forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 2:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:32 pm 
Аватар

Няма закога да има предсрочни избори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:34 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Или просто на тези комунистически кадри не им стигат нещастните пенсии да си платят тока и чашата е преляла :wink:

като пиша..."стари"...нямам предвид по възраст....а по давност и заслуги...и едва ли нямат пари да си платят тока...хора с по 2...3 фирми и стари номенклатурни кадри с по 5...6 апартамента.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:36 pm 
Аватар

targovishte написа:
Omraz написа:
STALKER написа:
Днес който е гледал К3, поне 20 пъти различни хора обявиха, че протестът не е партиен, че виновни са не само тези, а и предишните за ситуацията с монополите.

Иначе, продължавайте да си пишете, че БСП го организаира :bigok

Аз не мисля, че БСП организира протеста. Вероятно го подпомага и както виждаме се опитва да се възползва.

Организира го най-големият стимул за протест на българина - бръкнаха му в джоба (а там няма почти нищо). :wink:

Лошото е, е повечето хора на протестите са изключително наивни и явно скотския начин на живот е довел до допълнително оглупяване. Като чуя призивите за национализация и почва да ми се повръща, а другарите точно тая песен почнаха да пеят. :ohmygod2

Национализация и услуга предоставяна от държавата = лоша и некачествена услуга + огромни разходи за поддръжка на голям персонал, занимаващ се с това. Т.е. даване на още пари от обикновения човек и вземане от левия джоб, за да сложиш в десния.
Просто трябва по-добра държавна регулация.

А аз мисля...днес беше първият организиран протест в Търговище...до сега беше пълна апатия и мълчание...и това бше нормално...все пак градът ни е бастион на червените.... :bigok
Аз отидох от любопитство по-скоро и какво да видя...в първите редици...само стари комунистически кадри....еми какво да си мисля... :smt017

Изображение
Цитат:
Въпреки организацията в социалната мрежа и обещаното присъствие, до протест в Търговище не се стигна. В центъра на града се събраха двайсетина души. "Сигурно другите ги е страх да дойдат", заявиха дошлите.

Сигурно сте се познавали всички :lol: Кой си ти на снимката? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:37 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е кво, ми виж се - Станишев казал нещо си, и затова ти нема да ходиш на протест. Значи действията Станишеви определят твоите. Това дали аз ще ходя на протест не зависи по никакъв начин от Станишев, ако ще да предлага лично безплатни свирки там.

Очевидно трябва да ти се обяснява с картинки на теб. Аз няма как да присъствам на протест, на който ги има тея хора. Тва достатъчно ясно ли е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:39 pm 
Аватар

Lidl написа:
tprodanov написа:
Е кво, ми виж се - Станишев казал нещо си, и затова ти нема да ходиш на протест. Значи действията Станишеви определят твоите. Това дали аз ще ходя на протест не зависи по никакъв начин от Станишев, ако ще да предлага лично безплатни свирки там.

Очевидно трябва да ти се обяснява с картинки на теб. Аз няма как да присъствам на протест, на който ги има тея хора. Тва достатъчно ясно ли е...

:bigok

Всъщност, при все ебавката, има и нещо вярно. Ако утре Серго реши да дойде у сектор Б, кво правим?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:40 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Lidl написа:
tprodanov написа:

:bigok

Всъщност, при все ебавката, има и нещо вярно. Ако утре Серго реши да дойде у сектор Б, кво правим?

Яде тукатите и си тръгва! :lsfc3 :bii_chorbata :losers Нещо, което очевидно не се случва на тия прокажени протести. :bigok :loser2

Последна промяна Lidl на Нед Фев 17, 2013 7:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:40 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Цитат:
Въпреки организацията в социалната мрежа и обещаното присъствие, до протест в Търговище не се стигна. В центъра на града се събраха двайсетина души. "Сигурно другите ги е страх да дойдат", заявиха дошлите.

