forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2012 12:24 pm 
Аватар

Невиновен комунист няма :smt047
А пари нямаше, защото и на комунистите и на тройната им бяха спрели всички плащания, заради корупцията и шмекерлъците, за които написа по горе трезвия русенец. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2012 3:35 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
п.п. Спрял съм да пия
:smt089 :smt089 :smt089 :smt090 :smt088

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2012 5:02 pm 

:cry: :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 12:16 pm 
Ерата партии :smt005 :ohmygod :smt007
http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/09/09/ ... a_vsichki/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 12:38 pm 
Аватар

Явно във всичките партии са си писали предизборните програми напушени :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 2:12 pm 
Аватар

То и у нас 1 палЯк тази седмица предложи 500 лева за пенсионерите и 1000 лева минимална заплата. А тези избори в Холандия са важни за нас, защото, ако партията на свободата не управлява или крепи правителството по някакъв начин налазваме Шенген.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 2:23 pm 
Аватар

Това, че в момента Холандия го играе лошото ченге, заради което не ни пускат в Шенген, не означава, че ако те излезнат от тази роля няма да се намери веднага друго лошо ченге, заради което няма да ни пускат там.

Добре е да припомним, че когато арестуваха Коце Маца да гръцката граница, операцията беше проведена от Интерпол в пълна тайна от родното МВР, което показва доверието към него. Дали някой си мисли, че нещо се е променило от тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 2:25 pm 
Аватар

Пък и мамалигите нещо са се понасрали така че Шенген няма да видим в следващите 1-2 години, ако не и повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 2:50 pm 
Аватар

:bigok :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 3:01 pm 
Аватар

Това видео ме Утепа, страшно е направено, помлях се от смях. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 3:47 pm 

vazcho написа:
То и у нас 1 палЯк тази седмица предложи 500 лева за пенсионерите и 1000 лева минимална заплата. А тези избори в Холандия са важни за нас, защото, ако партията на свободата не управлява или крепи правителството по някакъв начин налазваме Шенген.

Хм, да, тва е мнението втълпявано от медии и т.н. глашатаи... Но аз не мисля, че Шенген е важно нещо за България. Кажи ми какви са непосредствените ползи от едно присъединяване на България в Шенген.

Тва, което мен ме притеснява при Шенген е, че ще почнат да налазват разни през турско, за да ходят към Зап. Европа... И като ги изловят ще ги връщат къде? Там, където са влезли... За тва има толко мигранти в гръцко, не щото ги кефи Гърция...

Без Шенген сме си екстра, УК да не са прости :bigok Та един вид аз съм като никога доволен от холандците, че ни държат вънка, рИспект :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 4:32 pm 
Аватар

Мда, съгласен съм, че подобни "успехи" са само за галене на самочувствието, без някаква чак толкова значителна полза. Също както влизането в ЕС даде само една реална изгода на обикновения гражданин - възможността за легална емиграция в Европа, само че пък хвана криза, и сега и по Европата няма кирия - малшанс, майна. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 4:38 pm 

Начи ЕС дава много неща... както и Шенген.... поотделно хаха... Ние си имаме почти всичко от ЕС, от Шенген голям сми не виждам за нас конкретно... Ако сме между Австрия, Германия и Словения няма проблем...

Да не изместваме темата за или против ЕС, щото аз наистина искам да видя дали не изпускам нещо с тоя Шенген, дето е неква мантра за сички, рая ебати... според мен е елементарен пиар на политиците...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 4:40 pm 
Аватар

Много хора изобщо не знаят к'во е шенген обаче е "важно" да сме вътре :smt005
Потресаващото е че веднъж ми се наложи да обяснявам на човек завършил "Международни отношения", но излизал от България само 1 път(на море в Турция), какво е шенген, еврозона, европейски съюз и к'ва е разликата между тех. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 4:48 pm 

Еми рИспект за търпението, кво да ти кажа... Аз съм се отчаял вече от нивото на матряла и отебавам тотално... Само тука си пиша, щото тука е каймакО и мнозинството са умни хора...

Според мен некъде 9-10 клас в училище трябва да се учат практически неща - кво са данъци, кво са осигуровки, данъци не са осигуровки, кво е банкова сметка, кво е депозит, кво е дебитна/кредитна карта, интернет банкиране, да се чете всеки договор преди да се подпише, как се пише сиви като хората, е такия работи... Нормално е обаче да има много повече хора, дето тва да се учи не им изнася хахаха, за тва и не се учи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 8:52 pm 
http://www.youtube.com/watch?v=Qxup1xNi ... e=youtu.be

Кво излиза, тия от БСП-то най-грамотни по темата :ohmygod А Павел Шопов какъв мръсен плъх е... :rip

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 8:55 pm 
Аватар

BSG написа:
vazcho написа:

Хм, да, тва е мнението втълпявано от медии и т.н. глашатаи... Но аз не мисля, че Шенген е важно нещо за България. Кажи ми какви са непосредствените ползи от едно присъединяване на България в Шенген.

