forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:35 pm 
Аватар

alexbod написа:
Фейсбук го ползвам за съвсем други практични неща.Интернет революции,споделяне на такива щуротии и тем подобни не ми допадат.На никой не натрапвам моето мнение,а съм поживял и работил с евреи и араби та имам некакви мъничкииии впечатления от тая сган(визирам и двете)И въобще нямам намерение да се карам с Левскари заради тея изроди.

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:36 pm 
Мен друго ми е интересно. Какво означава ''изказваме обосновано предположение''? Толко ли сме могъщи, че можем да си позволим да обвиняваме една от най - страшните терористични групировки в света, на базата на все още недоказани факти? :ohmygod Или имаме фактите и доказателствата и казваме със сигурност или нямаме още достатъчно инфо и си мълчим. Какво означава предполагаме? За пръв път чувам на толко високо ниво толково необмислено изречение.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:37 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А на каква база вярваш или не? Каква информация имаш в повече от разследващите органи? Аз нито вярвам, нито не. Не мога да съм толкова категоричен като вас, не съм гледал СКАТ, нито съм чел Разкрития, съжалявам. Черпя инфо от новините и нямам становище, в което да се кълна.

Натаняху 5 мин. след атентата каза, че са Хизбула. Ибати скоростното разследване, дето се е провело.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:39 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
Мен друго ми е интересно. Какво означава ''изказваме обосновано предположение''? Толко ли сме могъщи, че можем да си позволим да обвиняваме една от най - страшните терористични групировки в света, на базата на все още недоказани факти? :ohmygod Или имаме фактите и доказателствата и казваме със сигурност или нямаме още достатъчно инфо и си мълчим. Какво означава предполагаме? За пръв път чувам на толко високо ниво толково необмислено изречение.

Чакай сега, ти си единствения, който твърди, че Хизбула е терористична организация, че и най-страшната. ЕС не го е казал още, обаче ти го направи. Ако информацията ти е толкова сериозна, то направо пиши един мейл на Меркел за да си знае. А същото изречение се използва и в съдебната система, не виждам кое му е странното?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:39 pm 

Между другото израел има изградени такива мерки за сигурност,че на едно място ако има повече от 10 техни граждани,рисковете да стане нещо такова са нищожни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:43 pm 
Ми Хизбула си е радикална организация. Не знам кой какво становище има, не съм запознат с арабските въпроси и тва кой е терорист и кой не. Мисълта ми е, че не могат да се хвърлят обвинения без достатъчно факти. Думата ''предполагаме'' не е уместна на висше държавно ниво.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:46 pm 
Аватар

Много се извинявам, но в тоя текст на фона на експлозия, написан на два езика, освен че е спомената хизбула, е споменато нападение над суверенни държави. Тва ако не е налапване на немития обрязан ислямски чеп, не знам кое е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 10:47 pm 
Аватар

В съдебните решения обикновено пише: С оглед събраните доказателства, може да се направи обосновано предположение, че обвиняемия е извършил съответното престъпление и затова съдът го осъжда на еди кво си.
Кво не ти е ясно и не ти харесва? И Хизбула е политическа партия, а не радикална организация.

П.П.
Между "обосновано предположение" и "предположение" можеш ли да направиш разлика?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:00 pm 
Аватар

Според САЩ и ИзСраел, Хизбула са терористична организация. А явно от днес и според България

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:01 pm 

Е сега сме на основна новина в сайтовете на CNN, BBC, Eвронюз, Ал Джазира и всички агенции по света.
Не знам докъде е стигнало разследването и какви безспорни доказателства има, но айде да не се лъжем - ако САЩ и Израел ни окажат натиск да кажем че е Хизбула, не мисля че ББ, ЦвЦв и Николай Младенов могат и искат да им се противопоставят. :wink:

Без да искам да обезценя труда на никой, според мен най-вероятно разследването е до под кривата круша и днес си сложихме главата в торбата под чужд натиск.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:01 pm 
Аватар

STALKER написа:
Според САЩ и ИзСраел, Хизбула са терористична организация. А явно от днес и според България

Ами ако са взривили автобус на летище в България, каки според теб трябва да са за нас? Приятели?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:20 pm 
Аватар

