forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 2:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 572, 573, 574, 575, 576, 577, 578 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 1:59 pm 
Аватар

Killmister написа:
Идейно Обединение ей Богу :lol: Винаги правят такива обединения като наближат избори, сто процента е чиста случайност това :strkstrk

targovishte написа:
Командирът...май доста се е изплашил...че няма да прескочи летвата....щом до дъртото Нади опрял.... :strkstrk

Досега беше същото, Надето също си беше в играта, просто "Единство" зае мястото на СДС. В СДС останаха петимата, които си вярват, че могат да играят с ГЕРБ и ненавиждат Единствения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:04 pm 
Аватар

Просто за пореден път доказаха, че само с дърпане на чергата не става.....не знам кой с кого ще се обединява...но тия вече ми приличат на политически трупове....и едните и другите....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:06 pm 
Аватар

Докато продължава да има медийна кампания срещу Костов, значи явно не е политически труп. Но тая година влизането в парламента ще е зор, това е ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:10 pm 
Аватар

Никакъв зор няма да. Тази година сините влизаме в групите на Парламента, а догодина излизаме от тях и отиваме на поне един международен финал - финалът на Европейския съюз, най-вероятно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:13 pm 
Аватар

Е в кво да се вкопчат?Тея кърлежи от 25 години не работят. Ако не са в парламента са господа никои. Също като батков,ако не е в Левски кой го боли за батков.[/quote]

Какво значи - не работят? Какво очакваш да работи един политик по професия?

Изказването ти горе може да се перефразира и по друг начин с футболен отбор - гледай ги бе, тия тренират само и само да влезнат в ШЛ примерно, не е за друго :smt023[/quote]

Ти си много зле! Надето е поетеса Костов е некъв преподавател. Ква професия политик кви 5 лева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:18 pm 
Аватар

Забрави да вметнеш, че е преподавател по Политикономия, за да е завършен разговорът :strkstrk

Какъв е образът на политика за теб? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:20 pm 
Как беше : ''Със стари курви нов бардак'' :bigok Тая година изборите ще са умопомрачително тъпи, по - гнусни хора и партии, кандидатирали се, не е имало май никога :bigok Ще се правят смъртоносни коалиции от гениално тъпи хора, а предполагам,че и гжа Пръмова ще се дореди до кокъла, което ще означава край на република България, в този й вид.....

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:20 pm 
Аватар

24051914 написа:
Ти си много зле! Надето е поетеса Костов е некъв преподавател. Ква професия политик кви 5 лева.

От 20 години са водещи политици и това им е основната дейност, но всъщност не били политици :bigok Кажи верно...

А какъв е проблема, че някой се обединява с друг всъщност?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:22 pm 
Аватар

Не го знам по кво е преподавател,факт е, че е такъв. Аз се надявам една партия да управлява,че иначе се връщаме 50 години назад.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:24 pm 
Аватар

Само да питам професионалния политик какъв трябва да е и какво трябва да е завършил, щом явно преподавателите, примерно, не стават за такива?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:26 pm 
Аватар

24051914 написа:
Не го знам по кво е преподавател,факт е, че е такъв. Аз се надявам една партия да управлява,че иначе се връщаме 50 години назад.

Политикономика в ТУ. :smt003 сега 100 % ще го заклеймиш съвсем

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:26 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Само да питам професионалния политик какъв трябва да е и какво трябва да е завършил, щом явно преподавателите, примерно, не стават за такива?

най-малко пожарникарското училище..... :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:27 pm 
Аватар

tprodanov написа:
24051914 написа:

От 20 години са водещи политици и това им е основната дейност, но всъщност не били политици :bigok Кажи верно...

А какъв е проблема, че някой се обединява с друг всъщност?

Ти ако си риба ще те хвана на гумата на бастун.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:29 pm 
Аватар

antonatan написа:
24051914 написа:

Политикономика в ТУ. :smt003 сега 100 % ще го заклеймиш съвсем

Даже не знам какво е ТУ :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:30 pm 
Аватар

Нема лошо :bigok
Какъв е проблема с обединяването? И понеже си твърде убеден, че не са политици по професия, ще ми споделиш ли според теб, в ролята си на какви си изкарват прехраната? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:32 pm 
Аватар

По принцип няма лошо десницата да е обединена, проблема е че винаги обединението става преди парламентарни избори :lol: иначе през другите 3 години е едно лаене, разцепване, драми.
Сега остава обичайните заподозряни като стефчо еврейски да се обединят и вече да се успокоим за целта на живота - 4те процента :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:33 pm 
Аватар

24051914, ако не знаеш какво е ТУ, СУ, УНСС и НБУ примерно, няма какво да ти се каже повече :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:36 pm 
Аватар

Вероятно тези,които критикувате,имате свойте основания,но аз съм доволен,че това което предсказах и ми се искаше,започва да става с това обединение.Аз искам и още организации и партии да се влеят,защото трябва отново да дойде 89-та,иначе ......

