forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 5:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:18 pm 

Killmister написа:
До сега всичко, което съм изчел, слушал и гледал, АЕЦ Белене за бсп означава:
- намаляване цената на тока
- повече износ на ток
- работни места хората в Белене :lol:
Като имаше някакъв дебат организиран във ФБ, от очилатия смешник и свитата му от русофилски лизачи (нищо против нямам хора като Търговище - едно е да уважаваш един народ, по някакви си свои причини, друго е да поставяш интересите на руска държавна компания, пред тези на България :smt006 ) се включих с двата крака напред и мога да ти кажа, че нито един човек, нямаше на представа какво означава АЕЦ. То не бяха дрънканици за работни места, заплати, бойко не искал щото не искал пенсионерките да плащат евтин ток, имали сме били хиляди енергетици, които чакали да ги назначат на работа и т.н. глупости от тия заучените думички, дето баба Пенка, от село Врабча примерно ще чуе и ще си каже "Ей това умно момче сергейчо, виж мисли за нас."
Нещата са много прости - който и да го строи АЕЦ-а, ще си дойде със специалисти-инженери и бачкатори, оттук ще се наеме само и единствено обслужващ персонал, дето да минава с метлата и лопатата - с две думи с основно и средно образование. Всички енергийни проекти в България е така, казвам го от опит, не от четене на уикипедия примерно. Тока няма как да се каже дали ще се намали щото факторите при АЕЦ са МНОГО - доставка на суровини, извозване на боклуци, съхранение, транспортиране, договори и т.н. Износа въпреки че не разбирам нищо от търговия, при положение, че наличните фактори, които съм изброил, увеличаването на износа ми се струва много условно.

Регистрирам второ мое мнение по темата за АЕЦ Белене :bigok.

Това което описваш за Фейсбук дебата на небългарския бивш премиер на България е нормална политическа практика. Допреди изборите в щатите, Ръмни обясняваше наляво и надясно по медиите, как Обама пречел за построяването на тръбопровод за природен газ ли беше, за петрол ли, който щял да осигури достъп до евтин петрол (да речем) от Канада и да създаде много работни места в по-бедните райони. Фактите бяха малко по-различни от приказките му.

Иначе, това което казваш за фирмата, които ще строи АЕЦ Белене, важи за абсолютно всеки един подобен проект в България без изключение (можеш сам да провериш фактите). Единствено обслужващия персонал и най-евтините бачкатори са българи. От хората от високия мениджмент и експертите дето правят големите кинти, много малка пропорция са българи.

Прав си на 100%, че човек трябва да прави разлика между народ, частни бизнес интереси и политици, но това важи не само за руснаците, руските фирми и Русия, а за всяка една държава, нейните частни фирми и хората и. Знам, че тук има хора дето като кажат Западна Европа или НАТО се насират прави, но чуждите държави си гледат техните интереси (както би трябвало да бъде), защитаването на българските такива би трябвало да приоритет на така наречените български политици.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:19 pm 
Аватар

Те и ГЕРБ ще са на власт, та и втората условност отпада. :strkstrk С риск да се превърна в гербаджия за съфорумците за пореден път ще напиша, че откак даскалката е кметица с доволен в развитието на София. Може да е просто гербски ПР, може всичко, но лично аз съм доволен. Няма как един тотално занемарен град да се превърне във Виена с магическа пръчка. Е, може и повече. Ама трябват парЕ, а както всички знаем баш в момента парЕ Ема. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:23 pm 

DirtyDog написа:
Те и ГЕРБ ще са на власт, та и втората условност отпада. :strkstrk С риск да се превърна в гербаджия за съфорумците за пореден път ще напиша, че откак даскалката е кметица с доволен в развитието на София. Може да е просто гербски ПР, може всичко, но лично аз съм доволен. Няма как един тотално занемарен град да се превърне във Виена с магическа пръчка. Е, може и повече. Ама трябват парЕ, а както всички знаем баш в момента парЕ Ема. :strkstrk :strkstrk :strkstrk

"Паре" има под път и над път за находчивите и добри управници. Просто политиците ни са избрали да ни промиват главите точно с тази химера и лошото е, че 99% от българите и се връзват.

