forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 21, 2025 6:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:31 pm 
Македония написа:
Croopev написа:
Македония, ти нали разправяше, че Ил. Ил безпричинно им бил навиквал на горките играчи? Не да им навиква ами направо да го почва на задна. Ебаси лайнарчетата.

Илиан е рядко слаб и неадекватен треньор и тотална нула като психолог, а футболистите ни са мърди, които обаче ако наредиш като хората, направят истинска физическа и тактическа подготовка с истински треньори и си играят на постовете, може и да стане нещо от тях. Кое не е вярно? :bigok

Футболистите са ни такива путки, че да хванеш да ги ебеш и пориш, пак ще им хареса. :strkstrk :strkstrk Идва някакво негърче от на майка си путката и показва в пъти по-голямо желание за игра. Заеби да е само от треньора :smt006

Ако щеш да ги наредиш правилно и да са физически подготвени, желание нямаш ли, по-добре да се самообесиш и да изСчезнеш безкрайно. :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:35 pm 
Аватар

Ботев вчера е товарен, но нашият мач изглежда ОК http://data.nowgoal.com/OddsComp.aspx?id=820551

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:39 pm 

Падни за фал, ари е пиленце...ЕЕЕЕ ти си най-добрия :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:40 pm 
Croopev написа:
Македония написа:
Croopev написа:
Македония, ти нали разправяше, че Ил. Ил безпричинно им бил навиквал на горките играчи? Не да им навиква ами направо да го почва на задна. Ебаси лайнарчетата.

Илиан е рядко слаб и неадекватен треньор и тотална нула като психолог, а футболистите ни са мърди, които обаче ако наредиш като хората, направят истинска физическа и тактическа подготовка с истински треньори и си играят на постовете, може и да стане нещо от тях. Кое не е вярно? :bigok

Футболистите са ни такива путки, че да хванеш да ги ебеш и пориш, пак ще им хареса. :strkstrk :strkstrk Идва някакво негърче от на майка си путката и показва в пъти по-голямо желание за игра. Заеби да е само от треньора :smt006

Ако щеш да ги наредиш правилно и да са физически подготвени, желание нямаш ли, по-добре да се самообесиш и да изСчезнеш безкрайно. :bigok

Брат, ти какво каза сега? Тия където ги имаме, нали и те дойдоха някога от някъде с голямото желание и показваха неща, но изкараха 1-2 физически подготовки и сега всеки един от параолимпийците ни ще ги бие на коя и да е от 10 произволни дисциплини... Да изброяваме ли хора, на които "им е паднала формата" :wink: Ако крещиш и псуваш по един футболист цяла тренировка, той няма да играе, повярвай ми. Както првиха Гонзо, както прави сега и Илиан. :wink: За треньор трябва да си психолог и мотиватор, да поговориш, да избереш път и подход, индивидуален за всеки ако трябва, за да ги накараш да се размърдат и да покажат всичко най-добро.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Фев 13, 2013 6:44 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:43 pm 

STALKER написа:
П.Димов и Везалов колко минути изиграха заедно, че ги определи за титулярна двойка?

57 min с Шльонск
59 мин с Локо Москва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:44 pm 
Аватар

v.b.p. написа:
Soul написа:
v.b.p. написа:
Мрънкачите, трябва да ограничат гледането на западните първенства. Голямо мрънкане, охкане и вайкане.
Изчакайте поне да почнат официалните мачове. :evil:

:lol: ти въобще осъзнаваш ли за какво става въпрос :ohmygod2

Казвай, слушам те...

кво ме слушаш...ти трябва да си малоумен :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:44 pm 
Аватар

STALKER написа:
П.Димов и Везалов колко минути изиграха заедно, че ги определи за титулярна двойка?

Ми повече минути заедно, отколкото с останалите, но може и да бъркам и така да ми се е сторило, де. От това, което видях от тях, двамата най-добре стояха, разиграваха и изнасяха прилично спокойно и точно топката. Визирам тях двамата, като съм наясно, че нито един наистина читав защитник, от нивото на Топчо, Томашич или Рабех, в момента нямаме.
Любопитно ми е, ти кои смяташ за по-вероятна двойка?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 6:58 pm 
Т.е според теб играчите са мърди и не си дават никакъв зор, защото имат лоша физическа подготовка? Тях ги мързи да тръгнат за една топка бе човек, ти ми говориш за физическа подготовка. Мотивация ако нямат, то предполагам цялата вина носи треньора (няма значение името, защото и при Илиан, и при Костов, и при Ясен, и при Гонзо е абсолютно ЕДНО И СЪЩО)?
Нещо няма как да стане ми се струва.

