forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 4:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:14 pm 

братле, изпитваш ли ме сега, заяждаш ли се, не те знам. аз съм на улицата щото искам да живея тук и го показвам. моите виждания дори и да не са правилни или осъществими са си мои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:15 pm 
Аватар

И ся к'во правим? Довечера пак на Орлов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:15 pm 
Аватар

Трябва БСП и ДПС да се забранят. Твай. А, и да обесим Станишев, Гоце, Р.Овч и Доган. Профилактично :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:17 pm 

Цитат:
Готов съм за премиер, вярва си Янев

:bigok

Eто го новия премиер.

http://www.dnes.bg/politika/2013/02/20/ ... nev.180642

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:18 pm 

.

Последна промяна A Dying Wish на Пон Мар 11, 2013 3:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:20 pm 
Аватар

немлад написа:
basma написа:
първата цел трябва да бъде да се смени изборната система и тя не е нереалистична. втората, което е адски нереалистична, магистратите в съдебната система и прокурорите също да се избират пряко от народа.

Викам давай по-конкретно. Ето за изборната система - каква трябва да стане?

Работата на протестите е да събудят духа, да стреснат власта и да принудят управляващата класа да се съобразява поне малко. Не е работа на протестите да формулират конкретни искания, и едва ли не програми и стратегии.
Да го обрисувам - ако някой ти го е набил в гъза, и ти в един момент кажеш - аре стига!, и той да ти отговори - ама, чакай сега, кажи, по-навътре ли искаш, леко у лево, в десно или друга смазка ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:21 pm 

Цитат:
Boiko Borisov
преди около минута
Считам, че след като по този начин направиха колегите от БСП и ДПС – направихте един много опасен прецедент, това ще Ви се върне. Бъдете сигурни! (Реплики от ДПС.) По същия начин!
Ние имаме достойнство, имаме си чест. Аз обичам да ходя сред хората, не обичам да има железа като отивам някъде.
Властта ни е дал народът, днес му я връщаме. Това, което демокрацията признава в цял свят, са изборите.
Ние няма да участваме в програмен кабинет, господин Костов! Аз с БСП и ДПС тук няма да гласувам заедно. Вие си стойте и си гласувайте, ако искате. Вие сте си едно, така че това няма да ме учуди, дори Вашето предложение не ме учуди.
Господин Цветанов, за последно, като отидете, да благодарите на всички полицаи за положените усилия. Това е жест и към тях – да нямат работа на улицата, а да си гледат обществения ред и борбата с престъпността.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:21 pm 
Аватар

basma написа:
братле, изпитваш ли ме сега, заяждаш ли се, не те знам. аз съм на улицата щото искам да живея тук и го показвам. моите виждания дори и да не са правилни или осъществими са си мои.

Не те изпитвам и най-малкото искам да се заяждам, няма причина за такова нещо. Просто се хванах с твоето мнение, случайно беше. Опитвам се да кажа, че когато някой е на улицата, трябва да знае какво иска. И то да е реално. Просто исках да провокирам малко размисъл на темата.

Пак казвам - не е насочено конкретно към теб, сори за некоректната ми "атака" към теб. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:23 pm 

О, брат! :strkstrk Дянков се завърна, алтернативата е герб :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:24 pm 
Аватар

tprodanov написа:
немлад написа:
basma написа:
първата цел трябва да бъде да се смени изборната система и тя не е нереалистична. втората, което е адски нереалистична, магистратите в съдебната система и прокурорите също да се избират пряко от народа.

Викам давай по-конкретно. Ето за изборната система - каква трябва да стане?

Работата на протестите е да събудят духа, да стреснат власта и да принудят управляващата класа да се съобразява поне малко. Не е работа на протестите да формулират конкретни искания, и едва ли не програми и стратегии.
Да го обрисувам - ако някой ти го е набил в гъза, и ти в един момент кажеш - аре стига!, и той да ти отговори - ама, чакай сега, кажи, по-навътре ли искаш, леко у лево, в десно или друга смазка ли?

