forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 24, 2025 7:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 146  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:04 pm 
Аватар

:smt089 :smt089 Сърцераздирателно. Съжалявам, че сме ти развали рахата, макар че явно даже не си бил. Дано някога случайно не съм те докоснал на мач, че сигурно ще искаш да ме вкараш в затвора. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:07 pm 
Аватар

Е, той надали ходи по стадионите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:07 pm 
Също не е зле да се запознаете или да минете някакъв седмичен курс за това какво означава сигнална ракета, пиратка, противотанкова граната, балистична плутониева ракета, антирадарна атомна подводница и т.н, имам предивид все неща, които се вкарват по стадионите :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:09 pm 

Според журналята/чорбарите балистични ракети ли бяхме вкарали/щяхме да вкараме преди някое дерби? :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:10 pm 
Аватар

Противотанкови гранати :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:12 pm 
Аватар

Изображение

:bigok :bigok :bigok :bigok

КСПП, КСПП!!! :lsfc3 :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:19 pm 
paulao написа:
Levskar67 написа:
Гонзо, единствен не е казал и една дума срещу ЛЕВСКИ, въпреки, че постъпиха много грозно с него! И съм абсолютно убеден, че няма да го направи преди и след мача срещу еклерите, а по време на мача няма да изпадне в истерията, в каквато изпаднаха Вуцов, Мъри, Цанко, Кокала и Херо в мачовете срещу нас! Това показва, колко голям ЛЕВСКАР е и колко много обича ЛЕВСКИ, в което едва ли има някой да се съмнява де?! Псувните срещу Г. Иванов са недопустими и обиждат не само него, а и всички ЛЕВСКАРИ, защото е един от нас! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Гонзо си е наше момче и истински левскар, колко пъти игра с контузии, със счупена глава, цепната вежда и дори с контузия която му причини края на кариерата за което мене ме е яд много защото може да поиграе още поне сезон и да се засече заедно с Гара Дембеле в игра и щеше да сме шампиони 100% през онзи сезон! За това и Наско го намрази и го плюеше защото усети че Гонзо е по-голям левскар от него и никога няма да направи такива номера като него и да плюе по отбора си. и между др. виждате ли какво става когато Наско похвали Левски - падаме, това става .... пак съм сигурен че е размътил главата на някой футболист и хвали нарочно отбора за да не се усъмни никой че точно в тоя момент ще подкопае отбора и тоя човек докато не се върне в Левски няма да миряса........

Хора, дайте преди да "сипваме" срещу наши легенди да преброим до 10! Специално за Сираков, преди да пишете отворете уикипедия и прочетете първите 10 изречения от биографията му и тогава пишете. Кой какво правил, не правил няма значение, когато говорим за голмайстора на НАШИЯ Левски за всички времена!!! Един от най-заслужилите ни ръководители!
За Мъри също! Бил се радвал - ми ще се радва, нали затова работи да побеждава!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:23 pm 

Може да са били всякакви.. :smt006 ама аз не приемам да се радваш като луд, след като си бил Левски... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:31 pm 
Аватар

Бил се радвал като луд :smt005 Явно трябваше да се ядосва при головете на Ботев и след мача да каже- Левскари, много се извинявам, че бихме, обещавам повече да не правя така :lol: :ohmygod2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:38 pm 
Аватар

И бил казал, че няма сантименти към Левски :smt005 Явно трябваше да казва, че там се изградил като треньор и е постигнал сериозни успехи, че само там му повярваха и го оставиха да работи :lol: :ohmygod2 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:40 pm 
Аватар

Кур, без публика сме. :cry: Отнеха ни КСПП! Изчетох решенията на БФС, обаче никъде не се споменава за действията на стюардите на жАлтите. Би трябвало да има наказания и затова че тези стюарди не са си свършили работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 2:45 pm 
мАри нямал сантименти към Левски :smt031 Буквален цитат от преди мача. Е към кой друг може да имаш, бе? Към Анортозис? Или Личьекс? Заради кой някой ти знае името изобщо? С кой отбор стигна 1/4 финал, ШЛ, спечели дубъл?
Както казаха и преди мен, тва са прости хора, от тях всичко може да се очаква. Може да го мислиш тва, но поне си преценяй думите и не го казвай на глас. Гонзо съм сигурен, че над 400 пъти заради всички мизерии и лайна по него му е идвало да каже "Я се шибайте, бе, боклуци, кво искате от мен" и с право, ама засега не го е направил...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 3:01 pm 
Аватар

krivia написа:
С риск да отнеса критиките от някои в този форум, що за "човек" трябва да си за да вкарваш сигнални ракети на стадиона? Бомби-момби, факли, сигнални ракети - това къде по света е разрешено да се вкарва на трибуната? Ама някой си искал така да му бъде ок, ами като иска - да ходи по баирите и да си гърми квото иска и да си пускат факли там да се трови. Това на един стадион няма място. Но очевидно и така наречения "ушев" няма желание това да не се случва, защото тия неща няма как да бъдат пропуснати да отидат на трибуните.

