беше жив, щеше да пише във Форума :hitl5 :smt035 :smt035 :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:24 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
И 100% е плюл в нея или поне си е топнал чурката :bigok

Даже сигурно е пърдял в чинията му :bigok
А Проданов пак е недоволен :strkstrk Значи всичко е наред :strkstrk
Притеснява ме наличието на твърде много Йористи в това правителство :loser2 и липсата на инженери, и домоуправители :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:44 pm 
Аватар

Изображение

Бойо да не се скатава, а да каже за тая. Баща му и е бил началник в "Делойт". :blass

Нищо чудно да си имаме скоро наше момче на висок пост в министерството на еврофондовете :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:47 pm 
Аватар

Кой (не) е Марин Райков? Определено не е любимец на Путин
Паця за блядовете :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:52 pm 
Аватар

Интересно обаче как винаги ПРОБЛЕМ има. Трябва нови лица, ама трябва и да не са обвързани с никой. Ама освен това трябва да са се доказали. Ама не навън, щото ако са отишли навън, значи са били връзкари за да излязат. Ама не тук, защото тук са учили при комунисти. Ако не са известни, що не са известни. Ако са известни, значи щом са станали известни са в "играта" и затова са известни. Естествено логичното заключение е, че всички са маскари и само ние лично сме великите и неопетнените :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:53 pm 
Аватар

Adepta написа:

Добре бе, може ли точно най-елементарната и тъпа реакция на един от най-гнусните персонажи в историята на българските персонажи, да я пуснеш :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Официално те слегам в шортлистата си на формуни малоумници и ти обявявам тотална война :smt067

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:54 pm 
Аватар

Много скоро ще си проличи дали това временно правителство служи на режима в оставка,или ще се постарае да е независимо и за малкото време,което има,да работи така,че да го запомним с нещо добро.Аз лично му пожелавам успех,ако ,повтарям,хората в него не са подлоги и няма да го коментирам точно 20 дни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:59 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И 100% е плюл в нея или поне си е топнал чурката :bigok

Даже сигурно е пърдял в чинията му :bigok
А Проданов пак е недоволен :strkstrk Значи всичко е наред :strkstrk
Притеснява ме наличието на твърде много Йористи в това правителство :loser2 и липсата на инженери, и домоуправители :loser2

Напротив, само едно министерство ме дразни, щото тука има некаква лукма, а иначе нямам причини да съм недоволен. Ма като казваш за домоуправителите, слагам им и втори минус :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:59 pm 
Аватар

Не знам дали са нови лица, ама, като им погледнеш кариерите, са си стари задници :strkstrk . От сума време са във властта по един или друг начин, това, че не се показват по телевизията е друг въпрос. Такива колкото щеш. Да вярвам, че не са си хора, вярни на ГЕРБ ... не съм чак толкова наивен.

Така или иначе какво особено значение има, нямат кой знае какви правомощия, няма със сигурност и да променят кой знае какво. Въпросът, който ме вълнува сега е какво правим на изборите, щото ми се чини, че пак ще грейне петолъчката ... не пак, а отново всъщност ... просто племе сме си, да му се не види.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:00 pm 
Аватар

E как очакваш точно пък Плевнелиев да не си избаца едно такова министерство като това му е вечната мантра на него още от преди да е президент :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:01 pm 
Аватар

Просто не виждам какви ще са задълженията и отговорностите на това правителство. И понеже бех част от екипа, който трябваше да гради предишното електронно правителство съм наясно, че тоя проект за два месеца дори не може да стартира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:08 pm 
Аватар

Той само да успее да ги задвижи нещата за тези няколко месеца, пак ще е нещо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:09 pm 
Аватар

thegboy написа:
Въпросът, който ме вълнува сега е какво правим на изборите, щото ми се чини, че пак ще грейне петолъчката ... не пак, а отново всъщност ... просто племе сме си, да му се не види.
Дали е петолъчката на бсп,или сърп и чука на герб,за мен няма някаква съществена разлика.Смятам,че хората трябва да гласуват с главите си,да гласуват за тези,които са най-близо до неговите политически и житейски разбирания и не разбирам,защо непременно трябва да се търси силния в дадения момент,или по-възможният победител.Ние мамка му, не сме си избрали любимият отбор по брой титли ,купи и финали за Балканската купа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:14 pm 

Македония написа:
SZ_FEN написа:
SharkyTT написа:

Смятай :shock: В тоя форум наистина има всякакви хора. Щом имаме човек от Федералния резерв, преводач на Костунгера във Вашингтон, значи съм напълно сигурен, че някъде из форума дреме и се скатава тайно и Елвис :bigok

Аз съм и Елвис също.

Имам много яка снимка до Филип Димитров в резиденцията на посланика във Вашингтон от Хелоуийн в костюм и с перука на Елвис :).

