forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 4:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:38 pm 
Аватар

STALKER написа:
Eric Cartman написа:
anta написа:
Еййй, мама им, крадливи жАлти клошари! Така ли се взима знаме, бе?!? жАлти смешници! :evil:

Ей сега гледах клипчето от спортал, аз по-жалко нещо никога през живота не съм виждал. :shock:

А кой така закачва знамена, на два метра от папагалите за ограда на отцепен сектор? Тоталната глупост.

Точно ти не говори за знамена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:39 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Alek написа:
Губят се мачове, криво тръгна с тоя фаул, нямам представа, кой избяга от гредата. Мъри се "надиграваше" с Барса на Ноу Камп, а на нас ни се окопа на границата на наказателното с всичките си играчи, върза му с тоя фаул и сега иху-аху. Смятам, че Литекс ще ги облеем могъщо на Герена, колкото и странно да ви звучи.

За мача- горното. Нито са ни надиграли, нито нищо. Така тръгна. Както казва един мислител от Кюрдистан- самтаймс уин, сайтаймс люн. Гаджев и Рамос бяха много слаби. Евала на Ил Ил, че извади Пинто, защото беше ясно, че скоро изгаря с червен, не схванах защо след 2 фала след жълтия картон не извади Пелето.

Мъри да го лапа с къри. А на Бареков да му се изредят 300 столипински мангала...

Евала на стюрда, че се опита да защити знамето. Жалки крадливци!

И на мен това ми е мнението за мача, ама е доста тъпо да сме в положението да сме играли ОК и да са ни били 2:0. Илиан беше точен след мача. Не знам защо нашите си вадеха толкова много картони.

А шибаните боклуци олио да ги попари. Минети с ушев си правеха през цялото време, ония мятат бате, нашия стои и го гледа. И на терена нахлуха и пак ушев само забележка му прави на лайнара.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:40 pm 
Цитат:
http://www.vesti.bg/image.php?path=L25pZGF0YS9hcHBzL3Zlc3RpLmJnL3d3dy9tdWx0aW1lZGlhL3Bob3Rvcy9uZXRpbmZvLzIwMTMuMDMuMDlib3RldmxzdWx0cmFzLzRMNkE1Nzk0LmpwZw==&resize=1

Жълтите курви и ушев

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Съб Мар 09, 2013 9:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:43 pm 
Аватар

Много забавно беше с влакО. :strkstrk Искам да благодаря на всички момчета и момичета, които бяха на мача! :smt023 Браво на стюарда за мъжката постъпка!
Кур за жАлтата селска сган! Много бързо ги палят тия кецки, бе... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:44 pm 
Аватар

Хайде сега да видим какво ще направи бфс, след като стюардите на лайнарите крадат знамена. Всъщност всички знаем какво би трябвало да стане.

Браво на нашето момче :levski Отново сме сами срещу всички и дано и "футболистите" го разберат.

Кур, смърт и кур за тоя скапан град, ушеф и жълтите лайнари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:45 pm 
Аватар

Suum cuique написа:

Точно ти не говори за знамена.

Гледай си работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:46 pm 
Аватар

А ти не коментирай неща, за които знаеш, че не си прав!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:46 pm 
Аватар

Македония написа:
Изображение

Три курви дърпат знаме, добре ли е...

Тази снимка мисля казва всичко :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:47 pm 
Аватар

acrimonious написа:

За мача- горното. Нито са ни надиграли, нито нищо. Така

Не че те бяха добри, но бяхме доста осезаемо по-слаби. ;) Не ни надиграха много, но резултата си е заслужен.

Последна промяна Goviado на Съб Мар 09, 2013 9:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:49 pm 
Аватар

Kryten написа:
И на мен това ми е мнението за мача, ама е доста тъпо да сме в положението да сме играли ОК и да са ни били 2:0. Илиан беше точен след мача. Не знам защо нашите си вадеха толкова много картони.

А шибаните боклуци олио да ги попари. Минети с ушев си правеха през цялото време, ония мятат бате, нашия стои и го гледа. И на терена нахлуха и пак ушев само забележка му прави на лайнара.

Ааа, че нашата игра беше далече от ОК съм съгласен. Но да кажеш, че сме били трагични, ми не мисля. В последните години изгледах какви ли не жалки мачове на Левски, този не беше от тях. Просто загубихме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:50 pm 
Аватар

Единствените, които знаеха за какво бяха на терена днес, бяха Пацо и Гари, може би евентуално Везалов и Мюлдер донякъде.

Жълтите лайнари въобще нямам намерение да ги коментирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:51 pm 
Аватар

Боклудживи лидери в средата и дървета в защита. Нищо различно не виждам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:53 pm 
Аватар

Цялата схема "ултраси-стюарди" е тотален ташак. Направо да раздат на целия сектор по една жилетка и всички да са "стюарди". Или си ултрас и дивееш на стадиона или си стюард и се държиш като стюард. Тук виждаме поредното побългаряване на някаква практика взета от чужбина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:55 pm 

STALKER написа:
Цялата схема "ултраси-стюарди" е тотален ташак. Направо да раздат на целия сектор по една жилетка и всички да са "стюарди". Или си ултрас и дивееш на стадиона или си стюард и се държиш като стюард. Тук виждаме поредното побългаряване на някаква практика взета от чужбина.