Исках само да вметна това на бързо без да променям смисъла на казаното от теб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:24 pm 
Аватар

Днес Бачи Костов еба яко по Дарик. Каза, че е уморен за сериозна политика вече. На въпрос защо е свален от власт.. каза, че хората не обичали икономиите и мерките за стабилизиране на държавата, макар преди това да са нямали какво да ядат. Предвижда, че след управлението на ГЕРБ ще се наложи още едно управление като на "сините", за да се съвземе държавата.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1002168

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:27 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Killmister написа:
- повече износ на ток
Като имаше някакъв дебат организиран във ФБ, от очилатия смешник и свитата му от русофилски лизачи (нищо против нямам хора като Търговище - едно е да уважаваш един народ, по някакви си свои причини, друго е да поставяш интересите на руска държавна компания, пред тези на България :smt006 ) се включих с двата крака напред и мога да ти кажа, че нито един човек, нямаше на представа какво означава АЕЦ. То не бяха дрънканици за работни места, заплати, бойко не искал щото не искал пенсионерките да плащат евтин ток, имали сме били хиляди енергетици, които чакали да ги назначат на работа и т.н. глупости от тия заучените думички, дето баба Пенка, от село Врабча примерно ще чуе и ще си каже "Ей това умно момче сергейчо, виж мисли за нас."
Нещата са много прости - който и да го строи АЕЦ-а, ще си дойде със специалисти-инженери и бачкатори, оттук ще се наеме само и единствено обслужващ персонал, дето да минава с метлата и лопатата - с две думи с основно и средно образование. Всички енергийни проекти в България е така, казвам го от опит, не от четене на уикипедия примерно. Тока няма как да се каже дали ще се намали щото факторите при АЕЦ са МНОГО - доставка на суровини, извозване на боклуци, съхранение, транспортиране, договори и т.н. Износа въпреки че не разбирам нищо от търговия, при положение, че наличните фактори, които съм изброил, увеличаването на износа ми се струва много условно.

Това което описваш за Фейсбук дебата на небългарския бивш премиер на България е нормална политическа практика. Допреди изборите в щатите, Ръмни обясняваше наляво и надясно по медиите, как Обама пречел за построяването на тръбопровод за природен газ ли беше, за петрол ли, който щял да осигури достъп до евтин петрол (да речем) от Канада и да създаде много работни места в по-бедните райони. Фактите бяха малко по-различни от приказките му.

Иначе, това което казваш за фирмата, които ще строи АЕЦ Белене, важи за абсолютно всеки един подобен проект в България без изключение (можеш сам да провериш фактите). Единствено обслужващия персонал и най-евтините бачкатори са българи. От хората от високия мениджмент и експертите дето правят големите кинти, много малка пропорция са българи.

Прав си на 100%, че човек трябва да прави разлика между народ, частни бизнес интереси и политици, но това важи не само за руснаците, руските фирми и Русия, а за всяка една държава, нейните частни фирми и хората и. Знам, че тук има хора дето като кажат Западна Европа или НАТО се насират прави, но чуждите държави си гледат техните интереси (както би трябвало да бъде), защитаването на българските такива би трябвало да приоритет на така наречените български политици.

Виж сега, господин тийнейджър, ако искаш да ме убедиш, че събитията в България щяха да са по-справедливи за обикновения гражданин, ако Брюксел не натискаше София за случаи като тоя с Марковска (най-пресен, но такива са стотици годишно), няма как да почна да приемам претенциозните ти анализи сериозно :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:34 pm 

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Killmister написа:
- повече износ на ток

Виж сега, господин тийнейджър, ако искаш да ме убедиш, че събитията в България щяха да са по-справедливи за обикновения гражданин, ако Брюксел не натискаше София за случаи като тоя с Марковска (най-пресен, но такива са стотици годишно), няма как да почна да приемам претенциозните ти анализи сериозно :strkstrk

Каква Марковска, какви 5 лева? Виж аз какво съм написал и погледни ти какво ми пишеш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:35 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
DirtyDog написа:

"Паре" има под път и над път за находчивите и добри управници. Просто политиците ни са избрали да ни промиват главите точно с тази химера и лошото е, че 99% от българите и се връзват.