Тва, което мен ме притеснява при Шенген е, че ще почнат да налазват разни през турско, за да ходят към Зап. Европа... И като ги изловят ще ги връщат къде? Там, където са влезли... За тва има толко мигранти в гръцко, не щото ги кефи Гърция...

Без Шенген сме си екстра, УК да не са прости :bigok Та един вид аз съм като никога доволен от холандците, че ни държат вънка, рИспект :loser2

Аз също винаги съм се чудил къв е тоя могъщ зор да се заврем в Шенген? Само повече отговорности ще ни се струпат, повече безсмислени харчове и твай. Единствената полза е, че няма да имаме КПП и проверки с гърците и мамалигите, ще си минаваме с 60 км/ч през границата. Явно ще има неква лукма за политиците и затова се натягат така здраво :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:06 pm 
Е ако това, че бизнеса ще има свободни граници и достъп с Румъния, Гърция и оттам цяла Европа е малък плюс, не знам :roll: Подценявате според мен ролята на "бариерата и ГКПП-то" за развитието на бизнеса и свободното преминаване според мен. Най-малкото мангалите няма да ни блокират границата, когато им скимне да стачкуват :smt006 Отделно, че ще имаме достъп до Шенгенската информационна система, отделно, че като държава в Шенген, на правосъдие и МВР ще се гледа под още по-дебела лупа, което трябва да се усети по-осезаемо и за нас, защото тия малоумници са доказали, че работят само, ако 20 човека в Брюксел ги гледат и следят. А в Шенген контрола и мониторинга е железен. На пракика пазейки нас, пазят повече себе си.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:12 pm 

Тва за отворените граници може и да е така, не знам колко се моткат по КПП-тата, тук има хора, дето с тва се занимават, може да споделят... Иначе чисто икономически не би следвало да има "граници", нали сме в тая икономическата зона с ЕС, Норвегия, Швейцария и Исландия...

Виж, тва за системите на Шенген е интересно... Начи те поне по КПП-та и граници я внедриха преди неколко години уж за тестове, щото точно щяха да ни приемат... И понеже нямат процедура за извеждането и, тая система още си работи в България най-активно, аз поне знам за няколко случая, дето тука хващаме разни крадени нещица хахахах, дето са минали без проблем "де юре" границите на Шенген - я Словения, я Унгария :wink:

Не знам, може да има и некви други работи допълнителни де... дето да ни ги пуснат по-натам... А тва за натискането знам ли... Според мен и сега е същото като сме в ЕС... даже малко ни шамарят за съжаление...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:24 pm 
А я някой, който знае, да каже тази такса на Дунав мост има ли нещо общо с "границата" и би ли паднала при едно евентуално влизане в Шенген? :smt017 Защото доколкото знам тая такса си е доволно шибана и при непрекъснато движение България-Румъния си е един не малък разход за бизнеса.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:30 pm 
Аватар

Тя е уж за поддръжка на моста. Няма да падне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:32 pm 
Аватар

Това за МВР е изключено да се случи. Нали ГЕРБ като дойдоха на власт, първата им работа беше да направят няколко показни акции, и да арестуват доста хора (пък после както всички знаем се получи "ние ги хващаме, те ги пускат"), и моментално бяха изкарани милиционери, които искат да направят България милиционерска държава. :smt031
И това мнение не се породи от предаванията на Слави Трифонов и тем подобни, а точно от недоволстващите обиновени хорица, съзрели "милиционерщина" в тези акции. :smt006
В България едно здраво работещо МВР е обречено на пълен провал, защото веднага ще се пръкнат велики мислители, които да се заиграят с полицейщина, милиционерщина, тоталитаризъм, комунизъм, Тодор Живков, ДС и т.н. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:47 pm 
Аватар

Македония написа:
А я някой, който знае, да каже тази такса на Дунав мост има ли нещо общо с "границата" и би ли паднала при едно евентуално влизане в Шенген? :smt017 Защото доколкото знам тая такса си е доволно шибана и при непрекъснато движение България-Румъния си е един не малък разход за бизнеса.

