forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 7:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 4:52 pm 

Wildkid написа:
Morning Glory написа:
Бонус, ама да не се самоубие като Ахмед Емин след това :lol:

По-лошото е, че от теб и мен ще ги вземе.....

Абе Бай Йорис, може ли да направя една кратка правна консултация с теб?

Има ли начин да съдим ПеДеСарските читаци за "посрамяване и уронване репутацията на Република България"?

Това да не е сбор на аданската хомодружинка, че да скачат на първия гъз дето им падне.

Имам предвид да ги съдим от името на форум Левски, а аз се наемам да направя няколко "фондонабирателни" акции за да ти осигурим подобаващо възнаграждение. Сигурен съм, че и Бачи Омраз ще иска да обладае криптоанадолците безвазелинно.

Важното не е да ги осъдим, а да се вдигне шум и хората да разберат, че това е страна от ЕС и не може когато я представляваш официално да се отдаваш на манафларските си страсти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:00 pm 

Ще съм кратък - няма как да стане.

Може да ги съди само бития, друг няма правен интерес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:03 pm 
Аватар

Да не повтарям - кратък отговор "не".

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:08 pm 
Аватар

Но за сметка на това предполагам, че може да оревеш света по 5-6 телевизии и поне 10 дни да си новина №1 в праймтайма :bigok

:arrow: Тонко, бат Бойко е инженер, щото пожарникарите едно време за получавали две специалности - пожарникар и инженер по нещо си :wink:, а това защо физкултурник е министър на вътрешните работи и ВИФ-аджия шеф на НСО-то не мога да ти кажа :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:21 pm 
Аватар

24051914-да се банва от темата веднага! Ние да страдаме, че на теб ти е интересно да видиш, какво още ще надробят следващите четири години тези идиоти!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:21 pm 

Wildkid написа:

А това дето Мистър Смит казва не може ли да стане?

Също така, ти в качеството си на адвокат не можеш ли да "напомниш" на пострадалия, че има права?

Питам само така от любопитство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:24 pm 
Аватар

гил галад написа:
24051914-да се банва от темата веднага! Ние да страдаме, че на теб ти е интересно да видиш, какво още ще надробят следващите четири години тези идиоти!

Аз мисля, че самите идиоти не искат да управляват в следващия мандат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:30 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Wildkid написа:

Също така, ти в качеството си на адвокат не можеш ли да "напомниш" на пострадалия, че има права?

Това за Смит сигурно може, ако има кой да го отразява - разбира се. А другия въпрос не го разбрах....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 5:53 pm 

sin написа:
Организира се протест за изправянето на турците, пребили безпомощния Октай пред съда. 26.01 - 12.00 часа
https://www.facebook.com/events/316447395133898/?ref=3

Ако и 10 % от хората,които са заявили намерение да отидат,наистина го направят ще бъде страхотно,дано да не остане само виртуална инициатива ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 6:45 pm 

Wildkid написа:
SZ_FEN написа:
Wildkid написа:

Това за Смит сигурно може, ако има кой да го отразява - разбира се. А другия въпрос не го разбрах....

Ами за да може пострадалия да се възползва от правата си трябва някой да го представлява юридически, нали така? Чудех се дали ти не можеш да свършиш тази работа? Този вариант не е за предпочитане защото осъди ли държавата данъкоплатците ще трябва да му платят обезщетението, а не анадолската чета.

Варианта предложен от Мр. Смит е по-як и може би си струва да се обмисли. Ако ти се прави нещо по темата давай да го обсъдим тук и да действаме, а аз ще помогна с каквото мога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 6:48 pm 
Аватар

Мога, но нямам желание да влизам в подобни игрички.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 6:50 pm 
Аватар

А ако го бяха изчукали на трибуната, тогава можеше ли да се оправдаят с културни особености и обичаи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 6:56 pm 

Wildkid написа:
Мога, но нямам желание да влизам в подобни игрички.