Исках само да вметна това на бързо без да променям смисъла на казаното от теб.

По този повод да вметна, че 9 от 10-те най-големи търговски компании в хранителния бранш в България имат значителен растеж в периода 2010-2012 година, но все пак вземат мерки за икономии, съкращаване на персонал и т.н. :strkstrk Същите имат разтеж и глобално. Но всичко си има пик. Няма как всяка година големите компании в света да регистрират разстеж от по над 30% (допреди няколко години) и да се очаква това да е вечно. Този балон рано или късно се пука. Скоро четох някакъв доклад, че в света имало произведени , чакащи за продажба, 11 млрд телевизора, 7 млрд бебешки колички и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:41 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:

Каква Марковска, какви 5 лева? Виж аз какво съм написал и погледни ти какво ми пишеш?

Човек, имам чувството, че комуникирам с некъв бот. Така - пишеш, че некви хора ужасно много се кефят (това треа да значи "насирането прав") на западноевропейците и американците (бизнес, както явно и геополитика, щото намеси и НАТО), но те (европейците и американците) си гледат техните интереси. От това, което се случва в България, е съвсем видно, че или интересите ни съвпадат, или тях ги е повече грижа за нашите интереси, отколкото собствените ни правителство и парламент. Та кво си написал, щото не за първи път на мой отговор към теб, ми пишеш такова нещо, с което люто ме громиш и ме оставяш безмълвен и с чувството, че си пиша с племенника си, който в момента учи за матурите след 7-ми клас :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:43 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
SZ_FEN написа:
Omraz написа:
Mи от форума не сме изготвили такъв доклад, иначе не знам...... :roll:

На мен ми се струва, че коментиращите тук точно това се мъчат да направят :lol:.

Без подобен доклад всичко е много приказки на пазара. Лошо няма, но някои хора прекалено много се вживяват.

Да, вживявате се ти и Жорката, ние си сипваме по едно големо и ви гледаме сеира :strkstrk

Всеки народ си заслужава съдбата явно. Толкова невежество и "празни" мнения за 1-2 страници скоро не съм чел. А ти специално ми падна адски много в очите с тва, че ме наричаш русофил и тн глупости. Сипвай си големото и си мисли колко си як, няма лошо. Само дето един аргумент не си дал и само със сипването ще си останеш.

АЕЦ Белене ще се изплати за 127 години, нали така беше казал Костов? Кефи ме, че му вярвате на тема енергетика дори след такова безумно изказване. Но няма лошо де, вервайте и плащайте компенсации на Русия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:45 pm 
Аватар

Компенсации на Русия ще плащаме заради Гоце, Румен Овчаров и твоите познати от свитата на Богомил Манчев :D Нека да говорим с истинските факти.

А съдбата си нашият народ наистина е заслужил - с наивитета и овчедушието си, допускайки гавра като тая с "Белене".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 6:55 pm 
Аватар