Абсолютно протестите трябва да са свързани с искания! Естествено не с програми и стратегии. Ако протестирам без искания, все едно си протестирам заради протестирането...

Последна промяна немлад на Сря Фев 20, 2013 12:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

А? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Христо Йовов - премиер :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:26 pm 
Аватар

albionecO написа:
Христо Йовов - премиер :bii_chorbata

чак от лятото обаче, до тогава има ангажимент!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:26 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А? :smt017

Щом като протестираш срещу нещо, значи искаш то да се промени. И ако сега е "1", примерно да стан"5". Излизаш и казваш, че исканията ти са да се промени на "5". А не излизаш и да викаш само "1" е лошо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:28 pm 
Аватар

Сега като мишкаря бойко си подаде оставката газпром да не се напрааат :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:30 pm 
Аватар

немлад написа:
Абсолютно протестите трябва да са свързани с искания! Естествено не с програми и стратегии. Ако протестирам без искания, все едно си протестирам заради протестирането...

Протестите трябва да имат послание, а не искане. Посланието е - баста. Натам е работа на политиците да формулират и предложат решения, а ние да ги оценим на изборите.

Но, понеже питаш за искания, да си кажа мнението. В момента, поради ред причини държавата на практика не функционира, имаме пълен колапс като почнеш от институциите, сектора на услугите, политическа криза вече, нямаме нормален конституционен съд дори, а бизнеса е отдавна мъртъв, и на тоя фон, в която и сфера да кажеш, че искаш нещата да се подобрят, все ще си прав. Без значение. Затова и не виждам смисъл да се назовават искания.

ПП Това А :smt017 беше за CGY, че писа нещо за Дянков и за обрат, което аз лично не разбрах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:30 pm 
Аватар

basma написа:

Ок, дай предложение за друга изборна система, която да е по-добра от сегашната.

А магистрати и прокурори да се избират от народа - не, благодаря....

Да се протестира е хубаво нещо, ама тярбва да се знае и следва целта на протеста. Ок, протестите тия дни бяха срещу управлението и тоталния батак, в който стигнахме. Тия протести очевидно постигнаха целта си - ББ си тръгва,. Изборите предстоят (дали ще са след 1 месец, 2 месеца или 3 месеца - няма значение).

Малко ми убягва обаче целта на призива "продължаваме, всички на улицата" - ок, продължаваме, ама срещу какво протестираме вече? :smt017

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:32 pm 
Аватар

Ако не беше подал - зле, като подаде пак - зле. Аз лично доста се изненадах, може би защото сме свикнали комунистите да държат кокала до дупка дни наред, колкото и безредици да има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:32 pm 
Аватар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/02/ ... shtane_na/

Цитат:
Костов: Оставката е бягство и прегръщане на исканията на БСП и ДПС

Оставката изпълнява исканията на БСП, това е прегръщане исканията на БСП и ДПС да се хвърли управлението като ключ на катастрофирала кола и да се избяга. Това означава никакъв опит за решаване на въпросите, каза лидерът на ДСБ Иван Костов от трибуната на Народното събрание минути след изявлението на Бойко Борисов. Според него вчера Борисов е дал неизпълними обещания, които ще съсипят енергетиката, ще нарушат договори, ще докарат до фалит фирми и ще изправят страната пред съда в Страсбург. "Как тези, които са забъркали проблемите, ще ги решат - ще строят "Белене" ли? Абсолютно невъзможно е, а БСП няма никакъв потенциал да реши изключително сложните проблеми, натрупани през годините", обобщи Костов.