OK. It was worth a shot :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 6:57 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А ако го бяха изчукали на трибуната, тогава можеше ли да се оправдаят с културни особености и обичаи :bigok

Може, но пък щеше да е разврат :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 6:58 pm 

tprodanov написа:

Със сигурност. Опит за убийство се измива само с гъз според анадолсктеи закони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 7:27 pm 

Toя психичноболния Василев от РЗС (не се сещам как му беше първото име) веднага си предложи безплатно адвокатските услуги на пребития. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 7:36 pm 
Аватар

Жалко, че не си пазя броевете на вестник "Седем" от 2004-2005 г. с памфлетите на Иво Беров за Надка-Патка Михайлова - Нейнски :lol: Но пък си спомням как пенсионерите освиркваха като луди в салона на ВИАС, всеки път щом Костов или некой от хората му споменеше Надка или ръководството на СДС :lol: Те тогава казваха, че заради нея напускат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 8:23 pm 
Аватар

:ohmygod Фейсбук протест

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 8:42 pm 

mihaelo_joro написа:
sin написа:
Организира се протест за изправянето на турците, пребили безпомощния Октай пред съда. 26.01 - 12.00 часа

Ако и 10 % от хората,които са заявили намерение да отидат,наистина го направят ще бъде страхотно,дано да не остане само виртуална инициатива ;)

Оставяме настрана, че подобен протест е силно малоумен.
Ще ви кажа как стоят законово нещата, за да не се вълнувате.
С некадърните си тупаници и шутове, ритащите надали са нанесли нещо повече от лека телесна повреда на бития. Прегледан е след това, има документ най-вероятно. С леки телесни повреди съдът се занимава само по тъжба на пострадалия, т.е. зависи от него дали ще съди билите го или не.
Дела срещу въпросните биячи надали влизат в сделката между Доган и идиота с газов пистолет.

STALKER написа:
Жалко, че не си пазя броевете на вестник "Седем" от 2004-2005 г. с памфлетите на Иво Беров за Надка-Патка Михайлова - Нейнски :lol: Но пък си спомням как пенсионерите освиркваха като луди в салона на ВИАС, всеки път щом Костов или некой от хората му споменеше Надка или ръководството на СДС :lol: Те тогава казваха, че заради нея напускат :lol:

Иво Беров не е съвсем добре с главата, не бих си причинил мъчението да чета негови текстове. :lol: Нищо че повечето са във възхвала на Божествения. :bigok
За да намесим и ебане в историята, преди време бях с една госпожица която ми беше по-близка, в столично заведение за бавно хранене. На съседната маса беше въпросния Иво Беров, с някаква застаряваща госпожа-интелектуалка. Нашето момче очевидно беше ебал нещо странично, щото през цялото време и се обясняваше, оправдаваше, извиняваше, съжаляваше, само дето не ревна. Оная само гледаше на другата страна, а като си отвореше устата, говореше нечовешки тъпотии с някакъв много сложен и претенциозен изказ. Цялата ситуация беше супер смешна, лично аз почти припаднах от смях. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 8:55 pm 
Аватар

В Йоридическя факултет ли те научиха да отбиваш и размиваш с глупости всеки аргумент, който не ти изнася или си го имаш по рождение. :lol:

Христо Марков пишел с цветни букви, Беров е луд, Иван Ценов е грозен и стар, четвърти има косми в носа и гледал СКАТ :bigok

Папата става ли или се облича прекалено смешно? :strkstrk

Последна промяна Кока-Кольо на Пон Яну 21, 2013 8:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 8:56 pm 

Какво е твоето мнение за Иво Беров?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:11 pm 
Аватар

Не отмествайте темата, ми продължавайте историята с ебането :bigok
Беров разказа ли подробности по кръшкането?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:27 pm 

Omraz написа:
mihaelo_joro написа:
sin написа:

Оставяме настрана, че подобен протест е силно малоумен.
Ще ви кажа как стоят законово нещата, за да не се вълнувате.
С некадърните си тупаници и шутове, ритащите надали са нанесли нещо повече от лека телесна повреда на бития. Прегледан е след това, има документ най-вероятно. С леки телесни повреди съдът се занимава само по тъжба на пострадалия, т.е. зависи от него дали ще съди билите го или не.
Дела срещу въпросните биячи надали влизат в сделката между Доган и идиота с газов пистолет.

А защо смяташ,че протестът е малоумен ? Адски ми е интересно.Наистина ли смяташ,че ако някой сериозен адвокат се заеме,няма да открие нужните аргументи с които би повдигнал обвинение срещу биячите ? Интересно,как ако аз на улицата пребия някого и той си извади документ за съдимост има пълното право да ме съди и е доста вероятно да ме осъди,а това което стана пред цяла България няма никаква тежест ?

Ivan63 написа:

Бай Иване,какво лошо има хората да се организират в Фейсбук и да протестират :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:29 pm 
Аватар

Omraz написа:
Какво е твоето мнение за Иво Беров?