И аз за първи път не съм оптимист, но далеч не само Илиан носи вина (не казвам, че не носи!). Виновни са и минджите на терена, някои от които за 3-4 години са се превърнали в изключително голям тумор, какъвто отборът ни не е имал може би през цялата си история. Какво оправдание е да нямаш мотивация да играеш в мачове на Левски?! Какво оправдание е липсата на физическа подготовка като за 7 дена почивка не могат да спазят една елементарна програма за поддържане на форма?! Всичко им се предоставя на тепсия, но уви някак си били сдухани заради треньора момчетата.

Тук идва и нашата вина, че се толерират подобни гниди. След онова изказване за камшика (мача с Локото) масата хора ръкопляскаха и скандираха името на Владко пичкетината. Ебати изроденият манталитет.

едит: Аз лично съм абсолютно навит да идва нов треньор и след това той да се махне. Така най-накрая може да помолим Малина да дойде и нещата ще си дойдат на мястото. На женички им трябва жена треньор.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:08 pm 

Ами как няма да ги мързи, та те тренират на ходом и нямат изградени навици да търчат, което е пагубно в съвременния фтбол и спорт.
http://levski.bg/video_id.php?video=47

след 2:50 :smt005 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:13 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/video.php?video=53413

ХАХХАХАХАХАХАХХАХ "коментаторите" са ебати яките :strkstrk при гола на Пелето: "Дъртото си е дърто .. ей" . :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:28 pm 
Аватар

Македония написа:

Ако крещиш и псуваш по един футболист цяла тренировка, той няма да играе, повярвай ми. Както правиха Гонзо, както прави сега и Илиан.

За Гонзо съм съгласен ,че не спираше да вика на футболистите на тренировки и да ръкомаха отстрани по мачовете, но Илиан нито веднъж не съм го видял да вика по някой футболист?

Последна промяна flo на Сря Фев 13, 2013 7:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:30 pm 

за мен отлична новина е, че вкарваме от пряк свободни - гаджев, базил, ристо и той ги мушка понякога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:39 pm 
Аватар

basma написа:
за мен отлична новина е, че вкарваме от пряк свободни - гаджев, базил, ристо и той ги мушка понякога.

За това 100% съм съгласен, в тия контроли вкарахме толкова голове от фаул, колкото може да нямаме в предните 2 първенства заедно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 7:45 pm 

FLAME написа:
basma написа:

За това 100% съм съгласен, в тия контроли вкарахме толкова голове от фаул, колкото може да нямаме в предните 2 първенства заедно :smt006

Ташака на страна, ама ние почти не вкарваме от статични положения, а обърнете внимание на головете на джихатспор в първенството - над 50% от тях са от някакъв вид статично положение или в основата им стои статично положение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 8:36 pm 
Аватар

Levvskarq написа:
http://www.sportal.bg/video.php?video=53413

ХАХХАХАХАХАХАХХАХ "коментаторите" са ебати яките :strkstrk при гола на Пелето: "Дъртото си е дърто .. ей" . :smt005 :smt005 :smt005

"кат' почни да влиза - НЯМА, баткааааа" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 8:57 pm 
Аватар

и Пеле би завидял на гола на Пелето :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 9:13 pm 
Аватар

просТак написа:
STALKER написа:

Ми повече минути заедно, отколкото с останалите, но може и да бъркам и така да ми се е сторило, де. От това, което видях от тях, двамата най-добре стояха, разиграваха и изнасяха прилично спокойно и точно топката. Визирам тях двамата, като съм наясно, че нито един наистина читав защитник, от нивото на Топчо, Томашич или Рабех, в момента нямаме.
Любопитно ми е, ти кои смяташ за по-вероятна двойка?

