forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 4:50 pm 
Аватар

Kryten написа:
Много ми е интересно Милен Василев какво повече може да е от Райков и Йорданов. Освен, че е 1.81. Но е по-дърт. Всичките идват от грандове, не са първа младост, че да се развият... Ако беше на 18 - ОК...

Според мен той може да е по-добър и от двамата, ще видим. Не е стар - на 24 е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 4:57 pm 
Аватар

Шансът да е по-добър от двамата за мен е 20%. А за мен футболист на 24 години, който не е топ играч на А група, няма как да става за Левски. Или е топ играч или е на 19-20 от малък отбор. На 24 години не виждам какво ще му развиваме тук. А ако развием - ще е вече на 26-7. Във всички нормални първенства младите играчи се взимат на 18, развиват се до 22 и стават сред най-добрите в отбора си. След това към 24 се продават за добри пари. Това е схемата. За мен и Йорданов и Райков, които са 89 също са вече бита карта ама айде. При всички положения не са такива, от които Левски ще вземе пари. Няма и да ни спечелят трофеи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:05 pm 

Мартин Камбуров на 90% процента може да се счита за ново попълнение на Чурка, пише "Тема Спорт". Вчера нападателят е постигнал принципно споразумение с най-успелия гейски клуб. Камбуров ще премине медицински прегледи днес или утре, а до края на тази седмица или най-късно идния понеделник е планирано да подпише договор с 31-кратните шампоани за 1,5+1 години.

"Имах сериозни разговори с чурка. Още обаче нямам договор. Освен “розовите” още два отбора от България се интересуват от мен. Удоволствие ще бъде да играя за голям гей клуб като чурка” твърди Камбуров.

Твърде възможно е, “гейците” да обявят официално привличането на Камбуров чак в първите дни на януари, въпреки че всичко вече е договорено и контрактът е въпрос на няколко дни.

Освен него “розовите” ще привлекат още поне три нови попълнения, като в момента текат преговори с тях. Сред набелязаните са Ивайло Чочев от Чавдар (Етрополе) и Игнасио Варела от “Ботев” (Враца). За последния от чурка говорят с Палермо, който държи правата на уругваеца. Другите варианти са Стефан Велев и Давид Каядо от Берое.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:13 pm 

Kryten написа:
Шансът да е по-добър от двамата за мен е 20%. А за мен футболист на 24 години, който не е топ играч на А група, няма как да става за Левски. Или е топ играч или е на 19-20 от малък отбор. На 24 години не виждам какво ще му развиваме тук. А ако развием - ще е вече на 26-7. Във всички нормални първенства младите играчи се взимат на 18, развиват се до 22 и стават сред най-добрите в отбора си. След това към 24 се продават за добри пари. Това е схемата. За мен и Йорданов и Райков, които са 89 също са вече бита карта ама айде. При всички положения не са такива, от които Левски ще вземе пари. Няма и да ни спечелят трофеи.

Виж сега, Василев се опитваме да го вземем още от 2009-та когато играеше в Сливен. Проблема беше, че за нас той струваше пари, а за чурка не, но анадолците не го искаха иначе отдавна да е заиграл при тях.

Във връзка с него единственото което ме притеснява е това, което аз наричам синдрома "Шуменския Деко". Също както направихме с Миро Иванов, ще го мъчим да играе на пост, който не е за него, в конкретния случай ще го мъчим за дясно крило, а той е ляво. След това той няма да се справи (може би) и всички ще заключим единодушно, че този "пернишки орк" не ни е трябвал и сме се прекарали. В крайна сметка ще отиде я в Лудофуец, я в Литекс и ще направи мачовете на живота си с/у нас. Аз така ги виждам нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:15 pm 
Аватар

Е да го бяхме взели 2009 година тогава ебаси, за чий ни е сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:19 pm 
Аватар

Цитат:
Защитникът на българския национален отбор Веселин Минев е първият футболист в зимната селекция на Ботев. Левият бранител подписа контракт за година и половина, влизащ в сила от януари.

дотук добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:19 pm 

Kryten написа:
Е да го бяхме взели 2009 година тогава ебаси, за чий ни е сега.