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:41 pm 
Аватар

За мен, за да си политик няма абсолютно никакво значение какво си учил. Ако учиш политология, ставаш предимно политолог, ако си находчив, марков и харизматичен ставаш политик. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:43 pm 
Аватар

Killmister написа:
По принцип няма лошо десницата да е обединена, проблема е че винаги обединението става преди парламентарни избори :lol: иначе през другите 3 години е едно лаене, разцепване, драми.
Сега остава обичайните заподозряни като стефчо еврейски да се обединят и вече да се успокоим за целта на живота - 4те процента :strkstrk

Според мен, всяка една партия е задължена да търси по-добро и силно представяне на всякакъв вид избори. Не само, че не е лошо, а напротив - задължително е, стига да не противоречи на принципите и водената политика от тази партия. Тези, с които сега ДСБ се обединява напрактика, както каза Карето са СДС без петимата малоумника на Кабаиванов. Затова в случая не виждам никакъв проблем, дори напротив - добре е, че така се възстановява СК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:46 pm 
Аватар

24051914 написа:

Коя една партия и защо иначе се връщаме 50 години назад?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:47 pm 
Аватар

При нас политиците, които всички ги казват като "големи политици", обикновено преди 89 година са се занимавали "сериозно" с ония дисциплини, с които всички висшисти са се попикавали от смях като са ги учили :lol: Специално за политикономиката, скоро пих с колегите ми които са на 50+ и ми разказваха култови изпити, с ключови думи другари, партията, партийната книжка, баща ти, партизани и прочие :strkstrk
Иначе, извън иронията и аз се радвам, но ако след изборите и евентуалното влизане в парламента, отново се повторят цирковете от преди, вече много ще се замисля дали да гласувам :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:52 pm 
Аватар

Стига с тая "политикономика" бе, "политикономия" е дисциплината :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:56 pm 
Аватар

:oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 2:56 pm 

Цитат:
Средното си образование завършва в 35 СОУ „Добри Войников“ в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа на тема „Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия“ :bigok .[3][4] Пет години по-късно защитава докторска дисертация на тема „Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век“ :bigok .[5] През 1998 г. специализира по политически науки (Московска школа за политически изследвания), а в периода 1999-2000 г. - по международни отношения (Лондонска школа за икономика и политически науки), където защитава научно изследване на тема „Съвременна външна политика на Русия“ :bigok .

Станишев с това образование става ли за политик? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 3:02 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
24051914 написа:

Коя една партия и защо иначе се връщаме 50 години назад?

Която ще да е без бкп. щото ще са загубени 4 години в които ще краднат и всеки ще вика аз не съм виновен. отделно ми се иска да видя какво ще стане една партия да има мнозинство в два парламента. стига сме скачали от трън на глог.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 3:05 pm 
Аватар

Omraz написа:
Цитат:
Средното си образование завършва в 35 СОУ „Добри Войников“ в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа на тема „Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия“ :bigok .[3][4] Пет години по-късно защитава докторска дисертация на тема „Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на 19 век“ :bigok .[5] През 1998 г. специализира по политически науки (Московска школа за политически изследвания), а в периода 1999-2000 г. - по международни отношения (Лондонска школа за икономика и политически науки), където защитава научно изследване на тема „Съвременна външна политика на Русия“ :bigok .

Молодец. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 3:08 pm 
Аватар

Omraz написа:
Цитат:

:smt005

Гледай само как някой болшевик е превел LSE бе :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 3:12 pm 

Цитат:
Бойко Методиев Борисов е роден на 13 юни 1959 г. в Банкя.

През 1977 г. кандидатства във Висшата специална школа на МВР в Симеоново, факултет "Държавна сигурност", но e приет във факултет "Противопожарна охрана". През 1982 г. Борисов се дипломира като инженер :bigok по специалността "Противопожарна техника и безопасност" с чин лейтенант.
От 1985 до 1990 г. Борисов е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР. Защитава дисертация на тема “Психо-физическата подготовка на оперативния състав” и му е присъдена н. с. “доктор”.

Още един преподавател.

Цитат:
Цветан Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София.[1] През 1992 г. завършва Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика :bigok . През 2000 г. получава следдипломна квалификация по право :smt005 :smt005 :smt005 в Университета за национално и световно стопанство. [4]

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 21, 2013 3:18 pm 
Омраз яко го тресе страх Цв.Цв и Градев да не му изядат хляба и професията, затова яко хейтва тези двама колеги-прависти :bigok За колега се говори с добро, Омразе, но завистта ще те погуби и поквари, ако вече не го е направила :bigok

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 572, 573, 574, 575, 576, 577, 578 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]