Истинските факти са, че няма да плащаме нищо ако тоя проект се направи, това са истинските факти. Истинските факти са, че проектът е печеливш и изгоден и че има инвеститор, който иска да купи пасивите и активите на проекта и да го завърши и така да не се налага да плащаме компенсации, а да имаме само ползи, но Бойко играе друга игра. Фактите са и че тва не беше единствения инвеститор, но другите бяха изгонени. Истинските факти са, че огромните грешки започнаха още от Станишев, който не подписа твърда цена. Истинските факти са, че няма губеща ядрена централа в света и няма такава, дет се изплаща за 127 години. Истинските факти са, че България ще има единствено и само ползи от този проект, ако се реализира като частен, защото ще има предвидимост на доставките на електроенергия на предвидими цени, което е много важно за големи чужди инвеститори. Истинските факти са, че скоро затваряме ТЕЦ-ове, а след 20 години и Козлодуй и тогава без Белене ще поемеме един голям кур и ще внасяме енергия на висока цена, което в никакъв начин на стимулира икономиката. Истинските факти са, че е дори по-изгодно за държавата тая централа да е държавна, защото така може да регулира цените на енергията и да ги държи ниски като по този начин прави икономиката по-конкурентноспособна. Тва би дало лостове на държавата да си стимулира икономиката, но ок, да приемем, че е лошо да е държавна.. питах 100 пъти какво е лошото на това да има частна централа? Къде са ви истинските факти, нали искаш да си говорим с такива? Кажи ми минус на Белене като частна? Щото ако е държавна са ясни аргументите против, но тогава аргументите за са дори още по-големи, но тук говорим за частна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 7:01 pm 
Аватар

Brannik написа:
Всеки народ си заслужава съдбата явно. Толкова невежество и "празни" мнения за 1-2 страници скоро не съм чел. А ти специално ми падна адски много в очите с тва, че ме наричаш русофил и тн глупости. Сипвай си големото и си мисли колко си як, няма лошо. Само дето един аргумент не си дал и само със сипването ще си останеш.

АЕЦ Белене ще се изплати за 127 години, нали така беше казал Костов? Кефи ме, че му вярвате на тема енергетика дори след такова безумно изказване. Но няма лошо де, вервайте и плащайте компенсации на Русия.

Добре де кое е празното не мога да разбера :lol:
Искаше някой да ти изброи причините, поради които не трябва да се строи АЕЦ Белене. Какво значи празно мнение. Най-празното мнение в цялата ситуация е мнението на ВМРО - трябва да имаме АЕЦ за да можем да си треснем кура на масата, като голяма енергийна сила :ohmygod Просто не сме такава сила, за съжаление.
Ако проекта е за частна централа и аз съм напълно ЗА, стига държавата да не даде една стотинка повече за каквото и да е, но такъв проект в момента никой не знае дали има. Всичко се крепи на едно изхвърляне на боко и приказките на един човек, зад който стояли консорциум в който участва AES. Проблема е че от тая компания няма никакво потвърждение и съответно целия тоя частен проект е като един балон с хелий...

SZ_FEN написа:

Човек аз работя по такива проекти от 5 години вече, ти гледаш по мениджърски и отгоре. Мениджмънта е ясно, аз говоря дори за инженерите, които работят по системата и работниците, които изпълняват това което им казват инженерите. Българите там служат буквално да влязат, да изчистят лайната, или да седят и да натискат две копчета, или да превеждат. Тоя пункт с работните места на енергетиците е най-изпърдяния от всички...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 7:20 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Скоро четох някакъв доклад, че в света имало произведени , чакащи за продажба, 11 млрд телевизора, 7 млрд бебешки колички и т.н.

Сигурен ли си, че не си объркал цифрите.
11 млрд телевизора - по телевизор и половина на всеки човек, като кажеш, че съотношението на населението в развитите страни към това в развиващите се е нещо от рода на 1:3 и фактът, че телевизорите са постоянно остаряваща техника, това звучи прекалено нереална цифра.
7 милярда бебета ще се родят за 51 години, ако раждаемостта подържа нивото на 2012, а като цяло от 2007 насам спада, така че и тази цифра звучи страшно завишена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 7:29 pm 

Killmister написа:
Brannik написа:

Добре де кое е празното не мога да разбера :lol:
Искаше някой да ти изброи причините, поради които не трябва да се строи АЕЦ Белене. Какво значи празно мнение. Най-празното мнение в цялата ситуация е мнението на ВМРО - трябва да имаме АЕЦ за да можем да си треснем кура на масата, като голяма енергийна сила :ohmygod Просто не сме такава сила, за съжаление.
Ако проекта е за частна централа и аз съм напълно ЗА, стига държавата да не даде една стотинка повече за каквото и да е, но такъв проект в момента никой не знае дали има. Всичко се крепи на едно изхвърляне на боко и приказките на един човек, зад който стояли консорциум в който участва AES. Проблема е че от тая компания няма никакво потвърждение и съответно целия тоя частен проект е като един балон с хелий...

