forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 22, 2012 3:57 pm 

3941 написа:
Изгледах единствения клип с негово участие в тубата http://www.youtube.com/watch?v=sGyr5ouwuG0
Ако погледнеш как отиграва ситуацията на 0:23 и ти става ясно, че не искаш да го виждаш същото с екип на Левски. Влиза на "скорост" в наказателното поле, замотава се с някакви финтчета и накрая се оказва заклещен на корнера. Това ако го направи тук ще има мощно "кой го докара тоя беее".

Ако от един клип можехме да си направим генерални изводи за някого, тогава какво би казал за нашите ако само си им гледал гостуването в Сараево? Аз самия никога не съм гледал мач на този Даниел. Когато Филаделфия Юниън дойде да играе с Ди Си Юнайтед може да отида да го видя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 22, 2012 3:59 pm 
Аватар

Защитата в МЛС е на ниво В група :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 23, 2012 11:38 am 
Аватар

Веднъж-дваж от любопитство съм им заглеждал селското първенство от любопитство. Местните играчи тичат като коне с капаци все едно е американски футбол. :lol: Друг е въпроса, че като се поначуат на футбол с годините и с тая физ. подготовка и зоб биха ни разпилели, но на този етап освен дървен материал на който трябва да се шари голяма заплата друго не виждам. Не мога да повярвам, че сериозно обсъждате таквиа варианти за иргачи. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 23, 2012 12:16 pm 
Аватар

А бе има и читави там. Тва за физиката е вярно така. Иначе има доста американци в Англия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 12:02 am 

"Един приятел ми препоръча местно футболистче от Тринидад."

Не мога да повярвам, че дори го вземате това насериозно (с цялото ми уважение към Levskar67). :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 12:08 am 

Перчема, вчера след мача каза, че зимата ще взимат само двама Български играчи от БГ-първенството, но не спомена имена :smt017 ! Само уточни, че не са от цаците и че не се интересуваме от Сърмов! Дано да са г. миланов и р. колев! Макар да ме съмнява бай Ганчо или който управлява ЛЕВСКИ да извади исканите кинти от микренското джудже! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 4:47 am 

В момента футболът ни се намира в състояние в което трудно можем да си позволим да си правим пишка с чуждите първенства. В МЛС наистина се играе доста наивно в защита поради което се вкарват много голове на мач. Истина е, че и повечето от играчите там са тактически неграмотни. Както вече беше споменато обаче, това е също така първенство което лансира много млади футболисти в английските и холандските дивизии за разлика от нашето, което лансира футболисти главно в Турция, Румъния, Кипър и бившия СССР.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 9:48 am 
Аватар

Аз от тия не се интересувам и за други освен Донован и Демпси не се сещам, които да са ставали за нещо, то колко и тия стават е друг въпрос. :bigok А това за страна с такива размери е повече от смешно. Ясно е, че футболът не им е приоритетен спорт, така че винаги ще смятам първенството им за бледо копие дори на нашето. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 10:03 am 
Аватар

Сигурен съм, че ако предложат на чорбарите черен тринидадец, играещ като дефанзивен халф, който пристига от Филаделфия ще бъде голям фурор. :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 1:03 pm 
Аватар

айде, колеге форумни треньоре

Цитат:
ПФК Левски организира еднодневен семинар на следните теми:
„Система на игра и специфични движения на играчите”
„Нови методики и специфични движения на играчите“
„Психолoгия на вратаря по футбол“ в две части:
Tеория в конферентната зала на ПФК Левски” и
Практика на терена с изкуствено покритие, на територията на стадион "Георги Аспарухов“, ул. Тодорини кукли“ № 47 от 10.00 часа на 13.10.2012 г.
Семинарът се организира отново съвместно от ПФК Левски АД и Футбол Дивелъпмънт Сървисис ЕООД, гост – лектори ще бъдат:
г-н Александър Дюлгеров,
г-н Стоян Карчев
г-н Мигел Вакас, треньори в ДЮШ на ФК Реал Мадрид, Испания.
Записването за семинара, започва на 20.09.2012 г. на тел: 0884 410 442 или на електронна поща: info@fdservices.bg, изпратено сканирано копие на вноска бележка за платена такса в размер на 100 (сто) лева, по следната банкова сметка:BG 69 RZBB9155 1002036766, BIC: RZBBBGFS, Райфайзен Банк.
На семинара ще Ви бъде предоставена фактура от
„ФДС” ЕООД за извършеното плащане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 1:17 pm 
Аватар

много скАпо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 1:28 pm 
Аватар

Мтел излязоха с баси турското лого днес :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 2:15 pm 
Аватар

:smt005 Ония от срещата ви с Кичарата "Кой ще играе ляво крило?" ще е първа писта,сигура :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 5:33 pm 

Левски набеляза двама защитници

Левски ще се опита да привлече двама млади защитници от родния шампионат през зимата. За това призна и председателят на Управителния съвет на тима от „Герена“ Иво Тонев.