Другите неща, заради които ни наказват не мога да ги коментирам, защото изобщо не знам какво се е случило, но с тия неща масовия зрител само се отблъсква от стадиона. И после се правят на интересни що няма хора по стадионите. Ами щото като дойдат, се случва това, което стана онзи ден. Крайно време е тези дето ги дробят тия неща, да си сърбат попарата и да не бъдат по трибуните, а където им е мястото...

А че бфс-то се свали гащите пред кюрда и направи извънредно заседание само и само да ни накажат точно за този мач е другата простотия, която не знам защо никой от ръководството не я оспорва.

Ние сме Левски София и си правиме каквото си поискаме, ако искаме и сувалка ще вкараме на стадиона.
Който не е с нас, е против нас!
САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 3:13 pm 
Аватар

niki87 написа:
Бил се радвал като луд :smt005 Явно трябваше да се ядосва при головете на Ботев и след мача да каже- Левскари, много се извинявам, че бихме, обещавам повече да не правя така :lol: :ohmygod2 :smt005

Веднага посочвам лицето Мирослав Иванов, в момента футболист на селския Лудогорец, когото псувахме жестоко, докато беше наш футболист. При първото ни гостуване в Разград през есента на 2011 г. въпросният вкара за 1:0 във вратата пред нашия сектор и направи жест, който никой май не забеляза - вдигна ръце, ясно показвайки респект или дори извинение, ако искате да го наречете така, и остана на място, без да се радва. В интервютата преди и след мача каза, че най-щастливите му и успешни години са преминали в Левски, където е печелил титли и купи и няма как да е безразличен към отбора.

Това го прави Шуменския Деко, когото сме съсипвали от ебавки бе?! А разни мърита и т.н.?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 3:13 pm 

Е на жАлтата кочина можеше и топ да се вкара...:bigok да ги торпилираме, бе братле! :smt005 Толкова неадекватен беше ушев, че ... смАрт за него! :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 3:30 pm 
Аватар

Кюрда с тия команди и изказвания според мен се готви да управлява БиФеСе-то...нищо чудно да му се присламчи и Насраков :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 3:40 pm 
Аватар

Не бе тия нашите направо ще излязат ебати мишките.Нула отговор срещу наказанието,въобще не се каза дума даже,че Борис Галчев трябваше да бъде изгонен още първото полувреме.Че Енрике трябваше да бъде изгонен.Направо със свалените гащи се действа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 3:47 pm 
Аватар

Croopev написа:
Лабрадор написа:
:lol: КривиЕ в един мач с рЯците отнесе всичката хранилка на света,защото както винаги си остави душата на терена.7-8 месеца по-късно пак на Герена му се скандира името,когато влезе и се раздаде повече от всички,но със син екип.Ама кой да ти помни,че го е псувал до девето коляно...

Говорите си наизуст :smt006 За А сектор и някакви индивидуални изблици не говоря, защото бях в Б и двата мача и го помня на 10000% и дори няма смисъл от спор.

Е,аз говоря за целия сектор "А",който си беше бая пълен,а аз гледах тоя мач там.Ама щом казваш...говоря си наизуст,няма да споря.

Да не съм офтопик:КСПП,КСПП :lsfc3 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 3:52 pm 
Аватар

gl007 написа:
Не бе тия нашите направо ще излязат ебати мишките.Нула отговор срещу наказанието,въобще не се каза дума даже,че Борис Галчев трябваше да бъде изгонен още първото полувреме.Че Енрике трябваше да бъде изгонен.Направо със свалените гащи се действа...

A Пунто хич не беше за 101% червен още първото полувреме? Не ни е виновен съдията този мач и специално по тоя параграф е добре да си мълчим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 4:25 pm 
Лабрадор написа:
Croopev написа:
Лабрадор написа:
:lol: КривиЕ в един мач с рЯците отнесе всичката хранилка на света,защото както винаги си остави душата на терена.7-8 месеца по-късно пак на Герена му се скандира името,когато влезе и се раздаде повече от всички,но със син екип.Ама кой да ти помни,че го е псувал до девето коляно...

Говорите си наизуст :smt006 За А сектор и някакви индивидуални изблици не говоря, защото бях в Б и двата мача и го помня на 10000% и дори няма смисъл от спор.

Е,аз говоря за целия сектор "А",който си беше бая пълен,а аз гледах тоя мач там.Ама щом казваш...говоря си наизуст,няма да споря.

Да не съм офтопик:КСПП,КСПП :lsfc3 :bii_chorbata

Просто далеч не съм съгласен с това, че сме се отнасяли лошо към Кривия.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 4:49 pm 
Аватар

ПФК Левски и феновете организират съвместно гледане на мача с Литекс

Видеостената ще бъде монтирана от външната страна на оградата откъм сектор "А"
ПФК Левски и Национален клуб на привържениците организират съвместно гледане на видеостена на двубоя от четвъртфиналите на турнира за Купата на България с Литекс, който е в сряда (13 март) от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Срещата ще се играе пред закрити врати, заради наказанието, което БФС наложи на клуба от един мач без публика.