Сигурно сте се познавали всички :lol: Кой си ти на снимката? :bigok

имаше поне 150...200 човека...не знам от къде е това инфо.... :bigok

Изображение

Последна промяна targovishte на Нед Фев 17, 2013 7:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:41 pm 

Време е г-н Молотов да се появи :strkstrk

варненци разцепиха с бройка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:50 pm 
Аватар

Lidl написа:

Яде тукатите и си тръгва! :lsfc3 :bii_chorbata :losers Нещо, което очевидно не се случва на тия прокажени протести. :bigok :loser2

Именно. А би трябвало. Но не става, когато сме си в къщи - ако бат Серго е на протеста и заяви, че е негов, и никой не му набие тупаниците, значи наистина е негов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 7:55 pm 

basma написа:
Време е г-н Молотов да се появи :strkstrk

То е време от години да се появи,ама как да стане ?!!? Гледаме клиповете на гърците,но с тях ли ще се сравняваме - те са хиляди бе,човек...ние тука хората дето мислим по тоя начин сме 500 в София сигурно.На протестите на 2009-та 3 месеца се събирахме 10-15к души за убийство,да не говорим другите искания - ин витрото и не помня какво още.В Гърция кучето дето ходи на протестите с тях - луканикос ли,както там беше го прибират в приют и за 2 часа гърците се събират 2 хиляди души- за едно куче,ние тука не може да се съберем толкова за убит човек...как да стане нещо подобно ?! След 14 януари 2009 като биха някакви деца и момичета и УБИХА човек,на следващия ден им се поднасяха рози на куките...вярно,иронично,ама ебем ти и иронията бе...днеска към 17 и 30 като бяха останали 50-на души на площада - същата история.Бой и шутове от жандармерията по някакви деца и момичета...не знам ама на мен ми треперят пръстите от гняв като видя нещо подобно,но 99% от хората са на мнение,че трябва да се протестира мирно,каквото и да става...с кой да тръгнеш срещу жандармерията ?! Като единствената им реална опозиция са футболните фенове,а 80% от агитките са с хора под 20 години.Народа е стадо,това е! И децата им да пребият,пак ще протестират мирно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:02 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
Партиите просто ще го яхнат иначе ясно, че не е партиен. И това не е причина да стоим вкъщи много ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:13 pm 
Аватар

Цитат:
Перник оправда реномето си, биха шефа на „Охранителна полиция“

Началникът на "Охранителна полиция" в Перник Богомил Точев бе ступан по време на въстанието срещу ЧЕЗ в града, съобщи „Стандарт нюз“. Униформеният се хвърли към един от агитката на "Миньор" сред тълпата, за да го обезоръжи, но попадна в капан и отгоре му се стовариха крошета и ритници. Ченгето едва се измъкна от навалицата. "Не бийте полицаите! И те са потърпевши абонати като нас", призоваха организаторите.

Ултрасите превърнаха протестния митинг в безконтролен вандализъм. Те изпочупиха с камъни прозорците на офиса на ЧЕЗ и омазаха сградата с яйца и лютеница. Още с пристигането на около 5-хилядната тълпа, момчета от футболната агитка се хвърлиха върху оградата на административната постройка, блъскайки я, за да влязат в двора. Служителите обаче бяха подготвени и ден преди това евакуираха джиповете на Енергото, за да не бъдат изпотрошени. Останали бяха тежките камиони, но и те бяха паркирани в клетки, далече от улицата. В двора пазеха около 10-тина гардове на чешкото дружество. Вандалите са установени, още в понеделник ще бъдат привикани в полицията, обявиха от областната дирекция на МВР.

Нито лев в касите на ЧЕЗ, решиха въстаниците. Горейки фактури за ток, тълпата обяви, че няма да плати януарските си сметки. Имам 63 лева за ток зда празна гарсониера, оплака се Елисавета Сарафска. Тя размахваше фактурата за януари, начислена на жилището, където семейството се отбива за около час само в събота и пали само лампата, за да види дали нещо не е откраднато.

За да не станат ексцесии, организаторите убедиха хората да се върнат на площад "Кракра" в центъра на града.

:bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:18 pm 
Аватар

Omraz написа:
STALKER написа:
Днес който е гледал К3, поне 20 пъти различни хора обявиха, че протестът не е партиен, че виновни са не само тези, а и предишните за ситуацията с монополите.

Иначе, продължавайте да си пишете, че БСП го организаира :bigok

Аз не мисля, че БСП организира протеста. Вероятно го подпомага и както виждаме се опитва да се възползва.

Организира го най-големият стимул за протест на българина - бръкнаха му в джоба (а там няма почти нищо). :wink:

Лошото е, е повечето хора на протестите са изключително наивни и явно скотския начин на живот е довел до допълнително оглупяване. Като чуя призивите за национализация и почва да ми се повръща, а другарите точно тая песен почнаха да пеят. :ohmygod2

Национализация и услуга предоставяна от държавата = лоша и некачествена услуга + огромни разходи за поддръжка на голям персонал, занимаващ се с това. Т.е. даване на още пари от обикновения човек и вземане от левия джоб, за да сложиш в десния.
Просто трябва по-добра държавна регулация.

Извинявам се, ЧЕЗ и EVN не са ли държавни дружества? За регулацията съм съгласен, тя липсва от 20 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:20 pm 
Аватар

Не са. Отвори търговския регистър и ще видиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:22 pm 
Аватар

Търговският регистър на Чехия или на Австрия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:22 pm 
Аватар

Е то и Внешторгбанк- "ВТБ" е държавна, но не пречи...а помага.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:24 pm 

del

Последна промяна angeloff на Нед Фев 17, 2013 8:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:25 pm 
Аватар

STALKER написа:
Търговският регистър на Чехия или на Австрия?

Българските дружества са собственост на чуждите такива. А ако питаш за собствеността на чуждите дружества, пак има как да провериш, разбира се по-трудно. Ако имам възможност през седмицата, ще проверя и ще ти кажа. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:26 pm 
Аватар

ЧЕЗ е собственост на чешката държава..тоест държавно дружество....как е регистрирано у нас...нямам понятие....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:31 pm 
Аватар

Цитат:
CEZ Group is an established, integrated electricity conglomerate with operations in a number of countries in Central and Southeastern Europe and Turkey, headquartered in the Czech Republic. Its principal businesses encompass generation, trading, and distribution of power and heat, as well as coal mining. The shares of the Group's parent company, ČEZ, a. s., are traded on the Prague and Warsaw Stock Exchanges, where they form a significant part of the respective indexes. As of December 31, 2011, the Czech Republic remained the company's largest shareholder with a nearly 70% stake in the stated capital.

http://www.cez.cz/en/cez-group/cez-group.html

Цитат:
On the basis of federal and provincial constitutional law requirements, the province of Lower Austria continues to be the major shareholder of EVN AG, with a stake of 51%. Lower Austria‘s shareholding is formally held via its
investment holding, NÖ Landes-Beteiligungsholding GmbH1), St. Pölten.

http://www.evn.at/getdoc/b3289497-b5c5-48a3-8299-8aa1b85df5d8/Aktionaersstruktur.aspx?lang=en-us

Държавни са, мръсни комунета, назадничеви

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 8:33 pm 

Цитат:
На отсрещната страна, пред Юнашкия салон ги очакваше жандармерията...със свалени щитове в знак на солидарност. В последствие, заедно с полицията, се присъединиха към протестиращите през целия им път до Аспарухов мост и обратно.

:strkstrk
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:13 pm 

STALKER написа:
Цитат:
CEZ Group is an established, integrated electricity conglomerate with operations in a number of countries in Central and Southeastern Europe and Turkey, headquartered in the Czech Republic. Its principal businesses encompass generation, trading, and distribution of power and heat, as well as coal mining. The shares of the Group's parent company, ČEZ, a. s., are traded on the Prague and Warsaw Stock Exchanges, where they form a significant part of the respective indexes. As of December 31, 2011, the Czech Republic remained the company's largest shareholder with a nearly 70% stake in the stated capital.