SZ_FEN написа:

Човек аз работя по такива проекти от 5 години вече, ти гледаш по мениджърски и отгоре. Мениджмънта е ясно, аз говоря дори за инженерите, които работят по системата и работниците, които изпълняват това което им казват инженерите. Българите там служат буквално да влязат, да изчистят лайната, или да седят и да натискат две копчета, или да превеждат. Тоя пункт с работните места на енергетиците е най-изпърдяния от всички...

Аз не казвам нещо различно от това което казваш и ти. Съгласен съм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 9:40 pm 
Аватар

Искали да правят законодателни промени и да отпадне наказанието - доживотен затвор без право на замяна :boisw Да им сера на животеца жалък :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 10:01 pm 
Аватар

Brannik написа:
Истинските факти са, че няма да плащаме нищо ако тоя проект се направи, това са истинските факти. Истинските факти са, че проектът е печеливш и изгоден и че има инвеститор, който иска да купи пасивите и активите на проекта и да го завърши и така да не се налага да плащаме компенсации, а да имаме само ползи, но Бойко играе друга игра. Фактите са и че тва не беше единствения инвеститор, но другите бяха изгонени. Истинските факти са, че огромните грешки започнаха още от Станишев, който не подписа твърда цена. Истинските факти са, че няма губеща ядрена централа в света и няма такава, дет се изплаща за 127 години. Истинските факти са, че България ще има единствено и само ползи от този проект, ако се реализира като частен, защото ще има предвидимост на доставките на електроенергия на предвидими цени, което е много важно за големи чужди инвеститори. Истинските факти са, че скоро затваряме ТЕЦ-ове, а след 20 години и Козлодуй и тогава без Белене ще поемеме един голям кур и ще внасяме енергия на висока цена, което в никакъв начин на стимулира икономиката. Истинските факти са, че е дори по-изгодно за държавата тая централа да е държавна, защото така може да регулира цените на енергията и да ги държи ниски като по този начин прави икономиката по-конкурентноспособна. Тва би дало лостове на държавата да си стимулира икономиката, но ок, да приемем, че е лошо да е държавна.. питах 100 пъти какво е лошото на това да има частна централа? Къде са ви истинските факти, нали искаш да си говорим с такива? Кажи ми минус на Белене като частна? Щото ако е държавна са ясни аргументите против, но тогава аргументите за са дори още по-големи, но тук говорим за частна.

Е на каква логика, ако ще се прави, то няма да плащаме нищо по него?
Примерно, Шкода взима проекта и автоматично Атомремонтстрой ни опрощават ей така? Това може да е вярно единствено, ако инвеститора е същия като тоя, на който дължим парите. И още не си показал или поне намекнал кой е тоя мистериозен инвеститор и що не си е обявил официално намеренията и къде се бави. Не си ни показал и дори една проста сметка защо проекта ще е печеливш. Разбрахме вече, че Костов е тъп и сметката 20млрд делено на 65млн са твърде много години. Кажи ни коя от двете суми не е вярна и ни кажи защо не е вярна. Щото едната е от официален доклад, който е правен от хора на много по-високо ниво от мен и теб, колкото и първолашки да твърдиш че е, а другата е от официалния отчет на Козлодуй. Нямаш други числа - като ги имаш, давай ги, слагаме ги на елката и смятаме. Тая работа с развитието на инфраструктурата и работните места не минава - Козлодуй работи достатъчно години и няма ни развита инфраструктура, ни някакви открити работни места извън централата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 11:43 pm 
Аватар

http://btvnews.bg/bulgaria/bsp-shchyalo ... shene.html
Скоро ще искат да върнат и член 1-ви :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 11:45 pm 

Евтин трик за привличане на избиратели, нищо чудно някои орки да се поддадат.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 11:47 pm 
Аватар