Моето мнение е, че Беров беше някакъв авторитет сред костунгерите, особено по онова време. Беха му дали да пише официоза "Седем", който лично съм купувал (с онзи си акъл :ohmygod ). В този смисъл, не бива да се съмняваш, че статиите му са съвпадали с позициите на Костов и хората му, които направиха ДСБ по това време и с тези на костунгерите, които се събирахме в залата на ВИАС. За Надка се говореше всичко лошо което ти дойде на ум - че служи на ченгетата, че е изгонила истинските седесари от "Раковска", че закриля клиентелата и далавераджиите, че няма качества за политик, че всичко дължи само на Костов. Тези неща съм ги чел и чул със собствените си очи и уши.

http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/berov3/berov018.htm
http://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/democracy/01authors/berov3/berov015.htm

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:31 pm 

mihaelo_joro написа:

А защо смяташ,че протестът е малоумен ? Адски ми е интересно.Наистина ли смяташ,че ако някой сериозен адвокат се заеме,няма да открие нужните аргументи с които би повдигнал обвинение срещу биячите ? Интересно,как ако аз на улицата пребия някого и той си извади документ за съдимост има пълното право да ме съди и е доста вероятно да ме осъди,а това което стана пред цяла България няма никаква тежест ?

Ivan63 написа:

Бай Иване,какво лошо има хората да се организират в Фейсбук и да протестират :roll:

Ти прочете ли изобщо какво съм ти написал, преди да изакаш това мнение? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:32 pm 
Аватар

Трябва да си доста малоумен за да идеш на подобен протест :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:33 pm 

Omraz написа:
mihaelo_joro написа:

Ivan63 написа:

Ти прочете ли изобщо какво съм ти написал, преди да изакаш това мнение? :lol:

Е те му счупиха носа,какво повече се изисква да се счита за лека телесна повреда ? На охраната му счупиха ръката...

Седем:Едно написа:
Трябва да си доста малоумен за да идеш на подобен протест :!:

Бих отишъл с удоволствие на такъв протест,кое е малоумного.Явно съм малоумен,щом не мога да разбера...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:35 pm 
Аватар

Ми малоумно е - един извършител на някакъв хулигански акт е набит. Кое е чудното? Да, те са виновни, да си ги съдят, да си ги осъждат и толкова. Ако сметаме, че това ни е от приоритетите, че едни резаци може би няма да си получат присъдите за бой над друг резак, сме я бая закъсали. И по тоя повод, отсега се хващам на бас, че резака-актьор също няма да го осъдят. За това ще правим ли протест?

Адски сме наивни, изведнъж тоя ни стана симпатичен и сигурно ще бъде канонизиран едва ли не, преди две седмици обявихме Булсатком за полубожества, преди време пък имаше протести за това, че един баща беше отвлякъл собственото си дете и не г одаваше на майка му, та с полиция го взимаха..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:38 pm 

tprodanov написа:
Ми малоумно е - един извършител на някакъв хулигански акт е набит. Кое е чудното? Да, те са виновни, да си ги съдят, да си ги осъждат и толкова. Ако сметаме, че това ни е от приоритетите, че едни резаци може би няма да си получат присъдите за бой над друг резак, сме я бая закъсали. И по тоя повод, отсега се хващам на бас, че резака-актьор също няма да го осъдят. За това ще правим ли протест?

Адски сме наивни, изведнъж тоя ни стана симпатичен и сигурно ще бъде канонизиран едва ли не, преди две седмици обявихме Булсатком за полубожества, преди време пък имаше протести за това, че един баща беше отвлякъл собственото си дете и не г одаваше на майка му, та с полиция го взимаха..

Пич,това са бъдещи народни представители ! Някой от тях са български кметове ! Протестира се срещу отношението на тези държавни управници."Атенатора" да бъде съден от правосъдието,а не от някакви зверове ! Ако го беше убил бих разбрал донякъде тяхното поведение,ама подяволите,човекът виновен или не,беше обезвреден на земята,затиснат от охрана и гора от ръце и крака му се стовариха,нали сме европейска държава ? Това ли е начинът ? И на практика няма нито изстрел,нито удар,така че освен смут,друго не се състоя...

Последна промяна mihaelo_joro на Пон Яну 21, 2013 9:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 9:39 pm 
Аватар

Ми няма да се учудя ако подобен слабоумен протест събере доста хора. Също като оня с цигарите. По важните теми никой не излиза, но за простотии сме първа писта :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 574, 575, 576, 577, 578, 579, 580 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]