http://www.cez.cz/en/cez-group/cez-group.html

Цитат:
On the basis of federal and provincial constitutional law requirements, the province of Lower Austria continues to be the major shareholder of EVN AG, with a stake of 51%. Lower Austria‘s shareholding is formally held via its
investment holding, NÖ Landes-Beteiligungsholding GmbH1), St. Pölten.

http://www.evn.at/getdoc/b3289497-b5c5-48a3-8299-8aa1b85df5d8/Aktionaersstruktur.aspx?lang=en-us

Държавни са, мръсни комунета, назадничеви

За ЧЕЗ знаех, за EVN разбирам сега.
А дали в Чехия и Австрия тези дружества са монополисти? Енерго-Про също са чехи.
Дали държавно предприятие в Австрия и дори Чехия може да се сравни по безхаберие, безстопанственост и кражби с държавно предприятие в България?
Аз твърдя, че като съвкупност ние сме много по-лош материал от австрийците и дори от чехите.
НЕК, която трябва да поеме функциите на ЧЕЗ и ЕВН....................е пред фалит, положението не е коренно различно от БДЖ. :wink:
Не ни трябва частните дружества монополисти да се заменят от държава, която освен монополист да е и лош стопанин. Трябва ни либерализация на пазара, влизане на още играчи и най-вече - повишаване на доходите на обикновения човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:16 pm 
Аватар

А да си зададем въпроса...кой умишлено ги докара до фалит...и след като всичко е толкова лошо и амортизирано...защо има апетити да ги лапнат за малко пари.... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:20 pm 
Аватар

Когато държавата е лош стопанин, тя е и лош регулатор след като се раздели със собствеността си. Затова се опитвам да обясня, че приватизацията не е панацея. Трябва да се подреди държавата първо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:24 pm 
Аватар

Във Варна днес беше страшно. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:27 pm 
Аватар

За ЧЕЗ със сигурност се знае, че имат лоша репутация и са хванати в издънки дори в собствената си държава, за ЕВН се съмнявам :wink: Издънки на дребно точно както правят и в София, Енерго -Про работи в някакви бананови републики като нашата, Грузия, Армения и още някоя друга като нас и като цяло Енерго - про доставя ток на крайни потребители само в България и Армения, за сметка на това имат доста ВЕЦ във всички държави, в които оперират, НО в Чехия вецовете им са напълно лабави с обща мощност, по-малка от 1 наш :smt006 Според мен енергото трябваше да бъде продадено на компании с опит в дистрибуцията /не знам дали е точната дума/ на ток :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:28 pm 
Аватар

targovishte написа:
А да си зададем въпроса...кой умишлено ги докара до фалит...и след като всичко е толкова лошо и амортизирано...защо има апетити да ги лапнат за малко пари.... :smt017

Напротив, съоръженията на НЕК работят перфектно и не са амортизирани :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:29 pm 

targovishte написа:

Именно, аз за това говоря.
Тук всичко държавно стига до фалит, защото неизбежно става част от някакви схеми, без значение кой е във властта.

Просто материала е лош, а политиците са част от народа. Всеки гледа да прави някакви схеми и далавери. Дали андрешковски, или по-сериозни - зависи от положението на съответния човек. Не изключвам и себе си от това число.

За да не си помисли някой че защитавам ЧЕЗ - не. Както вече писах, хора от вътре са ми казвали че там злоупотребите са страшни и се правят защото регулацията е слаба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:31 pm 
Аватар

Е.Он продаде бизнеса на чешкото енерго про. Преди това те се занимаваха точно с вецове. И от една не много голяма компания станаха голяма, защото е.он се махнаха. На Чез работата в Чехия не им е читава, доколкото съм запознат, като най-"чистите" според мен са Евн. Лично според мен е редно да има поне още 1-2 играчи поне за големите градове и да имаш право да си избираш, както например е с мобилните оператори. Защото аз примерно бих се прехвърлил на евн, но няма как.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 17, 2013 9:32 pm 
Аватар

Вместо материал днес ми казаха една много подходяща дума която ми хареса - биомаса :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 637, 638, 639, 640, 641, 642, 643 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]