Хизбула е радикална организация нищо общо с политическа партия каквито ние знаем, с нищо не е по-различна от Хамас, които са признати за терористи от ЕС :smt031 Ако наистина Хизбула стои зад атентата в Сарафово, то мисля, че е първия им такъв в държава членка на ЕС :smt006 Пак се прочухме :lol: Единственото хубаво е, че са шиити, а те се мразят до смърт със сунитите, освен ако врага им не е Израел :roll:, иначе хуя щеше да е на два ката дето ще ни влезе :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:25 pm 

В съдебните решения обикновено пише: С оглед събраните доказателства, може да се направи обосновано предположение, че обвиняемия е извършил съответното престъпление и затова съдът го осъжда на еди кво си.
Кво не ти е ясно и не ти харесва? И Хизбула е политическа партия, а не радикална организация.

П.П.
Между "обосновано предположение" и "предположение" можеш ли да направиш разлика?

Тука въобще не съм съгласен.Обосновано предположение се прави по време на незавършило разследване на база на събраните доказателства към дадения момент.Такова предположение обаче не означава, че дадения субект е извършил претъплението.Много пъти в течение на разследването това обосновано предположение е отпадало заради появата на нови доказателства, които натежават над първоначалните такива.Подобен пример имаме с първоначално задържания "клошар" за убийството в Борисовата градина.

Иначе в конкретния случай ни натиснаха да посочим Хизбулла, а адекватно разследване едва ли е водено след като евреите още на 5-та минутата ги обявиха за виновни.Вкараха си ни в някакъв сценарий, който се надявам да остане без последици.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:33 pm 
Аватар

Ако си зададем старото римско въпросче "Cui bono? "(малко да се докарам на форумнуите Йористи. дет се вика, и ний знаЙм латински и ний пушим цигарки Кент :bigok ) , то аз не виждам никаква полза за Хизбула да атентира на територията на ЕС. При положение, че ЕС на няколко пъти отбива напъните на ИзСраел да признае официлано Хизбула за терор. организация. Тоест, позицията ан ЕС към момента напълно устройва Хизбула.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:35 pm 
Аватар

Днес водих 'статистика' на колите,които минават в начало/изход на синя/зИлена/бембена зонЪ...защото и това го тръшнаха на нас(дейност да отчитат..).Трябваше да сме цивилни,та след като броих срещу израелското посолство 2 часа..естествено повечето по чорбарската математика и логика...в подлезчето ме наобиколиха четирима киборга да ме тарашат....Чак сега разбирам какво му е било на Шеки...добре,че имах жилетки,баджове и т..н. в мен..направо си ме сгъваха :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:41 pm 
Аватар

При дАлгия е шефчето на БиволЪ :bigok
Р.Овч. е масон :bigok Козарец четеш ли :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2013 11:51 pm 
Аватар

На биволчетата май им резнаха рогата :roll: не иска да се зарежда сайта им :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:02 am 
Аватар

Абе днес сутринта видях някакъв хеликоптер да прелита,беше опънал някакъв транспарант,но не можах да прочета/разбера нищо :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:05 am 
Аватар

Може да е бил на Хизбула, а на транспаранта сигурно е пишело на палестински "вОстата" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:05 am 
Аватар

Верно,как не се сетих :bigok :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:07 am 
Аватар

Andy Frain написа:

П.П.

Тука въобще не съм съгласен.Обосновано предположение се прави по време на незавършило разследване на база на събраните доказателства към дадения момент.Такова предположение обаче не означава, че дадения субект е извършил претъплението.Много пъти в течение на разследването това обосновано предположение е отпадало заради появата на нови доказателства, които натежават над първоначалните такива.Подобен пример имаме с първоначално задържания "клошар" за убийството в Борисовата градина.

Иначе в конкретния случай ни натиснаха да посочим Хизбулла, а адекватно разследване едва ли е водено след като евреите още на 5-та минутата ги обявиха за виновни.Вкараха си ни в някакъв сценарий, който се надявам да остане без последици.

Аз не казвам, че е Хизбула, но не мога да твърдя толкова категорично като вас, че не е. Не знам откъде имате толкова задълбочени познания по случая, изключае омразата към евреите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:22 am 
Аватар

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2013/01/11/1982451_sofiia_e_na_hod/

Тази статия в капитал е от 11 януари и още тогава стана ясно, че ще бъдем сериозно натиснати да обявим Хизбула за терористична организация, защото другите държави по една или друга причина се дърпат.