Мостът е към ДА" Пътна инфраструктура", те събират таксите, като винетки, за мостове и тунели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 9:57 pm 
Аватар

Плюсове от присъединяването ни към Шенген ще са увеличаващите се инвестиции, улесненията, които бизнесът ще ползва, като станем пълноправна страна-членка (има не малко директиви :bigok и регламенти, които се прилагат диференцирано в зависимост от това дали конкретната държава е в Шенген или не) и общо взето е от положително значение за икономиката изобщо. Наред с това ставаме транзитна страна на Балканите, защото едно е да пътуваш за Гърция през Сърбия и БЮРМ или за Турция през Сърбия и България, друго е директно от Унгария през Румъния и България (което зависи и от сериозността на румънците да си оправят инфраструктурата в югозападната им част и да се построи най-накрая този втори дунав мост, но от Брюксел рано или късно и затова ще натиснат). Отделно повишава се иминджът на страната ни, а членуването в Шенген дава известен тласък и на туризма...

За мен това са реални предимства, от които ще е малоумие да не се възползваме. Вече за еврозоната е по-нормално да се питаме за ползите и минусите от евентуалното ни присъединяване към нея...
А пълен достъп до шенг. информационна система имаме от 2 години... И по принцип щом дори Гърция (със стотиците си острови, от една страна, и с прочутия си професионализъм на работното място, от друга) може да е крайна граница на Шенген, то почти всеки може...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 11:20 pm 
Аватар

air_J написа:
Това за МВР е изключено да се случи. Нали ГЕРБ като дойдоха на власт, първата им работа беше да направят няколко показни акции, и да арестуват доста хора (пък после както всички знаем се получи "ние ги хващаме, те ги пускат"), и моментално бяха изкарани милиционери, които искат да направят България милиционерска държава. :smt031
И това мнение не се породи от предаванията на Слави Трифонов и тем подобни, а точно от недоволстващите обиновени хорица, съзрели "милиционерщина" в тези акции. :smt006
В България едно здраво работещо МВР е обречено на пълен провал, защото веднага ще се пръкнат велики мислители, които да се заиграят с полицейщина, милиционерщина, тоталитаризъм, комунизъм, Тодор Живков, ДС и т.н. :smt115

Милиционерщина си беше. Най-малкото защото имаше за цел мощна медийна атака, но не и да се ловят престъпници наистина. Всъщност, точно с тези акции, МВР по-скоро освободи няколко престъпника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 09, 2012 11:24 pm 
Аватар

air_J написа:

Та те са милиционери,тия акции имат за цел да уплашат обикновените хора,а не бандюгите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:17 am 
Аватар

Македония написа:

Румънците ни правят постояно номера по тази тема ( не мога да разбера,защо ) и таксите сигурно в близките десетилетия няма да се премахнат.Не съм много убеден,но мисля,че при преминаване за Румъния един лек автомобил заплаща 2 лв. а на влизане в България 4 лв. не съм сигурен пак казвам,дали беше точно така,но звучи малко страно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:20 am 
Аватар

И как може да те уплаши полицията при положение,че си един обикновен и честен човек ?
На мен,защо някой не ми разбие врата в нас да търси наркотици ? Или да съсияват семейният ни бизнес ? Същата работа с подслушванията,който има от какво да се притеснява,той скача по тия теми.

Ivan63 написа:
air_J написа:

Та те са милиционери,тия акции имат за цел да уплашат обикновените хора,а не бандюгите

И как може да те уплаши полицията при положение,че си един обикновен и честен човек ?
На мен,защо някой не ми разбие врата в нас да търси наркотици ? Или да съсипят семейният ни бизнес ? Същата работа с подслушванията,който има от какво да се притеснява,той скача по тия теми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 2:49 am 
Аватар

Ние и сега си имаме достъп до Шенгенската информационна система, но просто сме до там, защото искахме да се набутаме там в много гадно време, а именно когато почнаха да бягат бежанци от арабските страни. Италия и Гърция, където са от толкова години вътре не можаха да се справят с тоя проблем, а нашите маргинални служители по границите ли? Тиквите, че надуват балон затова си е техен проблем, но плюсове си има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 10, 2012 10:10 am 
Аватар

goldenriver написа:
На мен,защо някой не ми разбие врата в нас да търси наркотици ? Или да съсипят семейният ни бизнес ? Същата работа с подслушванията,който има от какво да се притеснява,той скача по тия теми.

Кажи верно? Примери ли искаш? Щото точно в тоя форум има момче, което лежа половин година ей така, щото няма полицейщина. Дали не искаш да му разкажеш лично теорията си как това е невъзможно?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 453, 454, 455, 456, 457, 458, 459 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]