Последна промяна SZ_FEN на Вто Мар 12, 2013 9:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:15 pm 
Аватар

[quote="Ivan63"]Дали е петолъчката на бсп,или сърп и чука на герб,за мен няма някаква съществена разлика./quote]

Не го казвам в защита на ГЕРБ, но според мен при комунистите и тройната коалиция тотално си беше ебало майката и безочието им нямаше граници. :smt006

Такова чудо, каквото беше при тях, не ми се преживява втори път. Да ни записват данните, че отиваме на протест ... Китай не ми се виждаше толкова далеч в този момент. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:16 pm 
Аватар

shalala написа:
Той само да успее да ги задвижи нещата за тези няколко месеца, пак ще е нещо :wink:

Нищо не може да задвижи. Служебното правителство не може да прави закони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 9:34 pm 
Аватар

Според Плевнята, Марин Райков бил човек "започнал от нулата" :smt005

Изображение

Цитат:
Много неща в живота на Марин Райков са уникални.

Например историята като от холивудски филм, в която 13-годишно момче е оставено от баща си, по това време посланик на България към ООН в Женева, да учи в пансион в дълбоката френска провинция. Без да знае добре езика и без да познава страната. Но както се случва във филмите, момчето оцелява, френският му става като матерен език и то се превръща в образован младеж.

Уникален е и шансът на Марин Райков да се роди в семейството на посланик Райко Николов - живата история на дипломацията ни. И то не къде да е, а във Вашингтон (през 1960 г.).

Цитат:

Шарл Ерню - близък приятел на френския президент и министър на отбраната от 1981 до 1985 година, е бил сътрудник на българските, румънските и съветските тайни служби през 50-те и 60-те години. Ерню е бил вербуван от „дипломата” Райко Николов, по това време също посланик във Франция. След разкритията всички заинтересовани страни, включително и България, опровергават така нареченото "досие Ерню", публикувано от „Експрес”. Ексшефът на френското контраразузнаване Жак Фурне твърди, че разобличаващите Ерню материали са били получени през 1991-1992 г. от бивш румънски таен агент.

Според тях през 1953 г. Шарл Ерню е бил вербуван от българската Държавна сигурност и е започнал срещу не особено високо заплащане да предлага това, което французите наричат "анализи и информации от хора с влияние".

"Експрес" твърди, че успешното вербуване е дело на българския дипломат Райко Николов, който от 1953 до 1957 г. е бил пресаташе в българското посолство в Париж.

Николов предизвика изненада във Франция, като призна, че е познавал Ерню, но категорично отрече да е изпълнявал каквито и да е било задачи на българските тайни служби.

"Аз познавах много дори по-високопоставени от Ерню французи. Някои главни редактори останаха в историята на Франция, но не искам да цитирам имена, за да не предизвиквам интриги", казва тогава за "Капитал" Райко Николов.

Ерню публично се е обявявал за независима френска външна политика, за разбирателство между Изтока и Запада и е смятал, че врагът на Франция не се намира на Изток.

След като българинът напуска Париж, според "Експрес" Ерню е "поет" от КГБ, след това от Секуритате, а от 1963 г. окончателно минава "под крилото" на руснаците.

Никой поне публично до този момент не е съобщил докога е продължило сътрудничеството на известния парижки бонвиван, достигнал до върховете на властта в една от великите ядрени държави.

Според Жак Фурне, когато той е докладвал през 1992 г. на Митеран ужасяващите разкрития, свързани с вече починалия Ерню, държавният глава е предпочел да запази случая в дълбока тайна.

Райко Николов е обявен за персона нон грата, а личността му създава проблем, когато за сина му Марин Райков е поискан агреман за посланик във Франция.

Друго горещо назначение на Райко Николов е посолството ни в Рим по времето на процеса „Антонов” .

Николов е работил и в САЩ, където е роден Марин Райков, в Югославия, Кувейт, Йемен и Швейцария.

Цитат:
Райко Николов, бащата на новия служебен премиер Марин Райков, е може би един от малкото българи, които знаят кой се крие зад псевдонима “Моторна лодка”. Той е посланик на България в Рим по времето на атентата срещу папа Йоан Павел II. Няколко години по-късно Райко Николов се оказва в центъра на голям скандал отново с българска връзка. През 1986 г. българи пътуват за Италия, където трябва да участват в регата. Заедно с тях са и служители на МВР, които ги придружават, за да не забегнат в чужбина. Единият от тези ченгета ще се окаже мистериозният агент “Моторна лодка”. Щом пристига в Рим, той се свързва с американския разузнавач там Олдридж Еймс. По време на срещата поискал финансова помощ за създаването на екологична партия, с която да се наложат демократични промени. Години по-късно Еймс е арестуван заради корупция и си спомня за българина в книгата си "Признанията на един шпионин. Истинската история на Олдрич Еймс". В книгата така и не става ясно кой всъщност се крие зад агент “Моторна лодка”. Служителите на МВР, които са придружавали отбора, днес отдавна са извън системата. Един от тях е хирург в “Пирогов”. Второто от ченгетата днес е консултант по сигурността на мобилна компания. Третият служител на МВР днес работи в руска банка.

Името на “Моторна лодка” изплува и покрай освобождаването на Мехмед Али Агджа от турския затвор. Тогава италианският сенатор Годзанти заяви, че в атентата срещу папа Йоан Павел II са замесени съветското и българското военно разузнаване. Тази информация предоставил българин с агентурния псевдоним “Моторна лодка”.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 720, 721, 722, 723, 724, 725, 726 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]