Е са по Господари мусраха в кривото гърло.
Осен пушенето щел да върне опашките пред магазините, купонната система и инфлацията :smt005 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 28, 2012 11:49 pm 
Аватар

Сергейегейдажеживпедераст

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:01 am 
Аватар

Тия ще правят обсъждане, не може да бъде :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:01 am 
Аватар

Най-после яростните противници на този ужасен закон намериха за коя партия да гласуват. Шеки, червената бюлетинка те зове :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:04 am 
Аватар

Но отново забелязвам,че непушачите сте доста по-агресивни,това явно се дължи на някаква недостатъчност :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:12 am 
Аватар

SharkyTT написа:
DirtyDog написа:
Скоро четох някакъв доклад, че в света имало произведени , чакащи за продажба, 11 млрд телевизора, 7 млрд бебешки колички и т.н.

Сигурен ли си, че не си объркал цифрите.
11 млрд телевизора - по телевизор и половина на всеки човек, като кажеш, че съотношението на населението в развитите страни към това в развиващите се е нещо от рода на 1:3 и фактът, че телевизорите са постоянно остаряваща техника, това звучи прекалено нереална цифра.
7 милярда бебета ще се родят за 51 години, ако раждаемостта подържа нивото на 2012, а като цяло от 2007 насам спада, така че и тази цифра звучи страшно завишена.

Аха, сигурен съм. Ще изнамеря доклада и ще ти го пусна. Имаше фрапиращи факти и беше официален доклад на някаква европейска комисия, по изследване на Нилсен и още една голяма компания. Точно тези цифри са фрапиращите. В доклада Глобал трендс 2025, който ако не се лъжа е от 2008 година (?), също имаше подобни фрапиращи цифри за очаквано препроизводство и запас от "непродаваеми" стоки 2011-2015 година. Цифрите звучат стряскащо и нереално, но...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:23 am 
Аватар

:smt023 Доста интересно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:31 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Но отново забелязвам,че непушачите сте доста по-агресивни,това явно се дължи на някаква недостатъчност :bigok

Аз и Серем:Лайно сме бивши пушачи, което ни прави двойно по-опасни и злокобни, но и ебати коравите копелета с железна воля. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:33 am 
Аватар

Те и дъртите моми имат железен характер :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 12:48 am 
Аватар

SharkyTT написа:
:smt023 Доста интересно.

Като споменах доклада Глобал трендс 2025, ейто и доста синтезирано резюме на политическите тенденции в него.
http://www.capital.bg/blogove/ot_sveta/ ... do_2025_g/

Като се има предвид, че доклада е няколко стотин страници, наистина в тази статия е доста, доста синтезирано. :bigok
Цифрите, които цитирах по-горе не са от него, макар и там да се споменаваше за препроизводство и запас от непродаваеми стоки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 2:10 am 

Mr. Smith написа:
Искали да правят законодателни промени и да отпадне наказанието - доживотен затвор без право на замяна :boisw Да им сера на животеца жалък :evil:

Всъщност има смисъл. Доживотен затвор след 20 години се заменя на 30 евентуално , тоест минимум 25-26 годинки ще лежи някой. Това е половин живот. Всеки има право на втори шанс, Брейвик и на пояече :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 29, 2012 2:46 am 
Аватар

Цитат:
"Немското Дружество на Зоофилите започнало протест срещу Парламентът на Федералната република, който иска да възстанови разпоредба в закон, забраняваща секса с животни. Проектът предвижда въвеждане на глоба до EUR 15 000 за секс с животни. Наказателната отговорност за интимен контакт с биологичен вид, различен от представители на човешката раса, е премахната през 1969г. във Федералната Република.Сега обаче законодателите на Федералната република са загрижени от увеличаващия се брой полови актове с животни и подеха инициативата..."

Тучката да се връща вече, че заради него законите ще променят. Тук поне само Реджеп от Рудозем се оплака, а и му намериха единствено терлиците на местопрестъплението :bigok :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 518, 519, 520, 521, 522, 523, 524 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]