Е да ама струва пари, а ние мразим играчи, които струват пари. Ако е за чурка не само, че нямаше да струва пари, а ще харижат и още двама с него "за армаган".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:21 pm 
Аватар

Отдавна селекцията на Левски е ориентирана към играчи, които [url]можем[/url] да вземем, вместо към играчи, които [url]трябва[/url] да вземем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:22 pm 
Аватар

Тия от Гоцето дойдоха ли :smt026 :smt026 :smt026 някой от Гигант Белене набелязали ли сме? :roll:
Честно тоя Василев нямам нищо против да го вземем, всъщност ми е безразлично. Нали трябва да има дълбочина на състава пък и едва ли ще натовари толкова бюджета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:48 pm 
Аватар

Не знам дали сте забелязали, ама някой отбор като го закъса и веднага половината отива при свинете. Като убиха Жоро Илиев, Локото веднага им харизаха Георги Илиев, Тунчев, Котев и Даниел Георгиев. Пирин и те така. Локото това лято пак им дадоха един отбор футболисти на аванта. Сливен не вярвам да са получили пари за ония тримата кретени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:55 pm 

Сега когато Мъри е треньор на Ботев, а Кривия им е технически директор дано да можем да вземем поне един измежду Вандер Виейра и Тодор Неделев от тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 5:58 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Сега когато Мъри е треньор на Ботев, а Кривия им е технически директор дано да можем да вземем поне един измежду Вандер Виейра и Тодор Неделев от тях.

Аз викам поне гостуването на пролет да си вземем. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:01 pm 

knave написа:
SZ_FEN написа:

Аз викам поне гостуването на пролет да си вземем. :bigok

Ако имаме Виейра или Неделев ще го вземем, а и не само него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:10 pm 
Аватар

Нито единия ни трябва, нито другия. Пък и тоя Неделев не мисля, че е чак такъв извънземен талант, какъвто го изкарват. В България има едно момче, което си заслужава и тва е Миланов. А за въпросния Виейра- айде нема нужда :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:13 pm 

niki87 написа:
Нито единия ни трябва, нито другия. Пък и тоя Неделев не мисля, че е чак такъв извънземен талант, какъвто го изкарват. В България има едно момче, което си заслужава и тва е Миланов. А за въпросния Виейра- айде нема нужда :smt006

Първо, няма кой да ни го даде.
Второ, всички за нас са некадърници докато не ги вземе някой друг. Тогава се превръщат в .... Миланов (искаме го ама не ни го дават за 200-300 хиляди).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:17 pm 
Аватар

Не казвам, че са некадърници, ама чак пък такива хвалебствия? В момента имаме 2-3 наши момчета, които трябва да се налагат.
А пък специално тоя Виейра къде го видяхте, че е толкова добър не знам. Гледах 3-4 мача на Ботев и не показа почти нищо.
На нашия отбор му трябва защитник- ВИСОКОКЛАСЕН и халф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:31 pm 

niki87 написа:
Не казвам, че са некадърници, ама чак пък такива хвалебствия? В момента имаме 2-3 наши момчета, които трябва да се налагат.
А пък специално тоя Виейра къде го видяхте, че е толкова добър не знам. Гледах 3-4 мача на Ботев и не показа почти нищо.
На нашия отбор му трябва защитник- ВИСОКОКЛАСЕН и халф.

Идването на Виейра и Неделев не означава неналагане на юношите. В България сме свикнали винаги да мислим с крайности.
Да. Искам да видя играчи като близнаците, Вутов, Христо Попадийн, Тото Чаворски и Георги Стоичков в игра за Левски.
Понеже отбора ни е толкова зле в момента, треньора ни го е шубе да пусне който и да било от юношите защото загубим ли ненадейно точка срещи отбори като Ботев Враца или Берое, после още 15 крага не можем я навакса.
Ето защо ми се иска да докараме 2-3 наистина добри футболисти. Точно идването на тези хора ще спомогне да се дава по-често шанс за изява на юношите защото лесно ще наваксваме точките които случайно сме загубили.
Иначе Гаджев, Марсиньо и Ели си плачат за изходящ трансфер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:42 pm 
Аватар

Тоя Виейрата нямам идея къв е, все пак не съм скаут кат СЗ_Фен :bigok
Тодор Неделев си е играч, лично мнение, не ангажирам 7:1 с него :strkstrk
Друг е въпроса, че няколко пъти ни отказва, при това не опираха нещата до пари толкова май, просто не иска при нас :wink:
Време е да се вадят кинтьитье, ако верно ги имаме... тогава има некъв шанс да купим читав играч от конкурент на принципа "квото не става с пари, става с..." - бе знаете как е по агитките :bigok
Всъщност без да знаем с какво разполагаме за селекция е малко несериозно да правим оценки... ако излезе някой да обясни "пари нема" - всички ще си знаем, че нещата ще се случват с миленвасилевци и подобните му и обратно - ако все пак ще се харчат некви по сериозни пари - ясно е, че и критериите ще са по-високи. Засега уж имаме пари, пък си го караме на свободни агенти, бе казва ли ти някой...