„Няма развитие около нови играчи. Няма да взимаме на всяка цена, защото се видя и през зимата, че когато сме поставени под натиск, е много вероятно да се допусне грешка".

"Трябва някакъв много интересен футболист да излезе, за да го привлечем сега, но това е малко вероятно".

"Има двама млади български защитници, които харесваме. Но повече не мога да коментирам. Не сме водили разговори обаче за никой. Рано е още“, каза Тонев.

Сините имат интерес към Росен Колев от Черно море, както и към бранителите на Черноморец Георги Терзиев и Пламен Димов :bigok.

От бургаския клуб обаче обявиха, че едва ли биха пуснали перспективните си играчи в роден клуб и предпочитат да ги продадат в чужбина.

През зимата пък клубът най-вероятно ще се раздели с ганаеца Агиеманг Опоку. „В момента той е в Катар, имамае контакт с него. Когато си реши проблемите ще се върне.
http://www.gol.bg/levski/2012-09-24/lev ... ici.139442

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 5:34 pm 
Аватар

И Георги Терзиев стига :bigok :smt023 А ако и маймуната се разкара, ще е екстра :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 5:54 pm 

От тези тримата Росен Колев ме кефи най-малко.

Пламен Димов е интересен защото може да играе като дефанзивен халф и като централен защитник. Мисля, че беше в отбора на Черноморец Поморие когато играха финала за купата с/у Берое. Беше (а може и все още да е) младежки национал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 7:36 pm 

Ново 20.

Цитат:
Левски набеляза двама бранители от „А“ група

„Сините“ са по петите на Росен Колев и Илия Миланов Според информация на "Меридиан Мач" Росен Колев от Черно море и Илия Миланов от Литекс са двамата набелязани от Левски защитници. Сините ще направят опит да привлекат поне един от тях по време на зимната пауза, но както Иво Тонев обяви, трансферът им на "Герена" "няма да е на всяка цена".

Левски има и резервни варианти, ако сделките за Колев и Илия Миланов пропаднат. Това са бранителят на Миньор (Пк) Борислав Стойчев и този на Черноморец (Бс) Георги Терзиев.

При всички положения обаче Левски ще търси решения на проблемите си в защита на вътрешния пазар, като на "Герена" ще акостира поне един от гореспоменатите четири бранители.

® лъжеспорт.bg / Димитър Колев

От тези, Борко Стойчев би бил най-лесен за привличане поради финансовите проблеми в Перник, а Миланов най-труден, но дали тази информация е достоверна е тема на друг разговор.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Сеп 24, 2012 7:41 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 7:40 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Левски набеляза двама защитници

Левски ще се опита да привлече двама млади защитници от родния шампионат през зимата. За това призна и председателят на Управителния съвет на тима от „Герена“ Иво Тонев.

„Няма развитие около нови играчи. Няма да взимаме на всяка цена, защото се видя и през зимата, че когато сме поставени под натиск, е много вероятно да се допусне грешка".

"Трябва някакъв много интересен футболист да излезе, за да го привлечем сега, но това е малко вероятно".

"Има двама млади български защитници, които харесваме. Но повече не мога да коментирам. Не сме водили разговори обаче за никой. Рано е още“, каза Тонев.

Сините имат интерес към Росен Колев от Черно море, както и към бранителите на Черноморец Георги Терзиев и Пламен Димов :bigok.

От бургаския клуб обаче обявиха, че едва ли биха пуснали перспективните си играчи в роден клуб и предпочитат да ги продадат в чужбина.

През зимата пък клубът най-вероятно ще се раздели с ганаеца Агиеманг Опоку. „В момента той е в Катар, имамае контакт с него. Когато си реши проблемите ще се върне.
http://www.gol.bg/levski/2012-09-24/lev ... ici.139442

Аз видях във фейса, че некъв Терзиев вече сме го взели. Много е як, ще пори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 7:41 pm 

Това сериозно ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 7:52 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз видях във фейса, че некъв Терзиев вече сме го взели. Много е як, ще пори :bigok

Оня е менте, ама има силен медиен гръб. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 7:54 pm 
Аватар

Цитат:
Левски продава Опоку в Дубай
:smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 9:51 pm 
Аватар

Сега това разплетено кълбенце прежда ли ще пльоснат на екипите? :lol: :lol: :lol:

Изображение

Ако е отгоре ще изглежда като сутиен :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 9:56 pm 
Аватар

Фотошоп и измислица фейл :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2012 10:24 pm 
Аватар

Да, и аз се поразтърсих и никъде не го намерих това синьото, но това не прави ментелското по-малко грозно. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2012 2:16 pm 
Аватар

Цитат:
Обрат :bigok : Левски отново по петите на талант №1 в "А" група!
"Сините" не са се отказали от възможността да привлекат Георги Миланов

Спортно-техническото ръководство на Левски не се е отказало от идеята да преследва докрай футболиста на Литекс - Георги Миланов, който спечели приза за най-добър млад играч в "А" група през изминалия сезон, научи лъжеспорт.bg.

В лицето на Илиан Илиев, от Левски признаха, че преди началото на шампионата са направили опити да закупят талантливия полузащитник на "ловчанлии", но въпреки доста изгодната оферта, която според потвърдена информация на лъжеспорт.bg е била на стойност от близо 1 милион лева, босът на Литекс Гриша Ганчев отказа да се раздели с най-качествения си футболист.

Не е тайна, че финансовият благодетел на ловешкия клуб се надява да пласира Миланов в чужбина за далеч по-голяма сума от гореспоменатата. От известно време насам името на халфа се спряга за ПСВ Айндховен, но въпреки интереса на холандския тим към него, на този етап ръководството на "филипсите" няма намерение да го привлича.
затвори
Георги Миланов и Любо Пенев

Този тънък момент може да се използва от Левски, а според потвърдена информация на нашата медия, ръководството на "сините" отново ще влезе в преговори за националния полузащитник, който вече се разписа за формацията на Любо Пенев, в световната квалификация срещу финалиста от изминалото европейско първенство - Италия, завършила при равенство 2:2.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2012 6:34 pm 

Мъри близо до Омония (Кип)

От Topsport.bg

Станимир Стоилов може съвсем скоро да започне работа. Мъри е един от четирите варианта за нов старши треньор на кипърския гранд Омония (Никозия), твърдят медиите от Острова на Афродита.

Конкурентите cа македонеца Тони Савевски, португалецът Мануел Машадо и гръкът Маринос Узунидис.

Ръководството на тима уволни досегашният наставник на отбора заради лошия старт на сезона и в близките 2-3 дни се очаква да избере нов старши треньор.

Миналата година Стоилов бе начело на друг кипърски тим - Анортозис, докато македонецът Савевски е водил Омония от 2002 до 2004 година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2012 8:30 pm 
Аватар

Едно изказване ми хареса в интервюто на Мъри "Левски в момента няма стил на игра ,отборът играе само за точки, а по моето време първо се изграждаше стила ,а после идваха титлите и купите".В момента нашия отбор леко ми прилича на чорбарския от миналата година в края ,печелят мачове на мускули и с мотивация и като дойдат тежките мачове се насират, та същата работа и наща леко ми намирисва.Дано не съм прав.

Тепърва ще идват тежките мачове и ще видим къде сме :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2012 8:37 pm 
Аватар

Глупости. Повечето мачове ги печелим с добра игра и с изработени голове, не със случайни такива. Не бием и с 1 на мъка. Какво значи 'първо стил, после победи'? Дай да загубим нарочно мачовете, та да изграждаме стил. Нито се работи на парче нито нищо, селекцията е направена с мисъл, да, подцени се нуждата от защитници, но според мен отборът играе все по-добре, има желание, характер, колектив и всички нужни неща за развитието на един НОВ отбор. Фло, ти колко мача си гледал на нашите този сезон? Аз съм гледал всичките и единствено срещу Берое не ми харесаха особено, НО показаха че имат воля за победа и я търсеха въпреки негативния резултат. Срещу Гоце Делчев също не бяха това, което исках да видя щото се разхождаха през повечето време, а и Илиан според мен пропусна шанс да разнообрази състава малко. Но като цяло ми харесва как се развиват нещата и си мисля, че пролетта ще изглеждаме доста прилично.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2012 9:08 pm 

Мъри е прав, че стила се изгражда първо, а после всичко останало, но на него му дадоха една цяла година за да направи това. Илиян е с отбора едва от Юни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2012 9:23 pm 
Аватар

Заради селските телевизии и по други причини скоро наш мач не съм гледал, но не виждам как може да се каже дали имаме прогрес и стил в мачове с мегаселски отбори. Освен Лудоселец, кой друг е близо до термина "футболен опонент за нас" в това селско и аматьорско първенство и как познахте че сме толкова добри?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 811, 812, 813, 814, 815, 816, 817 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]