По неговите думи сега е било времето парламентът да постигне консенсус срещу монополите за подобряване конкурентоспособността на България. "Това не е дясно управление, а фалшификация, чието сриване виждаме днес. Опитът да натоварят мен и колегите от ДСБ с отговорност няма да мине. Това е жалко снижаване пред десните избиратели, Борисов казва не съм аз некадърният, а Костов там в десния ъгъл и "Синята коалиция". Това се опита да пробута на хората на улицата", заключи Иван Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:33 pm 

Репортерка от БНТ взе интервю с Дянков. Той каза, че си оттегля оставката и продължава да работи в кабинета в оставка. В първият момент си помислих, че герб ще продължи без Борисов и Цветанов, но след това той заяви, че с Бойко ще продължат да работят за втори мандат. Върнал се е за да попречи на комунистите да ограбят държавата! Аз не разбрах дали на собствените комунисти ще пречи или на другите... :smt017

http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/simeon-diankov-ostavam-na-posta-shte-rabotia-za-vtoro-pravitelstvo,147154/ - с лека редакторска намеса

Последна промяна CGY на Сря Фев 20, 2013 12:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:33 pm 

Костов да се скрие някъде... До вчера искаше оставка сега било бягство и страх :ohmygod2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:34 pm 
Аватар

Wildkid написа:
basma написа:

Ок, дай предложение за друга изборна система, която да е по-добра от сегашната.

А магистрати и прокурори да се избират от народа - не, благодаря....

Да се протестира е хубаво нещо, ама тярбва да се знае и следва целта на протеста. Ок, протестите тия дни бяха срещу управлението и тоталния батак, в който стигнахме. Тия протести очевидно постигнаха целта си - ББ си тръгва,. Изборите предстоят (дали ще са след 1 месец, 2 месеца или 3 месеца - няма значение).

Малко ми убягва обаче целта на призива "продължаваме, всички на улицата" - ок, продължаваме, ама срещу какво протестираме вече? :smt017

Още един на моето мнение. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:36 pm 
Аватар

BraToC! написа:
Костов да се скрие някъде... До вчера искаше оставка сега било бягство и страх :ohmygod2 :strkstrk

Искането на Костов - програмен/експертен кабинет, знаеш ли какво е? Това може да се случи с мандата на ГЕРБ.

Я по-добре верно завършвай и емигрирай, че ми писна тъпаци да решават общото ни бъдеще. 10% от населението е годно да получи избирателен ценз, другите са mamma mia :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:38 pm 
Аватар

BraToC! написа:

Не е искал това, не четеш - съответно правиш грешни изводи и предизвикваш плескане по главата от другите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:40 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
BraToC! написа:

Искането на Костов - програмен/експертен кабинет, знаеш ли какво е? Това може да се случи с мандата на ГЕРБ.

Я по-добре верно завършвай и емигрирай, че ми писна тъпаци да решават общото ни бъдеще. 10% от населението е годно да получи избирателен ценз, другите са mamma mia :strkstrk

И аз се чудих на стотиците подобни коментари, но тъжната истина е, че мнозинството от българите са толкова неграмотни, че дори не разбират значението на думите "програмно правителство" и по какво се различава от примерно "служебно правителство"....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:44 pm 
Аватар

http://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D1 ... 5907622388

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:46 pm 
Аватар

Цветанов пак изглеждаше най-доволен днес. :blass не мога да разбера, или е некъв супер подомолен и ловък играч, или е патологичен дебил

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:47 pm 

Дянков в момента по бтв се държи като екстремист. :ohmygod

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:47 pm 

Момчето се обърка, че призивите твърдящи, че всички са маскари важат и за тази тема в този форум :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 20, 2013 12:49 pm 
Аватар

STALKER написа:
Цветанов пак изглеждаше най-доволен днес. :blass не мога да разбера, или е некъв супер подомолен и ловък играч, или е патологичен дебил

Едното не изключва другото. За мен най-голямото клатене на кабинета идва от Цветанов и то е умишлено. А това, че е дебил е факт, но дебил с власт.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 659, 660, 661, 662, 663, 664, 665 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]