Как да знам, при положение, че вече 5 мач въртим състава всяко полувреме. Ще дойдат първите официални мачове и момчетата няма да са сработени

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 9:31 pm 

Нека изчакаме да почне първенството, пък ще видим. Първите 4 мача са ключови за края на шампионата. Да се генерализира от някакви контроли не е много правилно, защото все пак са приятелски срещи и мотивацията е почти нулева. Да удариме jaltite и Чъц в първите два кръга, тогава можем да си говориме за фуДболни достойнства, ако има такива. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 9:35 pm 
Аватар

Прав си за въртенето им, но пък и треньора трябва да види на някакво ниво, какво може да очаква от всичките, като двойки. Все пак П. Димов не е играл досега с останалите и с Везалов, като последния май игра само с Ели есента, преди контузията. Оттук би следвало Илиан вече да е наясно и в оставащите контроли да пуска основно двойката ЦЗ, която смята да му е титулярна. Най-вероятно, предвид по-добрата игра и синхрон между Везалов и П. Димов - тук подчертавам, че одеве пропуснах - за мен, ще са те. А може и двойка да са Везалов и Ели, абе еба ли го. Почват скоро мачовете и ще се чуе, ква е хавата :)
П.П
Естествено, Илиан може да ме облее и да залага на двойка Старокин и Милиев. Все пак не е нещо, което да не сме виждали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 10:59 pm 
Аватар

Чета темата и се чудя що мен ме обявяват за песимист :ohmygod :bigok Да ви еба у мрънкалниците.
И да отбележа нещо, което го отбелязвам не знам коя година подред. Ако смяната на 200 футболиста дотук не води до промяна, значи вината трябва да се търси по-нагоре. Ако смяната на десетина треньора също не води до промяна - проблема не е и в тях. Ако смяната на 5-6 изпълнителни директора също не променя нещо, треа да се замислим коя е постоянната величина, която си стои така и дали проблема не е там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2013 11:13 pm 
Аватар

Ааааа да си имаме уважението :strkstrk Бащицата е непоклатим :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 12:52 am 
Аватар

tprodanov написа:
Чета темата и се чудя що мен ме обявяват за песимист :ohmygod :bigok Да ви еба у мрънкалниците.
И да отбележа нещо, което го отбелязвам не знам коя година подред. Ако смяната на 200 футболиста дотук не води до промяна, значи вината трябва да се търси по-нагоре. Ако смяната на десетина треньора също не води до промяна - проблема не е и в тях. Ако смяната на 5-6 изпълнителни директора също не променя нещо, треа да се замислим коя е постоянната величина, която си стои така и дали проблема не е там.

Само дето Бащицата от една година е бащица на хартия, и пак нищо не се промени.. Къде да търсим тогава проблема? В българската немотия ли?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 12:54 am 
Аватар

tprodanov написа:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 1:13 am 
Аватар

Кога ще е следващата контролка, да изкараме някой лев и ние простосмъртните :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 1:27 am 
Аватар

Абе още не знаем дали е само на хартия. Все повече се съмнявам в това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 1:51 am 
Аватар

Кво се съмняваш, че чака 2014, за да се оттегли официално, след като ни построи стадион за 100-годишнината :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 2:01 am 
Аватар

Нали чакаше първо идването на ВТБ, после идването на Газпром, после началото на строежа, сега средата на строежа, после ще се окаже, че чакакрая на строежа.. Еба ли го - нямам представа кой е собственик на клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 3:25 am 
Аватар

Илил се оправда за сараево, че още отборът не бил във форма, нямали достатъчно мачове заедно титулярите и тн. Сега повтаря същата грешка - всяко полувреме различен състав. Ей сега ще дойдат първите два мача, нашите титуляри тогава ще се запознаят за пръв път и ще го лапнем до дъно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 8:19 am 
Аватар

А Илиан пробва ли новия негър на десния бек и в центъра на защитата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 14, 2013 10:12 am 
Аватар

:lol: ти въобще осъзнаваш ли за какво става въпрос :ohmygod2[/quote]
Казвай, слушам те...[/quote]

кво ме слушаш...ти трябва да си малоумен :lol:[/quote]

По-внимателно с обидите....
Нито съм ти казал нещо, нито съм визирал теб. Това,че се разпознаваш, като мрънкач си е твой проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1533 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]