Последна промяна blurrrr на Вто Дек 11, 2012 8:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:43 pm 

Искам да се върна на новината за Камбуров.

Тоя педал още през 2005-та щеше да отиде при тях ако не го бяха поискали онези от арабските емирства. Три пъти го каним и всеки път има проблем та не може да дойде. На това ако не му се вика болно прасе не знам на какво се вика.

Мисля, че в момента е там където му е мястото и сега като се замисля стигам до извода, че той никога не е бил реална опция за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:46 pm 
Аватар

Проблема на Ели е, че сега го налагат като централен защитник. Каква е тази тенденция, в нашия отбор, да идват играчи играли 312931 години на една позиция и да ги преклалифицираме, не знам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:47 pm 
Аватар

Оня от Бирои нали и той беше най-великото крило в България, многообещаващ. И него го искаше адски много, ама като дойде, кво? Сега май и в Бирои е резерва, ако не са го и разфасовали за органи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 6:58 pm 

Седем:Едно написа:
Оня от Бирои нали и той беше най-великото крило в България, многообещаващ. И него го искаше адски много, ама като дойде, кво? Сега май и в Бирои е резерва, ако не са го и разфасовали за органи :bigok

На Неделев мястото му е зад нападателя. Това, че в Ботев често го пускат крило се дължи на творческия гений и склонността към сюрреализъм във футбола на Ламборгинио.

Не виждам защо се ядосваш за Тошко Христов. Нито ни струваше много пари, нито се скъсахме да го пускаме да играе, т.е. и мачове не сме загубили заради него. В целите си 4 появявания на терена за нас, изработи третия ни гол с/у Локо Пд и ако не се лъжа направи пас за гола на Арс с/у Спартак Търнава в София.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 7:09 pm 

Нямам впечатления от този вандер веира :smt017 , знам, че папагалите го взеха за плеймейкър! Според мен там трябва да се налага Вутов, който се справя добре за възрастта си в минутите, които е на терена! Щом ще е чужденец, по-добре да е даксон да силва! Този футболист беше най-добрия атакуващ халф в БГ-първенството през миналия шампионат, няма да му е нужна адаптация, защото от дълги години играе в БЪЛГАРИЯ, говори прелично Български език, наясно е какъв отбор е ЛЕВСКИ и не съм сигурен, но мисля, че дори има БГ-паспорт, което означава, че няма да заема място на чужденец извън Евросъюза! Не знам, колко е годишен, но не вярвам да е на повече от 25, защото локо ( Пд ) го взеха, като дете от някаква школа! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 7:19 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

На Неделев мястото му е зад нападателя. Това, че в Ботев често го пускат крило се дължи на творческия гений и склонността към сюрреализъм във футбола на Ламборгинио.

Не виждам защо се ядосваш за Тошко Христов. Нито ни струваше много пари, нито се скъсахме да го пускаме да играе, т.е. и мачове не сме загубили заради него. В целите си 4 появявания на терена за нас, изработи третия ни гол с/у Локо Пд и ако не се лъжа направи пас за гола на Арс с/у Спартак Търнава в София.

Имах предвид, че такива големи надежди и велики играчи на селски отбори не винаги са за Левски, даже по-често нищо не става от тях. Да не ти давам пример с още един подобен играч, при това национал, който отбеляза много красив гол в последната минута на мача с Лил :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 7:31 pm 
Аватар

Е те читавите бг играчи струват бая пари и/или собствениците не искат да ги продават на Левски, а дори да се бръкнеш със сума от порядъка на 1 млн евро за някой иначе класен бразилец, никаква гаранция, че ще се получи - като Жеан Карлош, например, който съм убеден, че беше класа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 7:39 pm 
Аватар