Видеостената ще бъде монтирана от външната страна на оградата откъм сектор "А" а организацията в района е съгласувана и с органите на реда.

По време на мача на разположение на привържениците ще бъде и мобилният магазин Ултра Бус в който всеки фен може да намери оригинални фланелки, шалове, шапки и други артикули на любимия отбор, както и дебютния брой на списание "Левски".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 5:05 pm 
Аватар

Екстра! Там сме! :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 5:10 pm 
Аватар

:lsfc4 :lsfc3 :lsfc4 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 5:48 pm 

Там сме. :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:05 pm 
Аватар

2:15 христов номер 11 безумно влизане с бутоните напред с/у Гари. Задължителен жълт ако не и червен.
5:20 симулация на неделев пред наказателното ни поле, даден пряк свободен удар в последствие който самият той изпълнява.
14:25 обратен фаул с/у мангальо
16 виера е в засада която не е отсъдена и се получава опасен удар за папагалите
34:36 безумно влизане на галчев с бутоните напред с/у Прохазка (най вероятно жестоко го е заболяло, но стистна зъби момчето евала) директен червен, не отсъден дори и жълт.
35 пробив на Пинто центриране игра с ръка на неделчев не отсъдено нищо
38:40 Пинто задържане с ръка дадено нарушение. Неотсъден втори жълт. Въз основа на предните отсъждания ми е трудно да проумея как някои тук във форума искат втори жълт след като не са дадени вече 2 червени за папагалите, а и Пинто получи вече жълт картон 30 секунди преди това
43 галчев се опитва да счупи краката на Гари с влизане отзад, за наш късмет не успява. Съдията се прави че не е видял нищо отново. Това е 3 ти недаден червен. След като Гари иска обяснение галчев му подлага главичка.

Това е само за едно полувреме. Нека всеки сам си прави изводите. Влияе ли кифлата на мача или не. Второто въобще няма да си правя труда да го коментирам. Само ще спомена, че артуро спря голова атака с фаул и трябваше да му бъде даден втори жълт, а дори не се свири и нарушение. Хубостника галчев ... Мен лично ако ме ритат така няма да имам нервите и професионализма стоически да стоя и да гледам. И това се води за най добрият ни „съдия“. Не мога да си намеря място от нерви вече 3 ти ден. Не знам как някои хора призовават да не мразим, да обръщаме другата буза и т.н. Докато путките в ръководството си мълчат, ще ни мачкат и ебат по най долен начин. Къде е мазната мутра сега дето се изхвърляше наляво и надясно, като твърдше че цитирам „ако някой мисли че може да се подиграва с ЛЕВСКИ жестоко греши“. Кюрда ревна и тия се събраха в 3 часа сутринта и ни лишиха от публика. Като в предни случаи не могат да се сезират с месеци. Какво става тука бе хора толератност, толератност ама на гол гъз шега не става. И аз искам да пиша за хубави неща да се шегуваме и смеем, ама като прецакват ЛЕВСКИ по тоя начин ми е трудно да бъда хрисим и положително настроен.
Само ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:14 pm 
Аватар

Нищо не оправдава загуба от отбор, в който играят Хмарян и Галчев! Ако ще и 3 дузпи за неправилно дишане да им свири.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:48 pm 
Аватар

Много ти благодаря, че дойде да ни кажеш. Нямахме никаква идея, че имаме мач утре и че ще ходим на Герена. Мачът в Пловдив ни замая главите :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 6:59 pm 
Аватар

Кво ти е направил толкова Марто ,че така се ебаваш с него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:01 pm 
Аватар

Навсякъде по медиите е споменато, е така помежду другото, че ще се събираме да гледаме мача, докато вчера имаше по 5 статии на челно място, че ни грози наказание... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 12, 2013 8:08 pm 

Естественно, боли ни, че папагалите ни биха ( не и без помоща на тодоров ), боли ни, че тъмносиньото БФС направиха всичко възмоно да угодят на кюрда и ни наказаха ( това трябваше да е първия ни мач на ГЕРЕНА с публика и се очакваше трите трибуни да са препълнени ) за този толкова важен мач, боли ни, че най-постоянния ни футболист в първите два мача Мюлдер и капитана Ангелов ( за него, лично аз не съжалявам, защото вече не е за ЛЕВСКИ ) са наказани и ни боли, че ръководството не направи нищо срещу това, но това трябва да ни мобилизира още-повече, да бъдем още по-единни, за да помогнем на нашия любим ЛЕВСКИ в този труден момент! Пожелавам на всички ни изразителна победа утре с добра игра! Това не е прогноза, а пожелание! :bigok :loser2 САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4354 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 146  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]