Че ще има кофти последици за нас - вероятно ще има. Хубавата новина за мен е, че след 97-ма очевидно БГ е под силно американско влияние, което означава че русофилите са наврени в дупките около перник :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:24 am 

Andy Frain написа:

П.П.

Аз не казвам, че е Хизбула, но не мога да твърдя толкова категорично като вас, че не е. Не знам откъде имате толкова задълбочени познания по случая, изключае омразата към евреите.

Аз пък не твърдя, че НЕ са Хизбулла, а че не е редно да се сочи някой с пръст без да имаш категорични доказателства.Колкото до евреите - не ги мразя, учил съм с евреи в еврейско училище :strkstrk :blass и от контактите си с тях имам доста добро мнение за тях.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:26 am 
Аватар

Ами мен темата си ме вълнува, следя какво казват експертите в България, говоря и с приятели във Външно по темата. Общо взето освен Мохамед Халаф, друг от публичните анализатори - арабисти, международници и хора от службите, не споделя теорията, че са Хизбула. Според бившия шеф на НРС Хизбула нямат атентати извън региона на Близкия Изток почти 20 години. Доста обосновано се посочва Ал Кайда като извършител и звучи логично, защото Хизбула имат най-малко интерес баш в този момент да правят мизерии в ЕС. От друга страна на САЩ и Израел им идва дюшеш подобно нещо.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:32 am 
Аватар

Хубаво, де, явно имате по-достоверна информация от разследващите органи, както и от израелските служби. За Змея ми е ясно, че знае дори имената на извършителите, адресите им, номер на обувки и вероизповедание, най-вероятно ги е чул по СКАТ. Обаче за нас, непосветените, остава да вярваме на институциите, иначе не виждам за кво ни е държава. Ако искаха да натопят Хизбула, то нямаше да толкова време да протакат, а щяха да го кажат още в началото, когато и евреите го заявиха.
Всъщност аз цяла вечер си мисля и истината е,че Змея трябва по често да му се обръща внимание на това върху което акцентрира,тия безмозъчните ни вкарват в изключително сложен филм,при това смятайки,че номерата които им минават във вътрешната им политика,ще минават и навън.Аз самият отдавна не съм се чувствал толкова притеснен

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 12:59 am 
Аватар

Ал кайда винаги поема отговорност за подобни лайна, на тях това им е работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 1:15 am 
Аватар

Е те поеха отговорност, но никой не им повярва, защото инфото излезе в ливански вестник :wink:
Игрите на резаните психари са страшно гадни и последното, от което имахме нужда е да се забъркваме. Благодарности на гениите Младенов и Цвъки :smt006

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 1:40 am 
Аватар

Младенов и Цвъки ли взривиха автобуса? Или просто трябваше да си траем? Голям праз, 6-7 евреи, бременна жена (Косата ги мрази) и български турчин. Важното е да не ядосаме резаните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 1:45 am 
Аватар

Това кой е извършил атентата няма голяма значение. Имаше и друг начин да бъде посочен евентуалния извършител. Важното е че конфликтите на чифутите се пренасят на наша територия. Не е проблемът в посочването на еди коя си резана организация (мен всичките са ми еднакви). Който си е изобретил тероризма и го поддържа, да си се занимава с него. Проблемът е във външната ни политика, която става все по-подчинена на Израел. Това лайно и израелски агент Младенов (ега умре днес) 1000 пъти им направи свирки, намесва ни в конфликта им с Иран и други чалми. В нормална държава трябваше отдавна да е осран и опикан с оставка. Даже комунистите не съм ги забелязвал така раболепно и показно да ибрикчийстват на Русия, както гербаджиите се починяват на Израел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 1:57 am 
Аватар

Честно, аз нямам идея как трябваше да реагира държавата. Имат следи, водещи към Хизбула и го казват - всички са недоволни. Ако имаха следи към Ал кайда - всички ще ръкопляскат ли? На мен ми е писнало на кура от теории на конспирацията. Предпочитам да живея в свят, в който да вярвам поне малко на правозащитната система, на здравеопазването и на образованието. Писна ми на кура всичко да се отрича, да се мрази и заклеймява. И предпочитам да вярвам на спорни боклуци като ЦвЦв и ББ, отколкото на стократно доказани като Гоце, Станишев, Румен Петков и Волен. Писна ми и всичко да се политизира, кур за резаните, за евреите и за цдна.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]