Ако искаме шампионски Левски, такъв, какъвто е бил през годините, то трябва да взимаме най-доброто от БГ играчи. А това е Георги Миланов в момента. Ако трябва да взимаме някой, то това е той + Будуров.
Дълбочина на резервната скамейка може да стане и с наши юноши.
Навремето нито Илиян Илиев ни е даден даром, нито Гонзо.
В скаутското звено на Левски трябва да имаме мръсник, подлец, съблъзнител на млади таланти, човек, който не си поплюва. Този, който да накара младото момче да мисли, че Левски е неговото бъдеще. А младия талант повярва ли, че това е така - трансферът е на 90% готов. Нито Тонев владее това изкуство, нито Дончо Донев. Вуцата е стар. Сираков не работи в Левски. Такъв човек е задължителен, ако искаме добри трансфери.
Иначе ще продължим с "перспективните" БГ играчи като Димов, които трябва да обиграваме 2 сезона и пак половината фенове да не са убедени в техните качества.
Когато Левски е ставал шампион, винаги е имал поне 4-5 национали. Минимум! В момента само Гаджев е с такъв статут. Дори при Кокала имахме 4-5 такива (ГАджев, Сърмов, Хичо, Бензукан, Рабех, ТАсевски, Минев, Йовов). А това си е задължително правило. Показателно е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 7:42 pm 

SZ_FEN написа:

Имах предвид, че такива големи надежди и велики играчи на селски отбори не винаги са за Левски, даже по-често нищо не става от тях. Да не ти давам пример с още един подобен играч, при това национал, който отбеляза много красив гол в последната минута на мача с Лил :bigok

Така е, но поне не ни струват кинти. Какво да направим като неможем да се преборим за добрите играчи от А група, а добрите чужденци струват кинти?

Тошко Христов беше по едно време отстранен от Берое, но после го върнаха, сега май наистина е дълбока резерва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 7:45 pm 

Vincenzo написа:
Ако искаме шампионски Левски, такъв, какъвто е бил през годините, то трябва да взимаме най-доброто от БГ играчи. А това е Георги Миланов в момента. Ако трябва да взимаме някой, то това е той + Будуров.
Дълбочина на резервната скамейка може да стане и с наши юноши.
Навремето нито Илиян Илиев ни е даден даром, нито Гонзо.
В скаутското звено на Левски трябва да имаме мръсник, подлец, съблъзнител на млади таланти, човек, който не си поплюва. Този, който да накара младото момче да мисли, че Левски е неговото бъдеще. А младия талант повярва ли, че това е така - трансферът е на 90% готов. Нито Тонев владее това изкуство, нито Дончо Донев. Вуцата е стар. Сираков не работи в Левски. Такъв човек е задължителен, ако искаме добри трансфери.
Иначе ще продължим с "перспективните" БГ играчи като Димов, които трябва да обиграваме 2 сезона и пак половината фенове да не са убедени в техните качества.
Когато Левски е ставал шампион, винаги е имал поне 4-5 национали. Минимум! В момента само Гаджев е с такъв статут. Дори при Кокала имахме 4-5 такива (ГАджев, Сърмов, Хичо, Бензукан, Рабех, ТАсевски, Минев, Йовов). А това си е задължително правило. Показателно е!

Сто процента си прав. Вече пробвахме с Неделев не можахме да го убедим и той остана в Ботев, което не е по-добра алтернатива от това да играе в Левски.
Същото се случи и с Карачанаков. Чичо му му казал, че в Левски не може да пробие, но виж в Цуци ще бъде голямата работа. Нали работата на скаута и шефовете е точно да убедят футболистите с потенциал, че именно в Левски им е мястото?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 8:05 pm 
Аватар

И как точно ще ги убедиш? При положение, че Левски има в последните години актив, най-малкото равен на провинциални отборчета като Литекс и Спермогорец. Всъщност срещу последния активът е доста на минус. Е как ще привлечеш добрите играчи? Това е мисията невъзможна. Първо отборът трябва да е тотален хегемон, трябва да продава добре (тоест играчите да виждат, че може да се развият). Напълно съм съгласен с това за националите. На този етап всичко това е невъзможно, така че ни остава да търсим чужденци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2012 8:14 pm 

Мисля, че всеки Български футболист иска да играе в ЛЕВСКИ, затова не е нужно да се убеждава някой! Според мен тези, които разубеждават и убеждават убедително са в другите отбори и то с много пачки, включително и на ръка, а както всички знаем бай Ганчо не обича да дава кинти!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 830, 831, 832, 833, 834, 835, 836 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]