В Германия е същото със стюардите, тия на Дортмунд сега беха пребили някъв фен на Шалке ли на кой беше почти до смърт докато пикаел в тоалетната.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:
Alek написа:

За мача- горното. Нито са ни надиграли, нито нищо. Така тръгна. Както казва един мислител от Кюрдистан- самтаймс уин, сайтаймс люн. Гаджев и Рамос бяха много слаби. Евала на Ил Ил, че извади Пинто, защото беше ясно, че скоро изгаря с червен, не схванах защо след 2 фала след жълтия картон не извади Пелето.

Мъри да го лапа с къри. А на Бареков да му се изредят 300 столипински мангала...

Евала на стюрда, че се опита да защити знамето. Жалки крадливци!

Не знам как е изглеждало от стадиона, а и очевидно не ви е било и до мач, заради жълтите путки, но бяхме много зле, 1:1 с безумните игри срещу прасетата, сараево и гората...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:56 pm 
Аватар

acrimonious написа:
Ааа, че нашата игра беше далече от ОК съм съгласен. Но да кажеш, че сме били трагични, ми не мисля. В последните години изгледах какви ли не жалки мачове на Левски, този не беше от тях. Просто загубихме.

Не си ме разбрал. Имах предвид, че играхме ОК по мои впечатления, но си загубихме категорично, което е притеснително за потенциала ни. Като играем добре трябва да бием, ако не лесно, то поне сигурно. Днес видях 200 центрирания и доста слаби удари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:57 pm 
Аватар

Тъпия Гаджев избега от гредата при гола, същата грешка като в Разград, там изобщо нямахме човек на гредата...
Като погледнеш отбора, не е като да нямаме високи играчи, а всяко статично пред наща врата е ебати паниката... не знам защо така.
Иначе играта ни не е толкова трагична, колкото я описват някои... Има и такива мачове просто - нищо не вървеше в атака. В началото на Прохазка една тупалка мина на сантиметри, а на Гарито едно центриране не влезе като хората...
Пелето уж опитен, уж капитан... а се осра най-много днеска - тъкмо почнахме да ги натискаме преди да го изгонят.
Трябва да се забравя тоя мач възможно най-бързо и да продължаваме да мИчтаИм :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 9:59 pm 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:02 pm 
Аватар

Загубихме 4-тия пореден важен мач.Повече играта не смятам да я коментирам
Горещо олио да ги попари проскубаните жАлти спринтьори за клошарската си постъпка със знамето

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:04 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Изображение

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:09 pm 
Аватар

С две думи ГОЛА ВОДА. Още след мача с цаците се видя, че Милиев не става. Това момче не трябва да се пуска! Евала на Везалов, добре игра и пак покриваше Данчо дървото.

Иначе много добра бройка се събрахме днес. като цяло обаче сектора беше мн слаб днес. Особено в ляво от към А сектор нашите се обадиха точно 3 пъти през мача.
Пак проблеми с озвучението... за кой ли път вече. Не се ли викне да те чуят всички, остава да си викаме само тея в средата.

И въпреки всичко В СРЯДА ВСИЧКИ НА ГЕРЕНА: КСПП

Последна промяна tarikataaaa на Съб Мар 09, 2013 10:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:10 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:

Не си ме разбрал. Имах предвид, че играхме ОК по мои впечатления, но си загубихме категорично, което е притеснително за потенциала ни. Като играем добре трябва да бием, ако не лесно, то поне сигурно. Днес видях 200 центрирания и доста слаби удари.

Да, така е. И все пак, не мисля, че това ни е потенциала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:12 pm 
Аватар

Всеки мач докато Данката Милиев е на терена ще е такъв ташак. Просто всяка атака през неговата зона е голова опасност. Как па не се намери един мъж в ръководството който да го уволни дисциплинарно, ама моментално. Пълно лайно, повръща ми се само като го видя!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:18 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Мъри и Цанко се държаха изключително гнусно по време на целия мач. Не искам да видя никой от тях никога на Герена. Жалки, селски душици. Да го духат.

+1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:29 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:

Играли сме, кура му Янко сме играли, освен удара на Прохазка, нито една голова опасност, нито една :smt006 Сараево №2, какво да говорим за мач в, който ХмарЯн и Галчев владееха средата на терена :ohmygod Пореден безумен мач на Илиан :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:30 pm 
Аватар

Смърт за жалтите дребни душици ! Ще дойдат в София и нема да се върнат ! :rip А ушев доказа, че дори чехълче или амеба е по-интелигентно същество от него !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:31 pm 
Аватар

аз пък си изкарах много добре. Добре се посмяхме, метох счупена бутилка на една бензиностанция, ръсихме простотии и накрая имаше кюфтета :bigok А Лабрадора ако в момента не ебе, не го познавам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:34 pm 
Аватар

Доста жалка крадлива сган! Минети с ушев си правите, цървули.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:40 pm 
Аватар

Kryten написа:
http://www.youtube.com/watch?v=i8T2d1YeABg
Доста жалка крадлива сган! Минети с ушев си правите, цървули.

Евалата на наш'то момче, голяма постъпка... Не, че може да се очаква друго от Левскар де :levski
В тоя случай трябваше и той да свали някое тяхно и да дойде към сектора... Майка им крадлива...
Ама Враца и те са си виновни, да еба... Може ли да си оставиш знамето на 2 метра от техния сектор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 09, 2013 10:42 pm 
Аватар

Е ушев щеше да го избута, иначе момчето 100% е хвърлил око на първото им знаме ..

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 996 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]